4158
  • timantes
    legyél Árpi rajongó. Alakítsd meg az Árpi Fan Klubbot
  • timantes
    LOOOOOOOOOOOOOL
  • 89
    fasz vagy
  • zotja
    ugylátom te is paraszt vagy csak neked nem kell eljáccani :)
  • David2
    Te csak ne szánalkozzál légyszíves.
    Bizonyára végigkövetted adásonként, hogy ki hogyan teljesített. Bizonyára nem, azért írkállod az általánosító fasságaidat

Ha megnézitek, a zsűri többször is utalt arra, h nem ide való pl amikor a 4fdancel duettezett elis sirta magátt a kapott kritikától. Egyszerűen jelentéktelennek bizonyult a 4 srác mellett,10* jobbak voltak, s ezt érezte mindenki.

De mégis miért ő "nyerte". Valószínűsíthetően a sok szerbbiai magyar tolta a raklapnyi szavazatot rá.
  • zotja
    ha szánalmasnak és pofon egyszerünek tartjátok a produkcioját.. akkor ti is jelentkezzetek mesemondonak a csillagszületik 2 be. ugyis egyszerü dolog megkell tanulni egy oldalt azt kész parasztosan beszélni azt csá! Magyarországon pedig nincs paraszthiány! Ha lenne pénzük a gyereket olyan iskolába járatni ahol több karaktert is megtudna tanulni..akkor biztos nem csak "parasztos" előadása lett volna. de mivel szegények örülnek ha enni van mit! Most h lesz pénzük biztos nem "hogyan tudjak minnél parasztosabban mesélni" c iskolába esetleg szakemberbez fogják járatni.
  • N o N a m e
    a tvben 15, itt 14. Szerintem ő sem tudja
  • bubu13
    14 éves?
  • RedRiot
    "ennyi irigy F***T mint ami ittvan! szánalom! gondolkozzatok el miért ő kapta."

Szánalom! Jól mondod barátom, azért kapta, szánalomból, nem a tudásáért. Ez baxxa az emberek csőrét, nem a pénz. Ez egy verseny volt, ahol nem a legjobb, hanem a legszánalmasabb nyert. Ami azért kicsit gáz.
    Akkor így kellett volna kihírdetni a "versenyt":

"Keressük Magyarország legnyomibb, legparasztabb, legszegényebb kisgyerekét! Helyesbítünk: nem is kell hogy magyar legyen, és kicsinek sem kell lennie, elég ha fejlődésben visszamaradott! Ha előad vmi produkciót a kamerába az másodlagos, a lényeg hogy meghassa a nézőket!"

Hidd el, ha egy ilyen versenyt nyert volna, azzal nem lenne semmi bajom.
  • RedRiot
    "utánna nem újúlt semmit a műsorok folyamán. Mindíg ugyanazt adta. Bendegúzból pedig nem lehet "megélni". Egyszer poén, kétszer még elmegy, harmadjára meg már irritáló, hogy nem tud mást felmutatni."

Ez mennyire igaz! Mit fog csinálni mondjuk 3 év múlva? Mutáló hangon, full paraszt akcentussal fog meséket ordibálni? Ki fog azért pénzt adni? Lesz mesemondó előadása, másfél órás? Vagy mi? Van ember, aki azért pénzt adna és végigülné? A gyerekek sírva fakadnának rajta az tuti.

Esetleg vki színészt faragna belőle? Azért ahhoz lássuk be, nem elég okos gyerek az Árpád. Egy kurv@ kérdés nem volt, amire értelmes válasszal tudott volna felelni! Milyen karaktert tudna még a parasztgyereken kívül megszemélyesíteni? Eddig vitt el a szánalom-benzin, utad itt véget ér! Még egy év múlva benne lesz a fókuszban hogy az Utasi család vett egy olcsó vályogházat Dél-Magyarországon, aszt annyi.

Ha
  • zotja
    ennyi irigy F***T mint ami ittvan! szánalom! gondolkozzatok el miért ő kapta.
  • timantes
    ja télleg most vettem észre hogy az a nagy kartonpapír a kezében egymillió forintot ér havonta
  • timantes
    LOL
  • N o N a m e
    lesz pénze az biztos csak nembiztos hogy megveszi.
  • timantes
    Ez lenne az új csillag ,a sztár ??

a végén bevonul hollywoodba , legközelebb én leszek magyarország sztárja , rettegjetek
  • timantes
    kapott két laptopot pfff, remélem lesz is pénze eredeti játékot venni tízezrekért , vagy warezhuszár lesz belőle , Árpiloaded
  • mama2
    De -ha igaz-, akkor evvel a "bundázásokkal" mit nyert el az RTL? Ansie18: A többiek, azon is felvannak most háborodva, hogy az Árői, azért is kapta meg a pénzt, mert hogy a nézők, csak azért szavaztak rá, mert szegény, és "jaj ez de aranyaos kisgyerek, rossz körülmények között él, szavazok mán rá." És lehet, hogy az első adásban, amikor fellépett, akkpr még tényleg a közönség, azért szavazott rá, mert: "de szépen elmondta", és szavazott, mert tetszett neki, de már amikor 2. 3. 4. alkalommal lépett fel, és mondott mesét, akkor már lehet, hogy a nézők fele, az a 1654723 nem azért szavazott rá mert, jó volt, hanem csak azért, mert szegény, és segítsünk rajta. az hozzászólásomat elolvasva, ne azt hidjétek, hogy átáltam a "Utasi Árpi utállok klubjába", nem, én igen is -így tévén keresztül is- megkedveltem a srácot, nekem tetszett, és ennyi, owned...
  • N o N a m e
    A Csillag születik tehetségkutató versenyt a csantavéri 14 éves fiú nyerte meg. Utasi Árpi határtalan boldogságában ugrándozott, kacagott, amint Stohl András kimondta a nevét.

Először szóhoz sem jutott, csak mosolyogva fogadta a gratulációkat és a társak ölelését, de amint vége lett a műsornak, felszabadultan osztotta meg első gondolatait a Netbulvár riporterével.

- Majd kiugrott a szívem a helyéből, amikor kihirdették, hogy én vagyok a nyertes. Még mindig izgulok, pedig már vége a versenynek. Nagyon meglepődtem, hogy az én nevemet mondták ki, de egy icipici remény volt bennem, hogy talán van esélyem – mondta lelkesen.

- Mikor örültél utoljára ennyire? Éreztél hasonló boldogságot valamikor?

- Igen, az elődöntőből, amikor tovább jutottam, mert jó érzés volt, hogy tetszett az embereknek a mesém. Meg amikor kaptam két laptopot ajándékba, mert tetszenek a számítógépes játékok, és szeretek internetezni is. Az jó dolog, hogy két gépem is lett hirtelen, mert így a testvéreim is tudják használni.

- Kapsz egy autót. Milyen lesz?

- Még nem tudom. Majd felmegyek az internetre, és megtervezem. Szívesen vezetném is már, de sajnos még 3 évet várni kell, hogy jogosítványt szerezhessek.

- Addig ki használja majd az autót?

- Senki, mert a családomban nincs jogosítványa senkinek. Így majd nézegetem addig, amíg nem vezethetem.

- Mi lesz az első dolgod, ha hazamész?

- Elmegyek a barátaimmal pizzázni, így ünnepeljük meg a győzelmemet. De nem fogom elfelejteni a versenyzőtársaimat sem. Szeretném tartani a kapcsolatot főleg Bíró Gergővel, de a középdöntősökkel is és természetesen Fábry Sándorral, akinek sokat köszönhetek.
  • Pepsi Twist
    Hogyan?

Olyan eccerűen, hogy (nagyon eccerűen lesarkítva): SMS / Telefon "adatok" érkeztek be és egyik sem ment arra akire kellet volna hanem az össz szavazatok mondjuk 60% erre ment a másik 15% amarra 20% emerre szóval így és ezt lehetett szabályozni hogy kinek mire merre hogy és mennyi mennyen...
  • ancsie18
    Hogyan? Én nem mondom, hogy nem volt, hanem hogy elképzelhetetlennek tartom és hogy nem látom logikus értelmét.
  • Pepsi Twist
    és te honnan tudod hogy nincs megbudnázva? és én honnan veszem hogy megvane bundázva? Régebben olvastam valahol hogy a megasztár szavazó rendeszere hogyan volt megbundázva...
  • ancsie18
    Lehet hogy meg volt, én nem értek hozzá, bár nagyon kétlem, mert elhiheted az ilyen műsorok rendesen kontrollálva vannak, azért egy fél országot nem hagynának átb@szni. És különben is? Az RTL Klubnak mi érdeke van abban, hogy ne ennek adjon 12 milliót, hanem amannak? De ismétlem: mivel szavazatokkal nyert, ez azt jelenti, hogy a legtöbb szavazat rá érkezett. Ezen nincs mit vitatkozni. Ha valaki azt akarta, az ő kedvence nyerjen, küldeni kellett volna a szavazatokat. Ha meg nem, akkor nem most kell bosszankodni. Akik összedobták az sms-ekből azt a 12 millát, azok neki akarták adni.
  • ancsie18
    Ha meg nektek annyira tetszett valamelyik együttes, akkor majd vegyétek meg a lemezüket, menjetek el a fellépésükre VAGY miért nem küldtetek akkor ti meg rájuk szavazatokat?! Nagyon egyszerű a dolog, nem most kell itt megpukkadni miatta!
  • Pepsi Twist
    -.-' amúgy sztem itt is megvolt bundázva a szavazás mint a megaszarba...
  • ancsie18
    De bazz mi közöd van hozzá, hogy ki miért szavazott rá? A saját pénzéért hadd döntse már el mindenki, hogy kire és miért szavaz!
  • Pepsi Twist
    nem vagyok írígy, mert nem vagyok olyan anyagi helyzetbe (hála az égnek) hogy ilyen nyereményre lenne szükségem, most nem azt mondom hogy nem fogadnám el a havi 1 milkát de akkor is... meg nem vagyok írígy hogy őnyerte hanem ellenkezőleg, neki szüksége van rá...
  • BaliBoy
    De te meg azt értsd már meg, hogy ennek a műsornak nem az volt a címe, hogy Aranyág, hanem az, hogy Csillag születik, amiben elvileg tehetséges emberek szerepelnek és versenyeznek. Na U.Á. biztos, hogy nem a legtehetségesebb. Nála még az közép döntőben, de sztem még az elődöntőben is voltak tehetségesebbek! Mondom ezt úgy, hogy az első szereplése nekem nagyon tetszett. De utánna nem újúlt semmit a műsorok folyamán. Mindíg ugyanazt adta. Bendegúzból pedig nem lehet "megélni". Egyszer poén, kétszer még elmegy, harmadjára meg már irritáló, hogy nem tud mást felmutatni. Az énekesek sem mindíg ugyanazt a számot énekelték. Arról nem is beszélve, hogy a Szabó Gyulával való közös produkciójában a 4 perces műsorszámból elvitt fél percet. Szánalom... Szóval még 1x! Amit egy adással előbb Keleti Andrea kerek perec konkrétan kijelentett - nagyon helyesen -, hogy ne sajnálatból szavazzanak az emberek, az tökéletesen helytálló volt, ez a műsor ugyanis nem a szereplők élet körülményeiről szólt! Ha vulgáris lennék azt mondanám, hogy le van szarva, hogy ki hogy él, én engem nem azért érdekelt a műsor!

Btw: Nem tudja valaki azoknak a zenéknek az előadóit/címeit amik az Atraction műsora alatt voltak?
  • ancsie18
    Annyira tele vagytok előítéletekkel, meg irigységgel, hogy hihetetlen. Most mit fáj nektek az, hogy ő nyerte? Sajánljátok tőle? Ááá, bazz... Tipikus magyar mentalitás... Ez a szánalom, nem az, hogy ki nyerte.
  • Pepsi Twist
    Teljesen igazad van! Csak figyelj: A gyereket nem mutatják be a TV-be hogy így él meg amúgy akkor lehet hogy az emberek nem rá szavaznak, mert sztem az emberek azért szavaztak rá, hogy olyan kis szegény meg mittom én még mi és akkor ő neki szüksége van a pénzre (amit ugye ő csak 18 évesen kötlhet el)! Jaa: és itt messze ez a gyök2 volt a legszarabb... 1x-2x láttam...

A kiscsajos történet meg más mert ott csak a "bírák" döntöttek itt meg a nép...
  • Alexease
    A musort nem neztem, a topic-ot csak kiszurtam, beleolvastam:)

- Az az 1 milla relativ "semmi". A musorvezetok, szerkesztok, bemondok keresnek 4-5 millat havonta;) Szerintem, csak az SMS-bol, musorontent a tobbszorose folyt be. A reklamokrol nem is beszeljunk...

- Az hogy nincs jogsi, nem jelent semmit. Majd most lesz:) A mi csaladunkban sem volt, es nincs is senkinek. Nem kornyezet vedok vagyunk, csak egyszeruen nincs ra penz;)

- De ennel volt rosszabb is. Jo nehany eve, (ha jhol emlekszem) a HP matematikai versenyet egy csaj nyerte, aki kapott is egy fasza szamitogepet. Csak az volt a baj, hogy putriban lakott, es egy dolog, hogy nem volt naluk csatorna, viz, futes, de meg villany sem;/ Vagyis amit tudott, azt gyertya melett tanulta.

Ezt is nevezheti nehany ember "szanalmasnak", de en inkabb azokra ertem, akik normalis, vagy luxus korulmenyek kozott nonek fel, takony tizen evesen tobb szazezer forintos cuccokban rohangalnak, szamitogepet kapnak, de ennek ellenere butak, nevetsegesek es egy sort keptelenek leirni normalisan egy forumba:/ Nem beszelve arrol, hogy a nagyreszuk, meg a Start gombot sem talalja meg a desktopon...
  • Pepsi Twist
    Hát szánalom hogy a kissrác nyert, ha a fókuszba vagy hun nem mutatták volna be hogy hogy él akkor lehet nem is szavaznak rá, ki tudja a 4 for dance is így él csak nem mutatták, amúgy is ő volt a legszarabb és a legbénább és most hogy ő megnyerte a havi 1 milkát sztem az apja elfogja inni, mert azon láccik hogy tiszta részeges állat...
  • csgj
    Nálunk sincs jogsija senkinek... Akkor mi most nyomik vagyunk, vagy mi?
  • shad0w
    úristen, nincs jogsijuk? nem is emberek. szálljatok már magatokba egy kicsit bazeg. aki ebben a műsorban tehetséges volt az már vagy befutott (blacktime, attraction, góra) és még felkapottabbak lesznek a műsor által, tehát nyertek vele, vagy aki még nem futott be az most lehetőséget fog kapni rá (kovácsovics, 4 for dane, bíró, valamennyi énekes), tehát nyertek vele. ez a kissrác meg a meséléssel maximum politikusként kereshetne milliókat, most kap 12 millát egy évre amitől rohadtul nem értem mit kell hasraesnetek, elhihetitek nem fognak jobb számítógépet venni a kissrácnak mint nektek van, megnyugodhattok. ez a pénz nekik pont arra lesz elég h ne a legnagyobb putriban kelljen élniük, és a kisgyereknek legyen lehetősége értelmesen tanulni, képezni magát. jogsit meg ha valaki akar szerez a családon belül, ha nem akkor elpasszolják a kocsit.

komolyan nem értem mi a faszért vagytok annyira oda, de baromi idegesítő amit műveltek. remélem mindenkinek sikerül értelmezni azt amit feljebb leírtam, ha nem akkor próbálkozzatok vele párszor, nincs kedvem értelmetlen hülyeségekre, kötekedésekre 50szer válaszolni.
  • overlocker
    azt a kurva most olvastam Árpika családjába SENKINEK ISMÉTLEM SENKINEK SINCS JOGSIJA!!! AKKOR MI A FASZT FOGANK VELE KEZDENI??? ez na ez a suánalom van de minekegy több millás kocsi
  • overlocker
    Hát én ugy gondolom Szegény Árpi ide vagy oda nem érdemelt ennyit. Mgkapta a szerződést abbol ugy is lesz eg kis pénz én a 4 for dancenek adtam volna mert ők bárhol a világban olyat csinálnak hogy ihaj meg áll leesés A biro gergő is jol járta szerződéssel. Mg az Árpi az autot az már nevetséges egy falura nem kell auto... Azt kapta volna a Fruzsi vag a 4ff dance
  • lemongrass
    na, lehet kommentelni... i'm da Male!

mekkora LOL kérés istenem...

csak nem vmelyik mesemondó rokont tisztelhetjük benned?
    amúgy meg csak a tényeket közlöm... semmiféle rosszindulat!!! a melegítő adott volt! bár nem hiszem, h ne lenne egy normális 'ünneplője' otthon... meg sztem egy Signal reklámot sem bíznának rá...
    erről ennyit!
  • ancsie18
    Lehet a Tűzvonalban-hoz begyakorolta, aztán gondolták akkor süsse el itt is. :P
    Szánalmas.
  • shad0w
    Azért örülök h vannak akik még reálisan látják a dolgokat, egyetértek.

#451: poén, mint ahogy el is mondja ha felvételről menne akkor simán kivághatták volna, vagy újravehették volna, de poénból benthagyták mert milyen jól sikerült. Rendben van, nem túl jó poén, sőt, de zavarban van, és egyértelmű h viccnek szánja.
  • Smuge
    Mutass már magadrol egy fényképet szépen megkérlek. Majd kommentelem.
  • mama2
    Amúyg az is érdekes. hogy a vidiben, Buci azt mondja, "felvételről megy az adás", ehhez képest szépen oda van biggyesztve az ÉLŐ felirat:P.