4158
  • mama2
    De Árpi nem abbol kifolyólag akart nyerni mert megsajnálták a nézők, hogy szegény. Honnan tudhatta volna, hogy most ő azért fog nyerni, mert hogy szegény, és kell neki a pénz? Ő a tehetségével akart nyerni. És hiába mondjátok hogy nincs, mert van neki. És amikor elkezdett sírni, hogy tegnap kapta a szöveget, az nem azért volt szerintem, mert egy nap alatt kellett megtanulnia, hanem -ahogy a Náray is mondta-, a sztressz, hogy mekkora felelősség szakad rájuk, avval hogy hétről-hétre, meg kell felelni a zsűrinek, és a nézőkbek is. Szóval szerintem, megérdemelte. Igaz, azért a ordítást már tulzásba vitte, csendesen ios el lehet mondani egy mesét, de ettől eltekintve: GRT ÁRPI!!
  • lemongrass
    a pénz jóhelyre került... még ilyen dumát!
    bazz
    adják ide nekem, akkor is kurvajó helyen lesz!!! és lehet, 1smásban tehetségesebb vok, mint a kis rothadófogú Fábry show-ba melegítőben megjelenő kisgyerek, akit már az első kanyarban kikellett volna ejteni!

az aranyág c. műsor az M1-en megy! ott lehet gyűjteni!!!!

• ancsie18
    Én kb 10 másodpercet néztem a műsorból, ezért nem tudok és nem is akarok a versenyzők teljesítméynéről véleményt mondani. A pénzt viszont nem szabad senkitől se irigyelni, de akárki nyert volna, úgyis ez lenne. Elhiszem, hogy sokan dühösek vagytok, mert más volt a kedvencetek, dehát a nézők szavazatai szerint sokaknak ő. És ők fizettek azért, hogy ő nyerjen, ergo az ő szavuk számít. Nem szeretnék politizálni, de választásokkor is ez van. Lehet hogy nem az nyer, akit te szerettél volna, de attól még a többség döntése érvényesült. És ez ellen már nem sokat lehet tenni.

Vagy Utasi Árpi mondjon le?!
  • underclass hero
    hát Bucikám röhögött rajt, lehet azért mert sikerült neki
    és tényleg kamu, mert senki nem hordott műbőrtalpú cipőt
  • Smuge
    Te meg elmehetsz a jo büdös francba az ilyen kommenteddel, akasztani kéne a hozzád hasonlót. Annyira nevetségesek vagyok. Mégis mit vártatok mi lesz a vége? Hogy a legtehetségesebb nyeri ? Nem volt rosz ez az Árpi gyerek akárki akármit is mond, de voltak nála bizony jobbak is. Ez és az ehhez hasonlo müsorok már rég nem erről szolnak, nagy marketingfogás az egész.
    Még hogy a nézők döntenek. Aki ezt elhiszi, arra meg nem tudok mit mondani, gondolkodjon el egy kicsit. Ez a műsor arra volt jó, hogy a halványodó magyar "közösséget" tovább vigyük, és ugymond tehetségesebb embereket kiemeljenek a többi közül, csak egy lökés hogy elinduljanak valamilyen uton ahol akármi is lehet belőlük. Csak kár hogy Magyarország on semmit nem ér az egész, és 1-2 év mulva a süllyesztőben végzi mindenki.A 4forDance meg ezek után is meg fog állni a maga lábán.
    Egy biztos , legalább a pénz jó helyre került!
  • lemongrass
    amúgy ez az esés eléggé kamunak tűnt nekem akkor is...
    aki elfikázik, nem bukfencezik így rögtön...
    meg a csaj se röhög úgy, mint ahogy én tenném...
  • underclass hero
    hát vége ennek a ratyi műsornak is(hacsak egy kis időre is)

nosztalgiázás képp
  • PrisonMan
    Jaja az nagyon ott volt, pont mint az egész előadása

Amúgy megint nagyon népszerű a téma:
  • PrisonMan
    Ott a pont

cucma: "a 2. szériába (sztem tuti lesz)" Mondta a Fábry, hogy már tárgyalt a vezetőséggel
  • lemongrass
    akkor az én négyesem...

a 2 don't speak-es csaj /nevet nem tudok/
    Moller Zsolt
    ötreksön
    meg legyen a blekktájm...

/pojáca rita is beleférne a keretbe, de 3 énekes produkció már sok lenne/

amúgy korhatár kéne...
  • Kicsihuszár92
    Nem tom de ez a gyerek sem a karierrjére fogja költeni a pénzt mert nincs tehetsége meg már kapott szerződést és kocsit meg nem hinném h fogja vezetni mert olyan kicsi meg majd azzal hajtsa ki a juhokat a legelőre vagy mi? Nem a négy legjobb került a döntöbe azt kimondhatom mert Polyák Rita és Kocsis Tibor a 4 for dance és Black Tima-nak kellett volna bekerülnie!
  • PolgárPeti
    Sziasztok! Ezzel a saját dalocskával szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt, és egy szebb, jobb, emberibb Új Évet kívánni!
    http://www.youtube.com/watch?v=OKqxrkMh3mc
    Üdvözlettel, Polgár Péter (az első adásból)

...és ha a dal meghallgatása után valami vicesebbre is vágysz:
    http://www.youtube.com/watch?v=Hfjic3dOaIE
    :))))
  • lemongrass
    jaja... melyik határ?
    a 2. szériába (sztem tuti lesz) sorra jelentkeznek a szegényebbnél szegényebb gyerekek, hogy majd megsajnálják őket és kapnak 10 millát. ez lesz higgyétek el. amúgy úgy akkor a műsor igazságos, ha külön kategóriákat hoznának létre. külön tánc, külön az ének és lenne egy egyéb kategória.
  • Firerock
    Hát szerintem nála van a legjobb helyen ez a pénz
    nemmondom hogy ő volt a legjobb de ő biztos nem újj számítógépre és Hifi-re fogja költeni ezt a pénzt
    GRATULA NEKI
  • Frosty01
    údejó, én volt határon túli vagyok, na? menő mi?
  • Aspyrin
    Gratulálok a nyertesnek és kellemes ünnepeket kívánok a fórumtársaknak.
  • cukorborso18
    irigység???dehogy...nem bántam volna ha ő nyeri meg,ha van tehetsége,de nincs,és csak ez zavar.Rúzsa Magdinak gyönyörű hangja van,és tud is énekelni,tőle nem sajnáltam anno a fődíjat.Viszont az Árpikát még a legnagyobb jóindulattal sem lehet tehetségesnek mondani,inkább csak szánalmasnak...
  • lemongrass
    wááá! :D ez mekkora!!!! :D
  • danikarate
    Jövőre meg egy néma román 10 éves kislány nyer, helyesírás számban!
  • rcstuning
    Csatlakozom az elöttem szóló elégedetlenekhez. Sikerült még 12millát kivinni az országból. Remélem Árpi vesz majd szénát és trágyát, a maradékon pedig sirboltot építtet a családjának- hu ez durva volt még tőlem is.
  • mama2
    Úgy van, egyetértek.
  • lemongrass
    én Mo-n élő, de lélekben USA-i vagyok...
    jelentkezek is az american idol-ba...

amúgy magyarnak lenni mostanában elég ciki...
    romának / 6árontúli magyarnak lenni pedig TRENDY!!!!!!!!
  • ryhdeksan
    4 for dance érdemelte volna meg egyértelmű
    számalom volt az egész
    kis csillagok ::D
    inkább kis csicskák nah mind1
    ez az rtl klub ez kell a népnek
  • cucmalajmc
    a humorista volt a legjobb tegnap. ennyi. a tamponos viccért érdemes volt tv-t nézni.
  • joe1980
    Én tegnap szóhoz se tudtam jutni.Ugylátszik sirással mindent el lehet érni.Nem akarok több szót mondani.Szánalmasan nyert.Birónak meg lemezszerzödés,ez kell.Kérdem én mien világot élünk?Itt már mindenkinek lehet lemeze?
  • ancsie18
    Aham... Szóval aki a haátron túl él, az már nem is lehet magyar? Nem hogy örülnél, hogy van még aki magyarnak vallja magát. Éppen ez a különség a nemzetiség és az xy országban élés között. Gondolkodni kellene. Nem folyton másokra fújolni.
  • lemongrass
    teljesen jogos...
    amerika az amerikaiaké... Kurvaország meg a mienk!!!!
  • akyyy
    én nem láttam, csak hozzászoltam, a legelső "részt" néztem a feléig.
  • akyyy
    amugy ezt birom, ha nem magyar miért szerepel itt?
    menjen és jelentkezzen a jugoszláv kereskedelmi tv ilyen müsorába, és ne itt vegye el a lehetőséget meg a helyet mástól.

• Daza500
    Csak az irigység beszél belőletek. Majd elmúlik.
  • DjDano
    "Délvidéki magyar fiú nyerte a tehetségkutató versenyt!

A 14 éves csantavéri fiú, Utasi Árpád mesemondó nyerte az RTL Klub "Csillag születik" című tehetségkutató versenyét. Árpi még csak 14 éves, mégis olyan élvezetesen mond mesét, ahogyan nagyapáink tették. Ennek köszönhetően többet tud a pletykás asszonyokról és Mátyás királyról, mint a felnőttek nagy része."

Midezt természetesen egy politikával foglalkozó oldalról idéztem... nesze neked nacionalizmus

Az élvezetességről annyit, hogy szerintem egy gyanusított kihallgatásakor, nyugodtan lehetne kínzóeszköznek használni Árpika hangját.

mama2: Ez tudtommal nem a Máltai szeretetszolgálat adománygyűjtő műsora volt, hanem egy tehetségkutató verseny....
  • lemongrass
    na, akkor a castingon legközelebb ne a tehetségeseket válasszák ki, hanem a csórókat, akiken lehet majd a havi 1millával segíteni! kurvára nem erről kéne, h szóljon a műsor... senkit nem érdekelnek a háttérinfok, csak azok a dolgok, amik a színpadon produkál...

ami igaz, az igaz...a tehetség utat tör magának... ezért nem féltem pl szücsiéket... és tudom, h nem is a pénzre mentek... de mégiscsak jobb lett volna színvonalas műsorszámokat nézni hétről hétre... minthogy kijön egy szakadt kis óbégatós parasztgyerek, és hétről-hétre uazt tolja!
    na a kovácsovics izét, meg igencsak minuszba tolnám... a megaszarban is volt jópár gyenge eresztés... közéjük való...

a táncos cuccot nem láttam 1x sem... arról nem tok nyilatkozni...

arra a rossz nótaénekes gyerekre /vagy mi a francot nyomott az/ szóval... tudom, h trendy lett most a népi motívumokkal tűzdelt dolgokat előtérbe helyezni... de hol lesz ennek vha is olyan hangja, mint a craig david-nek? /de ne menjünk messzire... mint a Caramel-nek/

aki ilyen szar zenét nyomott anno a fonóba, azoknak detto tökre egyforma volt a hangja és nagyon nem tűntek ki semmivel!
    ja, most a kis srác igen.. azzal, h tizenX évesen ilyet választott... meg, hogy 'jajjdearanyoskisgyerek!'

fábry-ban is csalódtam...

de nyugodjon meg mindenki! az RTL akkorát kaszált, hogy csuda!!!!!
  • ZilogR
    ugye egyértelmű a dolog, mert ez a kis tahó az egyetlen a csapatban, aki a határon túli telefonálók pénzéhez is "hozzáfért", ezért kellett a lehető legtovább műsorban hagyni. Az RTL Klub sem a saját maga ellensége...
  • mama2
    Most nem azér, de sajnájjátok attol a szegény gyerektől a havi 1000000 forintot? Szegények bazz. A 4fourdance, a Fruszi, úgy is befut, mert ők is jók voltak, szóval róluk még majd hallunk. a Bíró gergő, meg ha nem jön be senkine elmegy bírónak. A Utasi, meg nem fogja a tehetségét fejleszteni, mer hogy? Esetleg majd az öregekothonába mesél, vagy az unokáinak. Azoknál el megy a 1000000 forint, lesz igényes házuk, nem a putriba élnek, satöbbi. ennyi. na bye.
  • Carlos HUN
    nem mind1 ki nyer aki jó ugyis befut! a4 4 dance ugyis befog futni mesze legjobak voltak
    a kiscsaj a fruzsina meg kiad egy két lemezt aztán megy a levebe vagy majd ano thanxesek kurják szét:D ha nem buzik
  • lemongrass
    LOL!

na ezért nem néztem a műsort... :D

mindig a lexarabb nyer! :D
  • simirizsa
    Ne még ezen hagy anyázunk kicsit
  • matrix666
    Megasztárban is egy szerbiai nyert nem?
    Rúzsa Magdi.

Most is szerbiai nyert.

Nincs ezen semmi meglepő nem?
  • AC2