4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
joe1980 #570 Félreértesz!Én nem hiszem hogy mindenki ugy gondolkodik mint én.Tudom,hogy különbözöek vagyunk.Nekem mindegy ,felölem vegyék de én biztos nem fogom,mert hallgatom a tehetséges emberek lemezeit inkább mint ezt.És a drum and bass,nem csak ez az egy stil ami tetszik,pl van house,rap meg trip hop ami még tetszik.Nem körülöttem forog a világ az biztos,de csak az bánt ,hogy már mindenkinek lehet lemeze,nem csak a tehetséges embereknek akik tényleg megérdemlik.De ez egy vélemény kérlek ne haragudj meg! -
Én rájuk szavaztam, de sajnos nem jutottak be a döntőbe...
"...minden ami háj volt rajtam régen/átalakul fitnessz élettel..." -
nemazért mondom de ez biztos "futtatás" volt mert azér a 4 vor danc-nek sokkal nagyon ismertség volt mint árpi de ez csak szvsz -
Lemezszerőzdést kapott?Nebazz... :O -
Na azon, hogy kinek milyen zene jön be most megint ne nyissunk vitát. Én pl ki nem állhatom a drum and bass-t ugyanúgy, ahogy a népzenét se. De akár hiszed, akár nem, igenis rengetegen hallgatnak ilyen zenét, és éppen azért fogják megvenni, mert nagyon ritka, hogy gyerekek énekelnének ilyesmit. Ne hidd már, hogy körülötted forog világ és mindenki úgy gondolkodik, mint te! -
joe1980 #565 Én is kivánnék mindenkinek Kellemes karácsonyt.De most nem akarok senkit se megbántani azzal aki Árpira szavazott,de nekem vhogy ilyen "futtatás" szaga volt az egésznek.Nekem vmi még mindig nem stimmelt.Meg ez a lemezszerződés,amit a biró kapott ,hát nem toom.Kérdem én ki fogja megvenni a népdal lemezét?majd a vén öregasszonyok.Mert én inkább pendulumot(Drum and bass) vennék az legalább zene.(de van más stilusu muzik is ami jó). -
nem mindegy neked h mit csinál vele? ha használja ha nem, neked az ég világon semmi közöd hozzá, se jobb se rosszabb nem lesz neked tőle. bárki más a családjában megcsinálhatja a jogsit aztán akkor már van is kinek használni. természetes h eddig nem csináltak jogosítványt, hiszen semmi szükségük nem volt rá, arról nem is beszélve h pénzük sem. most lesz... -
de most őszintén, minek neki egy vadiúj kocsi? hogy 3 év alatt megrohadjon a tyúkszarban? hát persze, hogy irigység van bennem, ha tudom, hogy ez lesz a sorsa. ha használná egy szavam sem volna, de így! -
Annyi embergyűlölő, irigy, utálkozó, önző tulajdonság képes bennetek felszabadulni egy ilyen sz@ros műsor kapcsán. Gondolom fel sem fogjátok, hogy egykor hasonlóakból indult ki a hitleri népírtás... Na nem baj... Úgy látszik nem tanult belőle a világ... Legalábbis a magyarok. Komolyan mondom, ha lenne annyi pénzem, mindegyikőtöknek küldenék nem is 12, hanem 15 milliót, csak hogy befogjátok, mert undorító, amit képesek vagytok itt napok óta művelni! -
Tehát annak ellene vagy, hogy az öreg nénikék a saját pénzükért arra szavazzanak, akire akarnak (aki esetleg ne adj' isten szegény és tehetségtelen), de azt pártolod, hogy azért NE szavazzunk valakire, mert ha ő nyerné a kocsit, nincs hozzá jogsija?! Logikus... -
"Mo-n megint elkezdődnek a zavargások, meg a tüntetés, ha kiderül, h a második szériát egy polinéz-magyar kétállampolgárságú kislány nyeri kagylókkal díszített rasztafonás kategóriában! "
XDDDDDDDD ez kurva jó :DDD -
lemongrass #559 hát, ha táncról volt szó, akkor a megatáncban sztem mindenki talált olyan produkciót, amit a szívébe zárt...ha zene, akkor a megasztárban úgyszintén...
de úgy fest, az RTL valahogy ilyen tehetségkutató(pénzhajhász) /igaz a szombat esti láz már "sztárokból" (LOL) gazdálkodott/ műsorokat nem nagyon tud színvonalasra csinálni.
a zsűri meg... hát hogy is mondjam.... mindegyik a szakma nagy öregje!
LOL!
na asszem a csillaxületik szidását ezzel /az utolsó/ kommenttel be is fejezném...
amúgy remélem nem lesz folytatás, mert Mo-n megint elkezdődnek a zavargások, meg a tüntetés, ha kiderül, h a második szériát egy polinéz-magyar kétállampolgárságú kislány nyeri kagylókkal díszített rasztafonás kategóriában! -
Ez nem ugrálás ez tánc barátom. Nem kell lefikázni. Bár vedd már fel videóra, hogy te is megtudod ugyan azt csinálni mint ők(vagy még jobban), és akkor azt mondom hogy joggal cikizd,meg fikázod őket. -
Már miért akarnék én ugrálni? Te hülyének nézel engem? Ez tök égő... -
Dexantreal #556 loooooooooooooooool.
Igazd van. -
"- Addig ki használja majd az autót?
- Senki, mert a családomban nincs jogosítványa senkinek. Így majd nézegetem addig, amíg nem vezethetem."
Ezt hívják úgy, hogy pazarlás? És ne legyek irigy miközbe tudom, hogy 3 év alatt egy autó áltában simán tönkremegy. Kell is az neki! Sose néztem ezt a műsort, de nem is bánom. Gratulálok magyarok! -
martinho040150 #554 jaja -
simirizsa #553
-
lemongrass #552 más... a sztársággal kapcs...
nekem az a sztár, akit elismernek 'nem csak magyarországon, hanem a dunán tulll is!' ha vmit letett az asztalra...
sajna aktívban, fókuszban itt-ott lépten-nyomon percenként mondják: sztár.
volt már sztár műsorvezető, sztár meteorológus.... és még sorolhatnám...
a gond az, hogy pl a sztár meteorológusunk /ahogy az IQ bajnok Combos Edina említette/ azért 'sztár', mert napi 10percet tölt a tv képernyőn... és mert fölpumpált mellei vannak! nem azért, mert van annyi esze, és szaktudása, hogy az aug 20-i vihart előre tudta volna jelezni!!! hozzáteszem, ő csak egy bábu, aki sztem azzal sincs tisztában, mi az, hogy front...
na lényeg a lényeg... a média olyan embereket 'visz sikerre', akiket nem kellene... az igazi tehetségek meg vhogy elkopnak!!! -
martinho040150 #551 a családján, meg a tanyai szomszédaikon
LOL
-
lemongrass #550 'árpi meg rá volt szorulva'
te jó ég...
hát, hogy lehet így gondolkodni?
a rászorulóknak gyűjteni szoktak, nem így 'díjazni'...
amúgy kíváncsi lennék azokra az emberekre, aki 1db sms-t is rányomott a srácra... /a családján, meg a tanyai szomszédaikon kívül/
még mindig bundásnak tűnik...
és, ha esetleg tényleg rá ment a legtöbb szavazat, akkor sajnálom, h ilyen a magyar közízlés!!!!
csak az ötreksön!!!!!!!!!! -
Szentem akiért kár volt aza 21 gramm... -
simirizsa #548 Kovácsovics Fruzsina érdemelte volna meg és kész 
Boldog Karácsonyt Mindenkinek -
Megnézném, hogy tudsz-e te így "Ugrálni":P. -
Nekem a négy bentmaradt közül egyik sem tetszett. A 4for dance-ről pedig az a véleményem, hogy nem épeszű ember áll ki szinpadra ugrálni. Tök gagyi...
Ja és kellemes ünnepeket... -
martinho040150 #545 ok :) -
nekem is tetszett... -
martinho040150 #543 persze mindenki a 4 for dance-nek szurkolt sztem,de ott azért ha vmelyik tag netalántán elrontotta volna a lépést akkor a többi tag kihuzta őt a kakiból és ment tovább a tánc...
Árpi meg egyedül állt ki,és mondta el a mesét/prózát és látni lehetett néha hogy elakadt egy kis időre pl:2mp-re,de azért volt/van benne tehetség is,mert ki mert állni a szinpadra 14-évesen és mindenki szeme láttára mondta el a cuccost
nem hiszem hogy csak a pénz motiválta volna őt...
Bíró Gergely persze sokkal intelligensebb és okosabb is és nagyon jók voltak a produkciói,de azért én örülök hogy igy lett a vége,ahogy van :)
Árpi rá volt szorulva és keményen megdolgozott érte hogy megnyerje ezt a műsört.
még ha a közönség csak azért szavazta be mert szegény akkor is,jó volt a dumája a kis csávónak
XD -
Caramel 
-
lemongrass #541 ezt te sem gondoltad komolyan :D:D -
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-és Csillag születikben gazdag újévet kívánok!
-
-
lemongrass #539 Caramel
-
Már mért haragudnék? :) ezért van a fórum, hogy kultúráltan vitatkozzunk :).
Kellemes Ünnepeket mindenkinek. -
simirizsa #537 Karácsony van ajándékozás......
-
lemongrass #536 milyen sok ma a felkiáltójeles embör! :D LOL -
joe1980 #535 Figyu!Hát nem, mert én nem eröltetem azt amit nem tudok.De ez meg erölteti,hiába nem vagyunk egyformák.De én inkább hallgatok szépen éneklö embereket (pl Caramel) mint ezt,ugyhogy én nem.Remélem kielégitő volt a válaszom és nem haragszol meg érte.Boldog ünnepeket mindenkinek. -
sziasztok
hát elég szégyen, hogy mo-i tehetségkutató versenyt nem mo-on élő magyar nyeri.. de hát ez van..
a fruzsit meg tolnám mert szép csaj.. :) -
szeretnél te ugy kornyikálni mint ő :). (Az ordibálásra nem mondtam semmit, abba igazad van) -
joe1980 #532 Én is bánom,hogy megnéztem ezt a müsort.Olyan furcsa volt a mai nap,tesómmal leültünk a gép elé és a dynasty warriors 4 hyper nevü játékkot toltuk.Tudom nem játék topik ez,de nem azért irtam le hanem egyszerüen ez a game adott valamit amit az a müsor nem adott.Ezt ugy hivják:hangulat.Ez a játék adott egy mesét mit ujra meghallgatnék,ez a játék adot egy zenét amire szivesen pörögnék.Ezt a hangulatot nem tudja visszaadni egy csantavéri nyomi,meg egy kornyikáló töketlen.Inkább játszottam volna ezzel,mint hogy két az rtl klub által futtatott nyomit hallgasam ahogy az egyik ordibál a másik meg kornyikál. -
simirizsa #531 Aki sipákolt az nyerte meg az egészet