| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
A tiszteletet megérdemlik, de azt Polgár Péter is megérdemelte volna a Náraytól az első adásban...
Most őszinte leszek hozzád. A 4for dance egyik produkcióját sem néztem végig, mert amikor az elsőt megláttam, azt kérdeztük egymástól barátnőmmel, hogy mi ez? A táncos produkciók közül sokkal színvonalasabb volt aaaa nem tudom mi volt a nevük, de azt hiszem az elődöntőben estek ki és sokan voltak. Ők tényleg showműsort csináltak, bár az sem érdekelt. A 4for Dance inkább valami sziházi előadás volt táncos formában számomra, de nem élveztem. Ne próbáljuk meggyőzni egymást szerintem hogy mi színvonalas és mi nem, mert mások vagyunk. Abban igazad van, hogy könnyű lefikázni névtelenül mások élete munkáját, de nem hiszem, hogy én teszem egyedül. Te engem szúrtál ki magadnak és ezt a mai napig nyögöm.
Azt hogy mivel álltam színpadra, azért nem szeretném megmondani, mert biztos jönnél azzal, hogy annak mi értelme és hogy attól sem lesz előrébb a világ. Nem is állok már színpadon, pont ezért. Persze most mondhatod, hogy milyen hülye vagyok, hogy ezért nem állok színpadra. Az igazság az, hogy már fontosabb dolgom is van, mint hogy a szinpadra készüljek. Sok lemondással jár és pont ez az, amiért nem érdemes csinálni. Majd a 4for dance is rájön, hogy mennyi mindent tehetett volna azidő alatt, míg gyakoroltak. Persze lehet, hogy nekik ez nem lemondás, hanem az lett volna az, ha nem gyakorolhatnak.
Szerinted leszünk mi még barátok?