• Guilty01
    rcstuning: a barátság kérdése nem rajtam áll vagy bukik, én mindenki felé ugyanolyan nyitott és közvetlen vagyok. Legalábbis igyekszem az lenni. Nem azért kérdeztem, hogy mit csináltál a színpadon, hogy ezzel kihasználjalak, vagy bármiféle előnyt kovácsoljak belőle:) Csak kíváncsi voltam. Ha te ezt valamiféle hendikepként éled meg, akkor elmondom, én is álltam már színpadon, zenei illetve zsonglőr előadással, ha gondolod, szidhatod bármelyiket (bár remélem nem fogod:)).
    Sztem a Blacktime-ra gondolsz, hát igen, ha jól tudom ők világbajnokok, úgyhogy tőlük elvárható volt ez a színvonalas szereplés. Kötve hinném, hogy a 4fordance ezt az egész Csillag születiket kudarcként éli meg, főleg hogy vmi szereplési lehetőséget is kaptak, már nem emlékszem hol:)
    ancsie18, köszönöm a kommented, kezdetben én is így gondolkodtam, most már kezdek megenyhülni vele szemben, de amíg csak olvassa a hozzászólásaimat és nem AKARJA megérteni (mert ez itt a nagy gond) azok mondanivalóját, addig én tehetetlen vagyok. Ha nem áll be valami változás a viselkedésében akkor tényleg hagyom a francba az egészet:)