| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Röhejes vagy,te tényleg ennyire nem érted a szavak jelentését??
Ki mondta, hogy marha kemény dolog,és hogy nem tudnád megcsinálni? Annyit mondtam, hogy ha ez nekik boldogságot jelent, ráadásul nem csak magukat,hanem a közönség egy részét is szórakoztatják (Igen,most lehet elsütni százhuszadszorra is azt a mondatodat hogy te leszarod ezt a pattogást), akkor megérdemelnének egy minimális tiszteletet.
Továbbá azt mondod, hogy attól nem lesz előrébb a világ,ha valakinek a tánc az élete. Mert akkor mitől lesz? Attól, ha leszánalmasozzuk, meg legagyizzuk azt aki ki mer állni a színpadra, és nem csak hogy ki mer állni, de még egy elképesztő színvonalas produkciót is tud nyújtani?? (Jó,tudom, ezt neked nehéz felfogni, de azért megköszönném, ha végre elárulnád, te mivel léptél színpadra... csak puszta kíváncsiságból)
Az a bizonyos "igazad van" beszólásod hát enyhén szólva is ironikus töltetű volt, főleg ha figyelembe vesszük az előtte elmondottakat. 3 sorba taglalod, hogy mért nincs igazam, aztán meg azt mondod igazam van. Ja, bocs.
Nem rokonom egyik sem. Sőt, a közeli rokonságom egyik tagja sem táncol ilyen szinten, de vannak ismerőseim, akik elég aktívan nyomják, és látom, hogy nekik ez mennyit jelent. Könnyű dolog ám lealázni a másikat, még könnyebb kibúvót találni arra, hogy mért nem csinálom utánuk, de ha arra kerül a sor, hogy te is letegyél valami színvonalasat az asztalra akkor már nagyot koppansz,he?:)
Lehet véleményed, mint ahogy mindenkinek lehet. Én csak rávilágítottam (legalábbis megpróbáltam rávilágítani) a véleményed primitív voltára. Nem kívánom, hogy vitatkozzunk, ha nincs hozzá kedved, tőlem elvonulhatsz, nem akarok stresszes napokat okozni neked így az ünnepek idején:), csak arra kérlek, hogy ha már mondasz valamit, akkor azt ne csak úgy odabökd, hanem megalapozottan jelentsd ki. Mert utána mentegetőzhetsz napnyugtáig.
Ahogy tanult kollégám mondaná, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. És mennyire igaz...