104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• stupido
    hi és grat all!

Lenyomtam az első szezonomat fm2008-ban a Newcastle csapatával:

Az idény első felében a 6. helyen tanyáztunk
    volt jó pár vereség, de szerencsére mégtöbb győzelem :D Viszont döntetlen nem sok.
    A bajnokság hajrája viszont nagyon jól sikerült. Az everton-nal csatáztunk a 3. helyért. (2 pont volt a lemaradásunk) Az első meccsen idegenben 3-0-ra kikaptunk. a visszavágó az utolsó fordulóra esett. És mi játszottunk otthon. 3-1 lett a vége. Ez előtt a meccs előtt egyébként a Manchester UTD-al játszottunk egy izgalmas meccset. Először ők vezettek 2-0-ra aztán egyenlítettünk, majd fordítottunk. Aztán ők egyenlítettek. (3-3) Majd a 92. percben a Gera megnyerte a meccset :D MOndhatom vigyorogtam, mint a tejbetök :D

Ingyen leigazoltam a Ronaldo-t, sikerült megszereznem Kewell-t is. Eladtam a Viduka-t és a Martins-t. Most még bőven az átigazolási szezonban vagyok és még vadászgatok...

Ami nagyon zavar, hogy minden ok nélkül néha zuhan a morálja egy-egy játékosnak. És nagyon sok a meg nem adott gól. De amúgy élvezet vele játszani...
    Owen lett a gólkirály, Gera pedig a bekerült az év csapatába és a szurkolók is őt választották az idény legjobb játékosának.
  • hamary
    Basszus, nagyon nagy a minuszom =( Minek adtak ennyi pénzt igazolásra? :roll: Valakit el kell adnom :| Kanoutét vagy Gerrardot :S
  • JackDaniels #464
    Ingyé vót. Gratula!
  • Mor3llo
    Sziasztok, grat mindenkinek!Feyenoordot picit pihentetem, Lyonnal kezdtem.Liga kupát megnyertük a Sochaux ellen 4:1-re.
  • hamary
    Gyri ETO eddig az Uefa Csoportban 2/2 győzelem :o
  • Mike94
    jah így már értem: Matías Fernandez :)
    Self pls képet a gyerekekről :)
  • kraawz
    ja.. és a gép generált nekem egy 5 csillagos védőt,akit pár nap után egyből behívtak portugál U19 csapathoz,és 16 éves még csak :)
  • kraawz
    ásztááá

én most 500k-ért igazoltam egy csatárt akinek a fő értékei mind 15 felett vannak. finishing dribbling first touch technique off the ball agility accelaration pace

hátha .. :)
  • hamary
    azz, megérte az árát.. először nem akarták eladni 20 milkáért, végül 15 misit kértek érte... nem értettem, de örültem a fejemnek :)
  • JackDaniels #457
    Ez igen. Jó kis játékos.
  • JackDaniels #456
    Thx.:)
    Most zajlik a nyári szünet, ami néha izgalmasabb, mint a bajnokság.:) Lehet erősíteni.
  • hamary
    A Villarealtól :D. Jó playa :D Itt egy kép róla:

• Mike94
    grat!
    ez a Fernandez honnan jött? :O
  • hamary
    Izzasztó meccs volt :| :
  • hunbasser
    good job
  • Mike94
    nemsokára meg lesz az 500 post és Capello HG lehet :))
  • Mike94
    :(
    nem baj remélem nekem is fog majd generálni =P
    mondjuk most van egy jó 18/18s figyelőm küldözgetem a világ minden pontjára :)
    és nagy grat neked vmint Jackee-nek
  • kraawz
    gép generálta őket,3 német ...
  • Mike94
    név szerint? :P
  • kraawz
    Valaki ,aki 2. éve elején jár v azon túl,dobna nekem egy képet Antunesről ? Bal védő... Nem tudom,csak én gammámban ien állat e. Egy 3. osztályú csapattól került Pacos Fereireahoz,ők kölcsönadták Romanak. Ott meg egy év alatt olyan pleja lett belőle,mint Grosso vagy Antonio Lopez :O 20 éves.
  • kraawz
    és jött 3 istenkirály scout

20/19
    18/18
    18/17
  • Csesza
    csak ne szerénykeggy :P
  • kraawz
    Na 2. szezonra TV-s jogdíjnak kaptam 2M fontot. Számlámon most 1.1M font van,ebből 1.7et kapok igazolni :) 6 embert szerintem lehetetlen pótolni. Viszont BLben a 3. körben szállok be,ha egy könnyű ellent kapnék és bejutnék csoportkörbe,az hatalmas bravúr lenne,anyagilag meg... mitismondjak... lottónyeremény kb.
  • Fabio Capello
    NEmbaj, szép eredmény ez első szezonban :)
  • JackDaniels #442
    Nah, a Chealse-t csak nem sikerült utól érni, de sebaj, majd jövőre.:) A BL viszont megvan.:)

• hamary
    A Fehérvár nálam most jutott vissza az NB II-be.. =S amúgy én is Vidi-fan vagyok :)
  • shad0w
    a győr nálam is bajnok lett és most a második évben is magabiztosan vezetik a bajnokságot. viszont a fehérvár szereplése kicsit elkeserít, középmezőnyben vannak mindig, persze lehet h ez a reális de én azért örülnék ha jobban menne nekik :)
  • Menyus489
    Szüli
    Jaja, tényleg nincs rossz kerete, sőt! Mégis szezon előtti esélylatolgatáson azt is mondták, hogy simán kieső is lehetek, nem igazán bíztak bennem, az elnökség is úgy volt velem, hogy szeretnénk valami szupi él-középosztálybeli eredményt két éven belül. Mondom nem kicsit önbizalomhiányos egy társaság :D Aztán meg második fordulóban a 8-2 az MTK ellen egy kis lökést adott, és el kellett jópár új arc, de mostmár formálódó az alakulat. Abból is látszik, hogy minden magyar kupában esélyes mostmár a csapat és talpon is van, még akár triplázás is lehet a dologból!!! Erre nem gondoltam volna még szezon elején énse :D
  • kraawz
    köszi hamary és hunbasser
  • hamary
    a GYőrrel vagy? :D nálam most bejutottak az Uefa csoportkörbe :|
  • hunbasser
    meglesz az,hajrá!
  • Fabio Capello
    Gratula mindenkinek!
  • hunbasser
    grat!
  • hunbasser
    grat,nagyon szép!
  • Menyus489
    Szüli
    Hú hát mindenkinek grat, megy az FM szekér szépen mindenkinek :D Én sem maradhatok el, most jön a szezon hajrája a Győrrel, nagyon jó kis kerete van, amit sikerült megerősíteni, 4 meccs van hátra a bajnokságból, 4 ponttal megyek a Debrecen és az UTE előtt, és a Debrecennel még játszok otthon, izgi lesz :) Liga kupa igazi szenvedéses diadalmenet volt, szinte nem volt olyan forduló ahol nem idegenben beszenvedett góllal jutottam tovább, de végül meglett, kupában szinte hasonló, bár most a Fehérvár kemény diónak tűnik.
    Mégegyszer gratula mindenkinek, és további jó játékot ;)
  • hamary
    remélem köv verzióból kiveszik a VB-t, meg az EB-t...
  • Utley

Mindent elmond ez a kép...Hát anyagilag -700,000 font.Megeszem a kalapom ha bentmaradok a Premierbe
  • hamary
    grat.. nekem egyszer nem volt alkalmam szavazni =(
  • kraawz
    Na ez az esüst év volt... Bajnokságban 2. hely... Góllövőlistán 2. hely , Assist listán 2. hely,év legjobb ifijén 2. hely , viszont a kapusom lett legtöbbször a meccs embere. Ilyen verseny is volt,hogy a leggyorsabb gól. És én szavazhattem több versenyben is,mint manager.

Viszont jövőre nagy baj lesz.Az egyik belső védőm kölcsönben volt csak,a bal kp-som is kölcsönben volt. Az MC-m már 34 éves lesz,kifulladt ő is. Makukula és Marcos csatárpárosom szintén kölcsönben volt. Szóval így laza 6 játékosomról kell lemondani,akik kezdők voltak. És ha még bejelentkeznek ääritaloért,akkor 7 ember a kezdő 11ből. Talán Agouda az,aki megérett,hogy játsszon,tarcsiból felhozom,hogy emberem legyen.
  • Utley
    Feljutottam