104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Magic Boy
    Most mondjam, hogy a védekező játéka a csapatodnak pocsék?
    Nem mondom, mert tudom, hogy milyen érzés úgy kiesni, hogy közünk sincs a meccshez (a kiscsapatok velejárója és varázsa egyben) .
    Én ilyenkor szoktam minden lehetséges pénzt a védekező szekcióra (ha a kapus éves átlaga 7.00 alatti akkor elsősorban kapus(ok)ra) költeni , hogy aztán jövőre szembesüljek vele, hogy hiába lett (sokkal) jobb a védekezőjáték a hazai csapatok ellen amikor nemzetközi szinten még mindig gyenge.

Na de abbahagyom mielőtt nagyon lelelovalnám magamat.
  • Fabio Capello
    Visszavágó: Inter-PSV 5-2... megint jól rábasztunk... :(
  • Magic Boy
    Azon filózom, hogy Angol 6. vagy Svéd 4. osztályú csapattal kezdjek.
    A kérdés az, hogy a Svéd bajnokságba mennyire mennek szívesen a jobb játékosok?
    Ha Valaki volt már közűletek Svéd élcsapattal akkor légyszíves tájékoztasson, hogy mennyire mennek oda a jobb játékosok.

Sysfox: Gosztonyi-ról dobsz egy képet?
  • Magic Boy
    Ha jól látom a vesztett pontokat nézve 6. vagy ami szép eredmény.
    A Kaposvár védelme nálad is olyan, mint az életben (bár ők egyel kevesebbet kaptak), de a támadósorod legalább jó (6-al többet rúgtál, mint ők és ha jól látom te rúgtad a legtöbbet a mezőnyben).
    Ha a védekezőjátékodon javítasz akkor akár még bajnok is lehetsz (ami a Kaposvárral óriási bravúr lenne első évben).
    Hajrá!
  • Sysfox
    Nagyon megy most, Gosztonyi 16 éves létére már 5 gólnál jár 11 meccsen.

• soma22
    ha még viszed pár évig a Rákoczival, utána a BB-el simán bl-t nyersz:)

Sok sikert
  • Fabio Capello
    hajrá, csak így tovább :)
  • Sysfox
    Helyzetjelentés:

Küzdök a morállal, pár gyengébb meccs elég volt arra, hogy visszaessen a játékosok morálja, szinte mindenki nagyon gyenge vagy gyenge lett. Emiatt az eremények sem jöttek úgy, ahogy számítottam.

A Nyíregyháza ellen azonban végre megtaláltuk önmagunkat, Oláh és Gosztonyi góljával 2:0-val hoztuk a meccset, majd a következő fordulóban a második helyezett REAC-ot győztük le ugyancsak Gosztonyi góljával idegenben.

Így 12 forduló után a jónak mondható 3. helyen állok, igaz mögötte van olyan csapat, aki hárommal kevesebb meccset játszott, mint én.

Ha valaki nem tudná, a Kaposvár csapatával vagyok.
  • Fabio Capello
    Ha mázlink van, még továbbjuthatunk! :) Sajna a BL-ben nincs mázlim, mindig a legnehezebb csapatokat fogom ki....
  • Magic Boy
    Ha megoldod, hogy ne kapj minden nagytól 3-at akkor akár az első 10-be is lehetsz.
  • Utley
    Megismételtem a Tottenham derbit,de most 3 lövésből kaptunk 3 gólt,míg mi csak 11/2 sikerült,és Gyepest kiszorták...Este folyt köv!Mindenkinek sok szerenecsét a mentéséhez..
  • Utley

Bocsi,csak a Tottenham meccsem eltünt valahol
  • Utley
    Hihetetlen Wigan ellen nyomom,és meccs közbe egyszer csak kilépett a játékból ez mitől van tudja valaki?
  • Utley

Robinson válogatott formába volt
  • Magic Boy
    Szerintem meg nagyszerü eredmény egy újonctól.
    A tabelláról mutatsz egy képet?
  • Magic Boy
    Úgylátom kezd összeálni a csapatod.
    Meglesz az a címvédés.
    Hajrá!
  • Magic Boy
    Srácok hogy tudom berakni a csapat címerét (és esetleg az eredeti mezeit) a játékba?
  • Fabio Capello
    ugyan már, grat! Az elvárás gondolom a bennmaradás
  • Utley

Kicsi csalódás,bár meccs előtt aláírtam volna ezt az eredményt
  • Fabio Capello
    A bajnokság 2/3-ánál, egyenlőre szoros az állás, egy bukás eldöntheti a bajnoki címet
  • Utley
    Gyepi az elöző szezonba remek idényt produkált,vétek lenne kihagyni
  • Fabio Capello
    Vszeg azért mert selejtezőből/nem bajnokként jutott be
  • hunbasser
    Gyepes :OOO

legalább erre az idényre meg lesz oldva az a 10-15 öngól ^^

gratulálok mindenkinek
  • hunbasser
    az hogy lehet,hogy a Real csak második kalapos? :OOO
  • kraawz
    Cselzi : Marítimo 3:0

Még egész jó :D
  • Gunnersboy
    oh yess, manchestert kaptam ligakupába :||
  • Magic Boy
    Grat!

Csak így tovább!
  • Gunnersboy

Hoegh 3-4 hónapra dőlt ki
  • Magic Boy
    Édersonról dobsz egy képet?
  • Utley

Na ezzel a kerettel ugrunk neki a Premiershipnek,szerintem annyira nem rossz...lehetne jobb is mondjuk
  • Mor3llo
    ajjaj :D azért hajrá!
    Első bajnoki!Hát ha azt mondom, hogy nyílt találkozó volt, akkor piszok keveset mondok :D Édersont alig lehetett megfogni, de azért miután szoros emberfogásban ráálítottam Toulalant, már nem annyira virgonckodott :)
  • Gunnersboy
    hmm namifasz :c Bristoltol idegenbe kaptam egy sima 3:0-t, kellene valami csatár, kevesebb mint egy hét van hátra az igazolási időböl és Aaritalo-n dolgozok de nemakar jönni :S
  • kraawz
    Legközelebb ne kívánjatok szerencsét BL sorsolásra,ha lehet,köszi :D

Chelsea, Real , Leverkusen :DDDD
  • kraawz
    gratula gunnersboy :)

maritimo:belenenses 3:1

3 új igazolásom is betalált,Agouda Steinert és Odjija-Ofoe. Agouda félpályáról indult be,Steinert is jó vételnek tűnik eddig.
  • saviola83
    De fent van amagyarítás csak még így sem találom hogy tudnám a játékos értékeinél a számokat átszinezni.
  • Gunnersboy
    na, itt az faszságom miatt ujrajátszott ligakupa meccs
  • Gunnersboy
    estét
  • WartHogSon
    köszi
  • hunbasser
    a fiatal játékosnál menj rá a játékos ráhatásra,és lesz ott egy olyan "lehetőség",hogy azt mondd neki,hogy szerinted xy megfelelő példakép lehet számára.
  • WartHogSon
    Hello!

Hogyan lehet egy fiatal kapusnak egy idősebb kapust a tanítójának felfogadni?