104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #305
Elano mesterhármasával 3-2 :D :D :D :D -
Takezó #304 Azért elég viccesen működik a Match Confidence. Barátságos meccsen a Stamford Bridge-n 3:2-re kikapok a frissen másodosztályba feljutott Brightonommal, erre rinyálnak, hogy túl sokat lőtt kapura a Cselszki. Pff:D -
#303 a következő klubnál ne vállalj annyit,pl egy középcsapatnál próbáld megcélozni a középmezőnyt,az egyáltalán nem lehetetlen,és akkor nem fognak kirúgni.nameg persze díjazzák mindenhol,ha pénzügyileg jól áll a csapat. -
#302 k*rva nagy grat!!!!!!!!4 -
#301 AC Milan - PSV összesítésben :5-1 :( -
#300 A délutáni Bayern meccs után sztem kezdek egy lyoni karriert.Bár még nem tudom, mivel most is nyertem 4:2-re a Nijmegen ellen.Bár a gép piszok mocskos volt, 2 kaput eltaláló lövésből 2 gól.... -
Csesza #299 ha tudnám jó lenne :)
de mind1, mert az uj játék kezdést rátudom arra fogni, hogy uj patch-et rakok fel és ujat kell kezdenem :) -
hamary #298 Na, a bajnokság hamarosan kezdődik, ezért Isakkson úgy gondolta, ideje lesérülni egy hónapra... -.-' -
#297 Ha mindenképpen vitázni akarsz, legyél oly kedves és máshol tedd. A főtopik azért van hogy megosszuk a játékélményeinket, az offtopik pedig minden egyébért. -
pinnacle #296 mutass egyet is:) -
#295 Ez a topik sem lesz szemétmentes, úgy látom. -
pinnacle #294 neharagudj de amit kérdezett az nem hiszem hogy emlitve lett ebbe a topikba...
(kb 300 hszesbe)
az előzőbe meg ne várd el hogy visszaolvasson több száz- ezer hszt. hogy megtaláljon két szót... igaz ott a kereső, de nem lenne egyszerűbb egy igen v. nemet mondani mint inkább offtopicozni mint egy ovodás??
-
#293 azt h? -
#292 Remek.... Feyenoord-PSV 4-2
Vezettünk kettő nullára, Gomes rohadtjól védett, ezért az 54. percben lerúgták. Három hónap... Úgy látszik a gép nem tud veszteni.. -
#291 hát igen......a Fiorentina egy k*rva jó csapat :DD -
hamary #290 msuzáj volt.. így még nagyobb minuszban vagyok, de legaább nem vette el a Barca.. Elanot megeladom lehget az Evertonnak és meg van oldva a pénzügy :) -
#289 5millió font ?????? nem ejha :D -
#288 A saját lustasága, hogy nem bír utánaolvasni semminek az illető.Ez nem a főtopicba való. -
hamary #287 de kicsesztem velük, mert új szerződést kínáltam, melyben volt 5 millió fontos aláírási pénz -
hamary #286 Faszom nem lehet csapatot építeni, úgy hogy eladja az elnökség a legjobbjaim.. azt még én leszek kirúgva -
Csesza #285 Fiorentina - Inter 8-2
életem legnagyobb veresége...
és még mindig nem értem, hogy ez, hogy történhetett, mert, hogy elvileg jó formában voltunk
:OOOOOOOOOOOooooooooooooo -
hamary #284 elégedett voltm eredménytől függetlenül.. :) :
-
#283 Sao Paolo -
#282 az a breno a játék elején melyik klubban játszik? -
#281 céronáldó :P
meg vedd meg breno-t -
hamary #280 az nem baj, a mostaniaknál valamivel job... ő vele mostmár a támadó sor tökéletes... a védelem továbbra is gyengébb.. jövőre majd oda is veszek valakit... meg jobb oldalra a középpályára, mert Nakamura már vénlik :( -
#279 te hülye állat :D soha nem fog úgy játszani mint a poolba sry -.- ez az FMbe mindig így van -
hamary #278 KAptam 33 millió fontot átigazolásra.. Ebből elköltöttem 30 milliót, s megvettem Steven Gerrardot! Remélem jól fog játszani :P De miután meg vettem minuszba van az egyenlegem -.-' -
#277 Na hát ha ezzel a kerettel nem nyersz semmit akkor.... :) -
pinnacle #276 most ez az offtopic a mániája mindenkinek???
az arra való, hogy ha vmi bjaa van a játékkal (nem indul, stb.) ill. ha nem az Fm hez kapcsolódó dolog akkor irja oda...
de ha vki kérdezz vmit a JÁTÉKRÓL akkor könyörgöm ne offtopicozzatok már ezerrel...
-
#275 Létre kell hoznod... -
6600GT #274 ok megvan mit kell!bocs -
6600GT #273 hello,a 07-ben volt olyan hogy data/graphic/pictures...na ebben nem találok.miért?kösszi szépen -
#272 pedig müködik a bannerból kattintva.
a hiba az ön készülékében keresendő -
#271 08/09-es csapatom......az idein múlik minden.....ha nem nyerek vmit kirúgnak.....
-
00000 #270 A weblap nem található
HTTP 404
A legvalószínűbb okok:
Lehet, hogy hibásan írta be a címet.
Ha hivatkozásra kattintott, előfordulhat, hogy a hivatkozás már elavult volt.
Lehetséges lépések:
-
#269 működik. csak mivel saját fórum, bejelentkezett állapotban tudsz csak belépni. -
00000 #268 ha működne... -
#267 Üdv mindenkinek, és gratulálok :) -
#266 ez nem a te hibád csak kérdezem a többiektől,hogy az ilyen jellegű kérdéseket nem a fm helptopicban kell feltenni?