104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#345 ja ok kösz -
#344 Sziasztok! Láttátok milyen jó kis magyar facepackok vannak a fifahungaryn? -
#343 csak akkor tudsz büntetni, ha kiállítják, vagy hiányzik edzésrő. ezt feldobja neked amikor közli veled. -
#342 Valaki nem tudja miértnem lehet megbüntetni játékost? rámegyek játékos büntetésre és ott nincs retórzuió azt irja..:( vki segítsen -
Itsuki #341 grat! -
#340 hatalmas grat!!! -
hamary #339 grat... Én meg bal hátvéd posztra keresek valakit... Heinze nem jött ... :S -
#338 -
#337 négy körrel a vége előtt bajnokcsapat a PSV Eindhoven!! -
zsilike #336 késöbb majd'nincs mostéppen helyem daemonba'nem felejtem,legközelebb ok,+van1 600mbos kiegcsomagom+saját skin,elég sok energia benne van már 2év termése -
#335 keretröl tudnál képet berakni? -
#334 nincsmit;) -
6600GT #333 THX, soma22 -
6600GT #332 -
zsilike #331 thx,félévkor jött és igy teljesit,30éves lemondott róla a barca és 20meu körül megszereztem,szenzácios a megfiatalititt milan,pedig csak csapatépitő év az elsö.hajrá asszem08at nekem találták ki,offba help nekem pls ha vk... -
#330 grat, jó vétel volt -
hamary #329 jelentkeztem a Sevilla menedzseri posztjára, majd kirúgták az edzőjüket, erre szerződést ajánlottak, s elutasítottam, a vezetőségnél rmeélem jó pont :D -
Itsuki #328 a Frankfurtól ugyebár eltávolitottak,helyemre a Hoffenheimi Ragnick jött én meg a helyére:) -
zsilike #327 -
zsilike #326
HENRY beindul egyböl beilleszkedett -
6600GT #325 -
6600GT #324 értem akkor.. -
#323 1 hozzászólás->1 kép -
#322 azt mondja,hogy ha az fmkepek.cjb.hu-ra töltötted fel a képeket,akkor hozzászólásonként csak egy képet tudsz betenni. -
6600GT #321 ezt nem értem bocs -
#320 ha fmkepek.cjb.hu-rol teszed akkor posztonként csak egy képet tud beszúrni -
6600GT #319 -
6600GT #318 ááá miért nem teszi fel:S ?? -
6600GT #317 -
6600GT #316 -
6600GT #315 hello,most kezdetem az arsenal*al eddig jól ál a szénánk...képet is teszek fel madj. -
#314 a psv elleni barátságos meccsen 1-0ra vezetek!77. perc,az ellenfél a sját térfeléröl lövi rá kapura,dida levette mellel acsatárnak,és 1-1 -
#313 Viszont így elsőre úgy tűnik, hogy ha a fiatalok képzését is figyelembe veszed, akkor hamarabb jelentkezik eredmény. Most is olyan 16 éves ifik lettek generálva, akiknek az értékeik már most is 2 számjegyűek.
-
#312 Nem baj, szép eredmény ez frissen feljutva, jövőre a fiatalokra építve csúcsra fel :) -
#311 grat, jó ez feljutás után, fiatalok pedig csak jobbak lesznek:) -
hamary #310 Gyors, közvetlen :P Lehet rövidre kéne.... ?
Soma: Neked meg grat, első években ez szép eredmény a Fradival :) -
#309 Passz stílus, tempó milyen? -
hamary #308 bassza meg... fél fél pályáról lövök egy kapfuát, erre kipattanóból megindítják Anelkát aki gólt lő... ekkora szemétséget... :/ nekem miért nem kontráznak, ha be van állítva?... -
#307 Olyan történt, ami eddigi managerkedésem során soha:
nem lettem bajnk a Fradival. Persze ez jóval reálisabb mint eddig, de az idei nb1-es szezonom mindennél nehezebb volt, ennek megfelelően élvezetes is. A védelem miatt lett ez ami lett, látszik hogy rengeteg gólt kaptunk, és nem tudtunk annyival többet lőni.
Örömteli viszont a tartalékok, és az utánpótlás szereplése, mindkettő magasan verte a mezőny többi résztvevőjét, 100+ gólt vágtak az alig 30 kapott mellett. Úgy gondolom jópár emberre lehet közülük építeni.
Jövőre egy európai kupát érő helyezéssel elégedettebb lennék.
és a 3 tabella:
-
#306 :DDDDDDDDDD