104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#385 Az ilyet énis utálom... Feltörekvő csapatomból elviszik az ászokat!! :( -
#384 :OOO
-
#383 média 19. helyre várt, voltunk 5. helyen is, itt a végeredmény:
-
#382 grat, uefa meglesz, denneboom meg egy állat:D -
#381 kemény meccs volt...
-
#380 hali és grat all
a jelenlegi állás második szezonban, Hajnalt vinni akarja már Leverkusen is, 11 milliot adnanak de el nem adom
-
#379 azért te sem lószarral gurigázol,remélem tudod :D -
#378 Máshogy nem is jöhetett volna össze első évben euro cup 1. + bajn. 1. majd 2. év champ. l. 1. hely és bajn. 1. hely most viszont ezeket lehet törleszteni :) -
#377 havi ~350e euro törlesztés,az annyira nem durva.
sztem kicsit túlköltekezted magad. -
-
#375 akkor elnézést pinaccle
azt hittem,te is abban éled ki vágyaid,hogy feldobsz 2 menedzsert ( amint írtad ) aztán arsenalt betolod 5 csatár 4 AMC 1 kapusra,és a nonamecsapattal tönkre vered őket. ami sztem szánalmas -
#374 senki nem érti.. ha nincs kijelölve a csapat, és a folytatásra kattintasz, nem küld ki csapatot... Idáig két ember jelezte hogy ilyen történt vele, velem ilyen még nem fordult elő. -
#373 Ezen a meccsen aztán volt minden a sérüléstől a kiállításon át, a drámai egyenlítésig és meccsfordításig! De a lényeg hogy ismét begyüjtöttük a szuperkupát :)
-
#372 én meg eddig 33 meccsen egy pirosat sem kaptam,pedig csapatban mindenki hard és normal tackling. talán 4 hard 6 normal :D -
#371 7 büntetőt kihagyott a csapatod ? :OOOO
Aztakurva az már nemgyenge :D:D
[ mellesleg ma bajnokin kihagytam egy büntetőt :D:D kapus szögletre ütötte, szögletet befejeltem :P 3/2tizit berúgtam azért eddig a szezonban :D ] -
#370 mien bug ez ? -
Utley #369 Szezonba 7/7 tizit hibáztunk (Blackpool) és csak gólarányba vagyunk lemaradva a Playoffról... -
#368 kb. 10,6B huf majd utanna szamolok hogy jön ki.
+ rakok róla képet :)
-
#367 tényleg van ilyen bug, én is hallottam róla -
#366 nyugi, nyugi... -
pinnacle #365 KÖNYÖRGÖM!!
ez egy kurva bug és én az Arsenallal voltam! De azért ugorj... -
#364 aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
elkérhetem a taktikád?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és élvezted közbe ? :S -
hamary #363 de kurva idegesítő, hogy az Uefa - Kupánál fél órákat tölt... -
pinnacle #362 am 2008-ba is bennehagyták ezt a bugot! -
#361 persze, csak azért nincsenek a pályán, mert az egojuk elfoglalta a gyepet :D -
hamary #360 2007-be is voltak ilyenek.. valamelyik csapat 2054 fizette.. :| -
pinnacle #359 bug:S
2 manager van és nyomtam egy continuet és erre meg ez várt és csak szabadsággal tudtam továbbmenni -
#358 minek az? ^^ -
#357 ésholacsapat xd -
pinnacle #356 Nha?:)
-
#355 2038??? wow.....mekkora hitel az??? :D -
#354 Grat!
Honvéd hol van? csak nem kiestek?
Pénzügyek: Nállam enyhe minuszban van a klubb, havi 90M Ft a törlesztő bankoknak és 2038ig fogjuk fizetni
viszont megnyertem a BLt, a bajnokságot, az olasz kupát elbuktuk, de super cup megvan mind :) most hogy van egy jó csapatgerinc próbálok rámenni a klubb anyagi helyzetére. -
hamary #353 Grat. Makaay nálam már elment valami kis csapathoz... megöregedett.. :D -
#352 Huh, Makaay 94.percben :D nem gyengén értékes 3 pont:)
-
hamary #351 baszki, de hülyék a vezetőim... :roll: Adtak 30 milkát átigazolásra, most meg nyavalyognak, hogy nincs pénz, és lehet hogy csődbe megyünk :| -
#350 BErakok mindent ahova kell magyarosításnál de nem magyar a kommentár mit kéne csin? -
hamary #349 Leigazoltam még Kanoutét :D még 1-2 évre kiválló.. :) -
#348 nagy grat, nem sámli:O :) na tolom énis Feyenoordot :D -
hamary #347 2-1-re nyertem a Newcastle ellen hazai pályán... Közünk nem volt a mecshez... :D De volt egy jó cserém, aki fordított.. :) :
-
#346 Összességében egy jó szezon volt, csak kár, hogy legalább egy duplázás nem jött össze... és jó lett volna a BLben is menetelni. Na majd jövőre :) Egy pár kép:
Tabella:
A keret:
Gólkirály:
Asszisztkirály, a legjobban teljesítő, és a védelem alapembere: