104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
00000 #265 Mien hibákat találtatok, a beta pachet feltetem én is.!
Fandayst(szurkoloi nap) hol lehet tartani vagy beállítani?
Jegyárakat lehet állítani? amugy j oa game de nem sok ujdonság látszik... -
Itsuki #264
nah a kis frankfurti kirándulásnak is vége. -
#263 igazi antifocival és egy talált góllal de megvan!!!
multkor rosszul irtam Pool az elődöntő volt 4-4el (a) mentem tovább összesitésben... -
Utley #262
Szezon szerintem legjobb igazolása volt...Ha termeli tovább a gólokat akkor a Playoff meglehet...(3pontra az 5.) -
#261 agüero 2 góllal mutakozott be...na eljött az elsö bajnokim,fiorentina vendége leszek... -
Utley #260
Fincsi meccs volt,de sajna előtte pár kínos zakó is "sikeredett" -
hamary #259 Na, valósznű 6. leszek a szezonban... Sajnálatos, de ez van.. Uefa - Cupában csoportból kiszeretnék majd jutni.. :)))) -
hamary #258 nekem nem veszett el.. -
#257 ha felteszem a patch-ot,akkor a save-m nem veszik el ugye? -
#256 ilyen is csak itt van:
otthon 2-1re vezetek a 66. percben, majd egyszercsak derült égből a villám 4-2re kikapok... -
#255 elhoztam agüero-t!!!28 misi volt,remélem megéri a pénzét -
hamary #254 ne vegyél.. -
#253 interest soha nem veszek... -
hamary #252 Walter Samuel középr nagyon megfelelő... :P -
#251 már szedem is....DDmindenképp kellene igazolnom bal támadó kp-t...és egy jó faxa középsö védöt -
hamary #250 fenn van a patch. sok hibát javít, igen hasznos ;-) mint a Hungarianosítás :P -
#249 én még csak a barátságos meccseknél járok!eddig 3ból 3mat hoztam...de ami nagyon aggaszt,h sok a lesgól...elsö meccsen pl 5:SS -
hamary #248 Dzsudzák kurva jól nyomja nálam. ;-) Esetleg Még Nakamura, de az inkább jobb oldalra jó.. 3 meccs van hátra a 2. szezonomból..
: hazai: Man Utd
: ideg: Blackburn
: FA KUPA DÖNTŐ: Chelsea -
#247 milannal vok
thx a tippeket... -
Grusi #246 Attol fugg, kivel vagy...
Nani, Montolivo, Cristiano Ronaldo, Dzsudzsak (viccen kivul)... -
hamary #245 85. perc.. csomó helyzet - kevés helyzet a mi javunkra a Fulham ellen, várom, hogy gól legyen.. bejön a ép, mondom: "most talán sikeül".. erre meg a szarfosübergagyi Fulham betalál, s kétszer annyi helyztettel veszítettem.. -
#244 nem tudnátok nekem mondani jó bal támadó kp-t?silvan kivül -
#243 az első 3 indulhat a bl-ben(a 3. helyezett a 3.fordulóban kapcsolódik be a selejtezőbe),a 4-5. pedig indulhat az uefában+a kupagyőztes,tehát minimum 6.-nak kell lennie ahhoz,hogy szüksége legyen az intertotóra.
nem hinném,hogy 10 meccs alatt ennyit bukhat :) -
hamary #242 simán lehet rossz szériája.. :) -
Grusi #241 Aki taktikát kért tőlem, mindjárt betolok róla képet, türelem
Amúgy azzal a taktikkal nyomom, mint a legelső meccsen, szal majdnem 10 éve semmit sem változtattam rajta :) Van már vagy 4 bl-győzelmem, 5-6 bajnoki címem, meg megszámlálhatatlan más kis biszbasz kupám. Atleticoval nem nagy dicsőség, bikaerős csapat a játékban, talán az egyik legerősebb. -
#240 Agüero mestertizenhármas :D -
#239 ejnyeee!!! :) -
#238 nincs semmi ilyesmi, hol láttad?:DDD -
#237 2015ben 37 helyzetből 27et berúgni normális...
riszppekt :D
én mentem mára,jó8.. azt a 7 fordulót jövőhétre meghagyom. -
#236 azigen bazdmeg:ooooooooooooo -
Grusi #235 Nem, teljesen csítmentes volt a meccs, de én sem hinném el, ha nem én játszottam volna :D -
#234 mi volt ez a "betoljam oda is?:)" ^^
hirtelen az merült fel bennem,hogy arra gondolsz,hogy a másik csapattal is ő van... (bár ki tudja?)
-
#233 ezt nem hiszem el vazze:D
kegyetlen:)
-
#232 az,hogy simán bajnokesélyes,és meghívják az intertotóba,holott bl-ben indulhat... -
Grusi #231 Gyerekek, en ilyet meg eletemben nem lattam
oke, hogy felkeszulesi, de akkoris, ez 6 eves cm/fm-es palyafutasom alatt abszolut rekord
-
hamary #230 mi ebben a durva? :=| -
#229 nem az a durva .D
Hanem h 7 forduló van és 1 pontra vagyok bajnoki címtől :D Egyedül Benfica elleni meccsen kaphatok ki,Braga ellen hazai pályán döntetlent várok. 7 meccsen 16 pont,akár bajnok is lehetek :D -
Itsuki #228 az durva:D hajrá:) -
Itsuki #227
magyarositás se segitett:S vereséggel felérő x... -
#226 Ilyet sem láttam még
Meghívtak az Intertotó-kupába:D