104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #426 Na jöhet a Playoff döntő a Wembley-be :) Charlton ellen nem mi vagyunk az esélyesek...Bristol otthon 1-0 idegenbe 1-1 lett :) -
#425 csá...grat mindenkinek...most néztam az atlético-villareal meccset...lehet elkezdek eggyet a villareallal,megtetszetDDD -
Utley #424 Srácok 5. helyre futottam be a Blackpool-a Playoffba Bristol City lesz az ellenség -
hamary #423 Üdv mindenkinek. Írok egy kis beszámolót Manchester Citys karrierem folytatásáról. Ugye második év végén "csak" 5. lettem, ezért egy kicsit szomorú is voltam, s most - nem is igazolásokkal, inkább eltökéltéséggel - jobb eredményt szeretnék elérni. Nyáron két igazolásom volt, mellyel a számlámat minuszba tettem :D
: Steven Gerrard . 30 millió font ( elején nem volt valami jó, de most már fontos tagja a csapatnak )
:Fedric Kanouté: 18 millió ( bíztam benne, hogy lövi a gólokat, de nem nagyon... De a Tottenham elleni idegenbeli meccsen viszont két fontos gólt lőtt! )
Bajnokságban lement nyolc forduló, ebből 6 győzelem, 2 vereség, de így is második vagyok, a Cheslea mögött, aki eddig 100 %-os :| . Liga-Kupában Első meccsemen kiestem, az Everton ellen, de igazából leszarom, Liga - Kupa annyira nem fontos, annál inkább az FA Kupa.
Uefaban 7-1-es összesítésbe mentem tovább a Brondby ellenében, idegenben lőttem 4-et. Ezen a meccsen a gólok:
Nakamura távoli szabadrúgás..
Később megsérül Bianchi, helyére Inigo lőtt nekem két gólt. Megsérült Kanouté -> helyette Mpezma lőtt egy gólt... Aztán kaptam egy kontra gólt, de az már mindegy volt...
Szóval egyelőrejól állunk, 2. hely 8 forduló elteltével megfelel, igaz a nagy csapatok még hátra vannak - mondjuk a Liver 3. éve csak szenved.. Bár az Uefa-ba mindig kijut. A bajnokicímét 3-szorra fogja sorozatban megvéeni a MAchester, legalább is megpróbálja...:D
Képek:
Tabella:
Keret:
És a pénzügy XD
Kösz, ha elolvastátok, legközelebb félidőben jelentkezek ;-)
-
#422 én is ezérrtt kezdtem újat a readinggel a pompey után és nem bántam meg :P -
#421 eszméletlen lassú a játék, asszem sok lett az 5 ország 10 liga:C -
#420 bazz, dzsudzsák 210ért... :) én ugye a beneventoval tolom, szal szóba sem került, h leigazoljam, de a livorno rögtön a játék elején lecsapott rá, másfél milla euróért vitték el, az első év végén néztem rá, h mi a helyzet vele, és már 8,5 milla az értéke...
mellesleg egy osztállyal feljebb a vezetőség a középmezőnyt tűzte ki célul, hosszú távra is annyi a követelmény, h egy erős középcsapatot hozzak össze, ehhezképest 7 meccs után én vagyok az első, a második pedig a velem együtt a c2/c-ből idén feljutott cisco roma, fura... -
#419 tehát 2 ponttal megy a Benfica? hajrá,meglehet az még! -
#418 hajrá,simán meglehet még!
grat mindenkinek! -
#417 Benfica:Maritimo 3:2 (0:1ról)
Maritimo:Braga 4:2 ( 0:2ról :P )
Maradék 2 meccset ha hozom,biztos 2. vagyok -
#416 de nyertél ;)
grat!
Hoegh-ról egy képet pls nem ismerem :P -
#415 gép nemnagyon akarta hogy nyerjek :O
eddigi igazolások:
-
#414 köszee :)
jelenleg 3. vagyok term a hónap 3. managere sem lettem (miért is lettem volna) :/
tovább erősítek tehetségekkel gosztonyi jön a szerződésének lejárta után, télen érkezik Sérgio Mota, és nyáron Lulinha (irl a köv. Ronaldinho-nak tartják) + Giuliano -
#413 4 forduló van a bajnokságból,ezt már lejátszom ma. Jelenlegi állás
1. Marítimo 58p
2. Benfica 57p
3. Porto 57p
4. Sporting 49p -
#412 Thx+Zolee-nak is.:) Nem én vagyok jó, hanem a csapat.:) -
Zenszkij #411 Anno emléxem még CM-nek hívták a játékot, CM3 vagy 4 nemtom már, de abban Robbie Keane volt az isten, meccs átlag gólja 2-3 volt :D Azóta imádom. -
Zenszkij #410 Go Reading, Go -
#409 Nálam nem annyira tuti. Robbie Keane volt állatt, a téli átigazolásig lőtt 19 gólt, de elvitte a Portsmouth 19M-ért, én meg oda adtam.:)
Mongyuk Berbatovot célemberként jáccatom.:) Kaboul nálam sem rossz, ha jáccik, de igazoltam Makoun-t, ő igen jó, ő a VKP-m. Én is gyémántba tolom, mint írtam. -
#408 sry elírtam a kép linkjét :S
itt az oldham meccs:
és a játékos mozgás:
-
#407 grat!
köv meccseim:
Bolton 0-2 Reading (Lita(2))
Reading 1-2 Liverpool (Lita, közük nem vollt a meccshez :/)
Reading 3-1 Blackburn (Huszti, Ääritalo, Lita)
LK: Oldham - Reading (leizzadtam magamról mindent :D(Barazite adta az első 3 assistot)):
és a játékos mozgás:
-
#406 thx
toltom a jatekot, amint latom kepfeltolto meg behalt:c -
#405 Berbatov csak ennyit lőtt???? :O
Én November fele vagyok és már most 14 gólos... Én rombusz középpályával játszok, van der Vaartot vettem éknek a rombusz középpályán... Kaboul teljesít nálam nagyon durván :| -
Csesza #404 Jack, szokásod szerint megint kvajó vagy :) -
#403 Grat, jól tolod, Berbatov nállam is volt fm2007ben mikor WBAval toltam Defoe is jó. Kis szerencsével meglehet az első hely. -
#402 Tottenham-2007/2008
Kezdetnek arra tettem ígéretet, hogy nemzetközi szereplést biztosító helyen fogunk végezni, amiért hozzámcsaptak 19M-t igazolni. Ebből vettem négy emberkét, akik közül csak az olasz középső védő tűnik elbaltázott üzletnek a többiek szépen teljesítenek. A bajnokság eleje eléggé rögösre sikeredett, mire kiforrta magát a használható taktika, addigra szépen megkapaszkodtunk a 7-8. hely környékén, szerencsénkre senki sem húzott el tulságosan, eléggé együtt volt a mezőny.
A taktika pedig megállapodott egy 4-4-2 normál-gyémánt felállásnál, Idegenben kontra, otthon pedig kemény letámadással, ami egész szépen működik is. Berbatov és Bent pedig célemberként játszik. Az UEFA kupában is állunk még a négy között az Ajax a köv. ellenfél. A bajnokság pedig kezd izgalmas lenni a 33. forduló után, amikoris döntetlent jácottunk a bajnoki rivális Chealse-vel, bár egy győzelemmel még talán a bajnoki címre is esélyesek lehettünk volna, azonban most 3fordulóval a vége előtt 2pontra csökkent a hátrányunk.
-
Taibi #401 Egyrészt, remélem, hogy nem. :D
Másrészt az edzői elemzések alapján még fejlődőképesek, a mostani tudásukat 4 csillaggal jelölik, míg a lehetséges jövőbeli tudást 5 csillaggal. -
#400 nem lehet, hogy elérték a maximum képességeiket? -
Taibi #399 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. Az normális, hogy a fiatal játékosaim (konkrétan Bojan Krkicre és Dos Santosra gondolok, a Barcával vagyok) az első szezon során nagyon jól fejlődtek, de a 2. szezonban már fél év eltelt kb, és szinte semmit nem változtak a tulajdonságaik?
Az edzőim és edzéstervem ugyanolyan, mint amilyen volt is. Játéklehetőséget is kapnak rendszeresen.
Köszi előre is a segítséget! -
#398 még nem -
#397 első fordulóban kaptunk egy hatost az aston villától... -
#396 Capello itt te vagy a HG -
#395 na ilyenkor kap el az agybaj.... -
#394 1. ez az FM topik
2. nincs warez
3. viszlát -
#392 jah és sry a képméretért is :D -
#391 sry az fmkepek-ről nem tudok feltölteni mer frissregem van és nem küldhettek url-t :(
akkor itt a kép:
jah és sry h hosszú voltam :) -
#390 hol is aza meccs? :D amúgy grat! :) -
#389 halee és nagyon nagy grat mkinek nem sorolom fel mer ki se férne ;)
mivel a pompey lassú voollt ezért kezdtem egyet a reading-gel az erősítés nagyon jó lett:
huszti (nem hittem h ien olcsón elhozom: 2,7m egybe (font) + 3m 24 hónapra és elfogadták :O), Ääritalo 250k-ért, van damme 1m, ignashevich, gróf, zárate 3,5m, dalla valle, gosztonyi, vmint jött kölcsöbe ben arfa (!!!) + gourcuff és asszem ennyi
eddigi meccseim:
Brentford 1-9 Reading
U.C.D. 0-5 Reading
Walsall 0-4 Reading
Huddersfield 0-4 Reading
Reading 2-0 Juventus
Barnsley 0-3v4 Reading (nem tom mennyit rúgtunk)
PL: Man City 3-5 Reading
tehát eddig minden meccsemet győzelemmwel apszolválhattam :)
és itt a juve meccs:
-
#388 Nálam Man City 16milla fontért vette meg Dzsudzsákot... Husztit meg a HSV ugyanannyiért... :D érdekes -
#387 kicsit:) Man. city most esett ki, legnagyobb sztárjaikat elvitték, ők meg viszik a másodosztály legjobbjait-.-
még szerencse, hogy van aki pótolja
mondjuk ez a pénz sem jön majd rosszul, ráfér az erősítés a védelemre -
#386 lol... egy kicsit ráfizettek :D