104667
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Közben én töltöm a sógorok 2.osztályát A Kapftenberg csapatát választottam. Elvárás a kiesés elkerülése
-
hali&grat annak aki megérdemli:D
újrakezdem KSC-vel nagy adatbázissal, de csak német és magyar ligával, sajna a sok liga lehúzta nagyon a gépem:c -
Semmi gond -
Ja tényleg.
Valhogy szétszort vagyok ma.
Bocsi. -
C1 és C2 az nem az Olasz ligában van a SERIE B után??? A spanyol bajnokság az a BBVA és az benne van a játékban. Asszem .... -
sztem ha kijön a teljes patch nem fogja annyira megváltoztatni ha a beta patch fen van -
Remélem mire kijön addigra lesz patch is (csak, hogy ahhoz is módosíthassák ).
-
I'm proud to say the hardest part of work under FM Genie Scout 2008 is done. This part was the one which prior caused me to concern whether Scout is going to be released at all. But now it's all over. So wait for the program to be released in the coming days.
There is not much work left, adapting a number of functions and reworking GUI. No new features are planned as of now.
There were many questions about the source code directed to me. I declare that the source code of FM Genie Scout 2008 will NOT be avalible due to my plans of using some parts of program with commercial purpose.
Thanks for your support and patience.
forrás: Official Genie's Home (www.genie.fm) -
Remélem igazad lesz. -
Srácok az FM 2008-ból kimaradt a sopanyol 4.-5. osztály (C1-C2) vagy csak nálam nincs benne (megtennétek, hogyx megnézitek a tetekben)? -
elkövetkezendő napokban várható!!!!:) -
Csak így tovább. -
Reméljük hamar megoldják. -
jó lesz ez :)
-
Egész jól kezdtük a szezont.:)
-
Nincs még új Genie, jó ideig nem is lesz. Az SIGames megváltoztatta a mentési fájlok formátumát, egyelőre megy a rejtvényfejtés mindenütt.
-
Linket tudsz adni? -
v mégis?:D -
reméljük
én egy nap v 5x-6x megszoktam nézni van-e már genie és mondhatom h nincs :C -
Nken scout kéne, de mire kijön a patch hátha lesz az is. -
editor? -
Akkor tessék rendettartani. -
Az engem is érdekelne, hogy mivel nézted meg.
Kijött az FM Genie? -
Üdvözlet mindenkinek és gratulációm!
Mátol hivatalosan is házigazdája vagyok a topiknak. :) -
DonGuba képe/Dzsudzsák
amugy igen ütős kis pléya lett belőle látom:) -
tokom ma hogy kell ezt -
itt van dzsudzsakot miert erdemes leigazolni
http://fmkepek.cjb.hu/gallery.php?entry=images/1194273602.jpg -
nem, nemnyertem mert amilyen faszvagyok elfelejtettem menteni és most épp megint meccs előtt vagyok :D namindegy de itt akép:
-
felkiáltó jel a végén..:D -
üdv mindenki...nemtud valaki nekem belinkelni egy magyar nb2 logópacket???? de csak az nb2 kellene???? -
Ahogy igértem ma végigolvaslak benneteket.
és reagálok dolgokra.
1.
"A saját lustasága, hogy nem bír utánaolvasni semminek az illető.Ez nem a főtopicba való."
Sok fórumozó azt nem érti, hogy nem mindenki tud egésznap a gép előtt űlni, hogy végolvasson tobbezer hozzászólást, hátha az őt érdeklő dolgot tárgyalták már.
Ha ON a téma akkor 20-adjára is lehet válaszolni, hiszen ezért topik a topik. -
Elég ránézni hány csillagos lesz :) ez sztem nem szerintünk, hanem szerinted :D -
szerintetek? -
Most megyek és megnyerem a BL-t -
ment a pm :) -
Mivel lested meg? -
:Dddddddd
borréval jól jártál ám, most néztem 180 feletti pával nyomja -
Ennyi pénzért senkit sem szoktam sajnálni.:)) -
nem sajnáltad Kinget? :P -
A nyáron volt egy kis mozgás a csapat körül.:) Jöttek-mentek emberkék.:)