104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#630 Grúz nálam is beverekedte magát a csapatba. Most középpályáról visszanyilazott DMC-t játszatok vele (nincs más védekező középpályásom), és amióta így van, kevesebb gólt kapok.
Gosztonyiról teszek majd be képet, csak most nem fut az FM. Szerintem reggel meglesz. -
#629 Szerintem még a 4-1-2-3 is belefér (ha a söprögetőt lecseréli VKP-ra akkor lényegében ugyanaz a két taktika csak erősebb a középpálya és ahogy tudjuk a középpályán dől el a meccsek többsége). -
#628 Én befejetzem (elmondtam amit akartam, ha McFrost akar még valamit (modjuk fölajállja, hogy megtanít a taktikakészítés titkaira ) akkor privátban állok a rendelkezésére). -
#627 Jo a FAQ grat hozzá :)
Taktikád nekem is kissé nyitottnak tűnik, nállam alap a 3-4 védő + 1vkp. 4-1-3-2 vagy 3-2-3-2 Antifoci taktikára pedig 5-2-3-0 kontrával. Ez utóbbi szánalmas de van hogy működik fölleg erősebb csapatok ellen :) -
#626 Véleményem szerint ezt itt és most be kéne fejezni mielőtt balhézni kezdtek. Köszönöm! -
#625 McFrost-nak igaza van abban, hogy mivel nem tudok taktikát készíteni így ne nagyon osszak tanácsot.
Az viszont már tipikus Magyar mentalitás, hogy ahelyett, hogy felajánlaná a segítségét abban, hogy megtanuljam csak belémkötni tud, hogy miért nem tudom.
Nem tudhat mindenki mindent, de ha segítünk egymásnak az mindenkinek jó.
Vagy nincs igazam? -
Solt #624 Picit túlpörögtél, de még mindig jobb mint a "tudnátok ajánlani egy tökjó ólcsó játékost" című hsz-ek... Végülis a fórum azért van, hogy tapasztalatokat megosszuk... -
#623 Amíg nincs balhé, az ír ide aki szeretne. De warezért/balhézásért értelemszerűen jár a bünti/megkérjük az illetőt hogy távozzon. ez az alapelv egyenlőre.
am. ezekről a variációkról nem nyilatkozhatom amíg nem próbáltam. söprögetőt Simons játszik, Culina nem nagy szám, olyan átlagos játékos, semmi kiemelkedő -
#622 Te engem levegőnek nézel (kivéve ha kötekedni akarsz), de én akkor is gratulálok neked.
Szép eredmény.
Csak így tovább! -
#621 Igazad van.
De amit írtam az csak tapasztalat vagy máshol oévasott tanács.
Az se mellékes, hogy ha használ a tanácsom az növeli a taktikakászítő kedvemet.
De ha mást is zavarnak az ilyen megjegyzéseim (téged már az is zavar, hogy itt vagyok ) akkor igérem, hogy távozom (mert akkor nem nagyon van mit írni, hiszen ez egy managger fórum).
Szóval kérlek benneteket, hogy mondjátok el a véleményeteket a jelenlétemről/hozzászólásaimról. -
#620 :OO nagyon nagyon nagy grat Frost mester!
Capello: csak nem én pofátlankodtam bele a képedbe? :D -
#619 Akkor legalább egy minőségi VKP-ra költened kéne (cserének jó lesz az is aki van) szerintem.
Ki játszik söprögetőt (ez csak azért érdekel, mert senkinél se látom a keretedben, hogy ez lenne a fő posztja)?
Próbáltad már úgy, hogy 2 csatára szél felé nyilazva és egy TKP (Mondjuk Jason Culina(ha alkalmas a feladatra(dodsz egy képezt róla))) felnyilazva csatárnak?
Erről mi a meglátásod? -
#618 azt mondod nem értesz a taktikához , akkor minek adsz tanácsot?
érthetetlen számomra
és nem a feszültségkeltés miatt írom , hanem mert engem zavar -
#617 majd jövőre ezt is letesztelem :DD beizzítok pár barátságost nagycsapatok ellen és letesztelem. Igazából énis gondolkoztam ezen, de a két KP elég jól szűr, de igazad van, a bajnokság nem mérvadó. Majd megosztom a tapasztalatokat :) Viszont a söprögető nagyon sokat segít, főleg ha jó és tapasztalt. A probléma a két DM-el az, hogy nem rendelkezem igazán jó védekező középpályással... -
#616 Hollandiában nem, de nemzetközi szinten, ha 3 csatárral támadsz (nemzetközi szinten szerintem hiba a 3 csatár) akkor a 2 KKP legyen VKP szerintem.
Ennek a taktikának az a nagy hátránya, hogy lényegében nincs középpálya és ezt egy erősebb csapat kapásból kihasználja és lealáz a középpályád hiánya miatt.
Hollandiában elmegy, de nemzeközi szinten én átálnék 5-3-2-re (min egy VKP-val).
Mi a véleményed erről? -
#615 2 bajnoki cím , UEFA csoportkör , ott 4 a csoportban -
#614 Keret:
Taktika:
Itt nem öngyilkosság a három csatár, nagyon jól beválik. -
#613 a jó faxa közésö védöt tudnátok mondani?akit rögtön kezdöként tudnák szerepeltetni...és 10M ér el lehet hozni... -
Utley #612 West Ham felajánlotta nekem Gabiddon-t ingyen Én még ilyet Angol ligába nem láttam és az értéke 1,500,000 font,naná hogy elhozom -
#611 Pl. innen. -
#610 Grat kezdetnek nagyon jó lett. -
#609 Amugy meg honnan lehet leszedni a huge-t? -
#608 Szerintem nem véletlen, hogy már másodjára haggyák ki a készítők, de te tudod. -
#607 hy,grat mindenkinek! -
#606 Ha az első két meccset nem nézzük akkor kitűnő.
Az idény felénél dobj majd egy képet az állásról. -
#605 Uraim, ezennel bejelentem, hogy működik az új FAQ, a FAQ gombra kattintva bárkinek elérhető. Ha megjegyzés, kiegészítés, tanács van vele kapcsolatban, PM nekem. Mindenkinek legyen hasznos az új FAQ! -
#604 HElo
NEm tom h leszedjem e a huge adatbázist! vki ha tud segítsen h érdemes e nem lenne lassú stb. 768mb ram memórim van.thx -
Utley #603
Watford ellen nyertem még 3-1 -
#602 Grat!
dobsz egy képet a tabelláról? -
Utley #601
Gondoltam az első diadalt megmutatom -
#600 Grat jó kis keret.
Grúz Tamás de sokra vitte (A Békéscsaba nevelt belőle játékost) nálad.
A sérültek kezdők lennének?
Látom 4-4-2 diamond-ban játszatod a csapatot.
Dobsz egy képet a taktikádról?
Mik az elvárások (vezetőség,szurkolók, sajtó) a csapatoddal szemben és te mivel lennél elégedett? -
#599 pakssal vagy? (úgy emléxek)
és eddigi eredményeid? arra emléxek h az első szezon eleje jól ment :) -
#598 hell
bevágom ide 3. szezonos keretem , elfogadható:
-
#597 Köszi. -
#596 I love this game. -
#595 most nem fut a gamma, este ha játszom, beteszem a képeket. -
#594 5-3-2-őt vagy 5-4-1-et játszol?
A középpályád hogy néz ki?
A középpályán van szűrőd (VKP(akár kkp-t is játszhat a lényeg, hogy VKP))?
Dobsz képet a keretedről?
Mi a legerősebb kezdőd?
A hazai bajnokság nem jelent sokat.
Nekem az FM 2007-ben voolt olyan, hogy egész bajnokságban nem kaptam gólt a nemzetközi porondon mégis lealázott az első nagycsapat. -
#593 b*****
-
#592 Hát nem tudom... A kapussal nincs gond, Gomes maga az isten. A taktika a hátsó részben: 1 söprögető, két középső védő és két szélső. Mindegyik megállja a helyét nemzetközi szinten, Pasanen és Alcides erős európai csapatokból jöttek (WB és Chelsea), Simons mögött óriási tapasztalat áll, Kromkampnak és Addonak szintén van tapasztalata, ráadásul a bajnokságban alig kapunk gólt. Másrészről a gólokat nagyon hülye formában kaptuk, Gomes 9es ratinget kapott, mert kivédte a szemüket, védett zsinórban háromszor, negyedszerre meg csak bepasszírozták... :( -
#591 eddig 1 gy 1 d 1 v, de Bayernnel már játszottunk...
Rudolf második meccse, Bayern ellen nem sok sót evett meg, de most nagyon ment neki