Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem sokan egyetértünk veled. El kell ismerni, nehéz megtalálni a realitás, és és a játszhatóság között az egyensúlyt, de ez a fedezékek között ugrálás õrök szeme láttára egyszerûen gagyi. Egy csomó szituációban arccal-testtel gyakorlatilag teljesen egy õr látószögében lehet tanyázni, és csak azért nem vesz észre, mert 47-es a hátát a falnak támasztja. Aztán jön sasszem kisasszony, és a bolt túlvégérõl, a polcok résein át kiszúrja, hogy a raktárban azért nyílik fel egy tároló, mert hullát pakolnak bele. Egy fülpiszkálással elhaladhat mellettük ütõtávon belül, de húsz-harminc méterrõl, hátulról már olyannyira gyanús, hogy hívni kell a nemzeti gárdát. És nem a levegõbe beszélek, nem olyasmit szeretnék, ami lehetetlen, vagy aránytalanul nagy munkával járna, hiszen a SA-ben ez már elég jól mûködött. Erre az a fejlõdés, minden NPC csak 20 méternél távolabbi objektumokra tud fókuszálni? Emberünk meg ugrál, bukfencezik, üvegeket dobál. Legalább máshoz is van tehetsége, és az ügynökség megszûnése után is el tud majd helyezkedni, ugyan úgy sok utazással, csak a munkavégzés helye lesz más, egy nagy sátor.

Ragendom
Úgylátszik minden régi stealth játék egy irányba megy... Nézzük például 47-est, meg SamFishert. Ha megnézzük mindkét esetben ugyanaz a felállás. Hitmanban mikor még "legó 47 essel" futkoztunk, akkor még nagyon megvolt a stealth, és nem amiatt, h a pálya telilett volna fedezékkel (nem volt ugye ilyen h egyik fedezékbõl másikba, ...) És ha most ránézünk, már szép a grafika, sokféleképp lehet ölni, viszont ez a régi stealth színvonal nem egészen a régi. Ugye ide betették a fedezékeket (nekem tetszett úgy is, így is a játék). Nos, ha SamFishert nézzük, akkor nem nagy a különbség. Mikor még Sam egy páncélos legóbábu volt, akkor még stealth volt a javából. Nem volt ott se cover, mint Convictionban; de mégis stealth volt, kellett lopakodni meg minden. Most ugye már "megszépült" Fisher, és már nem olyan stealth; pl mostmár simán elõveszek egy kis stukkert benn és végig tudok menni az egészen (nem így szoktam). De régen ha ezt próbáltam lehetetlen volt. Coverek itt is.... Node jó így is a játék ugye. Ha összehasonlítjuk a "modern" 47 est, és Fisher t, látni, hogy már-már rémisztõ a hasonlóság. Még a sztorija is vmien szinten (eddig mindkettõbe ügynökök voltak, másnak dolgoztak, itt mindketten a saját fejük után mennek, nem törõdve a többi ügynökkel) (kb). Na nem mintha ezekkel nekem bajom lenne, sõt... Szerintem így egy fokkal jobb, bár volt ami hiányzik a régi legós stílusból, de van ami meg nem volt bennt ami most az újban és kellett volna szal... Így most egy fokkal jobb, nomeg a story itt értelmet nyert...

Ragendom
Ez a checkpointos rendszer rohadt nagy baromság. Nem tudom mi értelme... (Arra gondolok h mikor újrakezdi a pupák, látja h akit eddig leölt feltámad:|)

Ic3 m4n
<#confused><#zavart2>

tomsolo
gyógyul az a seb 😉

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ic3 m4n
A vonalkódot végül is kivágja? Mert a végén az egyik pályán a liftben látom hogy ott van még mindig, csak valami fehér csík(tapasz?) van rajta.. bug lenne? 😄

Palinko
újratelepítem a gépet, merre vannak a save fájlok?
Lunki88
Ez a Chinese New Year állat jó pálya. Ilyenek kellenének még.
tomsolo
Hehh, milyen bug a gunshopban. Az öreg az elején gégeerõsítõvel dumál, utána látom hogy simán dumál az eladó gyerekkel. 😄

Ic3 m4n
ugyan ez volt nekem is 😄D

bakkerman
az apácás pályán járok,most épp a búzamezõs szakaszán,és röstellem ugyan,de annyira jólesett lehentelni ezt a pályát 😄D kis mellényke,kétkezes silverballer,egy automata géppityu,és fedezékrõl fedezékre járva írtottam a népet,na meg a ribancokat <#eplus2> amikor kiírta,hogy "backup arrived",na akkor reload,ki a fedezékbõl,sprint gomb megnyom,és ave maria...😄DDD átszellemültem írtottam a silverballereimmel 😄DDDD dejólesett gecc 😄 eddigi pályákon nagyon okosan játszottam,most ennél megendhettem magamnak egy kis állatkodást,úgyse lesz jelentõsége a következõ küldire nézve

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tomsolo
Legszebb az, hogy néha ugrik a script a checkpontokon - a játék adta cpken is - és ott állsz ez ügyben tehetetlenül: pl. a célszemély nem megy semerre csak álldigál egy helyben a kis barátaival együtt.

Pl. Layla-t nem sikerült megmérgeznem mert a sokadik betöltés után úgy döntött nem lófrál semerre, hiába dobtam kp képen egy sörösüveggel csak méltatlankodtak. Még szerencse, hogy azon a pályán több silent kill is van.

TaRka0107
Nekem normalon is nehéz volt a játék😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

vrtg
Ha suitban tolod, nem szabad sokat tökölni, mert ilyenkor van az amit írtál, hogy az ellenfelek precízen lefedik egymást. Hiába várod meg míg az egyik elmegy, erre pont bejön egy másik és cseszheted...ismerõs. Pl. abban a kínai boltban ha sokat tökölsz a füstben, a zsaruk kiterelnek mindenkit és végül õk is kimennek, így esélytelen észrevétlenül elmenekülni.
Meg kell keresni az optimális útvonalat és hirtelen kell jó döntéseket hozni. Ez meg csak úgy fog sikerülni ha tízszer, húszszor vagy még többször újrakezded. Elvégre egy profi bérgyilkost játszunk és legnehezebb fokozaton álca nélkül elég profin kell játszani, hibának nincs helye. Persze ez sokak számára idegörlõ, de nekik ott vannak a könnyített fokozatok.

Nem tudom miért a trainstationt szidtátok a convenient store sokkal nehezebb, igaz rövidebb.

^Írtam volna ezt pár perccel ezelõtt, mikor sikerült végre átvinnem shadowra öltönyben. De elõbb volt megnyitva a youtube, megnéztem pár ottani végigjátszását a pályának, és <#wow1>. Hát nálam pár figura egész másképp mozgott, sokkal precízebben fedve a fedezékeket, és egymást. Már korábban is gyanús volt valami, de mivel csak kevés pályát néztem meg miután megcsináltam, nem tûnt fel különösebben. Nem is voltam biztos, hogy purist fokozatot nézek a youtubeon, gondoltam nem, és ezért olyan könnyûek ott a megoldások.
Bõven nem az elsõ WTF a játékkal kapcsolatban. Amennyire az elején tetszett, annál inkább csalódom benne, és kezdem érteni miért fikázzák annyit.

eszmsz ráférne valami patch. Csak ugye azért nem kapnak pénzt a mocskos zsi... kiadósok.
Ryder62
lol már az új hitman concept art-jait mutogatják

7 évig semmi aztán pikk pakk megfulladunk a hitmanektõl

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tommygear
reklámoddal húzz innen

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

icetihi
<#eplus2>rögtön ki is próbáltam

youtube.com/user/icetihiii22

a.carkey
Hitman San Andreas? 😄

A medve nem játék.

<#hehe><#hehe><#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Értelem = 0
CalebJoe
Elég jó és hangulatosra sikerült játék... lehet késõbb megbarátkozom vele de jelenleg marhára nem hitman feelingje van. 😞 sorry guys

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

tomsolo
Errõl beszéltem én is. 😊

Van pár pálya ami nagyon vicces pl. a végén travis hotele. Ott mondjuk én nem látok esélyt Hitman ruhában végig silent assasinként lenyomni max külön-külön.

Különc
Eddig egy helyen vettem csak fel disguiset, az pedig az egyik fusenál az árvaházban, egyszerûen ott nem jöttem rá, hogy a lifthez legközelebbinél hogyan tudnám dobálni dolgokat, hogy az õrök máshova nézzenek, minden máshol nem kellett átöltöznöm

Ha végigmentem hardon akkor állok csak neki a puristnek, úgy láttam értelmét, hogy ismerem nagyjából a pályát és a célpontokat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

vrtg
Vonatállomásra érve garantáltan megváltozik a véleményed, bár hardon talán nem akkora szívás mint puristen.
Most értem vissza chinatownba, eddig még minden pálya okés volt öltönyben, kivéve az az egy...vagy egy napig szenvedtem mire meglett.

Mert nincs felrakva a steam, nincs felrakva a legújabb directX, nincs felrakva a legújabb 32 és 64 bites vcredist, videokártyadriver stb.
Nincs semmi probléma az álcázási rendszerrel. Egyrészt köszönhetõ annak hogy nem kapásból Easy módon kezdte a többség játszani mivel szeretjük a kihívásokat.
Kettõ: Csipkebokor vesszõ

Három: Gyújteni kell a Kaméleon skill pontokat és akkor a következõ pályákon nehezebben vesznek észre. Hogy is kell ezt? Minden pályán a lehetõ legtöbb ember ruhájába bújsz bele, annál több ilyen pontod lesz.
tommygear
gyalázzuk meg még jobban a régi részeket 😄
tomsolo
Én spec egy spinofftól - pölö nõi hitman a hozzávalókkal együtt (még a ruházasdi is jobban menne hozzá) - jól érezném magam. 😉

Ettõl félek én is.
grebber
Na de jó nekünk most már a Codok mellett a Hitman is a csapból folyik majd.

Több csapat a Hitman szérián...

Next PC upgrade: 2022

Lenne egy olyan kérdésem hogy a Hitman miért nem fut a laptopomon? Hiába kattintok az exe-re nem csinál semmit,és nem csak nállam van ez a hiba(laptop) hanem másnnál is.A rendes gépen pedig simán fut.
Esetleg valami ötlet? ELõre is THX!!!
Eléggé Kane & Lynch szaga van egyes részeken, de nem rossz, csak nem teljesen Hitman ez már.

A Blood Money inkább testreszabhatóbb volt ahogy írod is.
bakkerman
teljesen más ez a gém mint a BM,ott egy ügynökség alkalmazásában álltunk,megkaptunk minden cuccost,infókat,profi bérgyilkos volt a karakter,az ideiben meg magára van hagyva a 47-es,üldözött lett,de a sztori felétõl kb már õ az üldözõ,és bosszúból gyilkol. Ezért is lett lineárisabb ez a gém,mert itt adott egy elég komoly történet,amihez igazodniuk kellenek a küldetéseknek. A Blood Moneyban kaptál nevet/neveket akiket likvidálni kell,térképet,profi cuccot(kétkezes silverballer,sniper,injekciók stb...),a gép lerakott a kiindulóponthoz,és teljesítened kellett,komolyabb története nem volt a BM-nek.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

woy
ebben elszúrták az álcázást

Én oylan megoldást kerestem, mint a Blood Moneyban vagy az elõzõ részekben, hogy sima öltözettel tudj megcsinálni valamit.

pl. Gondolok én arra, hogy valaki segít vagy eligazít a játékban, de ilyet eygszer sem találtam, csak magadra vagy.
tommygear
sajnos igen
Különc
Ezt a "hülyeséget" akkor vettem észre, mikor elkezdtem puristen a játékot, és a tutorial pályán (ezen a nehézségen ugye nincs tutorial) nem tudtam átjutni a kertész és az õr között, és fogalmam se volt, hogy mi lehet a baj, miért ismer fel, aztán jöttem csak rá, mikor újrakezdtem hardon, hogy az instinct kell oda

icetihi
Ugyanezt csináltam ma délután a mókusjelmezben.... Hülye pszichopaták...<#idiota>

youtube.com/user/icetihiii22

Hülységnek látszik amti írsz, de én is ezt látom sok helyen 😄

Eléggé Splinter Cell lett belõle.
Különc
Én igaz csak hardon kenem, de szinte az az érzésem, hogy öltönyben lopakodva könnyebb a játék, mint baszkódni a disguiseokkal

tomsolo
Nálam változó, mikor milyen kedvem van. A hidas pályánál ellopakodtam a chipmunk jelmezig majd vissza mentem és fossá lõttem mindenkit, még a civileket is. 😉

A fegyverboltban meg nagy nehezen megszereztem mindent a fegyveremhez, fel is vettem, mondom kipróbálom erre egy marharépa nõ besétált elém -> massacre. ;D

Azért a vége felé va ntöbb pályarész is ahol értelmetlen a lopakodás. Max annyi értelme van akkor, hogy élve megúszod ha rosszul célzol, de a sztorit nem bántja az értékelés olyankor meg szerintem tök mindegy 😊
Hecker007
az a pálya nagyon jó volt, a felsõ szinten mindenkinek a fejébe állítottam a tûzoltó fejszét 😄, lent meg sikerült végiglopakodni, habár kellett 2-3 visszatöltés

JaSoN HuNTeR
Én kb mindig szétlöttem a pályát az elején és amikor rájöttem hogyan lehet lopakodva megcsinálni általába megcsináltam úgy.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tomsolo
Persze, hogy marad. Pl. megcsinálhatom késõbb puristen - ha szánok rá idõt. 😉

A pályákhoz többféle challenge is tartozik, némelyik egyike-másika ki is zárja egymást, szal nem tök mindegy minek futok neki késõbb és milyen fokozatban? Én spec egyelõre élvezni szeretném a játékot, nem pedig erre eltoszni az életem.

Némelyik megkötés ráadásul tök hülyeség, pl. szinte minden helyszínre adatok és információ nélkül, vmi elcseszett inventoryval érkezel, szal semmi energiám nincs arra, hogy órákat eltöltve számoljam a molyokat egy szekrénybe bújva, hogy mikor melyik õr merre szkriptel. (Ennek az ellentéte is igaz, pl fegyverrel besétálni a bíróságra, hmm...😛)

Konkrétan az árvaházas jelenetnél mi szükség van a lopakodásra? (A pro hitman leave behind an untouched world - miközben Teréza anya fejét szétpukkantják mint egy dinnyét.)

Hát a közepe felé agyvérzés lehetséges még normálon is.
Meg amúgy a sztorit nézve egy idõ után nem sok értelme van lopakodni.
Szerintem.