1346
-
Zero 7th #1145 Egyébként kedvencem az a pályarészlet volt, amikor valahonnan szerzett pincérruhám volt, a pályán csak rendőrök voltak, az első, ismerkedős körbejárásommal véletlenül kimentem a pályáról 15 másodpercen belül, visszamenni meg nem tudtam összeszedni a bizonyítékot. Mindegy, nem célom a 100%... -
Zero 7th #1144 A kis pályák azért vannak, mert ennyit bír az engine. Ez a konzolos fejlődés: fix hardver, generáció elején szar textúrák, baltával szabott modellek, de nagy pályák, generáció végén szép grafika bélyeg méretű pályákon, ötpercenként loadinggal.
Sok buta konzolos paraszt meg beszopja ezt a degradálódást "optimalizáció" meg "megtanulták kihasználni a hardvert" néven. -
Hát ez nem jó hír azt hittem később javulni fog a helyzet :( -
Sokáig védtem a játékot, de ahogy haladok előre egyre inkább kiábrándulok belőle én is. A pályatervezéssel rontották el a legjobban, meg hogy felszabdalták apró darabokra őket.
Attól félek hogy ez egy lefektetett irányvonal lesz a jövőbeli Hitman játékoknál is, mivel bejelentették hogy évente új részt szeretnének kiadni. Hát ezt csak úgy tudom elképzelni ha továbbra is ilyen, vagy netán még rosszabb színvonalú alkotások fognak születni... -
Zero 7th #1141 Azt árulja már el nekem valaki, hogy egy sorozat ötödik részét hogyan lehet ENNYIRE elkúrni?
Komolyan mondom, összefosom magam, minden egyes szituációban a létező LEGGYANÚSABB viselkedés a legkevésbé feltűnő. Tömegben az egy helyben álldogáló ember gyanúsabb, mint a helikopterként pörgő. Hotelban az a személyzetis, aki el akar sétálni a kollégája mellett, gyanúsabb, mint aki térden csúszik el mellette.
Aztán az is, hogy nem a sok ugyanolyan egyenruha közt lehet jól elrejtőzni, dehogy. Egyedi ruha kell, mert az kevésbé feltűnő.
Komolyan mondom, mintha szándékosan az lett volna a cél, hogy a lehető legidiótább fasz módon rakják össze a lopakodásrendszert. Én ennyire elbaszott egy hülye lopakodást játékban még nem láttam.
Meg a rendszere... Hol vannak a küldetéseim, célpontjaim? Mi a faszom ez, nem vagyok rá kíváncsi, hogy 47-es a küldetések után hogyan megy haza és mekkorát szarik, minek ezek a töltelék fos pályák?
És a sztori? "Ez is csak egy meló. Megyek, megölöm a csajszit, leszaromén". Bang, csaj meghal. "Ezt a rohadtszemét köcsög megbízót, hogy baszná szíven a kurvaannyát, megyek, megölöm." WTF? Gondolom majd a csajszi jobban lesz, meg majd felvezetik valami gecimeglepő fordulattal.
Csak lesz-e gyomrom eljutni odáig, hogy lássam?
Viszont legalább grafikailag szép...
Eh, faszom, még egy sorozat le a retyón. Kurvajó, hogy az egyik kedvencem volt... -
Az elején még nem éreztem ennyire, de egyébként teljesen így van. Még csak a dexter indrustiesnál járok, most jöttem ki abból a rohadt bányából, de úristen...ez a pálya.
Minden rohadt sarkon egy benzineskanna vagy robbanó hordó, akna, egészen véletlenül az ellenség közvetlen közelében. Természetesen full automata gépfegyver tele tárral is le van rakva neked, ha esetleg túl nehéz lenne a játék, meg a híd elején is ott figyel a mesterlövészpuska.
Az egész az elbaszott pályatervezés miatt van így, annyira egyszerűek, lineárisak és bénák a pályák, hogy borzalom. Pl. Dexter Industries part2 az mi a faszom volt? Egy 10 nm-es szoba telerakva 6 őrrel meg 3 fedezékkel? Itt észrevétlenül átmenni, úgy hogy nem bántasz senkit? Hát sok sikert...Vagy az előző, mikor a biztonsági rendszert kell kikapcsolni, végigmegyek a pálya jobb oldalán 3 perc alatt és vége?
Gondolom szándékosan kúrták el a disguise rendszert is ebből kifolyólag, mert ha olyan lenne mint az előző részben, csak felvennéd az első őrtől és fél perc alatt végigsétálnál egy ilyen kis szarfos pályán, senkit nem érdekelne. Aztán az egész játék nem lenne hosszabb, mint egy CoD kampány. Arról már nem is beszélve, hogy a játék felénél járok, de eddig csak kb 3-4 mission volt, ahol konkrétan meg kellett asszaszinálni valakit, a többi mi? Menekülj a rendőrök elől hotelban, könyvtárban, vonatállomáson, kínai piacon, keresgesd az eldugott biztosítékokat, lopakodj be a bázisra...
Miért kellett ezt ennyire elbaszni? -
Hát nem tudom szerintem marhára gáz, hogy minden kivan milliméterezve, ráadásul az, hogy rád néznek és már gyanús vagy teljesen értelmetlenné teszi az álcát, jó persze nem de az előző részekben azért sokkal korrektebb volt, itt nagyot rosszul van megoldva. Számomra az érződik ,hogy szinte erőltetik ,hogy akciózzál mert egyébként csak hajtépés lesz belőle, meg 100x visszatöltés. -
Szeretek az esetek nagy részében magam rájönni hogyan kell megoldani a gyilkosságot, videót néztem már, de az se mindig segít, mert ugye a videóban máshol lehet pár NPC, vagy waypoint miatt is lehet változás -
ennyi erővel akár egy végig játszás videót is megnézhetnél :D -
Én azt csinálom, hogy ha spotted, akkor nekiállok sprintelni, a lehető legtöbb szobába benézni, szétnézni hogy meglátok-e szellőzőt,létrát vagy egyéb dolgot, amit másképp nehezen tudnék és a restart után már több információm van arról hogyan is lehetne a pályát megcsinálni
-
Soneji #1135 Éljen a trainer! -
Melyik opcióval lehet kikapcsolni, hogy ne világítson főhősünk feje? -
Tegnap én is elkezdtem, a tutorial unalmas volt, viszont a chinatown már megadta a kezdő lökést :)
De az azutáni pályán már kiléptem, mert bementem a hotelba és ott volt egy ajtó staff only felirattal, be sem mentem csak beálltam az ajtó elé kb fél méterre erre 1 másodperc alatt spotted.
Nah mondom ez marha jó lesz, ez sem az a játék ami elé leül az ember és játszik -> halad előre. Mivel ugye még blood money féle mentés sincs hogy legalább mentek és ha lebukok visszatöltöm. Nem, itt mentek (uram bocsájt találok villogó izét) és lementi csekpontba az mit sem ér mert ahogy olvastam halál után mindenki feltámad, visszakerül a helyére és ilyenkor igencsak összezavarodik az ember hogy mivan. Ez nálam instant restart level lenne. Így meg addig fogok tökölni egy pályán míg meg nem lesz az SA (ez a cél) egy szuszra (semmi feltámadás csekpontól)
Szóval jó gém ez első látásra, ilyen részletes pályakidolgozást még nem láttam játékban csak sajna az embereknek sas szemük van, észnél kell lenni, és persze a mentési rendszer egy hulladék.
Ja és normálon játszok, úgy tűnik elsőre, SA-ra törekedve elég lesz ez is, el leszek vele jövő évig is akár. -
Miért van az hogy bármikor leülök játszani, megunva a lopakodás a 4x4-es szobákban nekiállok MP3 stílusban rambo-zni?
Türelmetlenség? :P -
Soneji #1131 Próbáltam, nem működött. -
Utolsó ajtón szállj fel és nyomd az instinctet amíg vége nincs a cutscenenek. Nekem is csak így adta meg. -
-
Soneji #1128 Most csináltam meg négyszer a trainstationt, mind a négyszer a végén lévő cutscene alatt szúrtak ki. Ez lehet patch hibája? Mindenesetre rohadjon bele az anyába az összes készítő purdéja, ezért nem veszek már játékokat. -
Bizony, bizony...
A két legnagyobb hiba ebben a játékban a Chechkpointos rendszer (minden újrakezdéskor eltűnik ami eddig történt, legyen az megölt ember, vagy követett személy) és hogy hamar kiszúrnak a ruhákban -
Azért várja mindenki a javítást, mert az IO fórumán megígérte az egyik fejlesztő. -
bmw1200 #1125 Nem fogják! Ebben a játékban erre lett az egész koncepció felépítve, ha olyan göncben vagy mint a többség, lebuksz. Szerezz olyat, amilyet kevesen hordanak, abban végigsétálhatod a pályát, nem törődik veled senki.
Inkább az elb*szott checkpoint helyett a régi limitált mentési rendszer kéne vissza. -
disguise rendszert jó lenne ha már javítanák! -
Sztem több, mint a Blood Money-ban -
Különben jó sok küldi van -
Soneji #1121 Ez még csak steamen keresztül jön? -
Soneji #1120 Rosewood kész.
-
mester1987 #1119 Hitman: Absolution Update Released
Product Update - Valve
Square Enix, IO Interactive, and Nixxes are making a first patch (1.0.438.0) available for Hitman: Absolution on PC.
This patches provides the following improvements:
- Players using the Russian language will no longer crash as soon as they use the sniper rifle.
- Various issues that have been seen on specific configurations that caused the game to not be able to start up at all have been addressed.
- Problems with the Sniper Challenge Unlocks not carrying over into Hitman: Absolution have been addressed. On first starting the patched game you will receive your unlocks.
o Note that North American users that have been provided the Sniper Challenge by Gamestop will need a separate unlock key in addition to this. Gamestop can provide these.
- Problems with negative level-scores have been fixed. Newly accomplished positive scores will be needed to erase your incorrectly remembered negative scores.
- A problem with keyboard and mouse controls where users would accidentally melee attack a person next to them when they intended to throw an item has been addressed.
- Legal and Intro movies can now be skipped immediately on startup after the game, on all launches but the very first on a machine.
- DirectX 10 hardware can now enable the simplest version of the Depth Of Field effect.
- Problems with audio occasionally being muted after ALT-TAB have been fixed.
- Various localization fixes.
- Miscellaneous other stability and general improvements based on crashes we have seen coming in.
Note that the above is really just our first set of fixes. We are continuing to monitor things and expect to provide further patches in the future.
We hope this patch will help everyone enjoy Hitman: Absolution! -
Volt valami patch, de a "kiszúrás" részen szerintem nem változtattak. :( -
kopaszjeti #1117 Kösz szépen!
-
Soneji #1116 Alapesetben.
Magyarul. -
kopaszjeti #1115 igen
-
Soneji #1114 Hogy hogyan tettem steamet? -
kopaszjeti #1113 Szia! Nekem is ilyen gondom van. Leírnád hogyan csináltad? Kösz
-
Soneji #1112 Na, kellett kinyitni a szám. A játék maga elindul, viszont pálya/nehézség választás után kifagy.
Most tettem steam-et, most megy.
De égő, már a harmadik hozzászólásom zsinórban.
-
Soneji #1111 Khm... Szóval...
Nálam teljes rendszer újratelepítés után(format c:-s) is megmaradt a profil, beállításokkal, játékstátusszal együtt. Természetesen a megfelelő file-ok visszamásolásával, nem az éterből szívta le. Csak azért írom, mert amúgy én is akartam kérdezni, hátha mást is érdekel.
Ami érdekes:
Régi rendszer: Win 7 (Ultimate build 7600), SP 1 nélkül.
DirectX-et nem telepítettem rá külön.
Steam-et telepítettem.
A játékot ide telepítettem.
A jatek múkodott.
Új rendszer: Win 7 (Ultimate) SP 1
DirectX-et nem telepítettem ide sem.
Steam-et nem telepítettem.
A játékot ide nem telepítettem. A játék könyvtárát egyszerűen lemásoltam.
A jatek múúúkodott!
Na ezt rakja össze valaki. -
Soneji #1110 A Blood Money biztosan.
Címben szereplő nekem nem ment. A minimális rendszerkövetelményeinél is Vista van - ennek ellenére elképzelhető, hogy valahogyan futtatható. Még nem hallottam róla, és sokan akik panaszkodnak XP-s tüneteket mutatnak. -
Skyrim #1109 A Hitman megy Windows XP-n ? -
Ha nem ütsz le senkit, mocskos nehéz. Ha nem lenne az az egy darab őr a lift előtt, akkor simán fel lehetne venni az utolsó fuse-t észrevétlenül, kerülő nélkül, de mivel sosem mozdul el onnan, kénytelen leszel oda-vissza átlopakodni a pályát. Odafelé még hagyján, az sima liba, visszafelé van gond, mikor már az összes maszkos köcsög visszamegy járőrözni és vannak helyek ahol totál egymást fedik akármit csinálsz. -
Soneji #1107 Én még csak most kóstoltam bele, remélem nálam nem lesz bugos, alapból baromi könnyűnek tűnik. A pap ruha sem lesz nehéz, hiszen őrruhában ugyanúgy letámadnak, a ruhájukban is szintén kiszúrnak, hogy nem vagyok a pszihó haverjuk - legalábbis nekem így logikus. -
Én ott napokig szenvedtem puristen, mire sikerült mészárlás nélkül megcsinálnom. A pályával alapból nem lenne gond, ha nem lenne az az idegesítő feladat az alkatrészek keresgélésével a lift kapcsolóhoz. Csomószor akkor buktam le amikor már az utolsó darabért mentem.