Hitman Absolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Pl. Layla-t nem sikerült megmérgeznem mert a sokadik betöltés után úgy döntött nem lófrál semerre, hiába dobtam kp képen egy sörösüveggel csak méltatlankodtak. Még szerencse, hogy azon a pályán több silent kill is van.
Meg kell keresni az optimális útvonalat és hirtelen kell jó döntéseket hozni. Ez meg csak úgy fog sikerülni ha tízszer, húszszor vagy még többször újrakezded. Elvégre egy profi bérgyilkost játszunk és legnehezebb fokozaton álca nélkül elég profin kell játszani, hibának nincs helye. Persze ez sokak számára idegörlõ, de nekik ott vannak a könnyített fokozatok.
^Írtam volna ezt pár perccel ezelõtt, mikor sikerült végre átvinnem shadowra öltönyben. De elõbb volt megnyitva a youtube, megnéztem pár ottani végigjátszását a pályának, és <#wow1>#wow1>. Hát nálam pár figura egész másképp mozgott, sokkal precízebben fedve a fedezékeket, és egymást. Már korábban is gyanús volt valami, de mivel csak kevés pályát néztem meg miután megcsináltam, nem tûnt fel különösebben. Nem is voltam biztos, hogy purist fokozatot nézek a youtubeon, gondoltam nem, és ezért olyan könnyûek ott a megoldások.
Bõven nem az elsõ WTF a játékkal kapcsolatban. Amennyire az elején tetszett, annál inkább csalódom benne, és kezdem érteni miért fikázzák annyit.
eszmsz ráférne valami patch. Csak ugye azért nem kapnak pénzt a mocskos zsi... kiadósok.
7 évig semmi aztán pikk pakk megfulladunk a hitmanektõl
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Van pár pálya ami nagyon vicces pl. a végén travis hotele. Ott mondjuk én nem látok esélyt Hitman ruhában végig silent assasinként lenyomni max külön-külön.
Ha végigmentem hardon akkor állok csak neki a puristnek, úgy láttam értelmét, hogy ismerem nagyjából a pályát és a célpontokat
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Most értem vissza chinatownba, eddig még minden pálya okés volt öltönyben, kivéve az az egy...vagy egy napig szenvedtem mire meglett.
Kettõ: Csipkebokor vesszõ
Három: Gyújteni kell a Kaméleon skill pontokat és akkor a következõ pályákon nehezebben vesznek észre. Hogy is kell ezt? Minden pályán a lehetõ legtöbb ember ruhájába bújsz bele, annál több ilyen pontod lesz.
Több csapat a Hitman szérián...
Next PC upgrade: 2022
Esetleg valami ötlet? ELõre is THX!!!
A Blood Money inkább testreszabhatóbb volt ahogy írod is.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
pl. Gondolok én arra, hogy valaki segít vagy eligazít a játékban, de ilyet eygszer sem találtam, csak magadra vagy.
youtube.com/user/icetihiii22
Eléggé Splinter Cell lett belõle.
A fegyverboltban meg nagy nehezen megszereztem mindent a fegyveremhez, fel is vettem, mondom kipróbálom erre egy marharépa nõ besétált elém -> massacre. ;D
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A pályákhoz többféle challenge is tartozik, némelyik egyike-másika ki is zárja egymást, szal nem tök mindegy minek futok neki késõbb és milyen fokozatban? Én spec egyelõre élvezni szeretném a játékot, nem pedig erre eltoszni az életem.
Némelyik megkötés ráadásul tök hülyeség, pl. szinte minden helyszínre adatok és információ nélkül, vmi elcseszett inventoryval érkezel, szal semmi energiám nincs arra, hogy órákat eltöltve számoljam a molyokat egy szekrénybe bújva, hogy mikor melyik õr merre szkriptel. (Ennek az ellentéte is igaz, pl fegyverrel besétálni a bíróságra, hmm...😛)
Konkrétan az árvaházas jelenetnél mi szükség van a lopakodásra? (A pro hitman leave behind an untouched world - miközben Teréza anya fejét szétpukkantják mint egy dinnyét.)
Meg amúgy a sztorit nézve egy idõ után nem sok értelme van lopakodni.
Szerintem.