1346
-
#1025 álcában az is kiszúr akivel ugyan úgy vagy öltözve?pofát kell takargatni annál is? -
cyberjedi #1024 A grafika nagyon igényes lett, meg kell mondjam. Én easy-n játszottam végig, így persze könnyű volt. -
#1023 sajnálom azért jónak tünt de én ezt kihagyom megvolt az uninstall :| -
#1022 Egyetértek veled. -
#1021 hát srácok nekem nagyon nem jön be ez a játék most játszottam vele egy kicsit többet.ott járok hogy visszatértem a chinatownban és 3 célpont van.de nagyon frusztráló ez az instict dolog.normalon játszom.de amúgy is alig jó valamire.egyből kiszúrnak.valakit megölök checpoint betöltése után mindenki ugyanúgy a helyén,nagyon nagy baromság.meg ez az álcázás dolog ami nagyon felidegelt.nem szórakoztató kicsit se hogy csak instictből tudom eltakarni az arct.vicc az egész.nem szórakoztat a játék,nem jön be blood money stílus szerintem is jobb volt,más az élvezhető volt ez idegesítő inkább,mindig észrevesznek nem jó így -
Rodman6 #1020 Szerintem jó játék, de a Blood Money stílus jobban bejött mikor adottak a célszemélyek, likvidálod őket és ugyanott távozol ahonnét jöttél. Ezeket az egymásra épülő pályákat nem szeretem, igaz a többségük tetszik. -
ratgab #1019 Hát ez engem nem különösebben fogott meg. -
Rodman6 #1018 Sokan nem vettétek észre hogy a játék Skill pont rendszeres. Gyűjteni kell a Chameleon skillpontokat és akkor nem bukik le az ember egyből álruhában. -
#1017 Hát ne haragudj de én ezt nem mutogatnám. -
kirpill75 #1016 -
mester1987 #1015 A vége felé vagyok "vagyis azt hiszem"; olyasmi mint a Codename 47, aki játszott vele hangulatilag, jól eltalálták. -
#1014 Ja még meg ez egy nagy mínusz :S
De amúgy jó játék. De követhette volna az előző részek megszokott dolgait. -
#1013 Ok csá. :)
A te kijelentésed se múlta felül az én helyesírásomat szóval pá pá! -
bbdc77 #1012 Egyelőre Te vagy egy 13 éves mind értelmi, mind helyesírási szintjén. Az említett "véleményed" is ezt támasztja alá.
-
#1011 ja ez nagyon idegesítő benne.én le is fogom szarni.meg mi ez a pont rendszer,vicc.am a játék tetszik de ezek a dolgok nem -
#1010 legnagyobb marhaság ez az arc eltakarás a játékban, ami lehetne jó is ha nem fogyna tőle az a hülye csík, ez olyan nagy extra funkció? a régi rendszer sokkal hihetőbb volt, most meg ha átöltözöl mindenki gyilkosnak néz egyből, de ha megvakarom a fejem akkor le vagy szarva -
Soneji #1009 "14 éves amerikai debileknek gyártanak játékot"
Igen, ez sajnos így van. -
#1008 Csak leírtam a véleményem Mr.13éves neten nagy a szám. -
#1007 Nálad biztos nem nagyobb, bár ez lehet neked inkább dicséret :D -
bbdc77 #1006 Buta fasz vagy. -
#1005 Max Payne 3ba is az zavar hogy minden lövöldözés után jön egy videó...
Ez valami új trend??? nekem nagyon nem tetszik. -
#1004 ja és igen meg ezek a hülye intrós részek megőrítenek... NEM FILMET AKAROK NÉZNI HANEM JÁTSZANI. Betöltésnél nem zavar, de játékközbe nagyon, kinyitok egy ajtót és jön az intro.
Előző részek sokkal jobbak voltak. !
Ha nem lenne ilyen jó graf+fizikája akkor ez nagyon egy pocsék játék lenne.! -
#1003 Játék véleményem:
Pro:
-grafika
-fizika
-story
-csak 4 jó pálya van a játékba[Penthouse+ az apácás] ja és még talán +,-1,2
Kontra:
-Nem tetszenek a pályák kivéve négyet, előző részekbe sokkal de sokkal jobbak voltak a pályák, itt ebbe 70% putris unalmas helyen játszódik. -
#1002 Amúgy hatalmas csalódás ez a játék. Csicsa az van, ragyogás meg robbantásnál időbelassítás az van, de normális játékmenet az az ablakban.
Mész egy csőben, és kész. Mi értelme ennek? A végén meg kiszúrják a szememet egy statisztikás szarral? Az előző részben egy fasza kis újság volt..mi ez a visszafejlődés? Fegyvert sem én választok? Ez nem folytatás lett, ez egy új játék, ami mérföldekkel el van maradva az elvárásoktól.
Esküszöm úgy érzem, hogy a 14 éves amerikai debileknek gyártanak játékot. Ez nem hitman, ez egy mész és lősz játék lett. -
#1001 Ugye nem kötelező használni ezeket a szuper képességeket? Falon átlátás, becélzás stb
Melyik fokozaton érdemes elkezdeni ha kihívást akarok de agyvérzést azt nem? -
#1000 ték -
#999 lol -
pcgammer #998 Easter Egg a játékban :D
-
#997 Ó hát én meg se tudom számolni hányszor buktam le a vonat előtt, kb a hajamat téptem mikor már csak 3 lépés hiányzott aztán megszólal a kék sapkás 500 méterről, hogy "Hé te ott!". Hát anyád...
Amúgy nekem végül az segített hogy a peron végén szálltam fel. Mondjuk más kérdés, hogy odáig elvergődni sem egyszerű dolog, viszont ott legalább nem csekkolják annyira az ajtót. -
#996 Én akkor húztam fel magam mikor kommandósnak öltözve nyugisan sétálok a tömegben és már gondolkodik a rendőr hogy "hmm i don't know this guy". -
Soneji #995 Trainstation letudva itt is, puristen, úristen!
Rohadt volna bele az anyjába az összes, ahányszor bebugosodott itt nekem....
Viszont a bizonyíték nem tudom hol lehet -
wednes #994 Blood Money-ba lemészárolták a tömeget a rendőrök. Egy karneválos vagy fesztiválos pálya. Csak szlalomozni kellett a tömeg között és menekülni. Aztán mögöttünk hullottak az emberek az üldöző rendőrök lövései miatt. Legalább 50 embert lelőttek mire sikerült engem is leteríteniük. -
wednes #993 Jah, lehetne benne egy kis logika. Nem azt mondom, hogy nem lehet gyanús egy bizonyos szerelésben egy ember, de az nem azt jeleni rögtön, hogy ááá ő egy bérgyilkos lőjük kapásból agyon.
Meg ezen a logikán, ha vak embernek öltöznénk fehér bottal, akkor a közelemben lévő vak ember, rögtön lebuktatna. -
#992 Az az érdekes hogy ilyenkor csak téged találnak el. -
#991 én lebuktam a vonat előtt, erre az összes rendőr egyszerre belelőtt a tömegbe mert én ott voltam -
#990 -
#989 Picit javítanak rajta. Ez így most ennél a szintnél fárasztó. Néha 15-20 perc játék után dönt úgy a fazon, hogy ennél most éppen észrevesz. -
semetka #988 Miért mi lesz a patchban?Kijavítják hogy ne vegyenek ilyen könnyen észre vagy mi?? Ez amugy télleg szemétség!! -
#987 Én a patchig megálltam a 11. pályánál. Pofátlanságnak érzem, hogy se CP, se semmi, és elég egy kis elqurás, és máris lebukok.
Biztos, hogy jól is megcsinálták az észlelést, mert kb. úgy kellene működnie, mint a fodrászos résznél a fodrásznak. -
#986 Most járok a játék felénél és nagyon tetszik, de nekem még mindig a Hitman 2 a kedvenc a sorozatból, annak a hangulatához valahogy egyik rész sem ért fel idáig :( Na jó az első rész is jó volt annak csak az irányítását nem szerettem, a 2 után szokatlan volt nagyon.