Tegnap én is elkezdtem, a tutorial unalmas volt, viszont a chinatown már megadta a kezdő lökést :)
De az azutáni pályán már kiléptem, mert bementem a hotelba és ott volt egy ajtó staff only felirattal, be sem mentem csak beálltam az ajtó elé kb fél méterre erre 1 másodperc alatt spotted.
Nah mondom ez marha jó lesz, ez sem az a játék ami elé leül az ember és játszik -> halad előre. Mivel ugye még blood money féle mentés sincs hogy legalább mentek és ha lebukok visszatöltöm. Nem, itt mentek (uram bocsájt találok villogó izét) és lementi csekpontba az mit sem ér mert ahogy olvastam halál után mindenki feltámad, visszakerül a helyére és ilyenkor igencsak összezavarodik az ember hogy mivan. Ez nálam instant restart level lenne. Így meg addig fogok tökölni egy pályán míg meg nem lesz az SA (ez a cél) egy szuszra (semmi feltámadás csekpontól)
Szóval jó gém ez első látásra, ilyen részletes pályakidolgozást még nem láttam játékban csak sajna az embereknek sas szemük van, észnél kell lenni, és persze a mentési rendszer egy hulladék.
Ja és normálon játszok, úgy tűnik elsőre, SA-ra törekedve elég lesz ez is, el leszek vele jövő évig is akár.