Hitman Absolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok buta konzolos paraszt meg beszopja ezt a degradálódást "optimalizáció" meg "megtanulták kihasználni a hardvert" néven.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Attól félek hogy ez egy lefektetett irányvonal lesz a jövõbeli Hitman játékoknál is, mivel bejelentették hogy évente új részt szeretnének kiadni. Hát ezt csak úgy tudom elképzelni ha továbbra is ilyen, vagy netán még rosszabb színvonalú alkotások fognak születni...
Komolyan mondom, összefosom magam, minden egyes szituációban a létezõ LEGGYANÚSABB viselkedés a legkevésbé feltûnõ. Tömegben az egy helyben álldogáló ember gyanúsabb, mint a helikopterként pörgõ. Hotelban az a személyzetis, aki el akar sétálni a kollégája mellett, gyanúsabb, mint aki térden csúszik el mellette.
Aztán az is, hogy nem a sok ugyanolyan egyenruha közt lehet jól elrejtõzni, dehogy. Egyedi ruha kell, mert az kevésbé feltûnõ.
Komolyan mondom, mintha szándékosan az lett volna a cél, hogy a lehetõ legidiótább fasz módon rakják össze a lopakodásrendszert. Én ennyire elbaszott egy hülye lopakodást játékban még nem láttam.
Meg a rendszere... Hol vannak a küldetéseim, célpontjaim? Mi a faszom ez, nem vagyok rá kíváncsi, hogy 47-es a küldetések után hogyan megy haza és mekkorát szarik, minek ezek a töltelék fos pályák?
És a sztori? "Ez is csak egy meló. Megyek, megölöm a csajszit, leszaromén". Bang, csaj meghal. "Ezt a rohadtszemét köcsög megbízót, hogy baszná szíven a kurvaannyát, megyek, megölöm." WTF? Gondolom majd a csajszi jobban lesz, meg majd felvezetik valami gecimeglepõ fordulattal.
Csak lesz-e gyomrom eljutni odáig, hogy lássam?
Viszont legalább grafikailag szép...
Eh, faszom, még egy sorozat le a retyón. Kurvajó, hogy az egyik kedvencem volt...
Minden rohadt sarkon egy benzineskanna vagy robbanó hordó, akna, egészen véletlenül az ellenség közvetlen közelében. Természetesen full automata gépfegyver tele tárral is le van rakva neked, ha esetleg túl nehéz lenne a játék, meg a híd elején is ott figyel a mesterlövészpuska.
Az egész az elbaszott pályatervezés miatt van így, annyira egyszerûek, lineárisak és bénák a pályák, hogy borzalom. Pl. Dexter Industries part2 az mi a faszom volt? Egy 10 nm-es szoba telerakva 6 õrrel meg 3 fedezékkel? Itt észrevétlenül átmenni, úgy hogy nem bántasz senkit? Hát sok sikert...Vagy az elõzõ, mikor a biztonsági rendszert kell kikapcsolni, végigmegyek a pálya jobb oldalán 3 perc alatt és vége?
Gondolom szándékosan kúrták el a disguise rendszert is ebbõl kifolyólag, mert ha olyan lenne mint az elõzõ részben, csak felvennéd az elsõ õrtõl és fél perc alatt végigsétálnál egy ilyen kis szarfos pályán, senkit nem érdekelne. Aztán az egész játék nem lenne hosszabb, mint egy CoD kampány. Arról már nem is beszélve, hogy a játék felénél járok, de eddig csak kb 3-4 mission volt, ahol konkrétan meg kellett asszaszinálni valakit, a többi mi? Menekülj a rendõrök elõl hotelban, könyvtárban, vonatállomáson, kínai piacon, keresgesd az eldugott biztosítékokat, lopakodj be a bázisra...
Miért kellett ezt ennyire elbaszni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De az azutáni pályán már kiléptem, mert bementem a hotelba és ott volt egy ajtó staff only felirattal, be sem mentem csak beálltam az ajtó elé kb fél méterre erre 1 másodperc alatt spotted.
Nah mondom ez marha jó lesz, ez sem az a játék ami elé leül az ember és játszik -> halad elõre. Mivel ugye még blood money féle mentés sincs hogy legalább mentek és ha lebukok visszatöltöm. Nem, itt mentek (uram bocsájt találok villogó izét) és lementi csekpontba az mit sem ér mert ahogy olvastam halál után mindenki feltámad, visszakerül a helyére és ilyenkor igencsak összezavarodik az ember hogy mivan. Ez nálam instant restart level lenne. Így meg addig fogok tökölni egy pályán míg meg nem lesz az SA (ez a cél) egy szuszra (semmi feltámadás csekpontól)
Szóval jó gém ez elsõ látásra, ilyen részletes pályakidolgozást még nem láttam játékban csak sajna az embereknek sas szemük van, észnél kell lenni, és persze a mentési rendszer egy hulladék.
Ja és normálon játszok, úgy tûnik elsõre, SA-ra törekedve elég lesz ez is, el leszek vele jövõ évig is akár.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Türelmetlenség? 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A két legnagyobb hiba ebben a játékban a Chechkpointos rendszer (minden újrakezdéskor eltûnik ami eddig történt, legyen az megölt ember, vagy követett személy) és hogy hamar kiszúrnak a ruhákban
Inkább az elb*szott checkpoint helyett a régi limitált mentési rendszer kéne vissza.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Product Update - Valve
Square Enix, IO Interactive, and Nixxes are making a first patch (1.0.438.0) available for Hitman: Absolution on PC.
This patches provides the following improvements:
- Players using the Russian language will no longer crash as soon as they use the sniper rifle.
- Various issues that have been seen on specific configurations that caused the game to not be able to start up at all have been addressed.
- Problems with the Sniper Challenge Unlocks not carrying over into Hitman: Absolution have been addressed. On first starting the patched game you will receive your unlocks.
o Note that North American users that have been provided the Sniper Challenge by Gamestop will need a separate unlock key in addition to this. Gamestop can provide these.
- Problems with negative level-scores have been fixed. Newly accomplished positive scores will be needed to erase your incorrectly remembered negative scores.
- A problem with keyboard and mouse controls where users would accidentally melee attack a person next to them when they intended to throw an item has been addressed.
- Legal and Intro movies can now be skipped immediately on startup after the game, on all launches but the very first on a machine.
- DirectX 10 hardware can now enable the simplest version of the Depth Of Field effect.
- Problems with audio occasionally being muted after ALT-TAB have been fixed.
- Various localization fixes.
- Miscellaneous other stability and general improvements based on crashes we have seen coming in.
Note that the above is really just our first set of fixes. We are continuing to monitor things and expect to provide further patches in the future.
We hope this patch will help everyone enjoy Hitman: Absolution!
Most tettem steam-et, most megy.
De égõ, már a harmadik hozzászólásom zsinórban. <#wave>#wave>
Nálam teljes rendszer újratelepítés után(format c:-s) is megmaradt a profil, beállításokkal, játékstátusszal együtt. Természetesen a megfelelõ file-ok visszamásolásával, nem az éterbõl szívta le. Csak azért írom, mert amúgy én is akartam kérdezni, hátha mást is érdekel.
Ami érdekes:
Régi rendszer: Win 7 (Ultimate build 7600), SP 1 nélkül.
DirectX-et nem telepítettem rá külön.
Steam-et telepítettem.
A játékot ide telepítettem.
A jatek múkodott.
Új rendszer: Win 7 (Ultimate) SP 1
DirectX-et nem telepítettem ide sem.
Steam-et nem telepítettem.
A játékot ide nem telepítettem. A játék könyvtárát egyszerûen lemásoltam.
A jatek múúúkodott!
Na ezt rakja össze valaki.
Címben szereplõ nekem nem ment. A minimális rendszerkövetelményeinél is Vista van - ennek ellenére elképzelhetõ, hogy valahogyan futtatható. Még nem hallottam róla, és sokan akik panaszkodnak XP-s tüneteket mutatnak.
A pályás dologgal meg akkor rosszul fejeztem ki a gondolataim. Azt, hogy "a pálya közepén kezdesz" úgy értettem, hogy onnan bármerre mehetsz amerre akarsz, más-más helyekre, más célpontokhoz, más-más épületekbe, Te döntesz mindenrõl; itt viszont nem nagyon lehet szabadon garázdálkodni, más-más épületbe menni, mert a célpontok nincsenek így szétszórva (jó, néhány pályánál azért lehet, de csak fokozottan). Amire gondoltam pálya az A Vintage Year volt.
Ugye ha megnéztük a térképet, amit akkor még lehetett; láttuk, hogy mien sokrétegû tér van amit be lehet barangolni (ez alatt arra gondolok, hogy volt mondjuk az udvar térképe, a földszint térképe, az 1. emelet térképe, akkor mondjuk egy istálló térképe (ilyen nem volt csak példaként)). Meg ugye az alap térkép általában egy négyzet volt (kb). Tehát én ezekre gondolok. Ha most lenne térkép nem tudnám ien négyzetfélének elképzelni, inkább egy vastag vonalra hasonlítana, vagy egy téglalapra + nem lenne annyiféle térkép más más helyszínekrõl.
Azt értem, hogy a story miatt lehetett megoldani így, de ezt azért felhoztam mint negatívumot (legalábbis az én részemrõl).
Én ezekre gondoltam, remélem most érthetõbb.
A Blood Moneyban hol kezdõdött a küldetés a pálya közepén? Sem a tutorial, sem a drogbárós, sem az operás pályán nincs ilyen, mind a pálya széllérõl indul, sõt, a tutorialnál elõszõr a helyszínt kell megközelíteni.
Egyébként amit írsz, hogy sima trespasser, azaz végigjárós pályák vannak, ezek igazából a küldetések jellegébõl, ezen keresztül a sztoriból adódnak. És azért már az elején is van olyan hely, ahol ez maximum részben igaz csak.
Annyi hogy szép a játék és kész.
Azt még elviselem, ha adott egy szituban muszáj erõltetni közelséget - felfedeznek, menekülni kell, elbújt a célpont stb. - de, hogy egy konkrét célpontot vagy célpontokat gondos tervezés nélkül, kényelmesen letávcsöveznénk, ehelyett odamegyünk és félpercenként bevállaljuk a bebukást... rohadtul nem életszerû.
A másik ami iszonyú zavaró, ez az erõltetett silent kill/signature dolog. Okés lehetnek célpontok akiknél fontos, hogy baleset legyen de, hogy minden pályán nyomjunk egy signature kill miközben MINDENKI halál nyugodtan lövöldözik mint a disznó, - beleértve fõhõsünket is az átvezetõkben lsd. pl. zuhanyzós jelenet - az kicsit inkoherens.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Hitman esetében negatívumként, egyébként viszont pozitívumként lehet felhozni hogy egész jó dinamikus tûzharcokat lehet vívni (legalábbis az eddigi részekhez képest). Mondjuk itt bejön az a képbe hogy a storyból adódóan néha "fel*asszuk" az agyunkat és jól esik lemészárolni mindenkit.
Rengeteg olyan hülyeség van a játékban ami a hitman fanoknak fáj, viszont szerintem a "többségnek" akik jobban szeretik az akciót azoknak bejön.
Mondjuk hogy rossz szájízzel fejeztem be a játékot és még finom voltam. 😞
off nekem is splinter cell érzésem volt nem kicsit.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.