1346
-
VampireKain #1305 Juhííí lesz magyarítás..:P -

-
A z még a kisebbik gond lenne,de általába nem is lesz mire,maximum az ígéretekre -
Aztán meg lehet nyitni a "buxát"
-
-
Baker1 #1300 Hú bakker, már január óta nem volt komment ehhez a fasza játékhoz. Na, hogy megtörjem a csendet: sikerült megoldani a játék magyarítását, ezúttal segítőkészebb emberekkel! Decemberben demó (méghozzá ékezetesen!), további részletek pedig a Baker Online®-on!
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2014.11.16. 19:39:46 -
Vlala #1299 Egy pálya, de rengeteg lehetőség. :) -
csak az az 1... -
Üdv!
Megvettem a játékot az összes dlc vel együtt! Megkaptam hozzá a Sniper challange.et is! Ez csak egy pályát foglal magába vagy később fel lehet oldani többet is? -
ITT 5 fotn a játék, s minden igaz ingyen postával, 2-t meg is rendeltem :) -
Baker1 #1295 Üdvözlet Hitmanek! Jó hír, hogy a hosszú várakozást és szívózást követően végre sikerült nekikezdeni a Hitman Absolution magyarításának! Mindenféle karakterlimit nélkül fordítható, ezáltal kényelmes is a munkafolyamat. A lokalizáció Steam kompatibilis lesz, nagyon durva Hitman stílusban, mindenki számára könnyen letölthető és telepíthető.
-
IXEMGabeo #1294 Igen...És, ami nagy baj, hogy senkit nem lehet leütni, mert levon rögtön a gép. Altatás, mint az eddigi részekben sincsen, sem injekciós tű semmi. Álruhát sem érdemes venni, mert az is csak pontlevonás, de az még a jobbik eset mivel attól még lehet Silent Assassin. -
Ekkora kalap szart mint ez... kurvára semmi Hitman feeling nincs benne... A 2. küldetés a King Of Chinatown, na az jó volt. De ami az után jön... a Run for your Life, az kb el is veszi az embernek a kedvét attól h folytassa... maxiumum easy szinten lehet megcsinálni... Ha 50x nem kezdtem előröl akkor egyszer sem, mi franc értelme van ennek, hogy ott van 100 rendőr 3an fixen mindig egy irányba bámulnak, 2en meg járkálnak, és még véletlenül se tudsz hard vagy akár normal nehézségen egyáltalán megmozdulni? Azt a wh aimbot helikopter... faszom ebbe is... Komolyan ebből fog állni az egész játék, hogy át kell osonni a mapon? Mer így pénzt nem ért ez az egész... -
szar az xbox verzió -
istvan65 #1291 Xbox 360-ra töltöttem le a játékot és megszeretném patchelni az abgx360 programmal, eddig mindegyik játékot sikerült de ezt nem mert ezt írja ki:
There is no verified rip of Xex 7C2975AB in the online database Failed to find a verified ini file for this Xex AutoFix Failed, Steath is still unverified!!!
Ez mit jelent???
Még manuálisan sem tudom kijavítani mert nincs hozzá olyan fájlok!!!:S:( -
5$ Amazonon Ennél olcsóbb nem hiszem hogy lesz mostanában! -
Ja de akkor max warezzal tudsz menni, a játékok 90%-a kliens függő. -
mester1987 #1288 Kezdet-kezdetektől nem szeretem. Szeretem tudni mi mit csinál nagyjából. Amúgy meg nem vagyok híve annak, hogy egy játékhoz kell külön program, hogy elinduljon. -
Mijazhogy steamallergiás? :D -
mester1987 #1286 STEAM allergiás vagyok. Max Payne 3-nál legalább van RGSC ;) -
Nemrég 5 font volt. Akkor szerintem sokan beszerezték. -
6.24 euró a játék (75%-os leértékelés) -
criminal #1283 A Hitman franchise hivatalos fórumán kiszivárogtatott infók alapján a Square Enix egy újonnan felállított stúdiója már nagyban dolgozik a Hitman: Absolution folytatásán. A kiadó az elmúlt hónapban fű alatt bejegyeztetett pár erre utaló domaint is, amelyek egyike nagy valószínűséggel a Hitman 6 munkacíme lehet.
A fórumon a témát az egyik Community Manager nyitotta, egy (valószínűleg cinematic) átvezetőből kiragadott screenshot kiséretében, amin a 47-es ügynök esőtől áztatott csillogó kobakja látható, és épp a válla fölött néz vissza valakire elég morcosan, rideg tekintettel, méghozzá szakállasan(!)
A kezdeti meghökkenés után csukjuk be a szánkat, mert a kép alatti infókat szemlélve aztán rájöhetünk, hogy kerül a képbe ez a képtelenség, csakhogy éljek a szójáték adta lehetőségekkel!:)
A Community Manager a fórumozó közösség korábbi kérdéseire reagálva pontokba szedte a válaszát.
Tehát, milyen újdonságok várhatóak az új részben a tervek szerint?
- A történetről el lehet mondani, hogy ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész véget ért. Egy komplett írói gárda dolgozik azon, hogy az előző rész sztoriját felülmúlják, még fordulatosabbá tegyék. Ennek egy fontos momentuma lesz egy régről visszatérő ismerős is...
- a fejlesztők egy komor, elborult történetet szeretnének létrehozni, ami hasonló lehet egy elmebeteg fejében lejátszódó rémálomhoz. Cél egy komoly atmoszféra megteremtése, egy reális történet elmesélése, kevésbé mesébe illő, ám annál érdekesebb karakterekkel, mégis egy szürreális szájízt kölcsönözve az egésznek.
- Maga a sztori látszólagos ellentmondásokból fog felépülni, ezért a játékmenetben felüti a fejét az összefüggések utáni nyomozás, afféle képesség, amit nevezhetünk detektív módnak, melynek hasznát vehetjük, ha szeretnénk felderíteni, merre is találjuk a célpontot ill. hogy csalhatnánk tőrbe úgy, hogy az tényleg balesetnek tűnjön. Ennek kivitelezése/megtervezése sokkal komplexebbnek ígérkezik, mint az eddigi részekben, nem lesz a szánkba adva a megoldás.
- a fejlesztő stúdió a Square Enix új belsős motorját, a Luminous Engine-t fogja használni a grafikai megjelenítéshez, tehát a Hitman 6 nextgen cím lesz, ezt elkönyvelhetjük. Ám az előző részt hajtotta Glacier 2-t nem kívánják kukába dobni, bizonyos elemeit integrálták az új motorba, mint például a crowd system-et, melyet az új generációhoz mérten továbbfejlesztettek.
- Visszatérnek az összetettebb pályák, pl. egyik városból a másikba kell utaznunk egy küldetésen belül. Minden pályán lesz felfedezni való az eddigieknél sokkal részletesebb kidolgozásnak köszönhetően. A pályák egyébként több napszakban játszódnak ill. egynéhány más-más évszakban is. Lesznek kisebb pályák is, melyek pl. csak egy épületen belül játszódnak. Ezúttal ismét több kontinensre is ellátogathatunk.
- A rajongói visszajelzések alapján, az elégedetlenségek miatt visszahozzák a manuális mentési lehetőséget, a három nehézségi szintnek megfelelően elosztva.
- Lesznek sniper-es küldetések és visszatér a híres aktatáska, melyekben csak bizonyos számú fegyvert tarthatunk. Ezeket a küldetések előtt kiválaszthatjuk, fejleszthetjük őket. Az upgrade-eket a tapasztalati szint növelésének és a pénzünk mennyiségének függvényében végezhetjük el.
- Visszatér a méreg fecskendő, a kábító folyadék, a távcső (ezek minden küldetésnél alapból nálunk lesznek ill. a kábítót kicserélhetjük fojtó zsinórra, de a kettőt egyszerre nem tarthatjuk magunknál)
- nagyobb interaktivitás a környezetünkkel, új alternatív DIY (csináld magad) fegyverek, és az új engine animáció-vezérlőjének köszönhetően egymásba átsimuló mozgásanimációkkal találkozhatunk az új részben, melynek több mint 1000 variációja lesz, attól függően, hogyan érintkezünk a környezetünkkel és az hogyan hat ránk vissza. Ide tartoznak a dinamikus sérülések (az ellenfeleken is)
- továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, minden karakter önálló gondolkodásának szimulációja és helyzet megítélő képességének csiszolása, tömeg szimuláció továbbfejlesztése, viselkedésformák reális lemodellezése, iker-effektus elkerülése logaritmus alapján, amire számíthatunk. Az npc-k a vérnyomokból olvasnak.
- Ösztön mód visszatér, de átdolgozott formában (továbbra sem lesz kötelező használni) ill. a térkép visszakerül a játékba, minimap formájában (a számunkra érdekes tárgyak elhelyezkedését felkiáltó jel fogja jelölni és csak azok az emberek fognak megjelenni a térképen, akiket "bemértünk")
- álcázási rendszer továbbfejlesztésre kerül, a repertoárba bekerülnek a parókák, mű arcszőrzetek, szemüveg, kontaktlencse(!) visszatér a kulcslyukon, szekrényből, függöny mögül kukucskálás/hallgatózás, holttestek elrejtése, mindez sokkal kreatívabb kidolgozásban
- visszatér a továbbfejlesztett fedezékrendszer, új pontozás és fejlődésrendzser
- A célszemély aktáinak tanulmányozása küldetés előtt
- Contracts mód 2.0
- zene: Jesper Kyd
Forrás -
offot nezze mar lecci vki -
Mentéseket Felhőbe menti? Tudja valaki? Vagy csak a beállításokat. -
Megtaláltam. A mappájában volt az Extras alatt. -
14.99 $-ért megvettem STEAM-re a Professional Edition-t. (Amazon + promo kód)
Kérdésem: Digital artbook, és a Soundtrack merre van? -
Jaja már leessett melyik módról van szó. D: -
BAk3R #1277 Közzé lehet tenni a küldetéseket, amiket csinálsz, ez a lényege :) -
Ja hogy az a Contract. :)
Így már értem, azt nem tudtam hogy egymásnak át lehet adni bocs. :D -
BAk3R #1275 Tudod, van a story mód, meg a contract. Lehet készíteni contract-et, majd megosztani mással. Vagy, hogy mondják magyarul, küldetéseket. -
"contract. :D -
BAk3R #1273 Mi nem érthető? -
micsoda? :D -
BAk3R #1271 Hello,
van esetleg magyar steam group, vagy ilyesmi? Arra gondolok, hogy contract adása egymásnak, stb. Köszi. -
Hellsing47 #1270 Azokon a pályarészeken ahol a legjobb megszerezhető rating a Shadow, a többin meg a Silent assassin, ott overall ratingbe csak a Shadow-t lehet kapni? -
Rusy #1269 Na végigvittem, a contract mód is jól el van találva, nekem tetszett nem az a hitman mint régen, de szerintem ez sem rossz eltekintve a rengeteg hibától, nekem tetszettek a lopakodós részek is, meg tényleg sokféleképpen lehetett megcsinálni a pályákat én még majd a challange-ket próbálgatom illetve a contractocat, nem tudja valaki hol van egy jó leírás a kihívásokra mert nem tudom csomót mit jelent -
Tomi229 #1268 Úgy értem melyik mappába? A dokumentumoknál nincs. Lehet hogy a ProgramData mappába van, csak nem tudom milyen néven. -
IXEMGabeo #1267 checkpoint rendszer van... -
Tomi229 #1266 Sziasztok!
Savegame-et hova menti?