1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• tommygear
    gyalázzuk meg még jobban a régi részeket :D
  • tomsolo
    Én spec egy spinofftól - pölö női hitman a hozzávalókkal együtt (még a ruházasdi is jobban menne hozzá) - jól érezném magam. ;)
  • mester1987
    Ettől félek én is.
  • grebber
    Na de jó nekünk most már a Codok mellett a Hitman is a csapból folyik majd.

Több csapat a Hitman szérián...
  • semetka
    Lenne egy olyan kérdésem hogy a Hitman miért nem fut a laptopomon? Hiába kattintok az exe-re nem csinál semmit,és nem csak nállam van ez a hiba(laptop) hanem másnnál is.A rendes gépen pedig simán fut.
    Esetleg valami ötlet? ELőre is THX!!!
  • mester1987
    Eléggé Kane & Lynch szaga van egyes részeken, de nem rossz, csak nem teljesen Hitman ez már.

A Blood Money inkább testreszabhatóbb volt ahogy írod is.
  • bakkerman
    teljesen más ez a gém mint a BM,ott egy ügynökség alkalmazásában álltunk,megkaptunk minden cuccost,infókat,profi bérgyilkos volt a karakter,az ideiben meg magára van hagyva a 47-es,üldözött lett,de a sztori felétől kb már ő az üldöző,és bosszúból gyilkol. Ezért is lett lineárisabb ez a gém,mert itt adott egy elég komoly történet,amihez igazodniuk kellenek a küldetéseknek. A Blood Moneyban kaptál nevet/neveket akiket likvidálni kell,térképet,profi cuccot(kétkezes silverballer,sniper,injekciók stb...),a gép lerakott a kiindulóponthoz,és teljesítened kellett,komolyabb története nem volt a BM-nek.
  • woy
    ebben elszúrták az álcázást
  • mester1987
    Én oylan megoldást kerestem, mint a Blood Moneyban vagy az előző részekben, hogy sima öltözettel tudj megcsinálni valamit.

pl. Gondolok én arra, hogy valaki segít vagy eligazít a játékban, de ilyet eygszer sem találtam, csak magadra vagy.
  • tommygear
    sajnos igen
  • Különc
    Ezt a "hülyeséget" akkor vettem észre, mikor elkezdtem puristen a játékot, és a tutorial pályán (ezen a nehézségen ugye nincs tutorial) nem tudtam átjutni a kertész és az őr között, és fogalmam se volt, hogy mi lehet a baj, miért ismer fel, aztán jöttem csak rá, mikor újrakezdtem hardon, hogy az instinct kell oda
  • icetihi
    Ugyanezt csináltam ma délután a mókusjelmezben.... Hülye pszichopaták...
  • mester1987
    Hülységnek látszik amti írsz, de én is ezt látom sok helyen :D

Eléggé Splinter Cell lett belőle.
  • Különc
    Én igaz csak hardon kenem, de szinte az az érzésem, hogy öltönyben lopakodva könnyebb a játék, mint baszkódni a disguiseokkal
  • tomsolo
    Nálam változó, mikor milyen kedvem van. A hidas pályánál ellopakodtam a chipmunk jelmezig majd vissza mentem és fossá lőttem mindenkit, még a civileket is. ;)

A fegyverboltban meg nagy nehezen megszereztem mindent a fegyveremhez, fel is vettem, mondom kipróbálom erre egy marharépa nő besétált elém -> massacre. ;D
  • mester1987
    Azért a vége felé va ntöbb pályarész is ahol értelmetlen a lopakodás. Max annyi értelme van akkor, hogy élve megúszod ha rosszul célzol, de a sztorit nem bántja az értékelés olyankor meg szerintem tök mindegy :)
  • Hecker007
    az a pálya nagyon jó volt, a felső szinten mindenkinek a fejébe állítottam a tűzoltó fejszét :D, lent meg sikerült végiglopakodni, habár kellett 2-3 visszatöltés
  • JaSoN HuNTeR #1048
    Én kb mindig szétlöttem a pályát az elején és amikor rájöttem hogyan lehet lopakodva megcsinálni általába megcsináltam úgy.
  • tomsolo
    Persze, hogy marad. Pl. megcsinálhatom később puristen - ha szánok rá időt. ;)

A pályákhoz többféle challenge is tartozik, némelyik egyike-másika ki is zárja egymást, szal nem tök mindegy minek futok neki később és milyen fokozatban? Én spec egyelőre élvezni szeretném a játékot, nem pedig erre eltoszni az életem.

Némelyik megkötés ráadásul tök hülyeség, pl. szinte minden helyszínre adatok és információ nélkül, vmi elcseszett inventoryval érkezel, szal semmi energiám nincs arra, hogy órákat eltöltve számoljam a molyokat egy szekrénybe bújva, hogy mikor melyik őr merre szkriptel. (Ennek az ellentéte is igaz, pl fegyverrel besétálni a bíróságra, hmm...:P)

Konkrétan az árvaházas jelenetnél mi szükség van a lopakodásra? (A pro hitman leave behind an untouched world - miközben Teréza anya fejét szétpukkantják mint egy dinnyét.)
  • mester1987
    Hát a közepe felé agyvérzés lehetséges még normálon is.
    Meg amúgy a sztorit nézve egy idő után nem sok értelme van lopakodni.
    Szerintem.
  • Ryder62
    Melyik fokozaton érdemes elkezdeni ha kihívást akarok de agyvérzést azt nem?
  • Hecker007
    amíg az őrök 2sec alatt kiszúrnak addig a SA nehezen összehozható normálon, kíváncsi leszek a patch után milyen lesz, addig meg marad a hentelés végszükség esetén
  • vrtg
    "Azokat nem vágom akik elsőre puristen tolják, sztem úgy nagyon nehéz."

Én meg azt nem vágom akik easyn vagy normalon játszák. Casual vision, regenerálódó instinct (élet is, gondolom), ellenfeleket jelző kis bizbaszok, helyes irányt mutató szarság instinct módban plusz egyéb segítségek. Maradt még valami kihívás így a játékban?
  • mester1987
    ui: Enhanced-en belül Normal-on viszem.
  • mester1987
    Szerintem a régebbi részekben pl. Blood Money 2x-3x is többféleképpen meg lehet csinálni 1 levelt, ebben kevesebbet találtam.
  • mester1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Érdekes bíróként nem voltam gyanús sehol senkinek :D

A csávó megnyerte, örült, mint majom aztán lementem az egyik őrhöz aki kísért volna lejjebb de ártalamtlanná tettem azután lövésem se volt mikor az ajtót kinyitottam hogyan csináljam meg hogy ne vegyenen észre szóval lövöldöztem, most azután vagyok :)
  • tomsolo
    Ha bíró vagy elég sokáig el lehet evickélni akár lent is, utána érdemes valamit eldobni ill. dobálni folyamatosan mert egy idő után már a Ő is gyanús.

Nekem tetszik a játék egyébként, a grafika eszméletlen bejön, valamint sokféle képen meglehet csinálni a pályákat. Ahol lehet tökre érdemes a beszélgetéseket kihallgatni, mert nagyon feldobja a hangulatot pláne ha a célpont az illető. (Pl. Lenny havarjai)

Azokat nem vágom akik elsőre puristen tolják, sztem úgy nagyon nehéz. Vannak persze durva hibái, és idiótaságai, de sokkal tartalmasabb mint a Kane and Lynch. Az előző részekhez képest sok minden hiányzik, de 8-8,5 felet lazán megér.
  • mester1987
    Nem tudtak kitalálni reálisabbat, módosítani pedig tuti ne mfogják. Ritka az olyen játék.

Amúgy énis kb. 5jére szenvedek (a vége felé szeritnem) mire rájöttem midnenkit likvidálni kell, mert anélkül nem tudok lemenni a cellákhoz, mert kiszúrnak.
  • tomsolo
    sztem az ilyen postal dolgokhoz kell ;)
  • Lunki88
    Na amikor azt a ruhát megtaláltam örültem magamnak hogy tuti nem szúrnak ki, erre az első rendőrnél lebuktam vele... Biztos nem úgy mozogtam ahogy egy chipmunknak kell. XD
  • tomsolo
    Vagy ha chipmunk vagy. Akkor mindenkinek gyanús leszel. XD
  • Myselor
    jólvan már megoldottam,de ez volt a legkisebb gondom a játékkal.engem már nem érdekel :)
  • vrtg
    Csak megsúgom, hogy azokat a rendőröket el lehet ám csalni onnan.
  • robertone
    Szervusztok!

Próbáltam rákeresni, de nem dobott ki semmit, át lehet ugrani a videókat a játékban? Már mindent nyomtam, de nem hagyja abba, játssza rendíthetetlenül a végéig.
  • Myselor
    igen hát amikor menekülni kell az épületből 200rendőr pl a lifthez is menj úgy oda hogy ne szúrjanak ki,takargatod a pofád de akkor is,bakker vicc az egész.főleg azok szúrnak ki mindig.elvan szúrva nagyon :c
  • woy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eladó hitman absolution steam kód, standard kiadás.Ára 30€, fizetni paypalon lehet, érdeklődni privátban.

• Nathan66
    Ez a "kiszúrás" azonos ruhát viselőkkel, kissé el van túlozva. Főleg, mikor 100-an vannak, mondjuk fegyveres őrök, mindenki ismer mindenkit hihető
  • icetihi
    Az csak a multira vonatkozik
  • wesleyakos
    hello arra lennék kiváncsi hogy pénzt miből lehet csinálni mert fegyvert csak úgy lehet venni, fejleszteni ha jól láttam meg ruhát is lehet venni asszem , hogy ez csak multihoz van? vagy minek van egyáltalán ha úgyse lehet választani fegyvert simába, ? mer küldi után csak pontot kapok nem fegyvert ugyebár , am töltöttem és emiatt gondolom lehet azé nincs pénzem,
  • icetihi
    Főleg az szúr ki, akivel ugyanúgy vagy öltözve...