Zero 7th#1141
Azt árulja már el nekem valaki, hogy egy sorozat ötödik részét hogyan lehet ENNYIRE elkúrni?
Komolyan mondom, összefosom magam, minden egyes szituációban a létező LEGGYANÚSABB viselkedés a legkevésbé feltűnő. Tömegben az egy helyben álldogáló ember gyanúsabb, mint a helikopterként pörgő. Hotelban az a személyzetis, aki el akar sétálni a kollégája mellett, gyanúsabb, mint aki térden csúszik el mellette.
Aztán az is, hogy nem a sok ugyanolyan egyenruha közt lehet jól elrejtőzni, dehogy. Egyedi ruha kell, mert az kevésbé feltűnő.
Komolyan mondom, mintha szándékosan az lett volna a cél, hogy a lehető legidiótább fasz módon rakják össze a lopakodásrendszert. Én ennyire elbaszott egy hülye lopakodást játékban még nem láttam.
Meg a rendszere... Hol vannak a küldetéseim, célpontjaim? Mi a faszom ez, nem vagyok rá kíváncsi, hogy 47-es a küldetések után hogyan megy haza és mekkorát szarik, minek ezek a töltelék fos pályák?
És a sztori? "Ez is csak egy meló. Megyek, megölöm a csajszit, leszaromén". Bang, csaj meghal. "Ezt a rohadtszemét köcsög megbízót, hogy baszná szíven a kurvaannyát, megyek, megölöm." WTF? Gondolom majd a csajszi jobban lesz, meg majd felvezetik valami gecimeglepő fordulattal.
Csak lesz-e gyomrom eljutni odáig, hogy lássam?
Viszont legalább grafikailag szép...
Eh, faszom, még egy sorozat le a retyón. Kurvajó, hogy az egyik kedvencem volt...