1346
-
norbi155 #25 Remélem 2008 végefele kiadják. a fö hogy lessz.hitman 4ever -
Bar bevallom oszinten, hogy a Blood Money-t abbahagytam volna a ravatalozos resznel, abban a tudatban, hogy 47-esunk meghalt, beadta a kulcsot. Ha nem latom kulonbozo forumokban, hogy nem ez a vege. Hykao es a tobbi Hitman4 topik-lako tudja. Iszonyat jol meg van csinalva, kivancsi lennek, hogy rajtam kivul meg hanyan hagytak ott abba a jatekot (bar en utana befejeztem), akik pl. nem olvasnak forumokat. -
Nekem nem kell bemutatnod a Hitman jatekokat, aki jatszott az osszes reszevel, es vegignyomta mindegyiket.
A Blood Money is nagyon tetszett. Legfokepp az jon be, hogy nem linearis, tobbfelekeppen megoldhato, es nem ``csoszeru`` jatek. Azt senki nem mondta, hogy az Assassin `s Creed es a Hitman 5 egy es ugyanaz lesz, itt az alcimerol beszeltunk.
-
Értsétek már meg az Assassin's Creed és a Hitman 5 nem 1 és ugyan az.. az Assassin's Creed egy Prince of Persia thief és (kicsit) Hitman össze mosás teljesen különbözik az a játék mindentől... -
na azert vegyel vissza az arcodbol -
campy #20 sztem baromság h csak PS3-ra jön ki úgyis kiadják PC-re nem fogják ezt megszakítani! Köcsög konzolosok -
campy #19 mikorra várható 5. rész? elvileg eddig 2 évente volt Hitman! ->
2000: Codename 47
2002: Silent Assasin
2004: Contracts
2006: Blood Money
2008?: 5.rész -
Ez az Assassin's Creed. Középkori, fehér kapucnis bérgyilkos játék lesz...
Csak valaki nagyon vicces volt azon a fórumon ahonnan idéztél, és gondolta jó poén hogy összemossa a 2 játékot :P.
Teccik érteni ?
-
... -
Ezt most ertenem kene? Sokatmondo post...
Ha jol tudom a 2-nek az alcime Silent Assassin volt, tehat akar nyugodtan lehetne az 5 alcime Assassins Creed. -
-
Nem en irtam. (: Azt viszont mashol is mintha lattam volna, hogy alcimkent az Assassins Creed-et emlegetik. -
Az egész hozzászólás baromság, nem csak a PS3-as része... -
Kulfoldi forumon ezt olvastam:
``Hitman 5 has been confirmed. its called hitman 5- assassins creed. its coming out for ps3. however this game takes place in a medival age, and agent 47 is dressed in a white cloak. HITMAN 5: ASSASSINS CREED looks much more different from the other games.``
Az nagyon nem lenne jo, ha csak PS3-ra jonne. Szerintem ez egy baromsag. Az osszes elozo resze PC-re jott, biztos, hogy nem fogjak ezt a jo sorozatot megszakitani. -
F1re #11
mar varom
-
moralosan #10 szerintem max jövőre már itt lesz -
Egyebkent gondolom nagyon sokara jon a Hitman 5, ha most jelentettek be. Leghamarabb 2008, de inkabb 2009 vagy 2010.
-
zoolee #8 

Várjuk-várjuk... -
Főleg ha az új feltubozott engine lesz majd alatta mármint a Just Cause 2-ben! -
moralosan #6 Örülök neki, az Eidos nekem egy olyan cég, hogy kb. minden játékukat szeretem.
Hitman meg már alapból csak jó lehet, szóval várom :) [Just Cause folytatást is szívesen fogadnék]. -
Aspyrin #5 Sikerült is neki :) -
Thanatos #4 de, csak okos szeretett volna lenni a drága :) -
Es? Az nem a Blood Money topik linkje? -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1087838915 -
Hitman 5
Sziasztok!
Sok info meg nincs rola, de a lenyeg az, hogy keszul, es hogy lesz!
A GSO kozolt le egy cikket, mely szerint bejelentettek um. hivatalosan is a game folytatasat:
``...a sikeresen fáltámasztott Tomb Raider, s a hamarosan filmvásznon is debütáló Hitman franchise-okat folytatni fogják...``
Link: http://www.gamestar.hu/hitman-tomb-raider-es-mas-folytatasok.html
Forras: GS
En Hitman sorozat rajongo vagyok, tehat nagy szeretettel varom, a Hitman 4: Blood Money-t is imadtam.
Udv: Bepe