Hitman Absolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl 2-t csak a Steam-es elõrendelõk kapnak meg, egyet pedig az Xbox-osok, de ez a konzolos DLC exkluzív nyalás lesz a Microsoft-nak, késõbb sem lesz majd elérhetõ PC-re.
Itt a Hitman-nél még a jobbik eset, hogy csak a megjelenés után jelentenek be és adnak ki DLC-ket, mert így hihetõbb, hogy nem a játékból szedtek ki valamit, amit késõbb plusz pénzért is eladhatnak. Míg a TR-nél egyértelmû, hogy egy félkész játékot fognak kiadni és majd DLC-kkel lesz kibõvítve egy olyan játékra, amilyennek eredetileg lennie kellett volna.
Square Enix is az EA "hódító" útjára lépett...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Next PC upgrade: 2022
\"Erről van szó!\"
Amúgy mostanában nagyon elkurvult, ami nem feltétlenül rossz...
Parasite Eve 2, best game EVER!
és utoljára! pár saját kép (nem kicsit Sleeping Dogsos feeling 😊 ):

A medve nem játék.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
játszik már valaki? én majd holnap veszem át ppp-ban
addig valaki mondhatna valamit milyen a játék
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A medve nem játék.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
2. ... a játékról.
A PCs verzióval semmi gond grafikailag. Leginkább a Sleeping Dogshoz tudnám hasonlítani. Jól fut értelmes gépen, nem kell félni tõle.
Most lettem túl az elsõ pályán. Szépen lehet lopakodni, és tk. amíg el nem értem a storyban az utolsó lépéshez, semmi gond nem volt vele. Az utolsó lépésnél rákényszerített, hogy öljek, ami nem véletlen, mert tutorial pálya az elsõ. A történet eddig jó, a szinkron jó (ismert színészek adják a hangjukat), van korábbi feelingje a játéknak. Más, mint az eddigiek, fõleg a sztori mód miatt. A multit, vagy mi volt a másik opció még nem próbáltam, de pár dlc már kijött fegyverben, ruhában.
Pár saját kép:
A játékhoz máshogy kell hozzáállni, de a beharangozó fikák után inkább pozitív csalódás.
A medve nem játék.
mester1987 #803:
Kösz most már legalább tudom mennyi helyet foglal. Mehet a nagytakarítás. <#idiota>#idiota>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha akarod most is ölsz, ha nem, hát nem.
A medve nem játék.
29 -> 22
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez sajnos nem úgy mûködik hogy van egy menetrend hogy akkor 1 napra rá vagy 2 napra rá.
Ez kiszámíthatatlan.
kérdés, hogy mikor áll neki egy csapat, mikor terjed szét, mikor és ki tölti fel valahová.
Akár 2-3 héttel korábban is jöhet egy adott játékból warez.
meg van hogy 1 hónappal késõbb.
Vagy soha lásd HAWX 2
AC3 már kint van, holott 29-re írták a PC-s kiadást...ennyire kiszámíthatatlan!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"