1346
-
mester1987 #945 Milyen hiba/bug? Az oldal már ne mjön jön be. -
gosumofo #944 akkor a patchig félre is teszem a játékot. -
#943 Na ez jó hír. :) Úgy látszik sokan panaszkodtak miatta. -
#942 Azért egy ilyen videó után tényleg le lehet szűrni pár dolgot a játékosról. :) -
#941 Röhej, de annyira felbasztam magam azon, hogy az egyik a stripper picsa egy hülye bug miatt (fellibbent a függöny, és nem libbent le) mindig kiszúrt a túloldalon amikor kilőttem a dagadékot, hogy kinyírtam ..., és utána mindenkit aki a játékban azon a szinten volt. :) Lőszer nélkül mentem utána a végére, és hopp, a tetején is voltak jópáran. Na ezután azokat én is hammerrel mészároltam le, mert miért ne. Miután ez megvolt, restart level, és silent assassinként újból végig mentem rajta, mert -75kt vont volna le. :) -
#940 Á,hová gondolsz? -
#939 vagy nem saját vid?
Azt nem is néztem :) Akkor meg a video készítője :D -
#938 Te valami nőellenese klub tagja vagy? -
#937 Csak feltűnés nélkül
-
#936 És,....tényleg -
#935 igen, ezek pont a fontos adatok voltak. Ebből minden kiderül. -
#934 Nálam egy nagyon minimálisan ulrán néha szaggatott, de mondom csak nagyon minimálisan, átraktam hight-re; nekem az segített;) -
#933 Windows 7 64 bit, 4GB RAM, 298 GB hely. -
#932 Meg Kane :) -
#931 A végén az Lynch? :D -
mester1987 #930 Hát igen, szerencse, hogy nem a mostani generációnak készült. -
#929 Pont most akartam linkelni :)
Teljesen korrekt rivju. -
#928 -
zuzu7 #927 A mentéseket hol találom?
-
Zsoti90 #926 akinek sűrűn esik le az fps és ugrál az kapcsolja le a textúrát normálra, nálam megoldotta a problémát :) -
Madi92 #925 És milyen géped van mellé? -
#924 Hát nálam nem szaggat semmit meg fps nem is alacosny... Megy mint állat -
Madi92 #923 Hát ha szaggatás nem is, de alacsony fps-ek előferdülnek, elég gyakran. Amit nem nagyon szeretek, ezért is kérdeztem, hogy felbaszhatok majd rajta, mindent maxra, vagy kell visszavenni a jóságból!? :D
Amúgy annyira nem vágom, hogy a gépem mai viszonylatban milyennek számít, tudom, hogy nem szar, de nem mai darab, főleg a proci nem.. -
#922 Van olyan játék, ami ezen a gépen szaggat? -
Madi92 #921 Hali emberek!
Jön az unalmas kérdés! :D Lenti gépen menne fullon? Vagy azért van neki igénye? -
#920 0_0 -
Drope #919 A fegyvert minden pályán randomra adja? vagy be lehet állítani? -
#918 most próbáltam meg purist fokozaton is és működik szóval ez a játék gyengesége -
#917 Úgy értem mire beadja hogy nyomjam meg a W-t a nyak eltöréséhez ahhoz nekem több idő kell általában. -
#916 fedezékből Q betű de lehet hogy csak a célpontokon működik -
#915 Na puristen ilyet nem látsz az tuti. :) Amúgy hogy lehet azonnal eltörni a nyakát mint a videóban? Nekem még soha nem sikerült ilyen gyorsan. :( -
#914 legjobb AI a játékban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Na ezen beszartam.... -
#912 Most volt egy elég nagy baki a játékban. Az átvezető videó előtti részben észrevesz a csávó amikor elviszi a gyereket, így adja be a játék. Én baltával mentem, de az átvezető videóban is megmaradt a balta miközben a videót a gépfegyverre csinálták meg
Úgy fenyegette a másik kölköt baltával, mintha csak Gandalf lett volna, aztán a balta nem létező részével ütötte le a csávót... -
#911 Nekem Médiumon akad... Gyenge már ez a 4850... -
#910 Tökéletesen. (45-től-100 fps-ig van minden érték)
Mondjuk be is toszna ha nem menne jól.
Egyedül a global illumination-t kapcsoltam ki. -
#909 Nektek hogy megy a játék?
Nekem néha vannak nagy FPS esések 30ról-15re ami nagyon idegesitő...
X4 3GHZ 4GB ram 4850 512.
Contract mod az mi az?
Annyira ráfügtem a játékra hogy beleraktam 1 nap alatt vagy 10 órát :D -
Drope #908 jah :S és a fegyyókat végig randomra adja? -
#907 Én nem használtam mérget egyiknél sem, de konkrétan arra gondolsz, hogy a kezedben szeretnéd vinni? Mert azt nem lehet, csak felhasználni, ahol konkrétan szükséges. -
Santata #906 Van chinatownban méreg, csak meg kell találni (még elrejtve sincs).