Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az épp elég ahhoz.
Rage tökéletes már rég. Bár egy lezáró sztori dlc vel lenne az igazi amit be is jelentettek de szokásosan 1-2 év elmúlik mire az id megalkotja.
Nálam a RAGE :S
Lunki88
Nálam még mindig a Mafia 2 vezet a félkész játékok terén. 😊
Modnjuk azért a Sleeping Dogs se lett kutya...annyi szarságot, mitn abba sosem láttamm más játékban, nade az más stílus.
TBTPumpa
Sztori DLC-t??? Ne aggódj a jövõ évi Tomb Raider-hez már most be van jelentve 3 történethez kapcsolódó DLC (és még 4 hónap van a játék megjelenéséig).

Ebbõl 2-t csak a Steam-es elõrendelõk kapnak meg, egyet pedig az Xbox-osok, de ez a konzolos DLC exkluzív nyalás lesz a Microsoft-nak, késõbb sem lesz majd elérhetõ PC-re.

Itt a Hitman-nél még a jobbik eset, hogy csak a megjelenés után jelentenek be és adnak ki DLC-ket, mert így hihetõbb, hogy nem a játékból szedtek ki valamit, amit késõbb plusz pénzért is eladhatnak. Míg a TR-nél egyértelmû, hogy egy félkész játékot fognak kiadni és majd DLC-kkel lesz kibõvítve egy olyan játékra, amilyennek eredetileg lennie kellett volna.

Square Enix is az EA "hódító" útjára lépett...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

*kicsi vagy magas 😊
Eredeti játékosok; Hogy megy a játék, milyen az optimalizálása, gépigénye nagy vagy magas mellõzve a "hivatalos gépigényt"?
Seth
Sztori DLC? Elment az eszed? Az túl so meló 😄

PSN ID.: Beegabor

bakkerman
persze nyílván nem kell megvennem,de akkoris,egy Hitmanhez ne ilyen DLC-ket adjanak már ki...még ha ugyanazok csinálták a gémet akik a Deus Ex-et is. Adjanak ki hozzá sztori dlc-t,plusz küldetéseket satöbbi...ez a sorozat szerintem bír akkora presztizzsel,fõleg azoknál akik már az elsõvel is játszottak,hogy ne kurvuljon el

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Seth
Ez csak egy poén kosztüm pakk, nem kell megvenned.

PSN ID.: Beegabor

bakkerman
szánalmas basszameg...mit akarnak még csinálni szerencsétlen 47-esbõl??? Hello Kittys cuccba fog ak47-el hentelni,vagy mi??? még nem is játszottam a játékkal,de már kezd elmenni a kedvem tõle...áá

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

a.carkey
Már letölthetõ. 😊

A medve nem játék.

Fpocok
száni

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
a.carkey
Szerintem nem. A Terminus hoteles eddig a csúcs. Az nagyon beteg.

A medve nem játék.

CalebJoe
a másik easter egg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DeerHunter01
Amúgy szerintem az elsõ pálya volt a legjobb az egész játékban, azt tényleg odatették nagyon, ha a többi is ilyen lett volna....

\"Erről van szó!\"

Fpocok
LOL, amíg nem beszélt, fel sem ismertem 😄
Amúgy mostanában nagyon elkurvult, ami nem feltétlenül rossz...

Malakai
Hosszú kép postokat raknátok spoilerbe? Köszi! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a.carkey
Na ez volt az elején, amit nem lehet lopakodva megcsinálni, de a többit eddig egyébként lehetséges. Van pár opció, hogy merre, és ebben uolyan, mint a többi Hitman, és ez jó! 😄

és utoljára! pár saját kép (nem kicsit Sleeping Dogsos feeling 😊 ):

A medve nem játék.

tommygear
olvass már vissza, csak errõl volt szó az elmúlt napokban
TaRka0107
Boxon a server nem elérhetõ, azt írja, amikor ráakarok menni a contractsokra, most töltöttem hozzá ingyen a contracts pass-t.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Krisztiam
sziasztok,
játszik már valaki? én majd holnap veszem át ppp-ban
addig valaki mondhatna valamit milyen a játék

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

bakkerman
rohadt szép szerintem,kérdés a játékélmény mennyire lesz jó

a.carkey
Nem vettem észre, pedig beöltöztem kertésznek. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Még leértékelve vettem meg. Adták hozzá az összes eddigi részt, a snipert, és absolutiont, meg ahhoz pár dlct. Ha jól emlékszem 44 volt így, de majd meglesem.

A medve nem játék.

Ryder62
Ugyan itt nem linkeltél olyan képet, de egy hangyányit túleffektezték az egész játékot. Videóban láttam hogy a fehér pólón is úgy megcsillan a fény mintha fémbõl lenne. Ergó mikor rásüt a nap mintha világítana a póló, minden irányba távolodik a fénysugár.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mennyibe került?
a.carkey
1. Mocskos SG motor! Egy hosszabb értékelõt írtam, de ugrott, mert 11 kép ment be, és nem meghagyta a szöveget, hogy kivehessek pár képet, nem, törölte az egész bejegyzést. Úgyhogy most röviden,
2. ... a játékról.

A PCs verzióval semmi gond grafikailag. Leginkább a Sleeping Dogshoz tudnám hasonlítani. Jól fut értelmes gépen, nem kell félni tõle.

Most lettem túl az elsõ pályán. Szépen lehet lopakodni, és tk. amíg el nem értem a storyban az utolsó lépéshez, semmi gond nem volt vele. Az utolsó lépésnél rákényszerített, hogy öljek, ami nem véletlen, mert tutorial pálya az elsõ. A történet eddig jó, a szinkron jó (ismert színészek adják a hangjukat), van korábbi feelingje a játéknak. Más, mint az eddigiek, fõleg a sztori mód miatt. A multit, vagy mi volt a másik opció még nem próbáltam, de pár dlc már kijött fegyverben, ruhában.

Pár saját kép:

A játékhoz máshogy kell hozzáállni, de a beharangozó fikák után inkább pozitív csalódás.

A medve nem játék.

poruljartal
steamen egyenlõre

Ragendom
Van már letölthetõ verzió?

Ryder62
Gondolom joyal játszott.

mester1987 #803:

Kösz most már legalább tudom mennyi helyet foglal. Mehet a nagytakarítás. <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
Én néztem TB videóját és ott bill kiosztást írt ki.

tonyr
konzolos gombkiirásokkal ? gáz ha ilyen lesz pc-n...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Ezeket csak találtam hogy is fest PC-n.
Myselor
na mivan megy?😊

bakkerman
atyaeg..mit csinaltak a 47-esbõl...

Azér' benyomom ide is.

grebber
Ezen a pályán nagy vérfürdöt rendeztem és mindenit kinyirtam vele együtt.

Next PC upgrade: 2022

CalebJoe
sry ha volt már

a.carkey
Ilyen lesz:

Ha akarod most is ölsz, ha nem, hát nem.

A medve nem játék.

DarkSector
Bocs...

29 -> 22

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
2õtéskönnyebbet.

Ez sajnos nem úgy mûködik hogy van egy menetrend hogy akkor 1 napra rá vagy 2 napra rá.

Ez kiszámíthatatlan.

kérdés, hogy mikor áll neki egy csapat, mikor terjed szét, mikor és ki tölti fel valahová.
Akár 2-3 héttel korábban is jöhet egy adott játékból warez.
meg van hogy 1 hónappal késõbb.

Vagy soha lásd HAWX 2

AC3 már kint van, holott 29-re írták a PC-s kiadást...ennyire kiszámíthatatlan!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ragendom
Szerintetek a játék kiadása után mennyi idõ lesz kb. mire lesz letölthetõ verziója?

Ragendom
Pff... xDDD EPIC FAIL! xDD Hát ez komoly xD És még Silent Assassin.... Régen mit megkellett tenni ezért a címért xDDDD