Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Melyik fokozaton érdemes elkezdeni ha kihívást akarok de agyvérzést azt nem?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hecker007
amíg az õrök 2sec alatt kiszúrnak addig a SA nehezen összehozható normálon, kíváncsi leszek a patch után milyen lesz, addig meg marad a hentelés végszükség esetén

vrtg
"Azokat nem vágom akik elsõre puristen tolják, sztem úgy nagyon nehéz."

Én meg azt nem vágom akik easyn vagy normalon játszák. Casual vision, regenerálódó instinct (élet is, gondolom), ellenfeleket jelzõ kis bizbaszok, helyes irányt mutató szarság instinct módban plusz egyéb segítségek. Maradt még valami kihívás így a játékban?

ui: Enhanced-en belül Normal-on viszem.
Szerintem a régebbi részekben pl. Blood Money 2x-3x is többféleképpen meg lehet csinálni 1 levelt, ebben kevesebbet találtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érdekes bíróként nem voltam gyanús sehol senkinek 😄

A csávó megnyerte, örült, mint majom aztán lementem az egyik õrhöz aki kísért volna lejjebb de ártalamtlanná tettem azután lövésem se volt mikor az ajtót kinyitottam hogyan csináljam meg hogy ne vegyenen észre szóval lövöldöztem, most azután vagyok 😊
tomsolo
Ha bíró vagy elég sokáig el lehet evickélni akár lent is, utána érdemes valamit eldobni ill. dobálni folyamatosan mert egy idõ után már a Õ is gyanús.

Nekem tetszik a játék egyébként, a grafika eszméletlen bejön, valamint sokféle képen meglehet csinálni a pályákat. Ahol lehet tökre érdemes a beszélgetéseket kihallgatni, mert nagyon feldobja a hangulatot pláne ha a célpont az illetõ. (Pl. Lenny havarjai)

Azokat nem vágom akik elsõre puristen tolják, sztem úgy nagyon nehéz. Vannak persze durva hibái, és idiótaságai, de sokkal tartalmasabb mint a Kane and Lynch. Az elõzõ részekhez képest sok minden hiányzik, de 8-8,5 felet lazán megér.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem tudtak kitalálni reálisabbat, módosítani pedig tuti ne mfogják. Ritka az olyen játék.

Amúgy énis kb. 5jére szenvedek (a vége felé szeritnem) mire rájöttem midnenkit likvidálni kell, mert anélkül nem tudok lemenni a cellákhoz, mert kiszúrnak.
tomsolo
sztem az ilyen postal dolgokhoz kell 😉

Lunki88
Na amikor azt a ruhát megtaláltam örültem magamnak hogy tuti nem szúrnak ki, erre az elsõ rendõrnél lebuktam vele... Biztos nem úgy mozogtam ahogy egy chipmunknak kell. XD
tomsolo
Vagy ha chipmunk vagy. Akkor mindenkinek gyanús leszel. XD

Myselor
jólvan már megoldottam,de ez volt a legkisebb gondom a játékkal.engem már nem érdekel 😊
vrtg
Csak megsúgom, hogy azokat a rendõröket el lehet ám csalni onnan.

Szervusztok!

Próbáltam rákeresni, de nem dobott ki semmit, át lehet ugrani a videókat a játékban? Már mindent nyomtam, de nem hagyja abba, játssza rendíthetetlenül a végéig.

Myselor
igen hát amikor menekülni kell az épületbõl 200rendõr pl a lifthez is menj úgy oda hogy ne szúrjanak ki,takargatod a pofád de akkor is,bakker vicc az egész.fõleg azok szúrnak ki mindig.elvan szúrva nagyon :c
woy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladó hitman absolution steam kód, standard kiadás.Ára 30€, fizetni paypalon lehet, érdeklõdni privátban.

Nathan66
Ez a "kiszúrás" azonos ruhát viselõkkel, kissé el van túlozva. Fõleg, mikor 100-an vannak, mondjuk fegyveres õrök, mindenki ismer mindenkit hihetõ

icetihi
Az csak a multira vonatkozik

youtube.com/user/icetihiii22

hello arra lennék kiváncsi hogy pénzt mibõl lehet csinálni mert fegyvert csak úgy lehet venni, fejleszteni ha jól láttam meg ruhát is lehet venni asszem , hogy ez csak multihoz van? vagy minek van egyáltalán ha úgyse lehet választani fegyvert simába, ? mer küldi után csak pontot kapok nem fegyvert ugyebár , am töltöttem és emiatt gondolom lehet azé nincs pénzem,
icetihi
Fõleg az szúr ki, akivel ugyanúgy vagy öltözve...<#vigyor5>

youtube.com/user/icetihiii22

The Protector
álcában az is kiszúr akivel ugyan úgy vagy öltözve?pofát kell takargatni annál is?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A grafika nagyon igényes lett, meg kell mondjam. Én easy-n játszottam végig, így persze könnyû volt.
Myselor
sajnálom azért jónak tünt de én ezt kihagyom megvolt az uninstall :|
JaSoN HuNTeR
Egyetértek veled.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Myselor
hát srácok nekem nagyon nem jön be ez a játék most játszottam vele egy kicsit többet.ott járok hogy visszatértem a chinatownban és 3 célpont van.de nagyon frusztráló ez az instict dolog.normalon játszom.de amúgy is alig jó valamire.egybõl kiszúrnak.valakit megölök checpoint betöltése után mindenki ugyanúgy a helyén,nagyon nagy baromság.meg ez az álcázás dolog ami nagyon felidegelt.nem szórakoztató kicsit se hogy csak instictbõl tudom eltakarni az arct.vicc az egész.nem szórakoztat a játék,nem jön be blood money stílus szerintem is jobb volt,más az élvezhetõ volt ez idegesítõ inkább,mindig észrevesznek nem jó így
Szerintem jó játék, de a Blood Money stílus jobban bejött mikor adottak a célszemélyek, likvidálod õket és ugyanott távozol ahonnét jöttél. Ezeket az egymásra épülõ pályákat nem szeretem, igaz a többségük tetszik.
Hát ez engem nem különösebben fogott meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sokan nem vettétek észre hogy a játék Skill pont rendszeres. Gyûjteni kell a Chameleon skillpontokat és akkor nem bukik le az ember egybõl álruhában.
Lunki88
Hát ne haragudj de én ezt nem mutogatnám. <#idiota>

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

A vége felé vagyok "vagyis azt hiszem"; olyasmi mint a Codename 47, aki játszott vele hangulatilag, jól eltalálták.
JaSoN HuNTeR
Ja még meg ez egy nagy mínusz :S

De amúgy jó játék. De követhette volna az elõzõ részek megszokott dolgait.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Ok csá. 😊
A te kijelentésed se múlta felül az én helyesírásomat szóval pá pá!

Egyelõre Te vagy egy 13 éves mind értelmi, mind helyesírási szintjén. Az említett "véleményed" is ezt támasztja alá.

Myselor
ja ez nagyon idegesítõ benne.én le is fogom szarni.meg mi ez a pont rendszer,vicc.am a játék tetszik de ezek a dolgok nem
tommygear
legnagyobb marhaság ez az arc eltakarás a játékban, ami lehetne jó is ha nem fogyna tõle az a hülye csík, ez olyan nagy extra funkció? a régi rendszer sokkal hihetõbb volt, most meg ha átöltözöl mindenki gyilkosnak néz egybõl, de ha megvakarom a fejem akkor le vagy szarva
"14 éves amerikai debileknek gyártanak játékot"

Igen, ez sajnos így van.<#rinya>
JaSoN HuNTeR
Csak leírtam a véleményem Mr.13éves neten nagy a szám.

Seth
Nálad biztos nem nagyobb, bár ez lehet neked inkább dicséret 😄

PSN ID.: Beegabor

Buta fasz vagy.

JaSoN HuNTeR
Max Payne 3ba is az zavar hogy minden lövöldözés után jön egy videó...

Ez valami új trend??? nekem nagyon nem tetszik.

JaSoN HuNTeR
ja és igen meg ezek a hülye intrós részek megõrítenek... NEM FILMET AKAROK NÉZNI HANEM JÁTSZANI. Betöltésnél nem zavar, de játékközbe nagyon, kinyitok egy ajtót és jön az intro.

Elõzõ részek sokkal jobbak voltak. !

Ha nem lenne ilyen jó graf+fizikája akkor ez nagyon egy pocsék játék lenne.!

JaSoN HuNTeR
Játék véleményem:
Pro:
-grafika
-fizika
-story
-csak 4 jó pálya van a játékba ja és még talán +,-1,2
Kontra:
-Nem tetszenek a pályák kivéve négyet, elõzõ részekbe sokkal de sokkal jobbak voltak a pályák, itt ebbe 70% putris unalmas helyen játszódik.

Mr_no_NaMe
Amúgy hatalmas csalódás ez a játék. Csicsa az van, ragyogás meg robbantásnál idõbelassítás az van, de normális játékmenet az az ablakban.
Mész egy csõben, és kész. Mi értelme ennek? A végén meg kiszúrják a szememet egy statisztikás szarral? Az elõzõ részben egy fasza kis újság volt..mi ez a visszafejlõdés? Fegyvert sem én választok? Ez nem folytatás lett, ez egy új játék, ami mérföldekkel el van maradva az elvárásoktól.

Esküszöm úgy érzem, hogy a 14 éves amerikai debileknek gyártanak játékot. Ez nem hitman, ez egy mész és lõsz játék lett.
Ryder62
Ugye nem kötelezõ használni ezeket a szuper képességeket? Falon átlátás, becélzás stb

Melyik fokozaton érdemes elkezdeni ha kihívást akarok de agyvérzést azt nem?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tommygear
ték
tommygear
lol
Easter Egg a játékban 😄

vrtg
Ó hát én meg se tudom számolni hányszor buktam le a vonat elõtt, kb a hajamat téptem mikor már csak 3 lépés hiányzott aztán megszólal a kék sapkás 500 méterrõl, hogy "Hé te ott!". Hát anyád...
Amúgy nekem végül az segített hogy a peron végén szálltam fel. Mondjuk más kérdés, hogy odáig elvergõdni sem egyszerû dolog, viszont ott legalább nem csekkolják annyira az ajtót.

Lunki88
Én akkor húztam fel magam mikor kommandósnak öltözve nyugisan sétálok a tömegben és már gondolkodik a rendõr hogy "hmm i don't know this guy". <#wow3>