Hitman Absolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Én meg azt nem vágom akik easyn vagy normalon játszák. Casual vision, regenerálódó instinct (élet is, gondolom), ellenfeleket jelzõ kis bizbaszok, helyes irányt mutató szarság instinct módban plusz egyéb segítségek. Maradt még valami kihívás így a játékban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes bíróként nem voltam gyanús sehol senkinek 😄
A csávó megnyerte, örült, mint majom aztán lementem az egyik õrhöz aki kísért volna lejjebb de ártalamtlanná tettem azután lövésem se volt mikor az ajtót kinyitottam hogyan csináljam meg hogy ne vegyenen észre szóval lövöldöztem, most azután vagyok 😊
Nekem tetszik a játék egyébként, a grafika eszméletlen bejön, valamint sokféle képen meglehet csinálni a pályákat. Ahol lehet tökre érdemes a beszélgetéseket kihallgatni, mert nagyon feldobja a hangulatot pláne ha a célpont az illetõ. (Pl. Lenny havarjai)
Azokat nem vágom akik elsõre puristen tolják, sztem úgy nagyon nehéz. Vannak persze durva hibái, és idiótaságai, de sokkal tartalmasabb mint a Kane and Lynch. Az elõzõ részekhez képest sok minden hiányzik, de 8-8,5 felet lazán megér.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Amúgy énis kb. 5jére szenvedek (a vége felé szeritnem) mire rájöttem midnenkit likvidálni kell, mert anélkül nem tudok lemenni a cellákhoz, mert kiszúrnak.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Próbáltam rákeresni, de nem dobott ki semmit, át lehet ugrani a videókat a játékban? Már mindent nyomtam, de nem hagyja abba, játssza rendíthetetlenül a végéig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
youtube.com/user/icetihiii22
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
De amúgy jó játék. De követhette volna az elõzõ részek megszokott dolgait.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A te kijelentésed se múlta felül az én helyesírásomat szóval pá pá!
Igen, ez sajnos így van.<#rinya>#rinya>
Ez valami új trend??? nekem nagyon nem tetszik.
Elõzõ részek sokkal jobbak voltak. !
Ha nem lenne ilyen jó graf+fizikája akkor ez nagyon egy pocsék játék lenne.!
Pro:
-grafika
-fizika
-story
-csak 4 jó pálya van a játékba
Kontra:
-Nem tetszenek a pályák kivéve négyet, elõzõ részekbe sokkal de sokkal jobbak voltak a pályák, itt ebbe 70% putris unalmas helyen játszódik.
Mész egy csõben, és kész. Mi értelme ennek? A végén meg kiszúrják a szememet egy statisztikás szarral? Az elõzõ részben egy fasza kis újság volt..mi ez a visszafejlõdés? Fegyvert sem én választok? Ez nem folytatás lett, ez egy új játék, ami mérföldekkel el van maradva az elvárásoktól.
Esküszöm úgy érzem, hogy a 14 éves amerikai debileknek gyártanak játékot. Ez nem hitman, ez egy mész és lõsz játék lett.
Melyik fokozaton érdemes elkezdeni ha kihívást akarok de agyvérzést azt nem?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Amúgy nekem végül az segített hogy a peron végén szálltam fel. Mondjuk más kérdés, hogy odáig elvergõdni sem egyszerû dolog, viszont ott legalább nem csekkolják annyira az ajtót.