1346
-
semetka #985 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy mikor észrevesznek az ellenségek és akkor lekell nyomni a CTRL-t akkor elbirok menni melletük,de mikor töltődik vissza az a csík amivel lehet ezt haszálni,a legnagyonn bajom hogy mindig észrevesznek!!!?? TIPP? -
mester1987 #984 -
wednes #983 Jó van benne lopakodás. De például az álca ruhák pont ezért voltak (amit itt szerintem kicsit elszúrtak, leírás alapján). Tehát úgy értem a lopakodást, hogy nem mindig görnyedt derékkal, lábujjhegyen kell osonni. -
#982 Akkor mégis csak a lopakodásról szól, mert ha kreatívan akarod kiiktatni, akkor nem szabad, hogy kiszúrjanak! -
RED BULL F #981 Nem lehet. Sajnos. Azzal mész ami van. -
wesleyakos #980 hy én letöltöttem és kivi lennék hogy ti se tudtok fegyvert választani? küldi előtt sehol? mer én nekem csak az 1,2 küldibe volt a hangtompitós alap fegyvernek aztán 3,4 asszem már csak 1 sima fos fegyver volt meg a drót,, -
wednes #979 A Hitman nem CSAK lopakodásról szólt, sőt inkább az egy kis része volt neki. A lényeg a kreatív feladatmegoldás, egy terv mesteri kivitelezése. Milyen módon jussunk a célpont közelében és milyen módszerrel iktassuk ki.
Az volt a legjobb, mikor a helyszínen lévők azt sem tudták mi történt. Sőt, hogy egyáltalán gyilkosság történt vagy baleset? Járt egyáltalán valaki a helyszínen?
Még nem játszottam ezzel a résszel, de remélem a kreativitás megmaradt a játékban, ahol különböző lehetőségeket kombinálhattunk, vagy megfelelő tárgyakat választhattunk ki, és most nem arra gondolok, hogy kés vagy fojtóhurok. PL: fejére esik egy zongora, sajnos "hibás" gázpalack áldozata lett, sport balesetek, fegyver baleset (hát összecserélték a vaktöltényes pisztolyt egy igazival stb. :-). -
#978 A hitman mindig is erről szólt. Vagy lopakodsz, vagy nem, de ha nem, akkor anno ott volt a szint összes ellensége aki fokozottan várt rád, most csak az azonos szinten lévők kavarhatnak be, a többi, ha végig is hentelted az elsőt, 101x megszólalt a riasztó, na ők akkor se néznek rád ferde szemmel, ha az anyjuknak az alsó szinten kivágtad a szemét. :) -
#977 na helyes, akkor megérte kipróbálni :) -
#976 őőőő what? :D
Hogy mi hentparádé?
az ötödik missziónál járok, de a tutorialon kívül egy embert sem öltem meg.
A konviksünben hol van arra lehetőséged hogy lopakodva végigvigyél akár egy pályát is? vagy hogy csak leüsd, és ne öld meg az ellenfelet? -
#975 Na, állomásos pálya letudva puristen csak öltönyben, 0 detection/kill/leütéssel. (kép1, kép2)
Szeretem a nehéz játékokat, a kihívást meg gondoltam, hogy mocskos nehéz lesz egyenruha nélkül (az előző pályák ehhez képest semmik nem voltak), na de ez egyszerűen botrányos, új értelmet nyer a fake/artificial difficulty kifejezés. Ha a legkisebbet hibázza az ember, kész vége. Gyakorlatilag minden rendőr scriptelt útvonalát meg kell jegyezni, hogy sikerüljön, ezen kívül egy jó nagy adag szerencse is kell, hogy a tömeg feléd sodródjon és így el lehessen vegyülni.
Nem elég, hogy rohadt nehéz de bugos is amúgy a pálya, négyszer csináltam meg és csak utolsó alkalommal kaptam meg az infiltratort. Először akkor vettek észre amikor MÁR bent voltam a kocsiban (kibaszott BS), utána kétszer senki nem vett észre mégsem kaptam meg a challenget. Utánaolvastam és másnak is volt ilyen gondja, szóval ha esetleg valaki olyan elvetemült lenne, mint én és így akar végigmenni: A végén mikor felszállunk a vonatra nyomva KELL tartani az instinctet egészen addig amíg be nem jön az értékelő tábla különben nem kapsz infiltratort. -
#974 Háháá :] Teljesen lowon, élvezhetően, és gyorsan fut. Gyönyörű a játék, talán már túl sok is egy játéknak :] Ez az ösztön dolog pedig elég okos :D -
Soneji #973 Mondom én, hogy szaros konzolszökevény ez! Nyomkodjad össze-vissza a gombokat a kontrolleren, menjen szarrá mielőbb, hogy újra meg kelljen venni. -
#972 Na ha így haladok visszavonom amit írtam, ez a kocsmai verekedős pálya (welcome to hope) rohadtul irritáló... Mindig rossz gombot nyomok és levernek egyből puristen. -
Soneji #971 Könyvtár pipa Shadow minősítésre, Purist fokozaton. Nem mentette el, természetesen, számítottam is rá, csináltam róla szkrínsátot. Csak nem fraps-al vagy valami hason lóval, és lóf*sz se látszik, csak feketét illeszt be a paintben.
Egyébként nem is számítottam a Shadow fokozatra, az volt a célom, hogy az összes rendőrt közömbösítsem, ami sikerült is. Tényleg nem sokra voltam tőle, hogy megvegyem, hát szidnám is érte magam rendesen... Fostalicska konzolszökevény lett ebből is... -
#970 A két játéknak semmi köze egymáshoz ilyen tekintetben. A Conviction egy feketebárány az egész SC sorozatban, szinte csak a nevében maradt Splinter Cell. A Hitman is átesett egyfajta butításon (pl. a Conviction-ből átvett point shooting), de a fő irányvonal továbbra is megmaradt: az álcázás, a célpont likvidálása lehetőleg "hentparádé" nélkül. Az már a te bajod ha hentelve végigrohantál a pályákon. -
#969 Egyébként az a nem semmi hogy anno mit kapott sezgény Splinter Cell Conviction anno ,hogy mi ez a szar nem is a lopakodás benne a lényeg.Kb csak ezért annyi fikát kapott hogy félelmetes.
Erre itt van ez a cucc ami ugyanúgy sőt sokkal jobban hentparádé mint a Splinti azt agyon van szopva. Spliti C-ben is lehetett lopakodni ha akartál.
Jó itt több a lehetőség a lopakodásra mert át lehet vedleni meg stb de nem kötelez erre semmi így csak az kopasz daráló címszerepet játssza az ember a fanok kivételével. Úgy sokkal jobb lenne egy "lopakodós game" ahol valóban rá vagy kényszerítve hogy ne vegyenek észre /ne ölj mert akkor lehet elölről kezdeni.
Egynek elment majd max magyarításkor előkaparom majd! -
RED BULL F #968 Valaki tud megfelelő magyarázatot adni arra, amit az utolsó előtti videóban láthatunk a játék végén? Mert engem nagyon bekavartak vele :\ -
#967 Megnyitod, odaraksz egy bombát és felrobbantod. Kisvárosi pályán is úgy oldottam meg, kinyírtam a célszemélyt, aztán jött a balesetnek álcázás. -
#966 Meg tudja valaki mondani hogy miért jó ha megnyitom a gáztűzhelyet? Mert nem robbant fel a gáz mikor odament az ellen cigizni...
Ha kinyitom, akkor a robbantás balesetként jelenik meg? Mást nem tudok elképzelni. -
#965 21 küldi van. OMG! :D -
#964 Hát egy próbát megér, végül is nem veszítesz. -
#963 akkor az fasza lesz...ráadásul még a 8600ból is a 256 megás verzióm van. -
#962 Hát véleményem szerint (maxon) nagyobb a gépigénye mint a bf3-nak.
-
#961 Az a durva, hogy a BF3 kivételével mindent tudtam futtatni, még ha minimálisan is, de 20-25 fps-el. Imádom a Hitman sorozatot, azért kattogok ezen annyira. És ahogy láttam eléggé részletes lett a grafika :/
Kéne új vas, de most nemigen van pénz & sárm. -
#960 Hát elég bika vas kell neki.
De ettől függetlenül azért legyünk őszinték, a 8600GTS és az e4400 a mai játékok nagy nagy többségének, már édeskevés. -
#959 csak nincs már annyira elkulelva az optimalizálás :/ vagy lehet dx9ben tolni. -
#958 szerintem esélytelen. -
#957 Sziasztok! Elvileg menne a gépemen, de azt írja 512 mbos videókari kéne neki. E4400, 2 giga ramom van, egy 8600 GTS-el. Egy minimumon azért eldöcög? -
#956 Az a legdurvább a játékban, hogy pl. az árvaházas pályán az ember átmegy az első szinten szépen, gyilkolással, mert szemét dolgot csináltak, lemegy, checkpoint charlie, visszatölti, és mindenki köszöni jól van fent. Értelmetlen a checkpoint rendszer. -
#955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lennyt megöltétek? Ha nem, érdemes végighallgatni amit összepofázik a küldetés összesítő alatt. :) -
#954 Ott én is azt hittem hogy harakirit nyomok. :D -
Soneji #953 Nem a legnagyobb pontot kéne megjegyeznie pályánként? Poénból végighenteltem a könyvtárat, erre a -~1000 pont fölülírta az eredetit. Az hagyján, utána megcsináltam megint normálisan, ugyanúgy maradt a hentelés eredménye. No comment... -
#952 nem, teljesen hibátlanul fut, max grafika full HD, 4x AA :) -
#951 Puriston metróállomás tele rendőrökkel? Egy óra után elegem lett belőle.... -
mester1987 #950 Mondjuk ezt a poros/koszos grafikai megoldsát is vehetnék telejsségében.
Optimalizáltásg másnál milyen, néha nem akadozgat be hirtelen cselekvésnél? -
#949 hát ez beteg xd -
#948 Jól van na:P xD -
#947 Már úton vannak a 47-esek a panaszkodókhoz. -
#946 előző részekhez képest jóval hamarabb fedi fel az AI az álcádat,és úgy tűnik erre külföldön is rájöttek,és megpróbálja javítani ezt a cég