Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nathan66
hát az egyszer biztos

Lunki88
Én a Rosewood nevû pályán többet szenvedtem. Mindig a pálya vége felé buktam le és kezdhettem elölrõl...
Krisztiam
jaja nagyon nehéz, de lopakodni kell és akkor nem vesznek észre a zsaruk 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

bakkerman
fuu,sok sikert és TÜRELMET,mert az a pálya kész agyfasz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Krisztiam
nah jó a játék nagyon, csak kicsit nehéz 😊
a könyvtárban vagyok most 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hogyan lehet vinni mérget? 😄 sehol nem találom h hol állíthatom be a fegyvereim
Egész jó lett, kivéve az undorító mentést. Komolyan miért nem ott mentek ahol akarok ??? Az Ai sem lett valami kiváló, maszkban/sisakban úgy felismernek mintha nem is lenne.
Lunki88
Én így csináltam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fehér dzsekis dealert elaltattam a sikátorban (ahol lépcsõ vezet lefelé két szemetes konténerhez), felvettem a ruháját majd amikor találkoztam a célponttal elvezettem a "lakásomra" és ott meg hátulról elvágtam a torkát. 😊
a.carkey
Ez amúgy a legkreatívabb pályák egyike.

Sniperkedve, hal mérgezés, autóbomba, autó melletti megfojtás, cégtábla öli meg, csatornába belökés, meg amit leírtam, plusz egyéb mészárszékes megoldások, de a csatornás megoldást nem tudom összehozni. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Jaja. Ott még nincs gond. Meg kell várni, hogy feljöjjön a célpont, és amikor elmegy az idiótától, kipattanni a szekrénybõl, és akkor gyorsan lelõni, majd ládába vele. Engem azon a pályán az zavart, hogy nem bírtam rájönni, hogy miként tudom belökni a csatornanyílásba úgy, hogy ne szúrja ki az ott posztoló zsaru vagy a szemközti szakács.

A medve nem játék.

A chinatown amúgy kinek hány pont lett? én most így fejbõl nem tudom,de Silent assasin lett azt tudom 😄
Én azt szeretném kérdezni,hogy itt hogy megy a fegyver elosztás? Mármint ugye Blood Moneybe te választottad,hogy melyik pályára mit viszel. Itt hogy van? 3. küldetést csinálom,de nem igazán jöttem meg rá
icetihi
Jó a rendõr, csak gyakran kell sasolni a cipõd orrát <#nyes> Bejutottam a gyárba, azon belül a liftbe. Ennyi elég mára <#idiota>

youtube.com/user/icetihiii22

Luxus már, amúgy nCORE-on valaki írt értelmes hsz-t is. Fejlõdés van 😊
bakkerman
hát nyílvánvalóvá vált,hogy rendõrnek beöltözni abszolút kapufa,pályától függetlenül,hamarabb kiszúrnak,mintha rúdtáncosnak "öltöznék" be...

Purist ofkorsz. Egyébként nem nehezebb, mint akár a hard - persze csak addig amíg az ember maga akar rájönni a dolgokra.

Egyébként nem értem ezt a pontozási rendszert, eddig shadow volt a legnagyobb minõsítés, amit elértem, pedig elvileg tökéletes volt minden.
Lunki88
Hát oda már érdemes a purist szintet választani szerintem.
tutituti
úgy akartam kérdezni aki hc hitman fan volt és törekedett a silent assassin-ra annak kell a purist vagy elég a normal vagy afelett?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lunki88
Marha nehéz szerintem puristen, én azon nyomom de ezen a pályán már a hajamat tépem ahol a képet is csináltam...
Myselor
én normalon,de elég nehéz így is.😊
tutituti
ki milyen nehézségen kezdte el?
Szemezek a purist-tal de nagyon!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lunki88
<#taps><#idiota>
Nekem nagyon bejövõs,de ez a 3. pálya nagyon nem tetszik. EL is akadtam,meg nem jön be 😄 De az elsõ 2 nice;D
A rendõrök mind ismerik egymást, maszkon át is. De ha drogdílernek vagy öltözve, akkor vakon bíznak benned, odaengednek a fõnökhöz, hovatovább még a fõnõk is gond nélkül követ. Na ez a baki.
bakkerman
na sikerült :SDDD telóról benyomtam a youtube.os walkthrough vidit,és "párhuzamosan" toltam a veideókészitõ sráccal 😄D rohadt hangulatos pálya,csak gecinehéz volt :SS

Ryder62
<#nyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Seth
Ha zsaruk között zsarunak öltözöl,akkor csak gyanúsabb leszel, mivel a játék logikája szerint minden zsernyák ismeri a másikat és ez minden más frakcióra érvényes. kínai pályán ha egy árusnak öltözöl, akkor az árusok gyanúsan fognak nézni rád .Bár ez nem magyarázza meg hogy Swat ruhában miért buksz le,biztos világít emberünk szeme és az gyanús 😄

PSN ID.: Beegabor

bakkerman
meg gecc "frissen" átöltözök(terminus pályán),hulla eltakarítva,semmi alert,senki nem lát meg,az új öltözékemben sétálgatok,és folyamatosan villannak fel a narancssárga ikonok...ez is mi a fasz??? Blood Moneyban öltözéket váltottam,eltakarítottam magam után az egész küldetés alatt csak akkor bukik meg az álcám,ha olyan helyre akarok bemenni,ahova amúgy nem mehetnék...faszom már

bakkerman
na most megvan lõve nálam a gém...egyszerûen nem tudom letolni a könyvtárasat...levittem easy fokozatra,de akkor se,rohadt sok a rendõr,bármerre mennék 3-at kell figyelnem hogy épp merre megy,de 1 mindig kiszúr teljesen abszurd helyzetbõl,és vagy leállok vele balhézni,vagy fejbelövöm,és elsprintelek...néztem videókat,próbáltam olyan útvonalon menni de sansztalan. Henteléshez meg szar a fegyóm,meg kevés a lõszer,szóval az se megoldás. Na mind1

Lunki88
Remélem lesz erre valami mod vagy hivatalos fix mert ez így elég gáz. A Contracts-ben még emlékszem a Deadly cargo nevû pályára, ahol a SWAT osztaggal együtt lehetett megtámadni a rosszfiúkat. 😊
bakkerman
jaja,nagyon hamar kiszúrnak,akármilyen öltözet van rajtad..én a tutorial pályán egész egyszerûen rávoltam kényszerítve a hentelésre,nem tudtam megszerezni másképpen a keycardot...a chinatown-i pálya az simaügy volt

bakkerman
könyvtáras pálya az kapufa nálam...alszok rá egyet,vagy megnézek pár walkthrough vidit,mert vagy én rendezek tömeghentet,és akkor jönnek a kommandósok,vagy kb 5 perc után lebukok lopakodásnál

icetihi
Ahha.... STEAM <#idiota>

Lunki88
Engem az akaszt ki a játékban, hogy még kommandósnak öltözve is felismer egy sima rendõr. Hogy a fenébe? Mikor csak a szeme látszik ki 47-esnek... Puristen nyomom, érthetõ hogy nehéz a játék de ez teljesen logikátlan. Instinct meg kb. 3-4 másodpercig tart ezen a nehézségen, szóval nem jó semmire.
icetihi
Merre olvastad? Nekem sem indul <#szomoru2>

a.carkey
Na azt be is linkeltem, hogy nem lehet, mert tutorial. Rádásul lockpickes az ajtó. 😊

Tegnap elkezdtem legnehezebb fokozaton, de lehetetlenség a SA, annyi felesleges õr van pluszban mindenhol.

A medve nem játék.

DeerHunter01
Az unlocksnál ahol lehetne fejleszteni a fegyvereket ott miért 0$-om van?
Hogy lehet pénzt szerezni?

\"Erről van szó!\"

vrtg
Tutorial pályán ennél jobb rangot hogy lehet elérni?
Silent Assassinra pályáztam, de az utolsó pár õrt lehetetlennek tûnik elkerülni.

Steamet telepítsd azt luxus nfo-ba foglalni. <#violent>
Akinek egyszerûen kilép a benchmarknál ill. leáll új játék indításakor, hamarosan jön egy patch "ha jól olvastam".

Vicces, hogy olyan videókártya az egyik ajánlott, amim van, de indulni azt nem képes <#levele>
Krisztiam
a kínai negyed nagyon tetszett 😊
jól megvan csinálva

Maxtreme
Ez tényleg nagyon pöpec lett, így kb 20-30 perc alapján.
Viszont arra készüljetek hogy a vasigény elég magasra sikeredett.
Nálam pl a 4xAA felezi a sebességet 😄 2x-esel (+ fxaa) nincs baj, de 4x-es már megfekszi a vga gyomrát.

Pár kép: (ultra)

Jó lett a játék 😊

Örülünk, hogy segíthettünk. 😊
Krisztiam
jaa megvan 😄

Krisztiam
valaki nem tudja, hogy lehet elõhozni az M1928 gépkarabélyt? meg az öltönyt?

Krisztiam
nah kipróbáltam én is és nekem nagyon tetszik.. nem értem miért kell mindent fikázni én se.. akinek nem tetszik az ne játsszon vele

a.carkey
Basszus, ezzel a hitmannel semmi probléma sincs.
Nem értem 1xûen a korai fikázókat ...
Semmivel sem több, semmivel sem kevesebb, mint az eddigi részek.
Ok, fps mód nincs, a checkpointos "mentés" mintha nem is lenne, baromira zavaró, de ezen kívül jók a célpontok, hatalmasak szövegek, jó egyveleg az egész.
A tûzharcok is korrektül lettek megcsinálva.
Eddig egy problémám volt, hogy sajnos, néha nehéz a silent assassint elérni. 😞

A medve nem játék.