Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másodikra 50.
Úgy tudom zombisba lehet menni lvl10 tõl.
Mad Moxxisnál meg elvileg akkorák amekkora te vagy! Úgy emlékszem, ha megcsinálod a három arénát a qstekért, akkor kapsz talent pontot, de lehet szintet is lépsz, ezzel sose játszottam. Kétszer végigviszed, az 2 talent pont.
A Generaloshoz azt hiszem 50es szint kell... elég nagynak kell lenni, hogy ne halj meg.
Patch note-t nem szoktál olvasni ugye?
"Enemies now scale to new level caps throughout the whole game as long as playthrough 2 has been completed."
Tehát ha végig vittem alapjáték második végigjátszását, akkor utána... az összes kiegben... a TE szintednek megfelelõ ellenfelek lesznek. Szóval azonnal rakd fel a robotosat és a legújabb 1.4.1 patchet.
A 11 szint lépés meg valószínüleg azért lesz, mert alapból a max 50, a generális kiegben meg a max 61, szóval 11 szint különbség van, te pont ennyit léptél elõre... szóval ennek van hozzá köze.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Segítségre lenne szükségem.
A helyzet a következõ:
Gondoltam végig játszom a játékot minden DLC-vel 1ütt. Úgy képzeltem, hogy olyan sorrendben teszem ezt, ahogy a játék és a DLC-k sorban meg jelentek 1más után. Tehát végig játszom az alap játékot 2x. Mert ugye csak így érhetõ el a maximális 50. szint. Pontosabban nem is muszáj 2. alkalommal végig vinni a játékot, mert kb a közepe táján meg lesz az 50. szint. Utána már csak számolja tovább az XP-ket de szintet már nem lépsz! Szöval mikor meg volt a végig játszás másodjára is, fel tettem a zombis DLC-t.
Mivel ebben a kiegészítõben nincs szint lépés, végig 50-es ellenfelek voltak, kivéve 1-2 51-s szintû mint például a fõ boss a végén.
Amúgy a DLC-hez minimum 42-es szint kell, az alapjáték elsõ végig játszása után kb 37-es szinten vagyyunk, de ekkor ha nem akarjuk végig tolni újra az alap játékot, ha nem inkább folytatnánk a zombis DLC-vel, nem igazán kivitelezhetõ mert 42-es szint kell hozzá. Szóval muszály belekezdeni az alap játék 2. végig játszásába és el jutni a 42. szintre hogy legyen eséjünk a zombik ellen.
Na mind1, végig játszottam az alap játékot 2x, majd fel tettem a zombis DLC-t és azt is végig toltam.
Utána jött ki ugye a Mad.Moxxis.Underdome.Riot.DLC. Ebben szintén nincs szintlépés ha jól tudom. 3 arénában kell meg kützdeni az alap játékban meg talán a zombis DLC-ben megtalálható ellenfelekkel, fõ boss-okkal. Valakitõl úgy hallottam, hogy mind 3 arénában 20 kört kell teljesíteni. Az ellenfelek pedig olyan szinten lesznek mint te magad.
Javítsatok ki ha tévedek!
Ezzel a DLC-vel így aztán nem is játszottam. Feltettem a 3. DLC-t a The Secret Armory of General Knoxx nevezetût. Belépek a játékba és 1x csak hirtelen ugrik a karakterem 11 szintet!!! meg persze kap 11 skill pontot is. Mitõl van ez?
Hiszen, mint a kicsit hosszúra nyúlt mondanivalóm elején már említettem " Úgy képzeltem, hogy olyan sorrendben teszem ezt, ahogy a játék és a DLC-k sorban meg jelentek 1más után "
Magyarán elsõre csak az alap játékot telepítem, majd 2x végig játszom. Utána teszem fel a zombis DLC-t, azt is végig tolom, majd felteszem a 2. DLC-t Mad.Moxxis.Underdome.Riot-ot pont ahogy annak idején 1más után megjelentek. Harmadjára jött ki ugye bár a The Secret Armory of General Knoxx. Fel tettem azt is, és ahogy belépek a játékba az alap legelejére ahol elõször találkozunk a kicsi robottal, és segítünk Dr Zed-nek. bekövetkezik ez a hirtelen szint lépés dolog! Szal hirtelen az 50-es karim 61-es lesz! Így hogy a fenébe játszottam volna annak idején végig a 3. DLC-t, mikor abban a 61. szint a max. Szal még be sem léptem a 3. DLC területére máris szinte teljesen el értem a 61. szintet! Mi értelme lenne így végig játszani a 44 küldetést?
És akkor még ott volna a 4. DLC. A robotos + az 1.4.1 patch amivel 69-re emelkedik a maximális elérhetõ szint!
Tudna valaki magyarázatot adni erre a problémára , vagy valami megoldást? Talán és csináltam valamit rosszul? Hisz csak úgy akartam végig vinni a játékot, mintha most jelent volna meg, majd hamar utána a DLC-k. Hisz így volt annak idején!
Meg jelent az alap játék, 2x végig vittük elérve az 50. szintet, ki jött a zombis kieg, végg toltuk azt is szintet nem lépve, de az xp-ket tovább gyûlytögetve. Valaki talán a Mad Moxxis arénáiban is szerencsét próbált, szintet továbbra sem lépve. Meg jelent a 3. DLC General Knoxx. felettük, ezzel meg emelkedett a szintek száma 61-re!
Nos valaki tudna nekem segíteni?
Elnézést a hosszúra nyúlt mondanivalómért, csak szerettem volna részletesen leírni mi is a gond. 😊
Kösz a segítséget!
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Positive Mental Attitude
Azt szeretnem kérdezni hogy ugye ez a játék ingyenes?Vagyish mert lehet multiba is menni és neme vmi wow hoz hasonló?
Nah nemakartam enyire bolond dolgot kérdezni csak már volt amikro megszívtam.
Elõre is köszönöm.
http://www.youtube.com/watch?v=95vy1kJb564
http://www.youtube.com/watch?v=-p_08UBjUV4&feature=related (ez a legjobb)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ma kezdtem a gamet és unokaöcsémmel szeretnénk játszani.
De mikor invitálom multiplayerre akkor azt írja ki, hogy nem sikerült a kapcsolat létrehozás.
Alap game van fent, semmi patch, lehet ez a baj... nem tudom.
Gondoltam megkérdezek elõször titeket mielõtt bármit is felraknék.
Am a patch ek mire jók pontosan?
Minden jót!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Tehát Steamen regisztrálható a dobozos GOTYban található DLC-k?
Mert a GOTY alapjátéka az nem, de a DLC-k?
Ellentétben hunternél beírtam 10000 dollár(nem csalásképpen), hogy lássam, azt viszont látom e a játékban. Az mûködött. Tutira Lilith mentésemmel van valami gáz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Pontosabban:
HX 4 Steel Anarchy
Damage 4x205
Accuracy 31.7
Fire rate: 13.8
+23%Damage
+40%Fire rate
+54Magazin size
egy tárban 82 golyó van.
Ezzel szoktak gyilolgatni😄
Annyi idõ alatt 15x kinyírnak engem 😄
Viszont a nagy dög 30 sec sortûz. 😄
SPR1200 Terrible Carnage(ez egy shotgun😄)
Damage: 1009
Accuracy: 51.3
Fire rate: 1.0
+530% Damage
3.6x Weapon Zoom
+23% Fire rate
(egy tárba 12 golyó fér).
Szerintetek? Ráadásul a Shotgun tudásom is 50. szinten van😄😄
De nagyon bika combat riflem, smg-im és revolvereim is vannak, amit tõle kaptam. Szúrnék be screenhotokat, csak le vagyok korlátozva 20Kbyte-os képekre. 5 perc alatt darálom le a rákot egyedül, pedig egyik fegyverem sem editált😄😄😄
A 11-est szedted le? az a legújabb.