Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Alap elsõ végigjátszás max lvl35 azt hiszem.
Másodikra 50.
Úgy tudom zombisba lehet menni lvl10 tõl.
Mad Moxxisnál meg elvileg akkorák amekkora te vagy! Úgy emlékszem, ha megcsinálod a három arénát a qstekért, akkor kapsz talent pontot, de lehet szintet is lépsz, ezzel sose játszottam. Kétszer végigviszed, az 2 talent pont.
A Generaloshoz azt hiszem 50es szint kell... elég nagynak kell lenni, hogy ne halj meg.
Patch note-t nem szoktál olvasni ugye?
"Enemies now scale to new level caps throughout the whole game as long as playthrough 2 has been completed."
Tehát ha végig vittem alapjáték második végigjátszását, akkor utána... az összes kiegben... a TE szintednek megfelelõ ellenfelek lesznek. Szóval azonnal rakd fel a robotosat és a legújabb 1.4.1 patchet.
A 11 szint lépés meg valószínüleg azért lesz, mert alapból a max 50, a generális kiegben meg a max 61, szóval 11 szint különbség van, te pont ennyit léptél elõre... szóval ennek van hozzá köze.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hello fórumozók.

Segítségre lenne szükségem.

A helyzet a következõ:
Gondoltam végig játszom a játékot minden DLC-vel 1ütt. Úgy képzeltem, hogy olyan sorrendben teszem ezt, ahogy a játék és a DLC-k sorban meg jelentek 1más után. Tehát végig játszom az alap játékot 2x. Mert ugye csak így érhetõ el a maximális 50. szint. Pontosabban nem is muszáj 2. alkalommal végig vinni a játékot, mert kb a közepe táján meg lesz az 50. szint. Utána már csak számolja tovább az XP-ket de szintet már nem lépsz! Szöval mikor meg volt a végig játszás másodjára is, fel tettem a zombis DLC-t.
Mivel ebben a kiegészítõben nincs szint lépés, végig 50-es ellenfelek voltak, kivéve 1-2 51-s szintû mint például a fõ boss a végén.
Amúgy a DLC-hez minimum 42-es szint kell, az alapjáték elsõ végig játszása után kb 37-es szinten vagyyunk, de ekkor ha nem akarjuk végig tolni újra az alap játékot, ha nem inkább folytatnánk a zombis DLC-vel, nem igazán kivitelezhetõ mert 42-es szint kell hozzá. Szóval muszály belekezdeni az alap játék 2. végig játszásába és el jutni a 42. szintre hogy legyen eséjünk a zombik ellen.
Na mind1, végig játszottam az alap játékot 2x, majd fel tettem a zombis DLC-t és azt is végig toltam.

Utána jött ki ugye a Mad.Moxxis.Underdome.Riot.DLC. Ebben szintén nincs szintlépés ha jól tudom. 3 arénában kell meg kützdeni az alap játékban meg talán a zombis DLC-ben megtalálható ellenfelekkel, fõ boss-okkal. Valakitõl úgy hallottam, hogy mind 3 arénában 20 kört kell teljesíteni. Az ellenfelek pedig olyan szinten lesznek mint te magad.

Javítsatok ki ha tévedek!

Ezzel a DLC-vel így aztán nem is játszottam. Feltettem a 3. DLC-t a The Secret Armory of General Knoxx nevezetût. Belépek a játékba és 1x csak hirtelen ugrik a karakterem 11 szintet!!! meg persze kap 11 skill pontot is. Mitõl van ez?

Hiszen, mint a kicsit hosszúra nyúlt mondanivalóm elején már említettem " Úgy képzeltem, hogy olyan sorrendben teszem ezt, ahogy a játék és a DLC-k sorban meg jelentek 1más után "

Magyarán elsõre csak az alap játékot telepítem, majd 2x végig játszom. Utána teszem fel a zombis DLC-t, azt is végig tolom, majd felteszem a 2. DLC-t Mad.Moxxis.Underdome.Riot-ot pont ahogy annak idején 1más után megjelentek. Harmadjára jött ki ugye bár a The Secret Armory of General Knoxx. Fel tettem azt is, és ahogy belépek a játékba az alap legelejére ahol elõször találkozunk a kicsi robottal, és segítünk Dr Zed-nek. bekövetkezik ez a hirtelen szint lépés dolog! Szal hirtelen az 50-es karim 61-es lesz! Így hogy a fenébe játszottam volna annak idején végig a 3. DLC-t, mikor abban a 61. szint a max. Szal még be sem léptem a 3. DLC területére máris szinte teljesen el értem a 61. szintet! Mi értelme lenne így végig játszani a 44 küldetést?

És akkor még ott volna a 4. DLC. A robotos + az 1.4.1 patch amivel 69-re emelkedik a maximális elérhetõ szint!

Tudna valaki magyarázatot adni erre a problémára , vagy valami megoldást? Talán és csináltam valamit rosszul? Hisz csak úgy akartam végig vinni a játékot, mintha most jelent volna meg, majd hamar utána a DLC-k. Hisz így volt annak idején!
Meg jelent az alap játék, 2x végig vittük elérve az 50. szintet, ki jött a zombis kieg, végg toltuk azt is szintet nem lépve, de az xp-ket tovább gyûlytögetve. Valaki talán a Mad Moxxis arénáiban is szerencsét próbált, szintet továbbra sem lépve. Meg jelent a 3. DLC General Knoxx. felettük, ezzel meg emelkedett a szintek száma 61-re!

Nos valaki tudna nekem segíteni?

Elnézést a hosszúra nyúlt mondanivalómért, csak szerettem volna részletesen leírni mi is a gond. 😊

Kösz a segítséget!
szega96
TY

MerlinW
Nyugodtan, senki sem foglalkozik a karaktereddel fõleg, miután teljesen offline. Tehát semmi köze a karakterednek a szerverhez. Azt csinálsz vele amit akarsz. Ban sincs, miután nincs dedikált szerver.

[merlinw.org]

szega96
Oks köszi,az annyira nem vészes,Csak gondoltam nehogy bannoljanak vagy vmi, aztán mondom inkább megkérdezem..Thx még 1x

lolSL
legfeljebb a karaktered törlik

szega96
Hello egy gyors kérdés:Boxon gameltam neten egy gyerekkel,aki adott nekem moddlot fegyót + pajzsot ..Ezeket használhatom nyugodtan,következmények nélkül?

elitehun
Remélem nem mert bár nekem megvan de a haveromnak nem :S
Az a legjobb amikor interjúban bevallották hogy nem tudták mi legyen a játék vége 😄 hát végülis jó lett így , knoxxnál rendesen elejtette az állát mindenki.

Fpocok
WTF? SRÁCOK MI A FENE TÖRTÉNT? Inditottuk játékot, ahogy szoktuk. Mindkettõnknek eltûntünk friendsbõl, invet hiába küldünk. WTF? Csináltak valami anti warez dolgot a srácok? Szomorú lennék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Optimus Prime
Single játékok sose szoktak havidíjasak lenni, már single, single+multi. Ezidáig csak a Hellgate próbálkozott ilyennel, MMO-szerû multi havidíjért.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Arra,köszi 😄
Hát nem havidíjas, ha arra gondolsz 😊

Positive Mental Attitude

Sziasztok
Azt szeretnem kérdezni hogy ugye ez a játék ingyenes?Vagyish mert lehet multiba is menni és neme vmi wow hoz hasonló?
Nah nemakartam enyire bolond dolgot kérdezni csak már volt amikro megszívtam.
Elõre is köszönöm.
basszus, milyen arcmimikája van már a csajnak.
http://www.youtube.com/watch?v=95vy1kJb564

http://www.youtube.com/watch?v=-p_08UBjUV4&feature=related (ez a legjobb)
szeva. Nekem fingom sincs, talán a willow progival, de még nem próbáltam, meg aztán láma is vagyok hozzá. Viszont lehet olyat, hogy lenullázol egy playtroughtot, dlc-t reset-elsz, meg pl. a circle of duty-hoz hasonló round-os küldiket, de a super marcus sweep-et is tudod resetelni, szal van pár okosság ezen az oldalon: http://myborderlands.com/QuickFix.aspx
szeretnék egy küldetést újratolni, lehet a mentést editálni??
lolSL
http://www.radgametools.com/bnkdown.htm
The RAD Video Tools <1.2 MB>

teddymac
Inditásnál a binkw32.dll hibát hogy lehet kiküszöbölni ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

IMYke2.0.0.0
Elg az utolsó, azaz az v1.4.1

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elég csak az 1.4.1 vagy sorba mindet fel kell tenni?
elitehun
Javítják a hibákat mindenképpen tedd fel õket
lolSL
rakjátok fel a legújabbat

Hello!

Ma kezdtem a gamet és unokaöcsémmel szeretnénk játszani.
De mikor invitálom multiplayerre akkor azt írja ki, hogy nem sikerült a kapcsolat létrehozás.
Alap game van fent, semmi patch, lehet ez a baj... nem tudom.
Gondoltam megkérdezek elõször titeket mielõtt bármit is felraknék.
Am a patch ek mire jók pontosan?

Minden jót!
Optimus Prime
Nem. Dobozos és Steam-es verzió nem keverhetõ sehogy.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Érdeklõdnék, h ha megvan steamen az alap játék, ehhez hozzátudom regelni a dobozos Game of the Year (GOTY) kiadás DLC-it?
Tehát Steamen regisztrálható a dobozos GOTYban található DLC-k?
Mert a GOTY alapjátéka az nem, de a DLC-k?

Rájöttem, a mentésemben van a hiba. Betöltöttem Hunterem, akivel még nem vittem ki a játékot, és nála mindent engedne szerkeszteni. Lilithnél csak a level, skillek, tapasztalatpontok, pénzt lehet szerkeszteni meg hogy hogy Finished Game: Yes vagy No. Na én itt totál lenulláztam magam, hátha legalább az visszaköszön a játékban, de semmi sem változott.
Ellentétben hunternél beírtam 10000 dollár(nem csalásképpen), hogy lássam, azt viszont látom e a játékban. Az mûködött. Tutira Lilith mentésemmel van valami gáz.
Namármost betöltöttem 69-es Lilithem editorba, de nem vágom, hogyan tudnám szerkeszteni a küldetéseket. Van egy quest rész, amit nem tudok megnyitni. Finished game-re a Yes van bejelölve, gondoltam megadom azt, hogy NO és save. De úgysem tudom szerkeszteni a küldetéseket vagy csak én vagyok hülye hozzá.
Na, már meg is oldottam, 1.2.2-es Willow Tree mükszik. Angol fórumból szedtem le.
ok, aszem közelebb kerültem a probléma megoldásához. Feltettem a Framework 4-et, most már a "Net Framework initialization Error"-t írja ki Save editor indításnál, fantasztikus<#taps>. Nem kompatibilis szerintem a Framework 4 ezzel a verzióval, de ez hülyén hangzik vagy a Save editorból van már újabb a 11-nél. "Unable to find a version of the runtime to run this application"
MerlinW
4-es, de elég a 3.5 is neki.

[merlinw.org]

Melyik a legújabb Net framework? Lehet, hogy az kéne.
az se mûködik, azért kösz, hogy megpróbálsz segíteni.
lesz a

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

nem a legfelsõt kell leszedni!! a közepén lesza 11-es.

De ha szoktál online játszani, én szívesen segítek ledarálni a rákot😄
Ezzel szoktam gyilolgatni. elírtam😛
4x205-ös smg😛
Pontosabban:
HX 4 Steel Anarchy
Damage 4x205
Accuracy 31.7
Fire rate: 13.8

+23%Damage
+40%Fire rate
+54Magazin size
egy tárban 82 golyó van.

Ezzel szoktak gyilolgatni😄
69-es Lilithem van. Stukker, Smg, Shotgun, Combat rifle tudás 50. szinten van, maxon. elõször nehéz csak kinyírni, aztán egymásután kinyírod egyedül vagy 4-szer, ha úgy tartja kedved, de komolyan, egy idõ után pedig nagyon beteg fegyvereket ad. A csicskásait pedig rém könnyû kinyírni, nem számít az se, ha 61-es szinten vagy, a férgeket sokkolóval, a lila homárokat korrózióval, a zöldeket tûzzel lehet nagyon hamar kinyiffantani, másra nem nagyon reagálnak. Crawot pedig 3x205-ös sebzésû smg-vel lövöm, de több felé szórja a golyókat, szóval majdnem minden lila foltot sebez, sztem ez is ilyen speciális fegyver, ezt is tõle kaptam😄
pointer4
Mi a bánatot csinálsz te ott 5 percen keresztül ? Annyi ideig ott maradni, hogy nem nyírnak ki, az az igazi mûvészet 😄
Annyi idõ alatt 15x kinyírnak engem 😄
Viszont a nagy dög 30 sec sortûz. 😄
Leszedtem a linkrõl, amit adtál beta 10-et, de ugyanúgy nem tudom elindítani.
Crawmeraxtól a következõt kaptam tegnap:
SPR1200 Terrible Carnage(ez egy shotgun😄)
Damage: 1009
Accuracy: 51.3
Fire rate: 1.0
+530% Damage
3.6x Weapon Zoom
+23% Fire rate
(egy tárba 12 golyó fér).
Szerintetek? Ráadásul a Shotgun tudásom is 50. szinten van😄😄

De nagyon bika combat riflem, smg-im és revolvereim is vannak, amit tõle kaptam. Szúrnék be screenhotokat, csak le vagyok korlátozva 20Kbyte-os képekre. 5 perc alatt darálom le a rákot egyedül, pedig egyik fegyverem sem editált😄😄😄
2.1.1-es, arra írja ki a hibaüzenetet. Kösz a linket, megpróbálom onnan leszedni, hátha az mükszik.
http://xander.x-fusion.co.uk/WillowTree/

A 11-est szedted le? az a legújabb.

Valaki tudna segíteni. Sürgõsen szükségem van Save editorra, de nem tudom elindítani, kiírja "hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ". Valahová be kéne másolni? Nem csalni akarok, csak a minap le akartam menni Tartarus-ba és nem tudom kinyitni az ajtót a lépcsõházban. Mindegyik Dlc-t kivittem, csak egyszer, amikor Lilithel rákapcsolódtam egy szerverre, egy rakás küldetést visszakaptam, amiket már megcsináltam. Viszont azt, amivel lejutottam Tartarusba, azt épp nem, szóval nem nyitja ki nekem az ipse az ajtót.
Most indítottam egy Bersekert playtrough 1-ben, nagyon az elején vagyok még. Szoba név: Kaboom. Ha valakinek kedve lenne csatlakozni. Online nevem: boom6991
sikerült, felvettelek, csak vissza kell jelezned.
akkor máshonnan jött be, nem tudom. tök mindegy már, sikerült helyrehoznom😄
köszi. megnézem.😊
MerlinW
A Windows frissítõ tuti, hogy nem tölt le semmilyen vírust, hidd el😊

[merlinw.org]