5584
-
#4904 Okés este felveszlek. Milyen szintű karaktere(i)d van(nak) ? -
#4903 Az csak majd a PT2-ben a második végigjátszás alkalmával lesz !
Mert a PT2-ben már nagyobb eséllyel dob sárga vagy narancs cuccokat ! -
#4902 Pedig többször is voltam online. Nem értem :(
#4901 Megjelentél a friendlistámban, de akármikor néztük nem voltál online. Legjobb lesz ha Skypera is felvesszük egymást, az a biztos.
Más: Srácok láttam, hogy vannak akik linkeltek be képeket arany színű fegyverekről(Vagy legyen narancssárga mindegy).
Mi lvl28-30 körül járunk de még nem láttam 1db ilyen fegyvert sem(fehér, zöld, kék, lila volt már bőven).
Valamelyik kiegészítőben jelennek ezek meg? -
#4900 Nem kaptam meghívót. Vagy én vegyelek fel? -
#4899 Elnézést. Nem tudtam felmenni steam-re az elmúlt napokban. Ma felmegyek. -
#4898 Köszi szépen!
Csak a vsyncet kapcsoltam be benne.
ffxi hiába adtalak hozzá friendlisthez nem jelentél meg a listában(gyanítom ha elfogadtad csak utána leszel ott).
Ma olyan 18:30 tól leszek meló után, ha van kedved gyere.
Munkatársam holnap vesz tápot(holnap lesz fizu) így ő ma még nem lesz.
Lvl11 vagyok még csak egyébként(hunter sniper).
-
#4897 Használd ezt:
Borderlands Advanced Config -
handrx #4896 A játékban nincs lehetőség a bekapcsolására. Vagy is a videokártya driverben kell rá erőltetni! -
#4895 Küldtem friend inviteot.
Srácok a vsyncet hogyan lehet bekapcsolni ?
Ez az egy dolog van amit nem találtam meg. -
#4894 Ha csatizhatnék. Akkor vegyetek fel. chungeee -
#4893 Na megvettem (cdgalaxisban).
Szép igényes papírtokon belül van a dvd tok(pirospont).
Azért, hogy ne legyen minden tökéletes, munkatársamnak akivel játszottunk volna coopban, beszart a tápja...
Sebaj majd holnap :) Addig letöltöm a tartalmakat hozzá a hivatalos oldalról. -
#4892 Steamesben vannak achievmentek,ha azok nem érdekelnek akkor mindegy. -
#4891 Köszönöm szépen srácok. -
#4890 "olvastam olyasmit, hogy steamesnél az account adatai a szerveren vannak tárolva, dobozosnál a vinyón?"
Mindkét esetben Gamespy account kell, tehát tök mindegy melyiket veszed. Egyébként egyik játéknál sem számít, hogy dobozos vagy Steam-es-e. -
ManoNegra #4889 Tudomásom szerint semmi bajod nem lesz belőle. Nekem is dobozos van, de megy a multi warezzel is. Viszont ez a játék megéri a pénzét! -
#4888 Sziasztok!
Én még csak most próbáltam ki ezt a játékot(igen van ilyen is).
Nos 1 óra játék után úgy döntöttem, hogy ez azonnal kell nekem!
Kérdés: Game of the Year Edition-t néztem ki magamnak(elvileg ebben minden kiegészítő benne van) a kérdésem az, hogy lesz bármilyen hátránya annak(mondjuk multiplayerben) ha a dobozosat veszem meg és nem a steameset? (olvastam olyasmit, hogy steamesnél az account adatai a szerveren vannak tárolva, dobozosnál a vinyón?)
Vagy nyugodtan vegyem meg a dobozos verziót?
Köszi szépen előre is a választ.
-
Olandin #4887 Sziasztok. Szeretném kérni a segítségeteket, mert sajnos bebugolt az egyik küldetésem. Playthrough 1 General Knoxx-ban a Super-Marcus Sweep nevezetű küldetésem, ami így néz ki most Countdown 0/1 Steel loot 1/1 Boom! 0/1. Nem tudok bemenni az ajtón, mármint a színes kódos ajtó után van egy kapu és az kinyílik ha bemész,de nálam sajna nem :S Sehogy se tudom elindítani a visszaszámolást mert megakadályoz az a kapu/ajtó :S Nem tudom h eddig érthetően írtam-e le ?:D Szóval lehet az a megoldás orvosolná ha valakihez csatlakoznék aki még ennél a résznél jár és akkor lehet sikerülne a küldim. Valaki segítsen. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Knabb #4886 No újra elkezdtem játszani, éppenséggel lvl 20 környékén vagyok a hunteremmel, ha valaki akar játszani annak hajrá, felvehet: hcore88 :PP -
ntex #4885 Valaki meg tudja magyarázni hogy a depth of fieldet bekapcsolva miért lesz sokkal szürkébb, színtelenebb az összes textúra? Ráadásul a világító objektumok is ilyen pixeles aurát kapnak... -
ntex #4884 szerintem ha elég tapasztalt vagy ránézésre kiszúrod melyik tákolt fegyver mivel eléggé eltérő statisztikákkal rendelkezik az átlagostól -
PunkZoli #4883 azt áruljátok el nekem, hogy van valami mod amivel fegyvereket gyártanak és adnak is ha coopban vagy velük, de én azt honnan a faszból tudjam, hogy az most gyártott, vagy alap fegyó?
van asszem egy ilyen acsívment ,hogy csak alap fegyverekkel harcolj -
ntex #4882 Nem gyenge kis sniper :O
-
ntex #4881 Nem tudja valaki ha a save editor honlapon bekapcsolom a PT2-höz a dynamic scalinget akkor a lootot is úgy generálja, vagy marad a zóna szintjének megfelelően? -
ntex #4880 Hozzáadja a skillpontokat csak nem látszik. a HP növelő talentnál észre lehet venni ha ki van maxolva egy skill, és beraksz egy olyan class modot ami növeli azt a skilled akkor látszik hogy több lesz a HP-d -
#4879 sziasztok!
Hogyan működnek a class-modok + skilljei? Miért nem látom,hogy ha +2-t ad valamihez? Nem írja,de számolni kell? Vagy ez valami bug? -
#4878 Ejuj. Mivel nem vagyok RPG gémer. Ezért nem értettem. Most már értem. Köszi. Érdekes, hogy FPS-ként magával ragad a környezet és az atmoszféra. Nem is foglalkoztam a fejlődéssel. Standard FPS gém stílus módra rush-olok. Volt 1-2 ellen, ahol haver coop-ban kisegített. Lényegében most már értem, hogy nem kell állandóan őt hívnom, ha erős az ellenfél, mert én is lehetek olyan erős. Ahogy ő mondja "tápolni" kell. -
#4877 Általánosságban beszélt. Borderlandsben nincs piros. -
Noodlee #4876 Piros nekem nem rémkik, lehet ennyire régen játszottam?
Diabloban is van zöld, csak az a set item. -
ntex #4875 GOTY Edition, asszem 1.4.1. -
#4874 Diablo-ban pl. nincs zöld, Torchlight-ban fel van cserélve a lila/narancs. Oké utóbbi nem Blizzard, csak exBlizzard:) -
#4873 Nem értem?
lila narancs... wowban is így van. Nem értem miért írtad azt, hogy felcserélik. -
#4872 A ritkaságot, mint minden szerepjátékban. A sorrend mindig szürke, fehér, zöld, kék, lila, narancs, piros.
Egyes fejlesztők néha kihagyják a zöldet, illetve felcserélik a lilát és a narancsot (pl. Blizzard) -
#4871 Fegyóknál különböző színek vannak kiírva. Mit jelent a zöld, lila stb...? -
gosumofo #4870 legújabb patch fent van? -
ntex #4869 Oké, csak nem értem hogy lehet :D Nem nehéz a felfogásom, csak ha kilépek a főmenübe ott nincs olyan hogy új játék, csak PT1 és PT2 közül tudok választani a karakterrel, és ha PT2-be megyek ugyanoda rak vissza ahol kiléptem, minden ugyanúgy folytatódik. Kell hozzá valami? -
ManoNegra #4868 lyaly... ilyet* -
ManoNegra #4867 De. Egy skillpontot, ha megcsinálod mind a három arénában az első kört.
Kezd új játékot, ugyanazzal a karakterrel ismét pt2-ben.
ijet is lehet? Mindig tanulok valamit. :D -
#4866 Semmit sem ad. -
#4865 Kezd új játékot, ugyanazzal a karakterrel ismét pt2-ben.