Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már régóta megvan a "GOTY" - angol földrõl lett berendelve, és megérkezve: 2010. november elsõ hete.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Meg is örültem hogy végre, picivel több mint 1 évvel a megjelenés után végre nálunk is lehet kapni a GOTY-t PC-re. Mert ugye tavaly októberben jelent meg, de hazánkban csak konzolra jött ki :S
De most talán a PC-sek<#email>#email> is részesei lehetnek végre a komplett játéknak eredetibe! :D $$
Már azt hittem mostanság lehet megvenni, de hiába kerestem a neten. Néztem a katalógust, az aprobetûs részt... megjelenés November. Óóóó Bakker :@ :D
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
bocsi , köszi.
fotográfik kolomp edisön :D
Mivel nemsokára elkészül a magyarítás arra gondoltam felrakom a játékot win 7 alá, de ba...ná meg error-t ír ki mikor elkezdené a telepítést.
van valakinek valami ötlete ?
köszi
"Valami hangzatos név kell, ami érdeklõdés kelt, a Trezor nem ilyen szerintem!"
Hát... szerintem meg a kamra nem hangzik érdekesen. Ráadásul kamráról az jut eszembe, ahol a befötteket meg ubikat tartja az ember. A trezornak meg van egy kis "egzotikus" íze.
Parasite Eve 2, best game EVER!
nemtudom mennyi idom lesz jatszani de lehet inkabb megvarom a magyaritast :)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Phoenix-t célszerû kitenni, meg az On Kill skilleket. Nem tudom solo vagy coopot akarsz, mert én pl. a gyógyítást kihagytam, mert van egy medic roland haverom :)
@
[merlinw.org]
thx! (de a huntert meguntam most a zombie dlc-nel)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
@
@
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Végigjátszottam többször is!
@
@
Valami hangzatos név kell, ami érdeklõdés kelt, a Trezor nem ilyen szerintem!
Trezor egy folyamatosan õrzött dolog.... Más történetekben sem Trezor-t keresnek hanem a kincs lelõhelyét!
De ha ennyire fura (egyébként a Kamra se a leghelyesebb) ez a fordítás egyeseknek, akkor miért ne marahatna csak simán Vault? Igazából nem is derül ki a történetbõl, hogy egy Kincseskamráról, Bunkerrõl, vagy másik dimenzióról van szó (ez is lehet, az is lehet), így miért ne maradhatna a Misztikus nevû Vault (Mint pl. annak idején Eldorádót keresték és mindenki tudta, hogy az egy kincsekkel teli aranyváros... mégsem az utóbbi hosszú elnevezést használták)!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
na mind1. próbáltalak meggyõzni, mert szerintem jobban passzolna a játékba a trezor, de igazából ha barlang lenne sem akadnék ki, mert nem játszom magyar felirattal. szóval nem önös érdektõl vezérelve próbálkoztam :$
@
Részemrõl, a "Kamra" élvezi a prioritást.

Trezor és Kamra (asszociáció alapján ez ugrik be)
Szerintem én is itt voltam, és akkor felmerült lehetõségek közül az tûnt még a legjobbnak.
@
Amondó vagyok, mellékeld a fordítással az editor-t is, és majd mindenki átírja magának úgy ahogy jólesik neki. Probléma letudva:)
[merlinw.org]
Te csinálod, úgy csinálod ahogy akarod. Mi itt érvelünk. Hogy aztán elfogadod-e vagy sem már rajtad múlik.
@
Ha "kincseskamra" a szó - abba köttök bele.
Ha "barlang" - abba.
Ha "terem" - abba.
Ha "kamra"
Hol itt akkor a FORDÍTÓI szabadság, kérdem én?
Igaz, én vagyok a hülye, hogy rákérdeztem, mi legyen.
Egyszerûen fel sem kellett volna vetnem a "megvitatás" dolgot.
Vannak szófordulatok, mondások, szó-poénok, amiket nem, vagy csak alig, és eléggé nyakatekerten lehet átültetni másik nyelvre .
Ráadásul nem a játék végérõl kezdjük a fordítást, és mivel E/1 ben éljük át a játékot, ezért jobb lenne a fõhõs, vagyis a saját szempontunkból nézni a dolgokat.
És amit mondasz, az a tipikus példája annak, miért nem nézek semmit, nem játszok semmivel magyar felirattal. Mert szarok/hülyeség/elveszik a lényeg/nem illik be a környezetbe... lehet választani.
ahogy barlangnak sem nevezném, mert úgy rémlik nyitott.
így pedig egyedül A Trezor mellett lehet érv, mégpedig hogy kincs van benne. Legalábbis ugye azt hitték.
@
Még egyszer elmondom: tudom, hogy mit jelent a "vault".
De, mivel a játékban nem egy TREZOR-t takar, és a Pandorai mitológiában - a Vault-ban lévõ mesés kincsekrõl, nõkrõl szóló mese - sem páncélszekrényként van ábrázolva
Mert ha igen, akkor tudod - és láttad - hogy mi is a szóban forgó dolog... annyit elárulok: köze sincs a trezorhoz.