Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát online, friend list, és ott add friend.
Hcore88 vagy 882 pontosan nem emlékszem XD
Hcore88 vagy 882 pontosan nem emlékszem XD
Positive Mental Attitude
ok, én benne vagyok. Hogy kell felvenni friends-be? Elég láma vok még ehhez, most kezdtem online nyomni:p Felvennélek.
lövésem sincs. Eddig mindig hagytam, ha gép kikapcsolásnál elkezdett frissítéseket telepíteni, gondolom össztevõk, programok, egyebek. De már volt ilyen, hogy így jöt le egy vírus. Pedig folyamatosan frissítem az avastot.
Én szoktam indítgatni, ha felveszel friendbe akkor láthatod is és joinolhatsz vagy max én hívlak.
Positive Mental Attitude
Ahogy Noodlee is mondta nincsenek fix lobby-k. Te is indíthatsz egyet ha akarsz. amúgy a legjobb egy haverral tolni, vagy ha nem ismersz olyat akinek megvan akkor kérdezz rá itt a fórumon, sztem tuti akad valaki
Nincsenek fix "szobák" ahol magyarok vannak, a névbõl esetleg lehet következtetni, hogy magyar indította a játékot.
"És 10000%, hogy megint az egyik automatikus frissítéssel jött be. Ki is fogom kapcsolni a fszmba." - mármint minek az automatikus frissítésével jött le a vírus?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
egyébként tök jó online nyomni, csak kéne egy olyan szoba is, ahol magyarok is akadnak. Valaki tudna mondani egyet😊 Mer már megint oroszokat fogok ki, mint anno half life 2-ben. Legalábbis oruszol dumálnak a mikrofonba...meg németül. Nem baj, csak azért érdekelne egy szoba, ahol magyarok is vannak.
na bszki, megvan a hiba, miért dob le mindig a tálcára. Nem is a játékkal van gáz, hiszen kb. 3 hónapja megvan és azelõtt netkapcsolattal is normálisan ment. Bekapott egy vírust az rendszer és nem tudom kiiktatni a szemetet. Folyamatosan kapom a pop up ablakokat, akkor is, amikor nem vagyok neten, de nem gondoltam, hogy ez miatt ledob a tálcára játék közben. Legalábbis más játéknál nem dodott ki ez miatt. Nem hiszem el, hogy megint újra kell telepítenem a rendszert<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
És 10000%, hogy megint az egyik automatikus frissítéssel jött be. Ki is fogom kapcsolni a fszmba.
És 10000%, hogy megint az egyik automatikus frissítéssel jött be. Ki is fogom kapcsolni a fszmba.
Én is akörül gyilkoltam le, kb 7-8 lehettem.
Positive Mental Attitude
a telep, ahol bonhead van, a jobb oldalán van hosszan egy párkány, ami a telep mögé visz. Onnan le tudod szedni sniperral... ha van. De így eltarthat egy ideig, inkább fejlõdj fel 10. szintre és álj ki szemtõl szembe. Egyszerûbb.
meg be is szaggatok online játékban.
helló 😊 még a játék elején tartok, a katonacsávóval, 7es szinten vagyok, és azt akarnám tudni, hogy meg lehet-e ölni bonehead-et ezen a szinten, mer nekem egyszerûen nem sikerül. könnyen leviszem az életét, meg van a nagy lerakható gépfegyver,de két(!) lövéssel szétkap...
attól hogy érdekel a dolog, nem jelenti azt, hogy én most szerkesztett fegyoval akarok másokat online hentelni. Azért ekkora bunkó még nem vagyok😊 Egyébként kb. fél órája lenyomtam csapatban ninja assasint, aszem 60-as szintûekkel, azt nem is ismerem õket, csak kerestem egy szobát, ami reális a szintemhez képest. Viszont azt nem vágom, miért dob ki a játék asztalra, amikor netre vagyok kapcsolódva. Ez nem az online játék miatt van, amikor single playerbe nyomom, akkor eleve bontanom kell a kapcsolatot vezérlõpultban, hogy jó legyen. Nem kilép a játékból, csak ledobja a tálcára, aztán vissza tudom hozni egy kattintásra. Ez mitõl van?
De miért akarsz szerkeszteni? Miért nem jó amit rendesen megszerzel a játékban... mi a fenének kell egy abszolút nem kompetitív játékban is tulajdonképp CSALNI?
@
Én nem játszom editált cuccal, de biztos találsz a szerkesztõhöz valami leírást, mit hogy kell benne.
ok, értem. Najo, lehet megpróbálok szerkeszteni valamit, de én egyelõre csak ezt tudom kezelni: http://gearcalc.50webs.com/
viszont nem vágom, hogy a kapott kódot hova kéne bemásolnom. Tudnál segíteni?
viszont nem vágom, hogy a kapott kódot hova kéne bemásolnom. Tudnál segíteni?
1. Nem mindenki játszik editált fegyverrel.
2. Ha nem akarsz duelt, akkor nem tudnak megölni.
2. Ha nem akarsz duelt, akkor nem tudnak megölni.
Egyébként online-on milyen játszani? Én is kipróbálnám, csak nekem nincsenek szerkesztett fegyvereim willow tree-bõl meg ilyenek, csak amit a játékban találtam. Lehet, hogy hamar szitává lõne valaki😞
Szerintem minden fegyverrel meg lehet ölni 62-63-as szinten, csak jól kell célozi és kerülni a támadásait. Nekem se voltak valami hudde bika cuccaim.
Mordecai gunslingerrel meglehet olni Craw-ot?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem kapod meg a legjobb fegyvert, csak Crawnál a legnagyobb az esély a tápos cuccokra. lehet, hogy 30 run alkalmával sem kapsz semmi jó cuccot.
Állítólag ha megölöd, megkapod a legjobb fegyvert. Nekem szétdobott szószerint vagy 200 pajzsot, fegyvert, mindent a placcon, de egyik sem volt olyan húda nagy szám. Azért voltak jobb cuccok, de kb a 200 fegyverbõl eltettem 10-et, két pajzsot meg egy grenade modot. Ennyi. De legalább szintet léptem😛
Megöltem Clawmeraxot egyedül. 63-as Lilith vs 66-os Clawmerax. Egy shotgun és egy sniper kellett. Atom nehéz, phasewalk nélkül szerintem lehetetlen megcsinálni. Két szikla mögött bujkáltam felváltva😄
Sorban érdemes kijátszani õket, meg mindegyik dlc-ben egyre keményebb ellenek jönnek, azért is érdemes inkább szép sorban menni rajtuk. Én ma vittem ki alapjáték a playtrough 2-t, de ugy, hogy elõtte végiggyûrtem az összes dlc-t. Na kb fél órája gyûrtem le 56-os Destroyert 54-es Lilithel, kb 45 percbe telt. Clawmeraxra edzek😄
Moxxi-ba lehet bankba tenni illetve pénzért bõvíteni azt a helyet. + Érdemes a claptrapot utoljára hagyni, mert az úgy illeszkedik be a történetbe. Nem akarok poént ledurrantani XD
Milyen sorrendben érdemes játszani? Már biztos kérdeztem, de rég volt, és végre ráér a harmadik ember akivel játszani szoktunk 😄 elsõ végigjátszás megvolt, most elkezdtük a másodikat, 39 körül vagyunk szintben. Arra gondoltunk, hogy elmegyünk 40-ig, aztán Playthrough 2-ben visszük a DLCket, zombi-moxxi-knoxx-claptrap sorrendben.
Illetve melyikben van valami láda vagy ilyesmi? Mert van egy csomó fegyverem amiket nem használok, de azért mégse dobnék el. Piros szöveg, vagy szimpla legendary mivoltja miatt.
Illetve melyikben van valami láda vagy ilyesmi? Mert van egy csomó fegyverem amiket nem használok, de azért mégse dobnék el. Piros szöveg, vagy szimpla legendary mivoltja miatt.
@
Ok, már elõbb sikerült megcsinálnom, azért kösz. Mükszik mind a 4. Csak olyat olvastam, hogy az 1.41-es patch crackeli mind a 4 dlc-t, de az csak a dlc támogatást adja hozzá az alapjátékhoz. A NoDVD_Borderlands_v_1.4.1 a cracket kellett bemásolni. Nem ugyanaz.
Nekem minden reloados, és semmi gond velük.
Crack?
helo. Nekem egyáltalán nem mûködnek a letöltött Dlc-k, mert kéri, hogy helyezzem be az eredeti dvd-t. Valahogy lehet õket futtatni, vagy csak ha megvásárolom boltban õket?
Hát bocs, hogy nemadok az aranyos kis errorodra egy gyógypuszit, de kérlek... az a minimum, hogy beírod szépen szóról szóra, a hibát, esetleg csinálsz róla egy csini kis screenshotot és máris beljebb vagyunk. Ahhelyett, hogy felháborodnál, gondolkozz kicsit.
Positive Mental Attitude
Okés kövezzetek meg mert kiírta a játék hatalmas betûkkel h error.... Bocsi h nem így írtam hanem h "mi miatt ír ki hbát".
Pedig Knabbnál a pont.
Ha leírtad volna, hogy mi a konkrét hiba, akkor lehet, hogy még válasz is született volna 😛
Ha leírtad volna, hogy mi a konkrét hiba, akkor lehet, hogy még válasz is született volna 😛
Talán ha értelemesen beszélné az emberrel nem "nyögnél" nem tartanálak 1 parasztnak..... Már megoldottam más fórumon mert itt nem sok segítséget kap az ember,de köszi.
Talán ha benyögnéd, hogy mit ír ki akkor még segíteni is lehetne.
Positive Mental Attitude
Stenem.... felraktam a játékot bemásoltam az összes dlc-t bemásoltam reloadet cracket és nem megy..... mi miatt ír ki hbát?? :S 1.4.1 es patchet meg nem is engedi telepíteni errort ír ki az is :S
Esetleg priviben tudnál segíteni??
Gond nélkül lehet.
Sehogy...
Positive Mental Attitude
ööö Törtel lehet játszani neten vhigy?
Prohardverrõl: friendly fire <#wow2>#wow2>
Micsoda szerencsés nap...megtaláltam,bár nem próbáltam még...
WillowGame.ini
bIgnoreFriendlyFire=true
Set it to...
bIgnoreFriendlyFire=false
And now you can blast your teammates.
Micsoda szerencsés nap...megtaláltam,bár nem próbáltam még...
WillowGame.ini
bIgnoreFriendlyFire=true
Set it to...
bIgnoreFriendlyFire=false
And now you can blast your teammates.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
borderworlds az jó lenne mer az mintha azt jelentené hogy a konzolosok kimaradnak , nekünk meg jöhet a renderkinézet meg a gpu-s fiziksz 😄
Hy ez warez topik? Mert nem találtam sehol külön warez topikot :S
Megtaláltam wikián és ott azt irja hogy 58
http://borderlands.wikia.com/wiki/Patch_1.4.1
http://borderlands.wikia.com/wiki/Patch_1.4.1