5584
-
#4664 GMG-n most csak 6 euró, igaz nincs DLC és nem is Steames. -
#4663 Semmi az ég világon. Legszarabb DLC :( bár a legjobb karakterrel :P Moxxi<3 -
kiwimango #4662 Köszi, az infókat, de nekem így izgibb hogy nem piszkálok bele. Kérdés: Underdome: amikor végigcsinálod megjelenik 4 5 6 -os aréna. a 4-est végigtoltam ott 20 kör van. De mikor vége kapok egy moxxis emléklapot ozt ennyi. Ennek mi értelme ? Valaki végig csinálta már az összeset ? -
#4661 Áh, nem játszom már. Túl vagyok rajta 4x is, elég volt:) -
BlueRain #4660 nem is mondtam ilyenre. Egyébként ha van kedved hozzá, vegyél fel friends-be: boom6991. Dr Ned-nél vok most pt2-ben
:-) -
#4659 Ki beszélt csiribiriről?:) Én sem csaltam sosem. -
BlueRain #4658 pardon, pár helyen elgépeltem szavakat. Kezdek tök álmos lenni:P -
BlueRain #4657 dehogynincs. http://www.se7ensins.com/forums/topic/97753-release-willowtree/
Borderlands save editoral xbox-os mentést is lehet szerkeszteni. Csakhát jó normális határokon belül használni, sokan ilyen 10000-es sebzésű snipereket csinálnak benne, meg ilyeneket, de nem feltétlen erre van kitalálva. Lehet benne szerkezgetni cuccokat poénból, csak a másik játékélményét nem szabad elrontani vele. pl. volt olyan, hogy felfejlesztettem magam, mint állat, pt2-ben készültem a final bossra ezerrel, aztán bejött valami hülye szerveremre és szó szerint egy lövéssel leszedte előlem. Szóval szerintem szemétség erre használni a progit, legfeljebb single playerben lehet ilyet csinálni, de nem szabad más játékát ezzel elrontani. Nagyon idegesítő tud lenni. De ebben a progiban is be lehet állítani dinmikus skálázást és akár egyenként is lehet resetelni a küldetéseket, vagy csak egy dlc-t, amit akarsz. Hasznos tud lenni. Mondjuk én a hátizsákot hex editorban írtam át 255-ös tárhelyűre(az a max), de 100%, hogy willow tree-ben is meg lehet csinálni, találni még egyszerűbben is. -
kiwimango #4656 hát én xboxon nyomom, ott nincs csiribiri. -
BlueRain #4655 De visszatérve, hogyan lehet a legtöbb tp-t szerezni...szóval:
amit az előbb belinkeltem, http://myborderlands.com/QuickFix.aspx, itt, ha már pt2-ben vagy, itt leresetelheted az alapjátékot és knoxxot akár az első küldi után is pl. és azzal együtt átállítja az egész pt2 szintlépési rendszerét dinamikus skálázásra, ergo az ellenfelek veled párhuzamba fejlődnek, a boss-ok és baddasek mindig előtted járnak egy-két szinttel, nehezebb, de jóval több tp-t is adnak. Ez csak egy ötlet:-) -
BlueRain #4654 mármint úgy indítottam mindenkit újra többször, hogy 1. szintről. -
BlueRain #4653 kiwimango, igen, így is lehet rengeteg tp-t szerezni, viszont Trash coastban többet adnak a rákok, pókok + minden újrabetöltésnél megjelenik ott bleeder, és a két spiderboss egy korábbi küldiből. Crawmeraxnál meg alapból sokat lehet fejlődni, csak nekem beletelik 10-15 percbe, mire ledarálom a rákot egyedül. Csapatban viszont könyebb, de akkor ő is magasabb szintű lesz. Skill pontokról csak annyit, hogy olyan fél éve rájött egy roland a szerveremre és elkezdett skillpakkokat kidobálni magából(ezért az egy dologért szedtem le anno a willowtree-t, de nem nagyon sikerült nekem is megcsinálni, egyébként csak eredeti gyári cuccokkal nyomom, nem saját kreálmányok):P Na akkor mindent maxra nyomtam, Berserkkel voltam:D Egyébként kenem-vágom a játékot, két éve egyhuzamba nyomom, már mindenkit minimum kétszer újraindítottam, de amugy kösz a tippeket. Ha valami érdekel valakit, tőlem is kérdezhet:-) Otthon vagyok a game-ben. Viszont aki új, az jó ha tud erről az oldalról: http://myborderlands.com/QuickFix.aspx
Ez egy alapdolog, aki ezzel játszik:-) -
#4652 Passzolom, annyira rossz és unalmas az a DLC, hogy sosem volt türelmem sokat foglalkozni vele:) -
#4651 Szintlépési trükk: Knoxx-ban Crawmerax-ot megölöd 2-3x a pajtásaiddal és rögtön 69-es leszel. Emellett minden pusztítás után kb 100 magas szintű tárgyat dob. -
kiwimango #4650 Underdome: 5x5 kör. ha elrontod -1 kör eleje. Ha mentesz és kilépsz kezdheted elölről az egészet. ( egyhuzamban kell végigtolni ).
A ha vége tudja valaki mire jó az 4-5-6 színpad ?
P2-ben 1player végigtolta már valaki ?
-
kiwimango #4649 xbox 360 mentés splitcreen:
1.játékos lépj be a profilodba.
2.játékosnak csináljatok egy új profilt, lépjen be.
A játékon belül:
1.a fő játékos lépjen be, először akinek a küldtését csináljátok (start)
2.vendég játékos (start)
4 mindketten vállasszátok ki a mentett karaktert akivel eddig játszottatok, ha most kezditek válasszatok 1-et a lehetőségekből.
5. Fő játékos válassza ki hogy 1 v.2 végigjátszás.
6. Fő játékos play game.
( így el fogja menteni a vendég játékos állását is ) -
kiwimango #4648 Underdome:
1. ha szemben állsz a színpaddal az aréna másik végében lévő létesítmény bal oldalán a hátsó oszlop környékéről végig lehet csinálni ügyesen. ha jön a horda ( 3kör) a középső épület teteje az egyik lámpáról fel lehet ugrani. onnan osszátok az igét.
2: ha szemben állsz a színpaddal az aréna jobb oldalában két magasles. A színpadhoz közelebbikbe nem tudnak belőni. innen kezdd a kört. horda kör ugyanitt ugorj föl a les jobb oldalán lévő kis peremre.
3. gully: ha a felső szint teleporttal szembeni lövészárkában kezded a kört, mindenkit alulra tesz és nem használják a teleportot sem. innen osszátok az észt. Horda kör: a szakadékhoz közelebbi sátor tetejére fel tudsz ugrani a ládáról majd a szikla és hopp, lehet osztani az áldást.
-
kiwimango #4647 Szintlépés trükk:
1.Teleportálj Vault-ra.
2.Vaultról menj át az alagúton Eridian promontory végébe.
3.rohanj végig a jobboldali sziklák mellett a szakadékig,ott jobbra a titkos átjáró végén fegyveresláda. ( rendszerint jó fegyverek )
4. visszafelé a peremig biztonságban vagy. innen szedd le akit tudsz.
( shock 4x sniper a röpködő és köpködö ratyikra ) ( brutal shotgun a korcsolyázó ratyikra )
5. rohanj át most a bal oldali sziklákhoz ott is van egy fegyveres láda. ha felvetted mentsd le a játékot. Egészen addig tudod menteni, amíg meghaltál és a teleportfény aktív.
( a legrövidebb idő alatt így juthatsz minőségi fegyverekhez és rengeteg ponthoz ) kb. 3-4 újratöltés 1 szintlépés ha mindenkit lezúzol ezen a kis részen.
6. töltsd be újra a mentett állást és a vaulthoz fog teleportálni, és kezdheted előről az egészet.
( viszonylag gyorsan 2 jó ládához jutsz, és baromi sok pontot kapsz a kinyírt pöcsökért.. a korcsolyázó szarokat brutal shotgunnal közelről le lehet szedni, ha solider vagy érdemes kivágni eléjük az ágyút akkor azzal foglalkoznak. hajrá.
69 szintig tudod nyomni ha telepítetted a kiegészítőket is. skillpontokra figyelj, nem tudsz mindent fejleszteni. -
BlueRain #4646 Szerintem a legjobban fejlődni Trash Coastban és Eridian promontoryban lehet p2-ben, miután megmurdelt destroyer. Én ezeken a helyeken szoktam még tolni egy ideig p2-ben, mielőtt átmegyek Nedhez, aztán Knoxnál leragadok crawmeraxnál, ahol a az összes fegyó weapon proficiency-ét kimaxolom, robot revolution pedig nem nagy szám, de a végén a fegyverraktár miatt végig szoktam vinni, bár inkább crimson armoryban szoktam farmolgatni nagyokat:D Underdrome riotban meg csak az első 3 arénát buli egyedül végigtolni. Nem olyan nehéz elérni a 69-es szintet, csak jó helyekre kell menni gyilolgatni. De a legjobb helyek mindenképpen Trash Coast és eridian promontory, főleg ha nem egyedül megy az ember. Crawmeraxhoz viszont egyedül érdemes csak menni, elbújni a sziklás bugban és szedni lefelé a maggotokat, amíg az összes fegyo proficiency-je 50-en nem lesz. Ez egy nagyon gyors módja ennek. -
#4645 ahha, akkor mi is így fogjuk. most nyomjuk pt2-őt akkor 54-ig kb. jó lesz így. -
#4644 Pt1 végén lvl36
Átmentünk Pt2-be. lvl38-ig felmentünk
Átmentünk Dr. Nedhez. lvl38-40-es csúfságok jöttek.
Végigtoltuk, végigtoltuk Moxxit is.
50-esek voltunk kb.
Átmentünk General Knoxxba. 53-54-es ellenfelek. Köpni nyelni nem tudunk.
Visszamentünk Pt2-be további küldiket csinálni. 54-en visszamentünk Knoxxhoz.
Innentől végig szintben volt a játék :)
Robot revolution várat magára, mert 3an toljuk, és egyik emberke nagyon ritkán ér rá. -
#4643 leírom a tényállást:
végigtoltuk a játékot PT1-ben: lvl36-ok lettünk
végigtoltuk zombie islandet: lvl40-ek lettünk
végigtoltuk mad moxxiet: lvl40 maradtunk - nem léptünk szintet a 3 arénától
átnéztünk knoxx-hoz meg a robotos kiegbe, mindenhol lvl35-ös küldik. ez mi? miért nem nő a szint az egyes kiegekben?
én így gondolnám:
alapgém: lvl1-lvl35-ös küldik
zombie: lvl35-lvl40-es küldik
moxxie: itt csak 3 aréna van, nincs szintlépés, lvl40 marad
knoxx: lvl40-lvl45
robot: lvl45-lvl50
miért nem így van? nem vágom a logikát...és akkor ettől függene hogy pt2-ben lvl35-től vagy lvl50-től vannak a küldik. nagy dolog lenne átírni az xp-t meg a pénzjutalmat/tárgyjutalmat magasabbra.
most átmentünk lvl40-en pt2-be, de itt meg lvl33-34-esek az ellenek, nem kihívás. mikor lesznek itt lvl40-es ellenek? remélem nem soká. aztán kíváncsi leszek hogy alakul majd a dlc-k szintje. így elbaszni egy ilyen egyszerű dolgot..... -
Inquisitor #4642 Tartarus-os Clapt Trap küldik végén van ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arid Badlandben a játék nyitójeleneténél. És kb. 5 emelet magas dög, egy tucat célkereső gépágyúval, és unlimited Clap Trap harci robottal. No megy bazi nagy energi ágyúja is van neki. -
#4641 Ja az alapjáték végén? Akkor még van előtted 3 DLC, és utána megtalálod :D -
#4640 nem küldi, csak beadta játék végén hogy van ilyen, és kíváncsi vagyok rá:) -
#4639 Ja mármint hogy gondolom küldiben kell, akkor passzolom. De történet alapján a Hyperion Claptrap-gyárra gondolnék. Hogy aztán az benne van-e a játékban... -
#4638 Tartarus Station gondolom. Legalábbis ott még nem jártam :D -
#4637 ez a claptrap assassin ninja killer vagymi hol van? -
#4636 második végigjátszást zombi résszel kezdjétek! :D
Kicsit durva lesz, de van kihívás :) Illetve utána vissza kell menni majd General Knoxx előtt a rendesből tolni pár küldit, mert ahhoz viszont így már kevés lesz az ember :) -
#4635 Én a 2-dik végigjátszást kezdtem el és már lvl 43 vagyok ! -
#4634 végigtoltuk haverral a gémet, 36-osok vagyunk. elkezdjük a zombis részt vagy a 2. végigjátszást? Hogy a szintek majd jól jöjjenek ki. -
#4633 Borderlands 2: Entwicklung angeblich durch Randy Pitchford bestätigt -
#4632 -
rumkola #4631 pögyig ez egy Guardian a Borderlandsból -
Sir Cryalot #4630 csak a thunderstorm jó meg az eridian lightning szvsz de nekem elektromos beállítottságú a két karakterem is. Lightningot knoxx-nál ad. -
Sir Cryalot #4629
ok nyugi, ez nem az a játék :D
eridian fegyót akkor dobál az ellen ha erős a party-tok, olyankor esik gyakrabban narancs is , de általában gyengék estek nekem mindig. Diabloban jobb loot volt, itt meg a láda jobb. Vagy rosszul emléxem? -
#4628 Ha mázlid van akkor késöbb Old Heaven-ben lesz majd Alein fegyverek !
Nálam az egyik fegyveres automata bódénál volt meg aztán ha jól droppol akkor az enemy is szokott dobni de a játék végére teli leszel idegen fegyverekkel mert a ott már aztán jönnek az Alienek ezerrel ! -
#4627 Miután véletlenszerűen dobálja a fegyvereket, mindig máshol. Egyébként többnyire használhatatlanok, ne fűzz hozzájuk nagy reményeket:) -
Inquisitor #4626 Megint csak kérdeném HOL lehet alien fegyverekhez jutni a játékban? -
ManoNegra #4625 Itt vannak linkek, vannak fegyók is
http://www.keiththompsonart.com/pages/archguardian.html
http://www.keiththompsonart.com/pages/rifleplatelet.html
http://www.keiththompsonart.com/pages/riflespindle.html
Azt hittem felismerhető