Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ha érdekel valakit szívesen beszállnák online party-ba. 51-es soldier-em van, de lehet szó új játékról is. Team speakelni sajnos nem tudok, gallyra ment a fülesem.
[email protected] (msn)

pointer4
Megírom neked 😄

Céloz és lõ, céloz és lõ! 😄
Est

A magyarítás kb mikor lesz meg?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

elitehun
Hát igen. Amúgy pont ma hozta a futár a játékot csak az a gáz hogy nem sokat érek vele mert a gépem tropa -.-
..." meg különben is ha most letölteném akkor nem volt értelme megvennem ^^ "
Az már igaz!
Sajna nálunk nem kapható a GOTY PC változata :S.
Bár ahogy írták lejjebb, meg tapasztaltam én is , megy nem eredetivel is. Max akkor van értelme ez alapján meg venni, ha nagyon tetszik a játék és szeretnéd ha eredetiben is meg lenne! Na de annyiért biztosan nem kapnánk meg mint amennyiért az amazon.com oldalon árulják! Csak 30 dollár kb.
Nálunk meg a konzolos verziók jó drágák! 576 online shopban néztem pár napja X360-ra 11 999ft, PS3 változat pedig szintén ennyibe kerül. a röhely az hogy PS3 gépre az alap még 1 000ft-al drágább mint a GOTY! 😄
elitehun
mind1 annyira nem fontosak a DLC-k. meg különben is ha most letölteném akkor nem volt értelme megvennem ^^
Hát.. szerezd be az alap játék szegényember változatát! 😄
Nekem 1 DVD5-s lemez méretéhez passzoló van, jól mûködik! 😊
elitehun
Csak az a para hogy kihalt a topik XD
Hááát.. passz, nem tudnám megmondani biztosan!

Na de a többi fórumozó akinek meg van eredetiben az alap játék, meg tudná esetleg mondani hogy a tört DLC-k használhatóak e probléma mentesen az eredeti alapjátékkal?

A válaszokat elõre is köszönjük! 😊
elitehun
De a játékom eredeti. Így nem kavarodik össze vagy vmi?
Asszed én meg vettem? 😄
elitehun
És ha én nem akarom megvenni a DLC-ket??
Én fel telepítettem az alapjátékot, majd be másoltam 1más után a 4 DLC-t,
idõrendi sorrendben, vagy is ahogy megjelentek.
Alapjáték, utána jöhet a The Zombie Island of Dr. Ned,
Mad Moxxi's Underdome Riot
The Secret Armory of General Knoxx,
és végül a Claptrap's New Robot Revolution.
A legvégén felmásoltam az 1.4.1 verziójú javítást.
elitehun
A patch-eket sorban kell feltenni vagy elég csak az utolsót?
Bárhányszor újrakezdheted. Külön mentegeti a karaktereket.

Positive Mental Attitude

elitehun
Hát ja gondolom. De ha jól értem lehet kezdeni új karaktert is ugye? Mert ha igy van akkor csak találok valakit aki elkezdi velem elölrõl 😄
Lehet úgy is játszani, hogy te lvl 1-es vagy, a másik meg lvl 69 😊
Igaz, abban nem sok élvezet van egyik félnek sem.

Én szívesen játszanék! 😊

Bár az lenne az igazi ha elkészült volna már a honosítás. Na de 1x biztosan ki adja majd a készítõ, türelem! 😊

Régebben már végig toltam az alap játékot és minden DLC-t. Persze maradt 1-2 küldetés. Van 1 level 61 Soldier karakterem (Roland), meg asszem 1 level 4 Siren karim is (ez a csaj karakter a játékban, Lilith).
Meg van minden DLC + a legújabb javítás is.
elitehun
Valaki?
elitehun
Tehát ha valakivel akarok játszani úgy hogy most kezdem el akkor kell keressek valakit aki szintén 1-es szint körül van?
A szintet nem, de a skillpontokat lehet resetelni, és újra elosztani.

elitehun
Amúgy a szintet le lehet nullázni valahogy?
elitehun
Fasza. Egyre jobban tetszik ez a játék 😄
Sztem ma megrendelem és ha holnap meg lesz a gépem talán holnap már játszhatok is :d
Igen, van friendslist, azzal a különbséggel, hogy itt addig nem jelenik meg a listádon amíg felnem vetted a listádra. Tehát, az megjelenik, hogy XY felvett, de neked is felkell venned külön, hogy megjelenjen nálad. Viszont ha online van akkor bármikor betudod hívni, és néha teis tudsz hozzá csatlakozni.

Positive Mental Attitude

elitehun
😛
De hogy ne offoljunk annyit.
Hogy lehet barátokkal játszani? Fel lehet venni barátokat itt is?
DEEEE tényleg 😛 Megzavart a logód 😄

Positive Mental Attitude

elitehun
Az fasza.
Nem veled koopoztam splinter cell conviciton-ben? :d
Semmi nehézség nincs benne. Csak annyi, hogy kézzel kell felpatchelni, ami nem jelenthet gondot.

Positive Mental Attitude

elitehun
Kösz. Akkor úgy kérdem hogy nem nehéz feltenni mert ezt olvastam?
IMYke2.0.0.0
A másolásvédelem téma nem játszik, mert gond nélkül lehet eredetivel és WRZ-zel is játszani - single/coop-mode-ban egyaránt.

Patch-et (v1.4.1) mindenképp tedd fel! Csak manuálisan lehet feltenni - tehát:
Patch letöltése

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elitehun
Értem. És valahol olvastam hogy kicsit necces feltenni a legális példányt a másolásvédelem miatt. Ez mit jelent?
A másik kérdésem hogy a patchet (ha jött ki egyáltalán) nekünk kell feltenni vagy magától felteszi?
IMYke2.0.0.0
Igen - a teljes sztori vonalat lehet 4 fõs kooperatívban lenyomni.
A sztori tulajdonképp a lazán kezelt küldetéseket jelenti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elitehun
Úgy néz ki hogy emegveszem mert nagyon megtetszett a játék. A kérdésem csak annyi hogy ugye a sztori voonalon lehet coopozni nem pedig egy külön részlegben vagy nem tom hogy mondjam?
Engem is hívhattok , 35 fölött kb 3 szintenként van elrakva mentett állásom!

tékkk na

Positive Mental Attitude

IMYke2.0.0.0
Na ja... 😊

Csak jön a kérdés, hogy miért ne akarna 😄 az a legeslegegyszerûbb és nem kell semmivel se szarakodni 😄

Positive Mental Attitude

armageddon666
Úgy rémlik sikerült már Hamachival is, de Garenával volt eddig a legkényelmesebb, ha nem akarsz Gamespy IDt csinálni.

@

IMYke2.0.0.0
Nem kell semmiféle külsõ program hozzá.
Játékon belül felcsatlakozol, Gamespy ID-vel , és egy gyors netes csóka készíti a meccset, belép 3 másik és játszotok: ennyi a recept.
S igen, nem bolti verzióval is megy ez a módszer.

Brain00
Helló lenne egy kérdésem csak Garenával lehet LAN-on játszani vagy lehet hamachival is elõre is kösz.

Na aki lvl 20-30 között jár, és akar jönni játszani az jöjjön ha tud.

Positive Mental Attitude

Majd szerintem felveszlek.

Positive Mental Attitude

Én is party-t keresek coop-ra. Minden DLC-megvan 1.41 javítás ,eltérõ szintû karik vannak így mindig van alkalmas szintû a partyhoz 😄

vDIABLOv A nevem vegyetek fel barát listára.
MerlinW
Értelemszerûen a második-harmadik-negyedik karkterrel kell ezt csinálni, már ha akarja az ember (hiszen a pt 2,5 az igazi buli). Én már vagy 5x végigjátszottam elejétõl végéig coop-ban. Elsõ karakternél keresni kell egy lvl 1-5-ös csapatot és velük játszani.

[merlinw.org]

tonyr
oké de igy nem játsza végig a lvl1-es a játékot, miért kel egyböl 50es szint ? tolja végig lássa a játék szépségeit a missiokat, utána lehet coop-poénkodni

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

A skillt is simán ki lehet maxolni 😊

Hát igen, olyan talikon lehet szerezni ogre géppuskát , meg mellé 30as skill-t a semmibõl 😄

MerlinW
1 Craw megölése után lvl50 leszel😊 Persze kell hozzá 1-2 lvl60-as társ.

[merlinw.org]

tonyr
10 perc ? hát szentem 5 ora latt se lenne max, iröl besz ? ha én 42es vagyok és mellém áll egy lvl1-es akkor 10 perc után kb 5ös szintü... nem 60-as...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

MerlinW
Azóta ugye kijött a teljes újraszintezés az 1.41-es javítással. Azóta minden a feje tetejére állt e-téren. Többnyire a javára persze, de a húzás dolgot megnehezítette.

[merlinw.org]