Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel valakit szívesen beszállnák online party-ba. 51-es soldier-em van, de lehet szó új játékról is. Team speakelni sajnos nem tudok, gallyra ment a fülesem.
[email protected] (msn)
A magyarítás kb mikor lesz meg?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Az már igaz!
Sajna nálunk nem kapható a GOTY PC változata :S.
Bár ahogy írták lejjebb, meg tapasztaltam én is , megy nem eredetivel is. Max akkor van értelme ez alapján meg venni, ha nagyon tetszik a játék és szeretnéd ha eredetiben is meg lenne! Na de annyiért biztosan nem kapnánk meg mint amennyiért az amazon.com oldalon árulják! Csak 30 dollár kb.
Nálunk meg a konzolos verziók jó drágák! 576 online shopban néztem pár napja X360-ra 11 999ft, PS3 változat pedig szintén ennyibe kerül. a röhely az hogy PS3 gépre az alap még 1 000ft-al drágább mint a GOTY! 😄
Nekem 1 DVD5-s lemez méretéhez passzoló van, jól mûködik! 😊
Na de a többi fórumozó akinek meg van eredetiben az alap játék, meg tudná esetleg mondani hogy a tört DLC-k használhatóak e probléma mentesen az eredeti alapjátékkal?
A válaszokat elõre is köszönjük! 😊
idõrendi sorrendben, vagy is ahogy megjelentek.
Alapjáték, utána jöhet a The Zombie Island of Dr. Ned,
Mad Moxxi's Underdome Riot
The Secret Armory of General Knoxx,
és végül a Claptrap's New Robot Revolution.
A legvégén felmásoltam az 1.4.1 verziójú javítást.
Positive Mental Attitude
Igaz, abban nem sok élvezet van egyik félnek sem.
Bár az lenne az igazi ha elkészült volna már a honosítás. Na de 1x biztosan ki adja majd a készítõ, türelem! 😊
Régebben már végig toltam az alap játékot és minden DLC-t. Persze maradt 1-2 küldetés. Van 1 level 61 Soldier karakterem (Roland), meg asszem 1 level 4 Siren karim is (ez a csaj karakter a játékban, Lilith).
Meg van minden DLC + a legújabb javítás is.
Sztem ma megrendelem és ha holnap meg lesz a gépem talán holnap már játszhatok is :d
Positive Mental Attitude
De hogy ne offoljunk annyit.
Hogy lehet barátokkal játszani? Fel lehet venni barátokat itt is?
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Patch-et (v1.4.1) mindenképp tedd fel! Csak manuálisan lehet feltenni - tehát:
Patch letöltése
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A másik kérdésem hogy a patchet (ha jött ki egyáltalán) nekünk kell feltenni vagy magától felteszi?
A sztori tulajdonképp a lazán kezelt küldetéseket jelenti.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
@
Játékon belül felcsatlakozol, Gamespy ID-vel
S igen, nem bolti verzióval is megy ez a módszer.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
vDIABLOv A nevem vegyetek fel barát listára.
[merlinw.org]
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol