Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy k.jó a szingli is
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
portok be vannak állítva.
ti tudtok játékot csinálni?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem tegyél arra, ami tetszuik, max ha nem jön be, akkor újra elosztod.
Még egy kis segítséget szeretnék kérni a skill pontok elosztásához.
Soldier-rel vagyok, mire érdemes pakolgatni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
[merlinw.org]
Fentvan az 1.3.1 és a dlc-k.Reloaded verzió, win7 64-bit.
köszi
http://www.akciofigura.hu
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Pár napja nekiálltam újra a játéknak lvl19-es vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes idõrendben játszani.
Elsõnek az alapjátékot (fõszál + mellékküldik) aztán utánna a dlc-ket.
Vagy teljesen mindegy?
Mert elutaztam a "zombis helyre" és ott ilyen 15-16- os szintû küldiket adott. Ha végigjátszom a játékot és utánna jönnék ide akkor is ilyen szintûek lennének a küldik, vagy szintemhez állítja be a mellékküldetéseket a játék?
Azt sem szeretném hogy kimaradjanak mellékküldik (nem tudom felvenni õket, mert jóval magasabb a szintem)
Köszi elõre is.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
[merlinw.org]
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
[merlinw.org]
Szóval bocsi a hosszas nyávogásom miatt! 😊
"An ephemeral third playthrough-like setting will be unlocked when The Vault is entered in Playthrough 2. At this point the Playthrough 2 enemy levels will increase to 48 at the start, to 52 for some high end selected opponents at the end of the game. Items will likewise be encountered at maximum levels, with the vast majority being level 48. No new missions are available at this point, although missions gained previously in Playthrough 2 may yield far greater rewards and drops. "
habár nekem ment úgy a játék hogy mindent bemásoltam, de úgyis hogy azokat a bizonyos dll-eket nem. most viszont úgy csináltam ennél a claptrapesnél, hogy mindent bemásoltam, és azóta van ez a lila. mondjuk nem hiszem hogy bármi köze lenne hozzá, csak elmélkedem
Ha eredeti a játékom és a DLC-k nem, akkor is ugyanúgy kell fölrakni? Szóval minden cuccot átmásolok a játék mappájába, és mindent felülírok amire rákérdez?
Töltsd le az ingyenes Unigine Heaven 2.0 benchmarkot, az az összes létezõ effektet végigmutatja (igen hangulatos formában). Ha ott minden stimmel, akkor semmi gond.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már 2,1 milliárd XP-m van, várom a lvlcap emelést😄
[merlinw.org]
Jópofa. Nagyon jól lehet használni játékhoz. Single részhez. Elég nevetséges, hogy azt mondják, hogy olyan pro-n lehet használni, mint egy egeret... hazugság.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!