5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vitatkozásképp, de épp a becenevekre gondoltam, hogy kéne magyarul - tekintve, hogy magyarul is vannak ilyenek... mittomén: Fatökű, Gülüszemű, Sóher, Langaléta stb.

• handrx
    A robotos címe lehetne pl ez:

Claptrap's New Robot Revolution = Dumagépek forradalma

Csak 1 hirtelen 5let :-)
  • MerlinW
    A beceneveket szerintem ne (Nine Toes, Brick).

A fecsegő jópofa, bár nem az igazi.. mondjuk "hatásvadász" helyett nem könnyű értelmes hasonlatot találni:)
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok! A "DLC"-k és a beszédes nevű szereplők nevét fordítsam?

"Crazy Earl" = "Bolond Earl"
    "Baron Flynt" = "Flynt báró"
    "Nine Toes" = "Kilenc Ujjú"
    "Mad Mel" = "Örült Mel"
    "Brick" = "Tégla"

Claptrap's New Robot Revolution = Fecsegök Új Robot Forradalma
    Mad Moxxi's Underdome Riot = Mad Moxxi Alkupola Zendülés
    The Secret Armory of General Knoxx = Knoxx Tábornok Titkos Arzenálja

• BaLeeX
    Steamen akciós a game. A GOTY változat 4 Packban csak 9.4€.
    Maradt 1 db akit érdekel dobjon üzit!
  • Solid Snake
    Atom kemények vagytok
  • handrx
    Jah 1edül.
  • Sir Cryalot
    Volt olyan hogy elnéztem Kromhoz, elindultam az átjáró felé , az első bedarált badass bandita stábból kiesett egy combustion hellfire smg ( a legdurvább TD variáns), előtte is néztem hogy "mintha füstölnék", de gyorsabb voltam mint ők.

Volt ilyen irányított eridian fegyóval is , akkor kiszedtek egy buckamögül, ott fostam össze magam hogy mivel lőnek azok ott 5-en az emelvényen (crimson fastness kültere) :Ð
  • Sir Cryalot
    Egyedül, lvl69 tempest , lvl 69 shock trooper, 4x-es nehézség szorzó(mintha 4-en lennétek a szerveren), megvan ennek a varázsa kéremszépen, olyan csúzlikat kap néha az ellen , gránátskilljükről nem is beszélve....hú :D

Akartam indítani egy huntert de egyelőre maximális elégedettség van ezzel a "pszeudo" pt3-al (4x...)
  • Solid Snake
    Egyedül nyomod csak?
  • handrx
    Másodjára is végig vittem az alap játékot!

53. szinten voltam a végére, a fő boss pedig 55.
    El is fogyott hajszál híján minden munícióm! :)
    Belelőttem 72 rakétát , 1260 skulót SMG-vel, a gépfegyverrel is majdnem az összeset, az 1120-ból maradt 35 + 9 gránát is repült :D

Kíváncsi leszek hogy alakul majd a zombihent!
  • MerlinW
    Persze. Egészen 69-ig. Illetve a pt.2-ben nem is éred el, pt.2,5-ben biztos:)
  • handrx
    Azt tettem/teszem! :D

"... Most azt próbálgatom, hogy mivel a 4. dlc után ki jött az 1.4.1 patch, azzal talán rendben lesz ez a dolog.Vagy is alapjátékot feltettem majd a zombis dlc utána moxxis következett, követte a general knnoxx utána a robotos és végül a javítás.

Az alapjátékot már végig játszottam. Kíváncsi leszek majd a 2. végigjátszás során mi lesz amikor elérem az 50. szintet??!! Vajon tovább lépek az 51.-re és így tovább?... "
  • Fpocok
    Ez ismert tény, hogy megugrik a karakter egy bizonyos szint felett, amikor felrakod patchet. Bármit csinálsz...
    Az a legjobb, ha legeslegelején felraksz mindent és úgy kezded el.
  • handrx
    A lényeg hogy úgy akartam feltenni majd végig játszani a komplett játékot(puszta kíváncsiságból!) mint ahogy meg jelentek, alap végig viszem majd utána zombi, moxxi, general knox és végül a robotos.

Mint ahogy annak idején meg jelentek a játék és a kiegek. Vagy is végig tolni az alap játékot 2x, majd idővel ugye ki jött a zombi dlc, azt feltenni, végig vinni. Némi idő elteltével jött utána a Moxxis dlc, azt mondjuk nem játszottam.

Megjelenik később a General Knoxx kiegészítő amiben ugye 61. szintre lehet tovább jutni. Csakhogy valami hiba lépett közbe, mert "csak úgy" lépet hirtelen 11 szintet a karim!

A hiba szerintem abban van, hogy mikor 2. alkalommal játszod végig az alapjátékot, és kb a felénél vagy kicsit korábban el éred az 50. szintet, mert ugye nem a végigjátszás legvégén éred el.
    Szóval mikor elérted az 50. szintet onnantól kezdve hiába lövöldözöl nem lépsz az 51. szintre! DE az alapjáték az XP-ket továbbra is számolja!!! És hát ugye végig tolva az alapjátékot, majd az idővel kijött zombis dlc-t az XP-k tovább gyűlnek!
    Meg jelenik a General Knoxx dlc, amivel tovább lehet lépni egészen a 61. szintig.
    Feltelepíted, majd amikor belépsz a játékba hirtelen megemelkedik a karaktered szintje 11-L! Hogy mért? Mert az alap játék 2. végig játszása folytán elérted az 50. szintet, de a játék xp számláló része nem állt le! Még a zombis dlc-ben sem!

Nekem mikor végig vittem az alap játékot 2x, majd fel tettem a zombisat és azt is végig toltam + moxxi is telepítésre került (de nem játszottam vele) utána a 3. kieget telepítettem fel, az úgy gondolta hogy az a több mint 6 millió xp ami összegyűlt (az 50. szinthez asszem kb 3 millió 240 ezer valamennyi kell), épp 11 szintre elég, meg a hozzá járó 11 skill pontra elegendő. Ezért meg is adja!

Most azt próbálgatom, hogy mivel a 4. dlc után ki jött az 1.4.1 patch, azzal talán rendben lesz ez a dolog.Vagy is alapjátékot feltettem majd a zombis dlc utána moxxis következett, követte a general knnoxx utána a robotos és végül a javítás.
    Az alapjátékot már végig játszottam. Kíváncsi leszek majd a 2. végigjátszás során mi lesz amikor elérem az 50. szintet??!! Vajon tovább lépek az 51.-re és így tovább?

Majd meg látom! :)
  • Fpocok
    Ha felrakod a patchet, ahol a max szint megnő, akkor a te karid is ugrik 11 szintet. Úgy néz ki. 11... ennyit ugrottál nem?
  • Sir Cryalot
    emberek , létezik a PT3, mégpedig úgy, ha 4es nehézségi szintre állítod a pt2.5 -öt egy programmal, tehát mintha 4 en lennétek!

Durva! Hát az ellennél tisztességes mennyiségű gránát meg fegyó van!
  • handrx
    Fel tettem a robotos DLC-t és az 1.4.1 javítást. Erre mikor belépek a The Secret Armory of General Knoxx DLC-be az első küldi nehézségi szint lvl51!! Én meg ugye a hirtelen szint ugrásnak köszönhetően lvl61 vagyok !
  • Fpocok
    Úgy értettem, hogy alapjátékban 50, ha megveszed General kieget, akkor 61. Ha felrakod a patchet akkor 69.
  • MerlinW
    1.4.1 után 69 a max szint.
  • Fpocok
    Alap első végigjátszás max lvl35 azt hiszem.
    Másodikra 50.
    Úgy tudom zombisba lehet menni lvl10 től.
    Mad Moxxisnál meg elvileg akkorák amekkora te vagy! Úgy emlékszem, ha megcsinálod a három arénát a qstekért, akkor kapsz talent pontot, de lehet szintet is lépsz, ezzel sose játszottam. Kétszer végigviszed, az 2 talent pont.
    A Generaloshoz azt hiszem 50es szint kell... elég nagynak kell lenni, hogy ne halj meg.
    Patch note-t nem szoktál olvasni ugye?
    "Enemies now scale to new level caps throughout the whole game as long as playthrough 2 has been completed."
    Tehát ha végig vittem alapjáték második végigjátszását, akkor utána... az összes kiegben... a TE szintednek megfelelő ellenfelek lesznek. Szóval azonnal rakd fel a robotosat és a legújabb 1.4.1 patchet.
    A 11 szint lépés meg valószínüleg azért lesz, mert alapból a max 50, a generális kiegben meg a max 61, szóval 11 szint különbség van, te pont ennyit léptél előre... szóval ennek van hozzá köze.
  • handrx
    Hello fórumozók.

Segítségre lenne szükségem.

A helyzet a következő:
    Gondoltam végig játszom a játékot minden DLC-vel 1ütt. Úgy képzeltem, hogy olyan sorrendben teszem ezt, ahogy a játék és a DLC-k sorban meg jelentek 1más után. Tehát végig játszom az alap játékot 2x. Mert ugye csak így érhető el a maximális 50. szint. Pontosabban nem is muszáj 2. alkalommal végig vinni a játékot, mert kb a közepe táján meg lesz az 50. szint. Utána már csak számolja tovább az XP-ket de szintet már nem lépsz! Szöval mikor meg volt a végig játszás másodjára is, fel tettem a zombis DLC-t.
    Mivel ebben a kiegészítőben nincs szint lépés, végig 50-es ellenfelek voltak, kivéve 1-2 51-s szintű mint például a fő boss a végén.
    Amúgy a DLC-hez minimum 42-es szint kell, az alapjáték első végig játszása után kb 37-es szinten vagyyunk, de ekkor ha nem akarjuk végig tolni újra az alap játékot, ha nem inkább folytatnánk a zombis DLC-vel, nem igazán kivitelezhető mert 42-es szint kell hozzá. Szóval muszály belekezdeni az alap játék 2. végig játszásába és el jutni a 42. szintre hogy legyen eséjünk a zombik ellen.
    Na mind1, végig játszottam az alap játékot 2x, majd fel tettem a zombis DLC-t és azt is végig toltam.

Utána jött ki ugye a Mad.Moxxis.Underdome.Riot.DLC. Ebben szintén nincs szintlépés ha jól tudom. 3 arénában kell meg kützdeni az alap játékban meg talán a zombis DLC-ben megtalálható ellenfelekkel, fő boss-okkal. Valakitől úgy hallottam, hogy mind 3 arénában 20 kört kell teljesíteni. Az ellenfelek pedig olyan szinten lesznek mint te magad.

Javítsatok ki ha tévedek!

Ezzel a DLC-vel így aztán nem is játszottam. Feltettem a 3. DLC-t a The Secret Armory of General Knoxx nevezetűt. Belépek a játékba és 1x csak hirtelen ugrik a karakterem 11 szintet!!! meg persze kap 11 skill pontot is. Mitől van ez?

Hiszen, mint a kicsit hosszúra nyúlt mondanivalóm elején már említettem " Úgy képzeltem, hogy olyan sorrendben teszem ezt, ahogy a játék és a DLC-k sorban meg jelentek 1más után "

Magyarán elsőre csak az alap játékot telepítem, majd 2x végig játszom. Utána teszem fel a zombis DLC-t, azt is végig tolom, majd felteszem a 2. DLC-t Mad.Moxxis.Underdome.Riot-ot pont ahogy annak idején 1más után megjelentek. Harmadjára jött ki ugye bár a The Secret Armory of General Knoxx. Fel tettem azt is, és ahogy belépek a játékba az alap legelejére ahol először találkozunk a kicsi robottal, és segítünk Dr Zed-nek. bekövetkezik ez a hirtelen szint lépés dolog! Szal hirtelen az 50-es karim 61-es lesz! Így hogy a fenébe játszottam volna annak idején végig a 3. DLC-t, mikor abban a 61. szint a max. Szal még be sem léptem a 3. DLC területére máris szinte teljesen el értem a 61. szintet! Mi értelme lenne így végig játszani a 44 küldetést?

És akkor még ott volna a 4. DLC. A robotos + az 1.4.1 patch amivel 69-re emelkedik a maximális elérhető szint!

Tudna valaki magyarázatot adni erre a problémára , vagy valami megoldást? Talán és csináltam valamit rosszul? Hisz csak úgy akartam végig vinni a játékot, mintha most jelent volna meg, majd hamar utána a DLC-k. Hisz így volt annak idején!
    Meg jelent az alap játék, 2x végig vittük elérve az 50. szintet, ki jött a zombis kieg, végg toltuk azt is szintet nem lépve, de az xp-ket tovább gyűlytögetve. Valaki talán a Mad Moxxis arénáiban is szerencsét próbált, szintet továbbra sem lépve. Meg jelent a 3. DLC General Knoxx. felettük, ezzel meg emelkedett a szintek száma 61-re!

Nos valaki tudna nekem segíteni?

Elnézést a hosszúra nyúlt mondanivalómért, csak szerettem volna részletesen leírni mi is a gond. :)

Kösz a segítséget!
  • szega96
    TY
  • MerlinW
    Nyugodtan, senki sem foglalkozik a karaktereddel főleg, miután teljesen offline. Tehát semmi köze a karakterednek a szerverhez. Azt csinálsz vele amit akarsz. Ban sincs, miután nincs dedikált szerver.
  • szega96
    Oks köszi,az annyira nem vészes,Csak gondoltam nehogy bannoljanak vagy vmi, aztán mondom inkább megkérdezem..Thx még 1x
  • lolSL
    legfeljebb a karaktered törlik
  • szega96
    Hello egy gyors kérdés:Boxon gameltam neten egy gyerekkel,aki adott nekem moddlot fegyót + pajzsot ..Ezeket használhatom nyugodtan,következmények nélkül?
  • elitehun
    Remélem nem mert bár nekem megvan de a haveromnak nem :S
  • Sir Cryalot
    Az a legjobb amikor interjúban bevallották hogy nem tudták mi legyen a játék vége :D hát végülis jó lett így , knoxxnál rendesen elejtette az állát mindenki.
  • Fpocok
    WTF? SRÁCOK MI A FENE TÖRTÉNT? Inditottuk játékot, ahogy szoktuk. Mindkettőnknek eltűntünk friendsből, invet hiába küldünk. WTF? Csináltak valami anti warez dolgot a srácok? Szomorú lennék.
  • Optimus Prime
    Single játékok sose szoktak havidíjasak lenni, már single, single+multi. Ezidáig csak a Hellgate próbálkozott ilyennel, MMO-szerű multi havidíjért.
  • Jocci8
    Arra,köszi :D
  • Knabb
    Hát nem havidíjas, ha arra gondolsz :)
  • Jocci8
    Sziasztok
    Azt szeretnem kérdezni hogy ugye ez a játék ingyenes?Vagyish mert lehet multiba is menni és neme vmi wow hoz hasonló?
    Nah nemakartam enyire bolond dolgot kérdezni csak már volt amikro megszívtam.
    Előre is köszönöm.
  • BlueRain
    basszus, milyen arcmimikája van már a csajnak.
    http://www.youtube.com/watch?v=95vy1kJb564

http://www.youtube.com/watch?v=-p_08UBjUV4&feature=related (ez a legjobb)
  • BlueRain
    szeva. Nekem fingom sincs, talán a willow progival, de még nem próbáltam, meg aztán láma is vagyok hozzá. Viszont lehet olyat, hogy lenullázol egy playtroughtot, dlc-t reset-elsz, meg pl. a circle of duty-hoz hasonló round-os küldiket, de a super marcus sweep-et is tudod resetelni, szal van pár okosság ezen az oldalon: http://myborderlands.com/QuickFix.aspx
  • tfrank
    szeretnék egy küldetést újratolni, lehet a mentést editálni??
  • lolSL
    http://www.radgametools.com/bnkdown.htm
    The RAD Video Tools [1.2 MB]
  • teddymac
    Inditásnál a binkw32.dll hibát hogy lehet kiküszöbölni ?
  • IMYke2.0.0.0
    Elg az utolsó, azaz az v1.4.1