Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rossz bõrben lévõ robotkákon ha segítesz azért kapsz egy SDU nevezetû tárgyat cserébe, az növeli a "hátizsák méretét" . Folyamatosan nõ minél több SDU-t szedsz össze, de nem végtelen. Moxxynál van trezor , az végtelen.

hellósztok.azlenne a kérdésem hogy haverjaimnak nem nõ a fegyver tár nagysága hanem 12 marad mindig.azt hogyan lehet növelni ??😄 Nekem végtelen lehet csak nemtom ohgyan lett annyi 😄 szal hogyan lehet megnagyobbítani 12 férõhely-nél nagyobbra 😄
Sir Quno Jedi
de elfogynak sajnos

amúgy k.jó a szingli is

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fejnelkuli
Erdemes a single reszet tolni?Mert mar vagy 55 orat beletoltam,de ugynezki,hogy sohase fogynak el a questek!

Broafka
miért nem tudok játékot csinálni?
portok be vannak állítva.
ti tudtok játékot csinálni?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
nem csatlakozik hozzám senki se online, pedig a portok is be vannak állítva elméletileg :-/

pointer4
Pontosan.
cikasz
Mindenkinek müködik faszán semmi random fagyás?

http://www.akciofigura.hu

fejnelkuli
Köszi!

Sir Quno Jedi
Van az az oszlop az elején, ahol nevet, meg kinézetet választasz, na olyanoknál lehet resetelni a skilleket is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fejnelkuli
Es hogy lehet resetelni a skilleket?

A skilleket el lehet osztani újra, ahányszor csak akarod, szóval nem tudod elbacni.
Szerintem tegyél arra, ami tetszuik, max ha nem jön be, akkor újra elosztod.

gabo91
Értem, hát szerintem nekimegyek majd másodszor is 😊

Még egy kis segítséget szeretnék kérni a skill pontok elosztásához.
Soldier-rel vagyok, mire érdemes pakolgatni?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

MerlinW
Mindegy a sorrend, a lényeg, hogy a Knoxx-ot hagyd a legvégére. Nem igazítja szinthez a játék az feladatokat. Miután végigjátszottad, választható lesz a Playtrough2 amiben ~35-nél kezdõdnek az ellenfelek. Ha másodszor is végigjátszod, utána 50-55-ös lesz mindenki.

[merlinw.org]

cikasz
Sziasztok. Nem volt valakinek olyan problémája a játékkal, hogy egy idõ után a winyó elkezd dolgozni mint állat és a játék lefagy? de úgy, hogy a gépet csak resetelni lehet.
Fentvan az 1.3.1 és a dlc-k.Reloaded verzió, win7 64-bit.
köszi

http://www.akciofigura.hu

wedge31
" Elsõnek az alapjátékot (fõszál + mellékküldik) aztán utánna a dlc-ket. " - igy logikus meg vannak visszautalások is föleg az utolsó claptrapos dlc-ben azt mindenképp érdemes a végére hagyni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gabo91
Helo

Pár napja nekiálltam újra a játéknak lvl19-es vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes idõrendben játszani.
Elsõnek az alapjátékot (fõszál + mellékküldik) aztán utánna a dlc-ket.
Vagy teljesen mindegy?
Mert elutaztam a "zombis helyre" és ott ilyen 15-16- os szintû küldiket adott. Ha végigjátszom a játékot és utánna jönnék ide akkor is ilyen szintûek lennének a küldik, vagy szintemhez állítja be a mellékküldetéseket a játék?
Azt sem szeretném hogy kimaradjanak mellékküldik (nem tudom felvenni õket, mert jóval magasabb a szintem)

Köszi elõre is.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Sir Quno Jedi
vagy hamachi és akkor azt elég cuzámmen átengedni

MerlinW
Meg kell nyitni a szükséges portokat a tûzfalon/routeren. A readme-ben vagy a portforward.com-on le van írva minden.

[merlinw.org]

Hellósztok.Egy haverommal akarjuk Online-ba nyomni a játékot de amikor Invitelni szeretném neki Timed out van folyamatosan.valaki segítsen pls.
megvan bocsátva! máskor egybõl rakd újra a gépet XD

fejnelkuli
Köszi!

Synit HUN
TK-nek kell gyûjteni de csak miután kéri. Addig tök felesleges összeszedni. Utána is... 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

fejnelkuli
A zombi agyvelot mire lehet hasznalni?

MerlinW
Automatikus. Észre fogod venni.

[merlinw.org]

Most vitem végig pl2-t vissza vitem a kulcsot Tannisnak.Akkor mostantol pl2.5 leszek?Vagy külön ki kell választani?
MerlinW
A fõszál rövid, de van benne "sok" mellékes. Persze még mindig a Knoxx a legjobb DLC😊

[merlinw.org]

DLC4 nagyon rövid de legalább ad 1 skill pontot a végén.
Broafka
hi, újratelepítettem a windowst és furcsa mód eltûnt a lila körvonal, valamit bekaphatott a gépem, vagy valami nem tetszett neki, de most úgy néz ki rendben van.

Szóval bocsi a hosszas nyávogásom miatt! 😊

Hát én eddig is pt2.5 -öt játszottam ezekszerint.
"An ephemeral third playthrough-like setting will be unlocked when The Vault is entered in Playthrough 2. At this point the Playthrough 2 enemy levels will increase to 48 at the start, to 52 for some high end selected opponents at the end of the game. Items will likewise be encountered at maximum levels, with the vast majority being level 48. No new missions are available at this point, although missions gained previously in Playthrough 2 may yield far greater rewards and drops. "

Broafka
nem azt mondom, hanem, hogy valaki írta a fórumon, hogy ha eredeti a játékod de a dlck nem akkor bizonyos dll fájlokat vagy miket nem kell ilyenkor bemásolni, vagy felülírni.

habár nekem ment úgy a játék hogy mindent bemásoltam, de úgyis hogy azokat a bizonyos dll-eket nem. most viszont úgy csináltam ennél a claptrapesnél, hogy mindent bemásoltam, és azóta van ez a lila. mondjuk nem hiszem hogy bármi köze lenne hozzá, csak elmélkedem

MerlinW
Csak töréssel tudod használni a warez DLC-ket.

[merlinw.org]

Broafka
megpróbálom majd, most már egy centis vastag keret és megjelent a fegyverek körül, ami ilyen átlátszó volt, szóval elég érdekes dolgokat kezdett el produkálni, most újratelepítem

Ha eredeti a játékom és a DLC-k nem, akkor is ugyanúgy kell fölrakni? Szóval minden cuccot átmásolok a játék mappájába, és mindent felülírok amire rákérdez?

MerlinW
Ha más játékban nem tapasztalsz ilyet, akkor logikusan semmi köze a VGA-hoz.

Töltsd le az ingyenes Unigine Heaven 2.0 benchmarkot, az az összes létezõ effektet végigmutatja (igen hangulatos formában). Ha ott minden stimmel, akkor semmi gond.

[merlinw.org]

Broafka
idegesítõ, ennyi az egyetlen baja, és az hogy eddig ez nem volt ott. És a másik, hogy nem tudom leszarni, mert ha az új videókártyának valami baja van, akkor nem fogok kocka ként kibámulni a fejembõl és kattintgatni, hanem tudni akarom, hogy mire költöttem pénzt

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megtaláltam, köszi!
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hali! Van valahol egy leírás, hogy hol vannak azoka a claptrap-ek, amelyeket meg lehet menteni, és növelik a hátizsák nagyságát?
Sir Quno Jedi
Amúgy pt2-ben nekem is az a gondom mindig, hogy alig van méltó ellenfél, ha az ember elõtte a DLC-ket is szorgosan végigtolta.

Sir Quno Jedi
Hát én végigtoltam egyedül, ketten, hárman és most éppen négyen tologatjuk. Általában Siren-nel, néha hunterrel, de most kénytelen lettem ökölharcosként kezdeni, mert nekem ezt hagyták. Így azé érdekes, mert négyesben kurva sok hp-je van az ellenségnek, a shotgunok alig sebzik õket (és jól bírják ötcentirõl a tuti fejlövést is, a shoti meg lassú, így második lövésre már nem mindig van idõ), de az õrjöngés közben ökölharctól sem szeppennek meg nagyon (és elvileg védett vagyok ilyenkor, de a nagyobb dögök ugyanúgy szénné sebeznek). Szóval vicces így brute-tal. Legalább van kihívás. 😄

Istenem örülj hogy müxik a game azt a lila körvonalat meg szard le!

MerlinW
Igen onnantól.

[merlinw.org]

Na ezt nem tudtam, ez akkor érvényesül ha visszaviszed a kulcsot a vault után , v mikortól?

Lássuk be, te max 1 csúszkát állítgatsz a kezelõkéden, énmeg 15öt a nintendómon. <#nyes> Amúgy a cs-s elvetemültek véleményét is el lehet olvasni ha valaki arra kíváncsi, engem nem nagyon érdekel a mûfaj.

MerlinW
Sõt, ha végigjádszod az alapjátékot másodszorra is, automatikusan átvált "Pt 2,5"-re, azaz emel még 10 szintet a játékon. Így már a leggyengébb ellen is lvl50 körül van. Knoxx-ban pedig szinte csak 60-61-esek jönnek.

Már 2,1 milliárd XP-m van, várom a lvlcap emelést😄

[merlinw.org]

Fpocok
Véletlenül tévedtem csak be ide 😄 Aztán megláttam ezt a videót.
Jópofa. Nagyon jól lehet használni játékhoz. Single részhez. Elég nevetséges, hogy azt mondják, hogy olyan pro-n lehet használni, mint egy egeret... hazugság.

Parasite Eve 2, best game EVER!

fejnelkuli
Reggel melozok,ugyhogy tente van,de holnap ha nemmegy kereslek majd.
csao

JethroHUN
Mert hanyas szintû vagy? Inkébb csinálj egy privát szerót, hívj be és megoldjuk.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

fejnelkuli
hmm. elozmenyeket megcsinaltam mindenkit legyilkoltam. akkor most grindelni kellene mint egy mmo-ba,hogy meglegyen a szintem hozza?