5584
-
#4744 Szerintem átversz. Olyan nincs hogy ékezet a kódban. -
Shad01 #4743 Én is megvettem. Majd kipróbálhatjuk milyen multiban. -
KondorKhan #4742 Ma vettem meg steamen a GOTY Editiont! Vegyetek fel és zúzzuk multiba :D
steam név: tkondor -
#4741 Steamen most 75% sale van minden Borderlands címre. Sima, GOTY, DLC-k.
Érdemes a DLC-ket megvenni? Az első kettő SecuRom-os. :S -
#4740 Mondjuk a magyarítás nem fog érinteni, de elég széles vigyorral fogom megvásárolni én is biztos :) -
handrx #4739 Oké oké...
De én a GalaxisNeten és az 576-ban szoktam nézelődni.
Ott nem volt soha PC-s GOTY, én legalább is nem találtam 1x sem! :S
Külföldi oldalakról nem rendelek, se angol nyelvtudásom se bankszámlám, ergo bank kártyám nincs. Persze gondolom lehet utánvétel is. :)
Na mind1. Lehet meg veszem Rony94 által ajánlott oldalról. :)
Közben meg néztem 1490 ft a plusz költség :D. Gnet meg az 576 is csak 990ft pluszt számol fel.
Tud valaki esetleg magyarországi boltot ahol kapható, nem túl magas plusz kültséggel?
Vagy lehet kivárom a novemberi 576-os megjelenést, és 1 pesti ismerőssel megvetetem, spórolok 990 ft minimum! :D$$ -
vzajcev #4738 "Unique access code: MAJD-BIZTOS-BEÍROM-IDE-PUPÁKOK" nem müxik a kód -
#4737 Annyival egészíteném ki, hogy az én - szintén angol földi - példányomban a DLC-k lemezen voltak. -
#4736 itt pedig a szöveges tartalma:
2010. nov. 08. 11:09 #11955
Kibontottam a "Borderlands GOTY"-mat.
* DVD9
* Kézikönyv (angol, 29 oldal)
* DLC Token Code lapocska, hátoldalán ismertető - azaz a DLC-k letölthetők [WTF?]
* A3-as, kétoldalas poszter - egyik oldalán az ismert ujjai fejéhez tartó alak, és a karakterek - másik oldalán Pandola keleti partvidékének térképe, amolyan "Borderlands"-es stílusban
* és egy fehér lapocska:
"Congratulations! You kick ass and chew bubblegum!
DUKE NUKEM FOREVER FIRST ACCESS
Visit www.dukenukem.com/access/
and follow the instructions
Unique access code: MAJD-BIZTOS-BEÍROM-IDE-PUPÁKOK"
És középen napszemüvegben ott feszít a Herceg. -
#4735 Itt a bizonyíték. -
#4734 Hol voltál eddig?
Nekem már régóta megvan a "GOTY" - angol földről lett berendelve, és megérkezve: 2010. november első hete.
-
Rony94 #4733 Igazából itt már régóta itt volt! -
handrx #4732 Igen én is kaptam katalógust.
Meg is örültem hogy végre, picivel több mint 1 évvel a megjelenés után végre nálunk is lehet kapni a GOTY-t PC-re. Mert ugye tavaly októberben jelent meg, de hazánkban csak konzolra jött ki :S
De most talán a PC-sek is részesei lehetnek végre a komplett játéknak eredetibe! :D $$
Már azt hittem mostanság lehet megvenni, de hiába kerestem a neten. Néztem a katalógust, az aprobetűs részt... megjelenés November. Óóóó Bakker :@ :D -
Rony94 #4731 Az 576 Kbyte katalógusa szerint novemberben a Borderlands GotY 4999Ft lesz. Gondoltam szólok. És mivel a magyarítás is nem soká kész így örömmel fogom megvásárolni. :) -
Seib #4730 kicsit megkésve, pár napja kezdtem el a játékot. Online sajnos nem nagyon találkozok magyarokkal. ha valakinek kedve van tolni vegyen fel barátnak és mehet a menet:] EvilSeib néven nagyok fent. -
fib #4729 Pancser voltam, rendszergazdaként elindult.
bocsi , köszi. -
rumkola #4728 indítsd kompatibilitással xp sp3 módban a setup.exe-t, hátha -
fib #4727
Mivel nemsokára elkészül a magyarítás arra gondoltam felrakom a játékot win 7 alá, de ba...ná meg error-t ír ki mikor elkezdené a telepítést.
van valakinek valami ötlete ?
köszi -
#4726 Nem egy trezort, hanem A Trezort.
"Valami hangzatos név kell, ami érdeklődés kelt, a Trezor nem ilyen szerintem!"
Hát... szerintem meg a kamra nem hangzik érdekesen. Ráadásul kamráról az jut eszembe, ahol a befötteket meg ubikat tartja az ember. A trezornak meg van egy kis "egzotikus" íze. -
#4725 csak soloban.
nemtudom mennyi idom lesz jatszani de lehet inkabb megvarom a magyaritast :) -
#4724 Kell egy Hellfire meg egy Double Anarchy, onnantól legyőzhetetlen vagy :D
Phoenix-t célszerű kitenni, meg az On Kill skilleket. Nem tudom solo vagy coopot akarsz, mert én pl. a gyógyítást kihagytam, mert van egy medic roland haverom :) -
#4723 Siren-nel gyakorlatilag mindegy, ő a játék terminátora. A láthatatlan spec képességét és a hozzátartozó hp regen + dmg-t kimaxolod és gyakorlatilag halhatatlan leszel (már amennyiben okosan használod). -
#4722 hali! kezdtem egy sirent. esetleg valaki tudna mutatni egy jo skill treet hozza. ehhez a karihoz nem igen ertek, eddig egy huntert toltam lvl 55 most.
thx! (de a huntert meguntam most a zombie dlc-nel) -
ratgab #4721 Boltív a Vault (Mint írtam többször végigvittem már én is)! Felőlem lehet kapu is... " Keressük meg a Kapu-t"... Húú de izgalmasan hangzik.
-
#4720 Vagy amennyiben nem az a hely a Vault, hanem az a boltív amiből kijön japán csápos erőszakoló, akkor meg legyen a neve: A Kapu ?
-
#4719 Most lépjek be és csináljak screenshotokat, vagy beírod magadtól youtube keresőjébe, hogy Borderlands Vault. -
ManoNegra #4718 És ha egyszerüen csak kincs lenne? -
ratgab #4717 Nem fogunk megegyezni! Engem egy Trezor nem aljz föl.... Ellenben egy Barlang már inkább... De viccet félretéve miért ne maradhatna Vault és kész? -
ratgab #4716 Az még nem a Vault volt! Annak más volt a neve! A Vault csak a legvégén volt, mikor az általad is hajkurászott Fragmenteket kellett használni! -
ratgab #4715 Nem azt írtam, hogy el volt zárva, hanem nem őrizte a kutya se(legalábbis nem úgy, mint egy bankban... tehát nem Trezor jelleggel, jobban mondva nekem nem egy Trezor jut róla eszembe).
Végigjátszottam többször is! -
#4714 Hát mindenképp izgalmasabban hangzik, mint a Kamra vagy a Barlang :D -
#4713 Végülis havazott, lehetett látni az eget, a felhőket. Tényleg tök zárt mint egy barlang. Biztos csak el van varázsolva a plafon mint a Herri Pottyerben. -
#4712 Nem ez a helyzet? Emlékeim szerint el volt zárva eléggé... Lehet más játékot játszottunk, én valami Vault key fragments dolgokat gyűjtögettem.
-
ratgab #4711 Közelítsük meg másfelől: Téged izgalommal töltene el, hogy egy "Trezor"-t keresnél, mikor tele van hányva a játék kisebb méretű páncélszekrényekkel?
Valami hangzatos név kell, ami érdeklődés kelt, a Trezor nem ilyen szerintem! -
ratgab #4710 Nyitott ám a lópikulát.... -
ratgab #4709 Nem teljesen értek egyet, mivel a Trezor a bankoknak a elzárható páncélszekrényét jelenti és itt egyértelműen nem ez a helyzet, ez csak egy "Kincseskamra" gyakorlatilag.
Trezor egy folyamatosan őrzött dolog.... Más történetekben sem Trezor-t keresnek hanem a kincs lelőhelyét!
De ha ennyire fura (egyébként a Kamra se a leghelyesebb) ez a fordítás egyeseknek, akkor miért ne marahatna csak simán Vault? Igazából nem is derül ki a történetből, hogy egy Kincseskamráról, Bunkerről, vagy másik dimenzióról van szó (ez is lehet, az is lehet), így miért ne maradhatna a Misztikus nevű Vault (Mint pl. annak idején Eldorádót keresték és mindenki tudta, hogy az egy kincsekkel teli aranyváros... mégsem az utóbbi hosszú elnevezést használták)! -
#4708 Hajlok arra is. -
#4707 Az úgy rémlik mondjuk, hogy egyértelműen le lett szavazva :D -
#4706 jah látom volt -
#4705 kincseskamra akkor már