Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
A "Vault"-ot én "Barlangnak" fordítottam. Aki ismeri a játék végét annak a véleményére vagyok kíváncsi. Maradjon Barlang?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Utólag nem tudom milyen nehéz módosítani, mennyi a szöveg, de szerintem Ctrl+F-fel végig lehet futni rajta.)
@
Aztán, ha a közös akarat úgy dönt, akkor megy a zárójeles magyar, vagy a teljes angol verzió a véglegesbe. A szócserés támadás nem nagy dolog a munka dandárját követõen.
Csak ugye kicsit talán "fura" lesz így.. pár név vicces magyar változatban, néhány meg angolul. Mintha hibás lenne a fordítás, ki maradt volna az pár angolul meg jelenõ név 😮.
Na mind1, jó lesz ez! Hajrá! :-)
Amúgy is, majd a teszteléskor lehet szidni a fordítást, és megdumcsizzuk mi lenne a jobb 😊
Aztán megy publikus szerverre (Magyarítások Portál) a honosítás.
Pedig annyira megörültem hogy az én 5letem lesz benne! :/ 😄
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Hogy állsz a fordítással egyébként?
Jómagam sem kedvelem mindig a lefordításukat - de van, hogy sokkal hangulatosabb tõle egy szöveg.
A "Brick"-en (Tégla) és amúgy az összes többin még lehet változtatni, szerencsére.
[merlinw.org]
A Vér(es)szárny nem kicsit hangzik sután.
Azért bátorkodtam kérdezõsködni, hogy minél játékos-közelebbi legyen a honosítás. Még akkor is, ha sokan nem is fogják online elolvasni a szövegek 90%-át 😊
Ráadásul, az egyik valóban 9 ujjú, a másik meg egy nagy batár vadállat.
A becenevek nem lennének rosszak, de van egy-kettõ ami gázul hangzik (pont a két említett: Nine Toes és Brick).
@
Claptrap's New Robot Revolution = Dumagépek forradalma
Csak 1 hirtelen 5let :-)
A fecsegõ jópofa, bár nem az igazi.. mondjuk "hatásvadász" helyett nem könnyû értelmes hasonlatot találni😊
[merlinw.org]
"Crazy Earl" = "Bolond Earl"
"Baron Flynt" = "Flynt báró"
"Nine Toes" = "Kilenc Ujjú"
"Mad Mel" = "Örült Mel"
"Brick" = "Tégla"
Claptrap's New Robot Revolution = Fecsegök Új Robot Forradalma
Mad Moxxi's Underdome Riot = Mad Moxxi Alkupola Zendülés
The Secret Armory of General Knoxx = Knoxx Tábornok Titkos Arzenálja
Maradt 1 db akit érdekel dobjon üzit!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Volt ilyen irányított eridian fegyóval is , akkor kiszedtek egy buckamögül, ott fostam össze magam hogy mivel lõnek azok ott 5-en az emelvényen (crimson fastness kültere) :Ð
Akartam indítani egy huntert de egyelõre maximális elégedettség van ezzel a "pszeudo" pt3-al (4x...)
53. szinten voltam a végére, a fõ boss pedig 55.
El is fogyott hajszál híján minden munícióm! 😊
Belelõttem 72 rakétát , 1260 skulót SMG-vel, a gépfegyverrel is majdnem az összeset, az 1120-ból maradt 35 + 9 gránát is repült 😄
Kíváncsi leszek hogy alakul majd a zombihent!
"... Most azt próbálgatom, hogy mivel a 4. dlc után ki jött az 1.4.1 patch, azzal talán rendben lesz ez a dolog.Vagy is alapjátékot feltettem majd a zombis dlc utána moxxis következett, követte a general knnoxx utána a robotos és végül a javítás.
Az alapjátékot már végig játszottam. Kíváncsi leszek majd a 2. végigjátszás során mi lesz amikor elérem az 50. szintet??!! Vajon tovább lépek az 51.-re és így tovább?... "
Az a legjobb, ha legeslegelején felraksz mindent és úgy kezded el.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mint ahogy annak idején meg jelentek a játék és a kiegek. Vagy is végig tolni az alap játékot 2x, majd idõvel ugye ki jött a zombi dlc, azt feltenni, végig vinni. Némi idõ elteltével jött utána a Moxxis dlc, azt mondjuk nem játszottam.
Megjelenik késõbb a General Knoxx kiegészítõ amiben ugye 61. szintre lehet tovább jutni. Csakhogy valami hiba lépett közbe, mert "csak úgy" lépet hirtelen 11 szintet a karim!
A hiba szerintem abban van, hogy mikor 2. alkalommal játszod végig az alapjátékot, és kb a felénél vagy kicsit korábban el éred az 50. szintet, mert ugye nem a végigjátszás legvégén éred el.
Szóval mikor elérted az 50. szintet onnantól kezdve hiába lövöldözöl nem lépsz az 51. szintre! DE az alapjáték az XP-ket továbbra is számolja!!! És hát ugye végig tolva az alapjátékot, majd az idõvel kijött zombis dlc-t az XP-k tovább gyûlnek!
Meg jelenik a General Knoxx dlc, amivel tovább lehet lépni egészen a 61. szintig.
Feltelepíted, majd amikor belépsz a játékba hirtelen megemelkedik a karaktered szintje 11-L! Hogy mért? Mert az alap játék 2. végig játszása folytán elérted az 50. szintet, de a játék xp számláló része nem állt le! Még a zombis dlc-ben sem!
Nekem mikor végig vittem az alap játékot 2x, majd fel tettem a zombisat és azt is végig toltam + moxxi is telepítésre került (de nem játszottam vele) utána a 3. kieget telepítettem fel, az úgy gondolta hogy az a több mint 6 millió xp ami összegyûlt (az 50. szinthez asszem kb 3 millió 240 ezer valamennyi kell), épp 11 szintre elég, meg a hozzá járó 11 skill pontra elegendõ. Ezért meg is adja!
Most azt próbálgatom, hogy mivel a 4. dlc után ki jött az 1.4.1 patch, azzal talán rendben lesz ez a dolog.Vagy is alapjátékot feltettem majd a zombis dlc utána moxxis következett, követte a general knnoxx utána a robotos és végül a javítás.
Az alapjátékot már végig játszottam. Kíváncsi leszek majd a 2. végigjátszás során mi lesz amikor elérem az 50. szintet??!! Vajon tovább lépek az 51.-re és így tovább?
Majd meg látom! 😊
Durva! Hát az ellennél tisztességes mennyiségû gránát meg fegyó van!