5584
-
#4784 Tényleg?
Jobb később, mint "soon"... -
PunkZoli #4783 cloud a saveknek:D -
#4782 Anyám, mi ez a másfél gigás peccs?:) -
#4781 na egy hét után (mivel múlthét szombaton vettem)és 32 óra játék után eljutottam az első végigjátszás végére és a kiegeket még nem is láttam ,level 36 vagyok jelenleg... -
#4780 Szerintem mindegy. Játék, patch, zombis, general, robotos. -
#4779 Helo.
Kérhetnék egy telepítési sorrendet. Milyen sorrendben tegyem fel a patcheket és a dlc-ket? Vagy elég a 1.4.1 aztán rá tetszőlegesen a dlc-k?
Köszi előre is! -
#4778 Kb. mikorra datálható a magyarítás? -
handrx #4777 Igazad van!!! Jó nagy barom vagyok hogy a legfontosabbat kihagytam! :D :@
Borderlands 2 kamerás gameplay videó -
KondorKhan #4776 azért egy link nem ártott volna.... -
handrx #4775 Ki szivárgott Borderlandds 2 gameplay!!!
Nézzétek amíg még fent van! :)
14 perc hosszú, kamerás felvétel! -
#4774 már megint nőzöl, mi? :D -
Noodlee #4773 Nem egészen pontos a megfogalmazás.
Egyértelmű, hogy olyan fegyver kell, amit a skillek tunningolnak. Hogy milyen elementális sebzés az, ami a legjobb, olyan nincs, minden lényt más visz jobban. -
#4772 kéne kis tanács,soldierként milyen fegyvert ajánlotok mert már annyi féle van és eléggé elbizonytalanodtam,most vagyok level 27? -
llkobe #4771 Beállnék a sorba, nagyon várós! Nagy riszpekt a honosító kollégának, ha megadja a címét küldök neki sört. -
#4770 Én is nagyon várom , és igen , respect :) -
Shad01 #4769 Már nagyon várjuk! -
#4768 Nincs baj :)
Csúszni fogok - sajnos.
Becsúszott egy néhány estés más dolog.
De igyekszem. -
#4767 hajrá,hajrá már 22-es vagyok újrajátszásnál már jó lenne -
fib #4766 Ezt írta i2k. ( remélem nem haragszik meg a bemásolás miatt )
Respect a fordítónak.
Ami valójában a jövő havi (szeptember első hete) 1. kiadásban csúcsosodik ki
Magamnak adtam az augusztus 31-es határidőt, a fordítás befejezésére.
Szeptember első hetének valamelyik napján kerül a netre az 1. verzió, és a visszajelzéseitek alapján finomodik a fordítás.
Szeretném ezt az eljárást minden jövőbeli honosításomnál is eljátszani [meghatározott dátumig befejezni, utána kiadni, majd a segítségetekkel véglegesíteni]. -
fib #4765 A magyarítások portálon azt írta i2k ha jól emlékszem, hogy holnap jön egy olyan beta verzió, majd a hozzászólások alapján jön majd a végleges verzió. -
#4764 Félkész verziót biztos nem fognak kiadni. Amúgy már nagyon a végén jár. -
Shad01 #4763 Hogy áll a magyarítás? Most kezdtünk új játékot a bátyámmal, és ő nem túl jó angolból.
A félkéséz verzió is érdekelne. -
Noodlee #4762 Emlékeim szerint ez port beállítási gond, ami nem feltétlenül a te hibád. -
Areyn #4761 régebben játszottam vele akkor volt ilyen gondom de ujraraktam és megoldódott. esetleg próbáld ki.
nézzétek meg ezt a linket, facebook alkalmazás, csak engedélyezni kell semmi több. előre is köszi aki segit :) link -
#4760 Másnak is van olyan problémája hogy ha online szeretne játszani akkor vagy nem tud csatlakozni a szerverhez vagy ha igen mielőtt betöltene szétdob hibával? -
Sir Cryalot #4759 Tuti átvariálják a skilleket, csomó fölösleges van és 1-2 igazán jó build. -
#4758 közben megtaláltam melyik inibe kell bemásolni mit más fórumban. -
#4757 Szerintem ezzel egyszerübb. -
#4756 FOV-ot valahol a configban lehet variálni? -
Shad01 #4755 Én az elsőt preferálom, azon belül azokat a képességeket, amik növelik a fegyverek hatékonyságát. A másik két irány inkápp támogató, aminek akkor van értelme, ha nem egyedül játszol.
A kettes ágból csak a municiótöltést növeltem, hogy ne kelljen lőszerre költenem.
Magasabb szinten lesznek olyan kiegészítők (olyan mint a pajzs és a gránátmód), amik egyszerre több skillt is növelnek.
De azt nem tudom, hogy ha valamelyik 5-ön van, ahhoz hozzáadódik-e a plusz érték. -
#4754 soldier-el milyen single szintezos talent tree-t ajanlotok? -
#4753 Csak euro-val tudsz vásárolni Steam-en az unión belül (kivéve a britek). Legközelebb nézd a sima európai Steam weboldalt, és ne az amerikait:) -
#4752 Ennyiért best buy volt, én is megvettem :D Bár elég lehúzós a steam mert a kosárba rakásik 7.5 dollár volt fizetésnél már euro :D -
#4751 Mikor a teleportnál kiválasztod a DLC-k helyszínét, felugrik egy aktiváló ablak, ahova be kell írnod az adott DLC kulccsát. -
#4750 Ott van az - de nem a földön, hanem felette, a perem közelében. -
Shad01 #4749 Tudja valaki, hogy Arid badlands-on a combat rifle küldetésben a combat rifle sight hol a fenében található?
Ahol a térkép jelzi ott nem találom. -
#4748 Nem kell hozzáadni.
Feltelepíted őket, és a játékon belül elérhetők lesznek a 'transzport állomásoknál' - az úticélok között, a lista végén. -
#4747 a dlc-ket játékon belül hol kell hozzáadni ha megvettem a GOTY-t? -
#4746 DE, mivel itt mindenki okos, így senkit sem tudtam átverni. -
#4745 Megfogtál - tényleg mindenkit átvertem :)