Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
50

[merlinw.org]

elitehun
DLC-k nélkül (ha fel van patchelve) mennyi a max szint?
elitehun
Kösz
lolSL
documents/my games

elitehun
Win7 alatt hol vannak a játék mentései?
Lammer
Sziasztok!

keresoben eszkozoltem par string searchet, de nem talaltam valaszt ra... nosch a problemam a kovetkezo:

Ha partnerrel szeretnek jatszani es neki lassabb a gepe (notebook vs asztali gep raidben) akkor az intro mozik neki kimaradnak... Nem tudtok olyan megoldast, hogy nekem mondjuk addig var esetleg a game mig betolti neki? Igy allanodan ki kell lepni a netre es megkeresgelni az osszes atvezeto (full osszes kieg+1.41) meg kazettas echokat 😞

Koszi szepen elore is 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

elitehun
Hát ilyenkor elõ kell szedni az elektromos fegyót belelõni egyszer aztán darálni valami brutál dmg-ssel 😛
Vagy ha hunterrel vagy és maxon van a Trespass skill akkor talán elektromos fegyó sem kell.
Amúgy DLC-k nélkül (ha fel van patchelve) mennyi a max szint?

az én smg-m ettõl messze roszabb LVL 69-en... 😄

valakinek van jó anarchy SMG-je?

Üdv! Tévedtünk és gyenge a videókari a gépben szóval errõl ennyit 😞

Valaki nyomja cooperatívban? Nekem játszhatnékom lenne de nincs kivel sajna 😞
Titan's End-nél van, LVL 69-en Soldival levert, pontosabban rámrontott 😄 +50% DMG vladof patroit classmod van rajtam és quad anarchy SMG-vel lelõttem a pajzsát utána lezöldplazmáztam hogy jobban fogja az SMG, lelõttem róla 3/4-et félholtan, aztán elfutott a maradék 1/4-ével az AI lövök utána és nem bírtam lelõni quad SMG-vel olyan fedezékest kezdett játszani 😄D

mexivatott basszameg <#mf1>

Oké köszönöm a segítséget! Jelzek amint vannak új fejlemények!
elitehun
Tedd fel a legfrissebb drivereket
Üdv mindenkinek! Lenne egy olyan gondom hogy havernál feltesszük a játékot, az összes dlc-t meg patcheket. Minden klappol egészen a menüig. Ott aztán káosz... az ég valami csúnya kék, és a horizonttól lefelé minden fekete, scak a körvonalak különülnek el valamennyire. Minden grafikai beállítás minimumon van. Elméletileg a gépnek vinnie kéne a játékot. Tanácstalan vagyok ezügyben... ha valaki hallott már hasonlóról és tudna is hozzáorvosságot azért hálás lennék! Elõre is köszi!
én is nagyon ritkán találok értékelhetõ fegyót, nehezen ad.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

elitehun
Amúgy csak nálunk dobálja ilyen nehezen a jó csipákat a játék???
Tulajdonképpen mindig az a legjobb csipa amit egy küldetésbõl kapok
elitehun
Dehogyis. A másik az ac ^^
elsõ a Just Cause 2? 😛

fotográfik kolomp edisön :D

elitehun
Halljátok. Ez a játék nagyon dúrva. Sztem ez lesz a második kedvenc játékom 😄
Roger6
Na mi a frász? Te tudsz értelmesen is írni? Megdõlni látszik az elméletem a csekély agyszintedrõl? Ennek csak örülni fogok, hidd el.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

elitehun
Sikerült regisztrálnom nagy nehezen. Csak azért volt fura mert eddig akárhova regisztráltam a 2 nevem közül az egyiket tuti engedte. Itt meg csak akkor hogyha mögé írtam egy számot
cikasz
Igazából gondolom több százezren használhatják a gamespy-t igy elõfordulhat, hogy az általad beirt akárhány (nem tudommennyit próbáltál) név tényleg foglalt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
UPPPSZ megyek is mert kapok a pofámra , hogy az agyi aktivitásom csekély...

http://www.akciofigura.hu

Roger6
Te, én ebben a pillanatban csináltam egyet, hogy megnézzem, a gond nálad lesz...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

elitehun
Mért van az hogy amikor gamespy accaountot akarok regisztrálni akkor minden felhasználónévre azt mondja hogy már van? pedig sztem tuti nincs
szerintem bele kell beszélni 😄

elitehun
controls
Valaki meg tudná még mondani hogy lehet használni a mikrofont ebben a játékban?

Kösz a segítséget

Én végigvittem a játékot és most újra kezdte 2-es fokozatban. Az volna a kérdésem miért nem lehet a gépágyúba beleilleszteni a köveket mind 4-es szinten van. Ez a max?
elitehun
XD
Sose bízz a google fordítóban 😛
akkor én vagyok a hülye. A goggle fordítóval sose jöttem volna rá erre<#zavart2>

elitehun
Kösz a fordítást. igazság szerint csak a mondat második felét nem értettem de gondoltam hogy valami ilyesmi lehet. Hadilábon állok az unless-el 😛
IMYke2.0.0.0
"Class Mods skill bonuses do stack even if the specified skills are maxed (5/5), but skill bonuses will not function unless there is at least 1 point assigned to the specified skill."

Magyar fordítása:
Az Osztály Mod képesség bónuszok akkor is kifejtik hatásukat, ha a képességek maximumon vannak (5/5), de csak akkor, ha az adott képességre legalább 1 pont ki van osztva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Irtam olyat? <#nemtudom>

elitehun
Tehát akkor megnöveli az 5/5-ös skillt is?
<#nevetes1> Ha belegondolsz, összesen 64+1 skillpontot kapsz, 105 hely van összesen, ha nem csalsz ahova teheted a pontokat.

naneeemá hogy a class skill nem ad pluszban hozzá a kimaxolt tulajdonsághoz mert berosálok mingyááá

LOL erre gondoltál?

"A sniper without a sniper COM is just a guy with a gun."
— Marcus Kincaid

Egyébként meg: http://borderlands.wikia.com/wiki/Class_Mod

"Class Mods skill bonuses do stack even if the specified skills are maxed (5/5), but skill bonuses will not function unless there is at least 1 point assigned to the specified skill."

elitehun
Sztem meg pont az az értelme hogy sokkal erõsebbé tegyél bizonyos dolgokat különben nem lenne semmi értelme a class modoknak. Vahol olvastam hogy sniper a class mod nélkül csak egy ember egy fegyverrel ;P
Szerintem pont az a lényege a class mod-nak, hogy mivel nem tudsz mindent kimaxolni ezért úgy pakold a pontokat, hogy a mod-dal tudsz ráerõsíteni egy-egy skill-fára.
Én nézem, melyik mod mit ad, és aszerint igyekszem a pontokat felhasználni.

elitehun
Azt kellett volna irnom hogy sztem attól mert 5/5 van és van hozzá egy class mod-od ugyanúgy tovább növeli
Mi növeli meg a critical hit-et és hogy jön ez ide?

elitehun
Ennyi erõvel az se lehet hogy pl 150%-al növeli meg a critical hit-et mert 100% a max ^^
nem valószínû, öt a max.

biztosan nem tudom, de nem valószínû. öt a max.

Valaki meg tudná mondani, hogy a class mod +skilljei 5ös szint felett érvényesek-e? pl lehet 7 es szintõ egy skill, ha egy 5ös skillre +2-t ad a class mod?

elitehun
B.Ú.É.K.
Higany
BÚÉK!

elitehun
Ezt most találtam. Akár banner alá is ki lehetne tenni
http://87bazillion.com/skillcalculator/