Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Teszek majd - és ötletelhetünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ratgab szóhasználatát tettem bele (utólag): Kamra

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Én eleve nem bírom a fordításokat. Mert szavakat végképp nem lehet fordítani.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
F3ban a vault nem az, ahol élnek? Tehát a menedék szerintem jó.
Bordernél meg a Trezor tökéletes... bár én sosem szerettem, amikor a kulcs szavakat, karakterek nevét lefordítják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Pölö a Falloutban menedéknek fordítják, pedig ugye a szónak nem fordítása, de értelemszerûen helyes. Itt lehetne kincstár, vagy páncélterem (vagy csak röviden páncél, páncélba stb.), nem tom, nem vok fordító... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

armageddon666
Vault - Trezor?

@

armageddon666
Imy, írnál ide egy névlistát? Angol nevekkel, és amikhez van már a fordításokkal is. Illetve az ilyen BadMutha meg hasonló elõtagokat hogy fordítod? :D

@

Hunter of Deer
köszi szépen, akkor várom :)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

IMYke2.0.0.0
Augusztus vége - szeptember eleje.

Azt követõen pedig újabb projekt hónapja következik...

Hunter of Deer
Magyaritas mikorra varhato nem tudja valaki?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

MerlinW
beza <#eljen>

[merlinw.org]

Fpocok
Egy hónap és jön Dead Island.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
no jöhetne tényleg már a bl2, mert egy jó négyes coop kampány már hiányzik

Krinyo
félreolvastam, my bad <#sir>

"Reméltem"

Krinyo
Végül is csak a második mondatban van, hogy "új karakterek" :D

Reméltem, hogy nem a régi karaktereket pakolják az új részbe :)

Krinyo
"A Game Informer legutóbbi számában látott napvilágot a hír, miszerint valóban kalapálják a Borderlands folytatását a Gearbox fejlesztõ lánykái. Új karakterek, új képességek, fegyverek és környezet várják majd a játékosokat Pandora ezeddig fel nem fedezett részein. "

hardwired

Prince23
MerlinW
Zavvin 9,8font (~3000FT) a GOTY kiadás

[merlinw.org]

Optimus Prime
GMG-n most csak 6 euró, igaz nincs DLC és nem is Steames.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

armageddon666
Semmi az ég világon. Legszarabb DLC :( bár a legjobb karakterrel :P Moxxi<3

@

Köszi, az infókat, de nekem így izgibb hogy nem piszkálok bele. Kérdés: Underdome: amikor végigcsinálod megjelenik 4 5 6 -os aréna. a 4-est végigtoltam ott 20 kör van. De mikor vége kapok egy moxxis emléklapot ozt ennyi. Ennek mi értelme ? Valaki végig csinálta már az összeset ?
MerlinW
Áh, nem játszom már. Túl vagyok rajta 4x is, elég volt:)

[merlinw.org]

nem is mondtam ilyenre. Egyébként ha van kedved hozzá, vegyél fel friends-be: boom6991. Dr Ned-nél vok most pt2-ben
:-)
MerlinW
Ki beszélt csiribirirõl?:) Én sem csaltam sosem.

[merlinw.org]

pardon, pár helyen elgépeltem szavakat. Kezdek tök álmos lenni:P
dehogynincs. http://www.se7ensins.com/forums/topic/97753-release-willowtree/
Borderlands save editoral xbox-os mentést is lehet szerkeszteni. Csakhát jó normális határokon belül használni, sokan ilyen 10000-es sebzésû snipereket csinálnak benne, meg ilyeneket, de nem feltétlen erre van kitalálva. Lehet benne szerkezgetni cuccokat poénból, csak a másik játékélményét nem szabad elrontani vele. pl. volt olyan, hogy felfejlesztettem magam, mint állat, pt2-ben készültem a final bossra ezerrel, aztán bejött valami hülye szerveremre és szó szerint egy lövéssel leszedte elõlem. Szóval szerintem szemétség erre használni a progit, legfeljebb single playerben lehet ilyet csinálni, de nem szabad más játékát ezzel elrontani. Nagyon idegesítõ tud lenni. De ebben a progiban is be lehet állítani dinmikus skálázást és akár egyenként is lehet resetelni a küldetéseket, vagy csak egy dlc-t, amit akarsz. Hasznos tud lenni. Mondjuk én a hátizsákot hex editorban írtam át 255-ös tárhelyûre(az a max), de 100%, hogy willow tree-ben is meg lehet csinálni, találni még egyszerûbben is.
hát én xboxon nyomom, ott nincs csiribiri.
De visszatérve, hogyan lehet a legtöbb tp-t szerezni...szóval:
amit az elõbb belinkeltem, http://myborderlands.com/QuickFix.aspx, itt, ha már pt2-ben vagy, itt leresetelheted az alapjátékot és knoxxot akár az elsõ küldi után is pl. és azzal együtt átállítja az egész pt2 szintlépési rendszerét dinamikus skálázásra, ergo az ellenfelek veled párhuzamba fejlõdnek, a boss-ok és baddasek mindig elõtted járnak egy-két szinttel, nehezebb, de jóval több tp-t is adnak. Ez csak egy ötlet:-)
mármint úgy indítottam mindenkit újra többször, hogy 1. szintrõl.
kiwimango, igen, így is lehet rengeteg tp-t szerezni, viszont Trash coastban többet adnak a rákok, pókok + minden újrabetöltésnél megjelenik ott bleeder, és a két spiderboss egy korábbi küldibõl. Crawmeraxnál meg alapból sokat lehet fejlõdni, csak nekem beletelik 10-15 percbe, mire ledarálom a rákot egyedül. Csapatban viszont könyebb, de akkor õ is magasabb szintû lesz. Skill pontokról csak annyit, hogy olyan fél éve rájött egy roland a szerveremre és elkezdett skillpakkokat kidobálni magából(ezért az egy dologért szedtem le anno a willowtree-t, de nem nagyon sikerült nekem is megcsinálni, egyébként csak eredeti gyári cuccokkal nyomom, nem saját kreálmányok):P Na akkor mindent maxra nyomtam, Berserkkel voltam:D Egyébként kenem-vágom a játékot, két éve egyhuzamba nyomom, már mindenkit minimum kétszer újraindítottam, de amugy kösz a tippeket. Ha valami érdekel valakit, tõlem is kérdezhet:-) Otthon vagyok a game-ben. Viszont aki új, az jó ha tud errõl az oldalról: http://myborderlands.com/QuickFix.aspx
Ez egy alapdolog, aki ezzel játszik:-)
MerlinW
Passzolom, annyira rossz és unalmas az a DLC, hogy sosem volt türelmem sokat foglalkozni vele:)

[merlinw.org]

MerlinW
Szintlépési trükk: Knoxx-ban Crawmerax-ot megölöd 2-3x a pajtásaiddal és rögtön 69-es leszel. Emellett minden pusztítás után kb 100 magas szintû tárgyat dob.

[merlinw.org]

Underdome: 5x5 kör. ha elrontod -1 kör eleje. Ha mentesz és kilépsz kezdheted elölrõl az egészet. ( egyhuzamban kell végigtolni ).

A ha vége tudja valaki mire jó az 4-5-6 színpad ?
P2-ben 1player végigtolta már valaki ?
xbox 360 mentés splitcreen:

1.játékos lépj be a profilodba.
2.játékosnak csináljatok egy új profilt, lépjen be.
A játékon belül:
1.a fõ játékos lépjen be, elõször akinek a küldtését csináljátok (start)
2.vendég játékos (start)
4 mindketten vállasszátok ki a mentett karaktert akivel eddig játszottatok, ha most kezditek válasszatok 1-et a lehetõségekbõl.
5. Fõ játékos válassza ki hogy 1 v.2 végigjátszás.
6. Fõ játékos play game.
( így el fogja menteni a vendég játékos állását is )
Underdome:

1. ha szemben állsz a színpaddal az aréna másik végében lévõ létesítmény bal oldalán a hátsó oszlop környékérõl végig lehet csinálni ügyesen. ha jön a horda ( 3kör) a középsõ épület teteje az egyik lámpáról fel lehet ugrani. onnan osszátok az igét.

2: ha szemben állsz a színpaddal az aréna jobb oldalában két magasles. A színpadhoz közelebbikbe nem tudnak belõni. innen kezdd a kört. horda kör ugyanitt ugorj föl a les jobb oldalán lévõ kis peremre.

3. gully: ha a felsõ szint teleporttal szembeni lövészárkában kezded a kört, mindenkit alulra tesz és nem használják a teleportot sem. innen osszátok az észt. Horda kör: a szakadékhoz közelebbi sátor tetejére fel tudsz ugrani a ládáról majd a szikla és hopp, lehet osztani az áldást.
Szintlépés trükk:

1.Teleportálj Vault-ra.
2.Vaultról menj át az alagúton Eridian promontory végébe.
3.rohanj végig a jobboldali sziklák mellett a szakadékig,ott jobbra a titkos átjáró végén fegyveresláda. ( rendszerint jó fegyverek )
4. visszafelé a peremig biztonságban vagy. innen szedd le akit tudsz.
( shock 4x sniper a röpködõ és köpködö ratyikra ) ( brutal shotgun a korcsolyázó ratyikra )
5. rohanj át most a bal oldali sziklákhoz ott is van egy fegyveres láda. ha felvetted mentsd le a játékot. Egészen addig tudod menteni, amíg meghaltál és a teleportfény aktív.
( a legrövidebb idõ alatt így juthatsz minõségi fegyverekhez és rengeteg ponthoz ) kb. 3-4 újratöltés 1 szintlépés ha mindenkit lezúzol ezen a kis részen.
6. töltsd be újra a mentett állást és a vaulthoz fog teleportálni, és kezdheted elõrõl az egészet.
( viszonylag gyorsan 2 jó ládához jutsz, és baromi sok pontot kapsz a kinyírt pöcsökért.. a korcsolyázó szarokat brutal shotgunnal közelrõl le lehet szedni, ha solider vagy érdemes kivágni eléjük az ágyút akkor azzal foglalkoznak. hajrá.
69 szintig tudod nyomni ha telepítetted a kiegészítõket is. skillpontokra figyelj, nem tudsz mindent fejleszteni.
Szerintem a legjobban fejlõdni Trash Coastban és Eridian promontoryban lehet p2-ben, miután megmurdelt destroyer. Én ezeken a helyeken szoktam még tolni egy ideig p2-ben, mielõtt átmegyek Nedhez, aztán Knoxnál leragadok crawmeraxnál, ahol a az összes fegyó weapon proficiency-ét kimaxolom, robot revolution pedig nem nagy szám, de a végén a fegyverraktár miatt végig szoktam vinni, bár inkább crimson armoryban szoktam farmolgatni nagyokat:D Underdrome riotban meg csak az elsõ 3 arénát buli egyedül végigtolni. Nem olyan nehéz elérni a 69-es szintet, csak jó helyekre kell menni gyilolgatni. De a legjobb helyek mindenképpen Trash Coast és eridian promontory, fõleg ha nem egyedül megy az ember. Crawmeraxhoz viszont egyedül érdemes csak menni, elbújni a sziklás bugban és szedni lefelé a maggotokat, amíg az összes fegyo proficiency-je 50-en nem lesz. Ez egy nagyon gyors módja ennek.
Djuree
ahha, akkor mi is így fogjuk. most nyomjuk pt2-õt akkor 54-ig kb. jó lesz így.

Waaaaaagh!

armageddon666
Pt1 végén lvl36
Átmentünk Pt2-be. lvl38-ig felmentünk
Átmentünk Dr. Nedhez. lvl38-40-es csúfságok jöttek.
Végigtoltuk, végigtoltuk Moxxit is.
50-esek voltunk kb.
Átmentünk General Knoxxba. 53-54-es ellenfelek. Köpni nyelni nem tudunk.
Visszamentünk Pt2-be további küldiket csinálni. 54-en visszamentünk Knoxxhoz.
Innentõl végig szintben volt a játék :)

Robot revolution várat magára, mert 3an toljuk, és egyik emberke nagyon ritkán ér rá.

@

Djuree
leírom a tényállást:

végigtoltuk a játékot PT1-ben: lvl36-ok lettünk
végigtoltuk zombie islandet: lvl40-ek lettünk
végigtoltuk mad moxxiet: lvl40 maradtunk - nem léptünk szintet a 3 arénától
átnéztünk knoxx-hoz meg a robotos kiegbe, mindenhol lvl35-ös küldik. ez mi? miért nem nõ a szint az egyes kiegekben?
én így gondolnám:
alapgém: lvl1-lvl35-ös küldik
zombie: lvl35-lvl40-es küldik
moxxie: itt csak 3 aréna van, nincs szintlépés, lvl40 marad
knoxx: lvl40-lvl45
robot: lvl45-lvl50
miért nem így van? nem vágom a logikát...és akkor ettõl függene hogy pt2-ben lvl35-tõl vagy lvl50-tõl vannak a küldik. nagy dolog lenne átírni az xp-t meg a pénzjutalmat/tárgyjutalmat magasabbra.

most átmentünk lvl40-en pt2-be, de itt meg lvl33-34-esek az ellenek, nem kihívás. mikor lesznek itt lvl40-es ellenek? remélem nem soká. aztán kíváncsi leszek hogy alakul majd a dlc-k szintje. így elbaszni egy ilyen egyszerû dolgot.....

Waaaaaagh!

Tartarus-os Clapt Trap küldik végén van ...
Arid Badlandben a játék nyitójeleneténél. És kb. 5 emelet magas dög, egy tucat célkeresõ gépágyúval, és unlimited Clap Trap harci robottal. No megy bazi nagy energi ágyúja is van neki.

armageddon666
Ja az alapjáték végén? Akkor még van elõtted 3 DLC, és utána megtalálod :D

@

Djuree
nem küldi, csak beadta játék végén hogy van ilyen, és kíváncsi vagyok rá:)

Waaaaaagh!

armageddon666
Ja mármint hogy gondolom küldiben kell, akkor passzolom. De történet alapján a Hyperion Claptrap-gyárra gondolnék. Hogy aztán az benne van-e a játékban...

@

armageddon666
Tartarus Station gondolom. Legalábbis ott még nem jártam :D

@

Djuree
ez a claptrap assassin ninja killer vagymi hol van?

Waaaaaagh!

armageddon666
második végigjátszást zombi résszel kezdjétek! :D
Kicsit durva lesz, de van kihívás :) Illetve utána vissza kell menni majd General Knoxx elõtt a rendesbõl tolni pár küldit, mert ahhoz viszont így már kevés lesz az ember :)

@

wesker24
Én a 2-dik végigjátszást kezdtem el és már lvl 43 vagyok !