5584
-
ntex #4864 Szerintem sehogy -
ManoNegra #4863 Az egyedül nem jó. Csapatban viszont jó móka. -
ntex #4862 Ez az arénás DLC kiidegel. Folyton behalok a Wave végén és visszadobál egy szintet. Van valami hasznos dolog benne ami miatt érdemes megcsinálni? Mert ha nincs akkor ezt kihagyom most. -
#4861 Azt a koponyát hogyan tudom működésre bírni Mert megrövíditene az utat link -
#4860 Hellósztok!
Hol tudom beállítani, hogy ne kellejen lentartani a balklikket a folyamatos célzásért -
ManoNegra #4859 Én azt szoktam csinálni, hogy végigrohanok a főszálon, és egy rakat mellékküldetés marad a végére, ahol brutál ellenfelek lesznek. De ott az editor is, be lehet állítani a küldetéseket egyenként. -
ntex #4858 De nekem nem csinált semmit miután odaadtam a vault keyt annak a csajnak. Ha kilépek és visszalépek ugyanúgy nem kezdi elölről :D -
#4857 Végigjátszod a pt2-őt, majd elkezded másodszor is. Ennyi. -
ntex #4856 Magától semmi nem történt. Szóval hogy van a 2nd PT2? :D -
ntex #4855 De resetelődik magától vagy kell valami külső save editor a resethez? -
#4854 De van:) Az a harmadik végigjátszás (ha másodszor is elkezded a pt2-őt). Erősebb ellenfelek, erősebb, új fegyverek, stb. -
ntex #4853 Olyan nincs is :D
Amúgy már a zombis DLC-t végigvittem azóta, pár helyen eléggé Serious Sam beütése volt, özönlöttek a zombik... A Moxxi DLC elején járok épp. -
#4852 Kezdheted a pt 2,5-őt elölről:) -
ntex #4851 Megvan a Playthrough 2, leadtam a Vault keyt ahová kellett, átváltott dinamikus levelingbe a játék. Most mi a további teendő? :) -
Bhalage #4850 na a BL2t coopban kell majd tolni! -
ntex #4849 Fincsi kis revolver, lehet vele osztani az 5000-es headshotokat :)
-
ntex #4848 Javítom, még most kezdtem el a Journal begyűjtős questet és 38 vagyok, a mobok 33-34... :\ -
ntex #4847 Az gáz ha én 36-os szinten kezdtem neki a PT2-nek? Így a legtöbb mob 3-4 szinttel alattam van, de 1-2 még így is megizzaszt, de viszont a küldetések egy része már szürke mikor felveszem... Utol fog érni a játék szintben valamikor, vagy egyre jobban le fogom hagyni? -
Tusy #4846 - voltak helyek ahol rakétavető kifogyott ez meg nem (csak néha várni kell az újratöltésre) -
#4845 Azért egy durvább Thunderstormnál nem nagyon találtam jobb elektromos fegyvert, meg a Lightning sem rossz :) -
#4844 Idegen fegyver. Van belőlük rengeteg. Sokat nem érnek. -
ntex #4843 Ez mi?
-
#4842 Multiban hangsúlyosabb MINDEN fejlesztés a játék során. -
ntex #4841 Csak szerintem cseszi szét a játékot az ammo regen stat? Ha szert teszel egy ilyen statra teljesen feleslegessé válik a muníció mint loot. Tudom ez nem egy sima FPS játék, de nekem pl. eddig egyszer nem volt lőszer hiányom. minden fajta fegyverből van nálam az aktuális legjobb, és tudom is váltogatni ha épp fogyóban van egy adott lőszer fajta.
Illetve ezt mondom úgy hogy single-ben játszom, nem tudom multiban mennyivel lesznek erősebbek az ellenfelek, gondolom ott már hasznosabb. De az tuti hogy singleben teljesen felesleges stat, kb cheat -
handrx #4840 A #4821 hsz-ben írtam, hogy én miképpen játszanám végig a játékot.
Több végigjátszással is próbálkozva erre az eredményre jutottam.
A dlc-k területe pedig, az alapjáték "Skags at the Gate" nevű küldetés befejezése után lesznek hozzá férhetőek.
Az alap játékban mikor ezt a küldit leadod Dr Zed-nél, rögtön ott a közelben lesz egy oszlop a házánál. Na ott lehet át lépni majd a dlc-k területére. -
ntex #4839 Sziasztok.
Most kezdtem el játszani a GOTY editionnal, az lenne a kérdésem hogy hogy játszam végig a játékot, mármint olyan értelemben hogy a DLC-ket hanyas szinttől érdemes elkezdeni, ja és hogy hol is találom pontosan a játékon belül a DLC tartalmakat.
Egyedül játszom, nem coop-ban vagy multiban. -
#4838 Borderlands alap, non-steames, 3 euró csak. -
#4837 Felpakkantod hamachit és hajrá. Mi mindég hamachi-n toljuk. Az indító exe-nek van valami paramétere, ahol meg kell adni, hogy mi a host IP címe (itt nyilván a hamachi-s IP címe, ami fix ugye), ez a host-nál és a klienseknél is be kell állítani és mehet is a móka. Persze hamachit át kell engedni a tűzfalakon és a network illesztők sorrendjében legelől kell legyen. -
#4836 Meghalt a gamespy jelenleg... most akartunk volna coopozni. -
#4835 ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR! -
PunkZoli #4834 csak a steamen vett steames és cloudos, ami elmenti a netre a mentéseidet igen -
#4833 A bolti GOTY nem regelhető STEAM-re, saját tapasztalat.
Tudtommal, csak a sima verziót lehet(ett) beregisztrálni oda. -
ManoNegra #4832 -
#4831 Bolti verzió is steam reges, vagy csak a steamen vett?
Igaz, hogy steamcloudon lesznek a mentések egy ideje? -
himpike #4830 Nem tudom volt -e válasz a hangproblémákra, miszerint a játék közben nincs hang.
Nos, realtec hangkarinál valahol lehet állítani hogy hány hercen szóljon a hang és az ott 48000 asszem.. vissza kell tenni 44100ra és megjön a hang.
Keresgéltem fél órát emiatt de nem találtam választ a gondra sehol(vagy nem jött be amit írtak), szal gondoltam megosztom. -
vzajcev #4829 -
#4828 A Magyarítások Portálon már jeleztem, most ide is beszúrom az ott írtakat:
Újabb csomag landolt HJ-nél. Ebben 66 darab fájl, 4,02 MB méretben található.
Ezt ő majd a szokásos akkurátus, pontos módján, saját tempójában átnézi.
Én közben további 30+ szövegfájlt nézek át az együtt megbeszélt elveknek megfelelően.
Előreláthatóan, Karácsonyi ajándékként nem landolhat senkinek a gépén a fordítás - ez szomorú hír, tudom.
De a tekintélyes szövegmennyiség, az egységesítés, és ellenőrzés komoly meló.
Emellett, ezt még tesztelni is kell - tehát, amint készen áll a szöveganyag, én bepakolom az archívumokba, és feltöltöm a netre a BÉTA VERZIÓT.
A tesztelés tehát a játékostársakkal együtt történhet, 2012. januárjában.
Meg kell jegyeznem valamit, amit majd - ha el nem felejtem - a telepítőben is szóvá teszek:
A neten sokkal kisebb méretű lokalizációk is találhatók a Borderlands GOTY-hez. Ennek az az oka, hogy mind a brazilok, mind a lengyelek és az oroszok a szövegek implantálását egy a háttérben lefutó programmal végeztették.
Én NEM BÍZOM az ilyen programokban.
Nem kockáztatom senkinek sem a gépét, operációs rendszerét, fájljait, dokumentumait, jelszavait azzal, hogy egy ilyen segédprogrammal ellátott telepítőt ajánlok letöltésre.
Ezért, a Borderlands GOTY HUN nem lesz kisméretű.
Jelenlegi becsléseim szerint, alulról nyaldosni fogja a 100 MB-ot.
Az okok:
- a játék nem csak az *.int fájlokból olvassa a szövegeket, hanem a játék pályáinak, és hangforrásainak archívumaiból is
- a visszaosztott *.upk fájlok nem egyike nagyméretű.
Türelmet, megértést kérek tehát még Tőletek, és bízom abban, hogy megéri várni a fordításra. -
handrx #4827 Én csak BlueRain-t idéztem! :D -
PunkZoli #4826 hova kellett kivinni? -
handrx #4825 " Ha a pt2-t teljesen kivitted, az összes ellenfél szintje átvált dinamikus skálázásba, ergo a te szintedhez képest fognak fejlődni és erősebbek is lesznek nálad. Ugyanígy működik ez a dlc-knél is"
Ez így is volt a zombi dlcben! Ahogy a hozzászólásomban írtam.
A gond az hogy a ku...a General Knoxx nem igazodott a szintemhez! Magyarán el cseszték a Gearboxnál a dolgot, szerintem. Mert a robotos dlc viszont lvl 60-at írt ami ugye pont passzolt volna az 59-es szintemhez! Csak hogy nem az jön a sorban! :)