5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • BlueRain
    Nekem se az eredeti játék van meg, mégis jól fut mind a 4 dlc-vel együtt.
  • BlueRain
    Ha a pt2-t teljesen kivitted, az összes ellenfél szintje átvált dinamikus skálázásba, ergo a te szintedhez képest fognak fejlődni és erősebbek is lesznek nálad. Ugyanígy működik ez a dlc-knél is.
    De van egy lehetőség, hogy már a pt2 elején beállítsd az alapjátékot vagy a General Knoxx-ot dinamikus skálázásra, itt: http://www.myborderlands.com/QuickFix.aspx
    Ide feltöltöd a mentésed, alul a "Advanced, Experimental, and Dangerous"-kipipálod a "Reset Playthrough 2 and enable dynamic scaling" és a "Reset Knoxx Playthrough 2 and enable dynamic scaling"-ot és már zúzhatod is. De ha elkezdted már pt2-t és ezt úgy csinálod, akkor fogja resetelni az egész pt2-t, de viszont sokkal nehezebb lesz. Pl. te vagy mondjuk 38-as szintű, egy skag lesz olyan 40-es. Nem könnyű. Igazi coop móka;)
  • Bhalage
    hat ez biztos mashogy scalezodik, mint a zombie, mert az egyertelmuen

erre vmi furcsasagot irnak, bevallom nem toltam vele 2ik vegigjatszast, csak elsot... :g:G a dlcket, es foleg ezt en is a vegere hagytam :G

ha megy az angol, itt olvashatsz rola kicsit
    http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=114482
  • handrx
    Hát nagyon úgy tűnik a dolog, hogy az eredeti játékkal is az a helyzet mint a tört esetében!

Konkrétan az a probléma hogy a General Knoxx dlc eredeti játék esetében is LVL.51-es szintet ír a 2. végigjátszásban.

Hiába installáltam fel másképp az eredeti játékot, mint a törtet. Konkrétan így(ahogy a dlc-k és a javítás hivatalos oldalán fent van):

Alapjáték feltelepítése, utána a javítás majd sorban a dlc-k.
    (a törtet meg így szoktam: alapjáték, dlc-k sorban, és a végén a javítás)

Alapjátékot végig vittem 2x, Utána mentem zombizni. Az 53-as karakteremnek meg is felelt a dlc, vagy is a zombik LVL54-en voltak az elején, és szépen haladva felfele " toltam " magam előtt őket. A végén 58-as voltam amikor kinyírtam a LVL60-as fő boss-t, majd leadva az utolsó küldetést is LVL 59 lettem. Mentem a General Knoxx dlc-be játszani de sajna LVL 51-et írt az első küldihez! :@

Pontosan úgy mint a tört játék esetében. Még az installálás módjának változtatása sem változtatott a dolgon!

Szóval 1 módon lehet csinálni a végigjátszást!

Vidd végig az alap játékot, majd a 2. végigjátszást kiválasztva juss el az alap játékban kb a 44. szintre, és így nyomd le a zombikat. Kicsit erősebb leszel a kelleténél, de legalább a zombi dlc végére el éred az LVL50 szintet. Mert kb 6 szintet lehet lépni benne. Így aztán az 50-es szinted pont megfelel a General Knoxx "követelményének".
  • handrx
    Ha az a célod, hogy ne vetítse le minden alkalommal amikor elindítod a játékot az intrókat/logókat, úgy mint Nvidia , 2Klogo, Gearbox logo, akkor szedd le a Gamecopyworld oldaláról a következőt:

Borderlands NO INTRO FIX #1

Ez kicseréli ezeknek a videóknak az eredeti .bik formátumú fájljait 1xű 1KB-os üres .bik fájlokra.
    S mivel hogy nincs bennük semmi videó, nem játszódnak le! Át lépi őket a játék indításkor. :)
  • MerlinW
    Használd ezt
  • IMYke2.0.0.0
    Kiszedni?

Nem kell kiszedned: ott van a "Movies" könyvtárban - a 1xx MB-os az.
    A lejátszáshoz / konvertálásához Bink Tools kell.

• Trubi15
    Valaki nem tudja hogy lehet az intro-t kiszedni?
  • Pretorian
    ClapTrap kimaradt wazawat?

Rage virágbolti verziójának kipróbálása után úgy érzem még jó ideig a Borderlands-el fogok játszani én is. DLC-s területre még nem megyek, előbb végigtolom az alapjátékot meg szénné tápolom magam.
  • Casseus
    valakinek nincs kedve előröl kezdeni? a hétvégét ennek szentelem. kiváncsi vagyok claptrapra is. az kimaradt.
  • kozako
    helósztok.akinek van kedve akkor nyomhatnánk egyet.éppen fennvagyok.bármelyik DLC-be tudnánk menni.Questions a szerverem neve.ha gondoljátok benézhetnétek :) Playtrogh 2 lv 61-es Hunter vagyok.
  • MerlinW
    Valóban 5x lehetett telepíteni a kezdetekben, de ha elfogyott igényelni kellett a nullázást. Azóta már kivették belőle ezt a védelmet tudtommal.
  • Shad01
    Nekem steames verzió van. Amikor először akartam DLC-vel játszani, nekem is leállt töltés közben. Alt+TAb után ráleltem arra az ablakra, ahol be lehetett írni az aktivációs kódot, utána már működött a dolog. Elég bénán van megoldva. Aki kevésbé ért a számítógépekhez, az könnyen megakad itt.
  • Pretorian
    *Egyszerre 5 gépre telepíthető, nem csak 5-ször telepíthető. Az mókás lenne.
  • handrx
    Hello mindenki.

Meg vettem a játékot GOTY kiadásban, végre :D

Feltelepítettem az alap játékot, majd a dobozban található kézikönyv hátulján található utasítás alapján letöltöttem és aktiváltam a dlc-ket.
    A DLC-k letöltési oldalán alul a kisbetűs rész foglalkoztat nagyon!

Ez itt:

This DLC page is only for customers who have purchased a retail Windows PC DVD copy of Borderlands Game of the Year edition. If you purchased Borderlands from a digital delivery service such as Steam or D2D, contact them to upgrade your copy of Borderlands. This content requires an internet connection to be installed and is limited to 5 concurrent installations. This software uses SecuROM™ technology

A nagy kérdésem az lenne, hogy mit is takar ez pontosan? Csak 5 alkalommal telepíthető a játék, vagy mi?

Konkrétan az érdekel mi történik akkor ha újra kell telepíteni valamikor a Windows rendszert, és ugye oda lesz a játék telepítése. Persze át másolhatom máshova a telepítési mappáját. Próbálkoztam vele, át másoltam a 2K Games mappát a jelenlegi Windows 7 rendszer partícióról Windows XP-re. Az alap játék el is indult, de mikor a DLC-k 1ikébe léptem be, csak töltött töltött de nem lépett be! Alt Tab komboval letettem a tálcára a játékot, és látom hogy meg nyilt 1 ablak, hogy aktiválnom kell a DLC-t!

Amúgy magammal vittem a Windows 7 rendszeren használt karakterem, de hiába.
    Meg van egy ilyen szöveg a toboz alján, hátul:

" A BŐVÍTMÉNYEKHEZ INTERNETKAPCSOLAT ÉS 5,34 GB TÁROLÓHELY SZÜKSÉGES. EGYSZERI BEVÁLTÁS LEHETSÉGES. "

Nos akkor mit is takar ez a dolog? Hogy használható fel, s mennyi alkalommal a játék 1- 1 rendszer újra telepítés után?

Válaszokat előre is köszönöm! :)
  • handrx
    Végre valahára, 1 év késéssel megjelent a CD Galaxis kínálatában a játék GOTy kiadása szerény 4990 ft áron. :)

Persze ha a neten rendeled, rögtön kapsz 500 ft engedményt!
  • Fpocok
    Én is így tudom.
  • rumkola
    emlékeim szerint igen összeadódik, de nem jelzi ki sehol
  • Pordycus
    Hali!
    Segítséget kérnék class modokkal kapcsolatban.
    Ha nekem van egy Lilithem 5-s főnix skillel, és szerzek egy classmodot ami hozzáad mondjuk még 3 pontot a főnixhez, akkor az összeadódik? és össtesen 8as szintű lesz?
  • MerlinW
    "szept 1-i megjelenéstől"
    Ne keverjük már a "hivatalos" határidőket a magánember szabadidejével... Gondolkodjunk már. Azt hitte meglesz addigra, de mégsem. Az embereknek többnyire van életük is.
  • Tatyla
    hátööööö én türelmes vagyok mert épp van mivel játszani de letelt egy hónap lassan a szept 1-i megjelenéstől...
  • handrx
    A játékban nincs rá lehetőség, szal a videokártya driverében lehet rá eröltetni !
  • zöldeshányás
    Az élsimítást be lehet valahogy kapcsolni?
  • andrew1988
    sziasztok

ajánlana valaki egy fasza lilith buildet? olyan jó terminátorosat :D
  • MerlinW
    Újab 250MB-os frissítést kaptunk. Yay.
    Nem értem minek tölti le automatikusan ezt, hiszen én baromira nem kértem a BTest rendszert, és nem is akarok segíteni nekik:)

Borderlands Update Released
    Product Update - Valve
    Implemented new opt-in stat-tracking service, BTest, for Steam players.

- The result of ongoing work within Gearbox Labs, BTest is a limited-time experiment that offers you the chance to help us tune and improve our games.

- By choosing to participate in BTest, you help us learn more about the world of Borderlands (what guns are the most popular and effective, what areas are being played the most, etc.) just by playing the game!

- You will be able to compare your characters to your friends and other players throughout the world through the Gearbox Labs site.

- For more information on BTest, visit http://labs.gearboxsoftware.com

Added new EULA and opt-in / opt-out menu choices for BTest functionality.

Save games now sync with Steam Cloud for remote backup.
    Fixed crash issue when connecting to Gearbox Labs
  • llkobe
    Én türelmes vagyok, csak érdeklődtem:)
  • MerlinW
    Pontosan annyit adtunk, amennyit tudunk. Imyke írta, hogy csúszni fog. Türelem.
  • llkobe
    Köszi a sok infót.
  • Solid Snake
    van
  • llkobe
    Okés:) Honosításról van valami hír?
  • KondorKhan
    llkobe, próbáld a szériaszámot aktiválni a steamen, elvileg már működnie kellene :D
  • Jaka923
    Nagyjából fel is soroltad az összeset, akik még foglalkoznak a régi játékaikkal. Úgyhogy én nem mondanám ilyen lazán, hogy ebben nincs semmi különös.
  • MerlinW
    link

Egyébként Valve a 2002-es játékaihoz is dob havonta javításokat a mai napig. Blizzard is nemrég dobott ki javítást asszem a Diablo 2-hőz. Nincs ebben semmi különös.
  • llkobe
    Nekem nem a steames verzió van.. komolyan kiadtak egy másfél gigás patchet a 2009-es játékhoz? Mi a verziószáma, esetleg egy link? Köszönöm!
  • andrew1988
    hali!

akik esetleg játszanak még,azokhoz szól a kérdésem ...
    odacsapódhatnék valakikhez, akik playthrough 1-et kezdenek?
  • MerlinW
    Milyen topikban vagyunk?:)
  • llkobe
    Miféle másfél gigás peccs? Mihez?
  • MerlinW
    Fals alarm, rossz vírusírtó.
  • Shad01
    A steamos borderland.exe vírusgyanús a vírusirtóm szerint. Újból letöltöttem a steamról, és ismét vírusosnak írja.
    Más is tapasztalt ilyet?
  • PunkZoli
    persze gondolom még így is gamespyosak, minden esetre leszedem és megnézem, már csak azért is, hogy feltöltsem a saveimet... lehet megoldják valahogyan, hogy átfordítja majd a karaktereket steamworksre a 2 megjelenésénél