Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Djuree
végigtoltuk haverral a gémet, 36-osok vagyunk. elkezdjük a zombis részt vagy a 2. végigjátszást? Hogy a szintek majd jól jöjjenek ki.

Waaaaaagh!

FSpofon
http://www.youtube.com/v/nsV4M0u8YJc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Arab money

pögyig ez egy Guardian a Borderlandsból

fotográfik kolomp edisön :D

csak a thunderstorm jó meg az eridian lightning szvsz de nekem elektromos beállítottságú a két karakterem is. Lightningot knoxx-nál ad.

<#ijedt>

ok nyugi, ez nem az a játék :D

eridian fegyót akkor dobál az ellen ha erõs a party-tok, olyankor esik gyakrabban narancs is , de általában gyengék estek nekem mindig. Diabloban jobb loot volt, itt meg a láda jobb. Vagy rosszul emléxem?

wesker24
Ha mázlid van akkor késöbb Old Heaven-ben lesz majd Alein fegyverek !

Nálam az egyik fegyveres automata bódénál volt meg aztán ha jól droppol akkor az enemy is szokott dobni de a játék végére teli leszel idegen fegyverekkel mert a ott már aztán jönnek az Alienek ezerrel !
MerlinW
Miután véletlenszerûen dobálja a fegyvereket, mindig máshol. Egyébként többnyire használhatatlanok, ne fûzz hozzájuk nagy reményeket:)

[merlinw.org]

Megint csak kérdeném HOL lehet alien fegyverekhez jutni a játékban?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

armageddon666
Sera Guardian. Ott van az alján. És azért nem felismerhetetlen :D

@

Pedig abból akar lenni :P

IMYke2.0.0.0
Akkor nem vagyok egyedül - én is értetlenül állok a dolog elõtt.

Mert, ha mondjuk egy Borderlands szörnyike akarna lenni, akkor értékelhetném.
Absztrakt (agyament) rajként elmegy. Minden más értelemben: inkább fektetné másba az energiáit a rajzoló. <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez mi: :)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Szerintem meg jó ötlet volt a sorrend, ha a DLC-k készek, akkor a többi már "hamar" kész lesz. Hajrá!
Úgy is akarok venni egy GOTY kiadást. Néha jó lesz majd egy fél órára belemászni :)

IMYke2.0.0.0
Ezért nem tûnik olyan gyorsnak a haladási tempóm :((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az tök jó, bár szvsz a három DLC területe az sokkal nagyobb mint a 3 teljes terület.

IMYke2.0.0.0
Százalékot nem tudok adni - tovább tartana annak kiderítése, mint maga a fordítás :))) - de megnyugtatásul közölném:
- 3 teljes terület magyar
- 3 DLC teljesen magyar

Van valakinek tippje, hogy az Intelstellar Assasin Ninja Clap Trap-et hogy a rákba lehet hazavágni?

"Kaphatnék még egy utolsó lövést ebbõl a kiváló minõségi Jacob féle kézilõfegyverbõl?"

Nagyon várjuk a honosítást, kaphatunk egy helyzetjelentést?
MerlinW
Teleport portálokban tudod elindítani. A lista végén vannak.

[merlinw.org]

Játékon belül vannak, nem kell/lehet külön elindítani.

Miután végig vittem az alapjátékot, hogyan lehet a kiegészítõket elindítani?

armageddon666
ez jutott eszembe

am nem rossz :D

@

IMYke2.0.0.0
"Atlas regrets that you are on its 'must die' list and hopes that you will continue to use our products should you survive this encounter."
:)))))))))

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Optimus Prime
Ha a játék hangulata, stílusa érdekel én azt mondanám részben western, részben olyan.. borderland :) feeling. Egyébként olyan, mint egy RPG felvehetsz questeket, majd ahogy neked tetszik teljesíted õket, vehetsz cuccokat, de persze van loot is. De ha itt meghalsz, akkor egy U-New checkpointhoz teleportálódsz (kicsit Sliders vagy Stargate típusú féregjáraton át).

Ha érdekel az achievement, akkor Steamen vedd meg, ha nem számít akkor bárhol és tényleg érdemes a GOTY kiadást beszerezni, bár az alap játék is jól gyakható.

Újfent mosolyogva olvasom, hogy sokaknak brutál gépen akad a játék. Az én gépemen meg full grafikán, azaz minden effekttel, Vsync, AA 1440x900-on simán megy. Az Unreal3 engine egyébként is piszok jól optimalizált, nekem 3 Ghz Celeronnal is anno csak a Batman AA demója szenvedett.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nekem AMD Phenom 810 procival, 4GB rammal, és egy HD4730-al (ami gyenge, de legalább sokat fogyaszt és hangos) elég normálisan megy, igaz "kis" felbontásban 1280-ban használom, de maxra állítva. A nevezett város néha nálam is beszaggat, de van, hogy órákig nyomom és nem, igaziból nem értem mitõl függ, talán a memóriában maradt szeméttõl? De mint írtam elég ritkán csinálja.

Alien fegyvereket hol lehet szerezni? Azt hiszem túlságosan elõrefutottam a DLC dolgokhoz és valahol kimaradtak ezek ...

IMYke2.0.0.0
Haladunk vele. :)

Oké, de nem ezt kérdeztem. :D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

lolSL
game of the year változatot szerezd be ami tartalmazza az összes dlc-t.

1: Majd a nyáron lehet megvenném ezt a játékot és az lenne a kérdésem hogy érdemes megvenni a DLC-ket vagy anélkül is élvezetes? És amúgy is miféle játék ez? Ne mondjátok hogy olyan mint a Diablo mert azzal még nem játszottam. :D

2:Kedves Imi, hogy állunk a magyarítással kb.? :)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

nekem meg megcsinálhatná valaki a 20köröset, akinek van steame, kap acsivmentet
van egy 8 as karakterem ,bejössz egy maxolttal és hiphopp megvan
a lényeg, hogy moxxis dlc meglegyen
frenc: punkzoli
én most kezdtem újra a játékot, igaz, már mindegyik karakterem maxon van, de újra indítottam egy hunter level 1-en. Akinek van kedve, csatlakozhat. Id-m: boom6991. De én is szívesen segítek másnak, ha elakadna vagy csak úgy szimplán.
egy kicsit tényleg jobb lett, köszi:)
de igazából az bosszant, hogy a 6950 2GB kariamt átlagban 48%ban használja ki a játék....:(

Nekem 120fps-t megy stereo3d 720p-be (azaz majdnem annyi pixel mint a fullHD) az idõ 90%-ban , SLI 9800GTX-kszel

Triple buffert nagyon szereti. Persze durva geometriánál nekem is leesik ...

60-ra : ))

armageddon666
Azért Unreal Engine 3nál ne kelljen már említett vasak mellett kompromisszumot kötni :)

Am úgy rémlik egy hatalmas nVidia logó díszeleg a játék elején, szal ha 4890nél akad azt még meg is érteném talán, viszont GTX560Ti-nél? :D

@

-triple buffer a titok nyittya' , kapcsold be, az AA-t meg kapcsold ki , és igenis jól optimalizált a területekhez mérten

mooo
Nem a legjobban optimalizált,nekem HD4890videokártyám van és core2quad Q9550
és bizony eléggé be tud lassulni pár helyen,de van ahol szépen fut.Ha az árnyékokat kikapcsolom,akkor viszont szépen fut,lehet neked is megoldaná.
Tisztelettel érdeklõdnék, h kinek hogy fut a játék, mert több havernak és nekem pl a robotos DLCben a kezdõ városban iszonyat szaggat (15-25pfs...), és bizonyos nagyon árnyékos területeken is...bosszantó a helyzet, mert i5core 2500k+6950 2gb és GTX560Ti szintû gépeken lassul be ennyire...valakinek valami ötlet?

armageddon666
Mi haverokkal végigtoltuk P1-en, aztán elkezdtük P2-t, és még eléggé az elején átmentünk P2 DLCkre. Na Knoxxnál most megakadtunk, szóval vissza rendes küldikhez. Aztán azóta nem volt úgy hogy mindhárman ráértünk :\

@

Én erre nem tudok válaszolni. Eddig úgy látom ha nem az alapküldetések után próbálkozol, hanem közben, akkor kb. annyira nehezek csak. Más tészta, hogy lehet spoileres küldetések is lesznek ...

lalakov
Lehet valamit kezdeni a DLC-kel, hogy ne legyenek túl könnyûek (P1), de ne legyenek túl nehezek sem(P2)?
IMYke2.0.0.0
<#bee1><#buck>

armageddon666
Szerintem gagyin hangzik és nem illik a környezetbe, a karakterhez sem igazán. Mármint mondod valaha is magyarban hogy kemény, mint a tégla vagy valami? :D Betont inkább használjuk így. Szerintem ez így faja, és úgy mondom ezt, hogy alapvetõen nem szeretem a fordításokat, pláne nem a nevek lefordítását. (Még ha szükségesnek is találom racionálisan tekintve)

@

Rowlend
Szerintem jobb a beton. :)

GET OVER HERE!

wesker24
Mi bajod a Téglával ? Nem jó a hangzása ? Vagy nem illik bele a környezetbe ?
pointer4
De Imi, az nem azt jelenti :D