Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waaaaaagh!
Next PC upgrade: 2022
Arab money
fotográfik kolomp edisön :D
ok nyugi, ez nem az a játék :D
eridian fegyót akkor dobál az ellen ha erõs a party-tok, olyankor esik gyakrabban narancs is , de általában gyengék estek nekem mindig. Diabloban jobb loot volt, itt meg a láda jobb. Vagy rosszul emléxem?
Nálam az egyik fegyveres automata bódénál volt meg aztán ha jól droppol akkor az enemy is szokott dobni de a játék végére teli leszel idegen fegyverekkel mert a ott már aztán jönnek az Alienek ezerrel !
[merlinw.org]
http://www.keiththompsonart.com/pages/archguardian.html
http://www.keiththompsonart.com/pages/rifleplatelet.html
http://www.keiththompsonart.com/pages/riflespindle.html
Azt hittem felismerhetõ <#vigyor3>#vigyor3>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Mert, ha mondjuk egy Borderlands szörnyike akarna lenni, akkor értékelhetném.
Absztrakt (agyament) rajként elmegy. Minden más értelemben: inkább fektetné másba az energiáit a rajzoló. <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Úgy is akarok venni egy GOTY kiadást. Néha jó lesz majd egy fél órára belemászni :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- 3 teljes terület magyar
- 3 DLC teljesen magyar
"Kaphatnék még egy utolsó lövést ebbõl a kiváló minõségi Jacob féle kézilõfegyverbõl?"
:)))))))))
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha érdekel az achievement, akkor Steamen vedd meg, ha nem számít akkor bárhol és tényleg érdemes a GOTY kiadást beszerezni, bár az alap játék is jól gyakható.
Újfent mosolyogva olvasom, hogy sokaknak brutál gépen akad a játék. Az én gépemen meg full grafikán, azaz minden effekttel, Vsync, AA 1440x900-on simán megy. Az Unreal3 engine egyébként is piszok jól optimalizált, nekem 3 Ghz Celeronnal is anno csak a Batman AA demója szenvedett.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Alien fegyvereket hol lehet szerezni? Azt hiszem túlságosan elõrefutottam a DLC dolgokhoz és valahol kimaradtak ezek ...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
2:Kedves Imi, hogy állunk a magyarítással kb.? :)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
van egy 8 as karakterem ,bejössz egy maxolttal és hiphopp megvan
a lényeg, hogy moxxis dlc meglegyen
frenc: punkzoli
de igazából az bosszant, hogy a 6950 2GB kariamt átlagban 48%ban használja ki a játék....:(
Triple buffert nagyon szereti. Persze durva geometriánál nekem is leesik ...
60-ra : ))
Am úgy rémlik egy hatalmas nVidia logó díszeleg a játék elején, szal ha 4890nél akad azt még meg is érteném talán, viszont GTX560Ti-nél? :D
@
és bizony eléggé be tud lassulni pár helyen,de van ahol szépen fut.Ha az árnyékokat kikapcsolom,akkor viszont szépen fut,lehet neked is megoldaná.
@
@