Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crawnál egy lvl 1-es karit kb 10 perc alatt fel lehet húzni maxra.

IMYke2.0.0.0
Akkor csak nekem volt mázlim, mert amikor 11-14-es Szirénnel beléptem egy ilyen buliba - fórumtársaink emlékezhetnek - akkor nem telt el fél <1-1,5 óra> délután, és már 22-25-ös szinten loholtam a csapatban, gyilkolászva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tonyr
igen, tudom ! sokat nyomtam coop-ba haverokkal, DE aki kis lvl-ü annak uncsi me bele se szol a küzdelembe, csak futkos hiába van ott.. 5 ora kell igy kb mire ér valamit az ellenséggel... ill ha pl velem nyomja akkor nem is látja a játékot h mi hogy milyen.. érdemes elöször végigjáccani a game-t azt utána coop-rulez
szentem

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Szinoníma vagymi XD

Positive Mental Attitude

Roger6
Én Power Leveling-nek ismerem, de a lényeg ugyanaz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

IMYke2.0.0.0
Nem így van.
30-40-es mellett ott kolbászolhat nyugodtan egy 1x-es is - legfeljebb többet támogatod, segíted az ellenfelek aprításakor. Diablo (1-2) multiban (Battle.net) ismert kifejezés: "húzás" zajlik így.
Nagyon hangulatos, és érdemes kipróbálni - arról nem is beszélve, hogy sokkal-sokkal-sokkal gyorsabban lehet fejlõdni, jobb fegyvereket lehet találni így.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tonyr
jah , na mind1, amugy nem sok értelme lenne együtt jáccanunk mig nem vagy 35-40-es szintü mivel ha én inditok szervert akkor egy lövés neked azt annyi, ha te inditasz akkor meg nekem tul könnyü ill 1xp per ölés.. értelmetlen...
vidd végig a game-t azt utána cool lesz

Fenntvan az 1.41es patch? Ha igen akkor valószínüleg tényleg tûzfalgond lesz

Positive Mental Attitude

tonyr
kiirja hogy nem tud csatlakozni a gamespy-hoz

Én még csak 16os siren 😄 Sajna nem tudok megoldást, mert nekem azonnal ment minden. Ööö mit értessz azon, hogy nem mûködik?

Positive Mental Attitude

tonyr
hello
én jönnék
42es lilith vagyok
csak info kéne hogy hogyan jáccunk, hiába eredeti a game-m minden dlc-vel gamespy nem müködik, talán tüzfal...

Aki mostanában jönne játszani, az vegyen fel: hcore88
Jó lenne már épeszû emberekkel játszani, mert nagyon unom, hogy mindenki rohan ide oda, meg felkapkod mindent mindenki elõl.

Positive Mental Attitude

MerlinW
Nem.

[merlinw.org]

DarkSl4yer
hi!
Erõsen gondolkodok a játék Goty kiadásának megvételén de egy valami nagyon érdekelne, a dobozos verzió is steames??
Mi most kezdtük haverral a general knoxxos DLC3at, a playthrough2 zombizás és az aréna után, de itt lvl50es ellenfelek jönnek, mi meg már 55ösök vagyunk..

És nálunk is van az a probléma hogy neki mennek tovább a backpack sdu-k én meg nem kapok többet 33 után csak gránátmodokat kapok helyette, ez mitõl van? Mind a kettõnknek ugyanazok vannak fenn DLC4ig + az új patch 1.41

MerlinW
Annyira abszurd, hogy Zavvi amellett hogy általában minimum 20%-al olcsóbban ad mindent, £1 a szállítás tételenként. Itt van pl a GOTY 6000Ft-ért:

Borderlands: Game of the Year Edition
In stock | This item will be dispatched as soon as it arrives
PC £15.95
1 £15.95
Total Delivery Cost: £0.99
Total Order Value: £16.94

[merlinw.org]

Optimus Prime
Inkább használd az eBayt. Olcsóbb, nagybb választék és nekem eddig az évek alatt 1 csomagom - sima borítékos CD, 2 font - veszett el. Az ilyen nagyobb üzletek értékbiztosított és egyéb posta díja abszurd.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
Mennyire jó lett így a játék😊 Végre mindenhol lvl69-es monszterek jönnek😊

[merlinw.org]

Broafka
majd benézek, de nem csak a játékokkal kapcsolatban vannak fenttartásaim

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Érdemes belátogatnod ide, sok tanáccsal, tapasztalattal tudunk segíteni: SG.hu - 'Eredeti játékaink' topik - hiszen, sokan rendeltünk már külföldrõl, nem külön számláról.

Broafka
hát majd lehet neki esek az ilyeneknek 😊
köszi a tippeket

cikasz
A legeslegegyszerübb módja ha értékbiztositással kéred a postázást! Az már nyomonkövetést is tartalmaz és általában csak + 1-2 usd/eur.

http://www.akciofigura.hu

MerlinW
Írsz egy levelet, hogy nem érkezett meg (kb 2 hét után) - ha nem megy az angol ott a gugli fordító, vagy keresel valakit aki tud - ellenõrzik mi a pálya és ha gond van újrapostázzák.

[merlinw.org]

Broafka
nem csak errõl van szó, hanem másmilyen ilyen dolgokról is. Meg most érted, megveszem, kifizetem a pénzt, és nem jön meg az áru, mit csinálok? felhívom õket? és ha nem veszik fel? beperlem õket? jó vicc.

lehet túl aggodalmaskodom a dolgokat.

Egyébként azt tervezem, hogy nyitok egy új számlát, arra felrakom a kellõ pénzt amit épp költenék online dolgokra, és arról lophatják a dolgot...

IMYke2.0.0.0
Fuj-fuj warez [<#ravasz1>]

Borderlands.Patch.1.4.1-RELOADED 😊 juhaaaaaaaaa
IMYke2.0.0.0
Nem teszik - nem fognak ennyi pénzért bebukni egy teljes hálózatot 😊

Broafka
én valahogy nem merek rendelni külföldrõl, túlságosan parázok, hogy átvernek, lehúzzák a pénzem, stb

IMYke2.0.0.0
És a Borderlands GOTY is eléggé jutányos, ZAVVI-ról rendelve.
Én megvettem, mert megérdemli.

MerlinW
Offline játszhatsz, ha az 1.4-es no-dvd-t használod (claptrap dlc-bõl borderlands.exe és steamapi.dll). Persze az 1.41 újdonságait nem fogod látni, de játszani játszhatsz.

Halkan megjegyzem, hogy pár hete az összes DLC 2$ volt Clap kivételével, azaz 1500ft volt az elsõ három.

[merlinw.org]

Broafka
vártam! 😄
még mindig nincs 😞
pedig már játszanék vele nagyon

pointer4
Vársz 1-2 napot, és lesz.
Broafka
honnan tudnék leszedni egy crack-et? :-/

Broafka
fene, a játék eredeti, a DLC-k nem, így a patch-hez kéne crack :-/

Super végre meg érkezet.
MerlinW
<#taps><#taps><#taps>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Borderlands v1.4.1 Patch

Changes in version 1.41:

* Level cap increase of 8 levels for all players.
* <->Original Borderlands players will now be able to achieve level 58.
* <->Owners of The Secret Armory of General Knoxx can achieve a record setting increase to a maximum level of 69.
* Enemies now scale to new level caps throughout the whole game as long as playthrough 2 has been completed.
* Item drops (with the exception of COM Decks) will now scale to new enemy level caps.
* DLC4 Achievement/Trophy glitches that have affected some users will now properly award players for obtaining these achieve.

MerlinW
Lényegtelen, warezzal is lehet játszani a hivatalos "szerveren", hiszen nincsenek szerverek, maguk a felhasználók azok.

[merlinw.org]

Valaki nem akar esetleg Garenan velem Co-op ba játszani? 😊 Csóró vagyok és nem tudom megvenni 😞

Nekem is volt ilyen, újratelepítettem és elmúlt.

Sziasztok!

Az mitõl lehet hogy játék közben 10-15 sec-re megáll a kép?
épp gondoltam hogy megveszem a játékot de így nem hiszem hogy kiadok ennyi pénzt. Az 1.21-es patch van fennt ati videókarim van a legújabb driverel.
Broafka
ha már egyszer megcsináltad akkor már csak gránátmódot ad

helló.a haveromnak a Claptrap javítókért gránátmódot ad. nem tárhelynövelõt:S az mérvan???mer nemnõ a tárhelye :S
IMYke2.0.0.0
X-BoX 360-as GOTY:

JethroHUN
legit dolgokat nem nehéz csinálni, de igazán erõket már ki kell trükközni.
De hibák is elõfordulhatnak, hiányzó textúrák pl

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

IMYke2.0.0.0
Ne akarj csalni, jó?!
Bármilyen külsõ MOD agyoncsapja a játék hangulatát.

Mer amugy hogyan kell moddolni??Mer amikor én lövök a tüzes fegyómmal akkor valaki írja hogy no mod pls.azisaz??és a pajzsa hogylehet valakinek egy kimondhatatlan számjegyû szám-os damage??😄 és hogylehet moddolni a pajzsot??😄
Broafka
pff, egyre több a modder...

marhára elrontja a hangulatát a játéknak amikor próbáljuk kinyírni crawlemaxot, és bejön egy emberke, halhatatlan, és 2 lövésre megöli. És az a legjobb, hogy hiába írom úgy a játékot hogy craw mod=kick õk szarnak rá, akkor is belép

komolyan ki kéne tiltani a csalókat, vagy valami külön szervert csinálni nekik, mert ezek rontják el az összes jó játékot

köszi 😄 énis valami ijenre gondoltam 😄
Moxxi trezorja sem végtelen, max 48 emlékeim szerint.