Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez utóbbi nem kötelezõ.
A játék igazi arcát a kooperatív játékmód alatt mutatja meg, amiben - jó esetben - a 4 különálló osztály képviselteti is magát.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy olyan kérdésem lenne hogy van benne 4 karakter ha minden igaz és bármelyiket választom mind a 4-nek ugyanaz a pálya jelenik meg vagy sem?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Most már csak az *.upk-k mûködését kell leellenõriznem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Részemrõl a téma lezárva.
Ha fenn van a madd moxxi kieg, akkor ott van bank.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez nem Diablo 2 és társai, ez akció játék :)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tehát te leszel alap 2. pl végén 53 a zombik pedig 54, és szépen " tolod " magad elõtt õket. Már mint 1 szintel leszel alattuk. Nálam is így volt, a végére 58 voltam, lenyomtam a 60-as boss-t, le adtam az utolsó küldetést is majd megléptem az 59. szintet. Csak épp jött a probléma a General Knoxx ekkor is 51-es szintet írt az elsõ küldinél.
Meg jegyzem meg néztem a kíváncsiság kedvéért a robotos mit ír. A robotos 60-as szintet kér az elején. Ami pont passzolna az 59-es karimhoz, csakhogy nem a robotos jött volna a sorban :S
Persze nem számított annak idején mikor játszottam hogy tört a játék vagy eredeti, nem volt az sem hatással a problémára hogy az eredetit nem úgy raktam fel mint korábban a törtet!
A törtet így: alap játék fel, utána sorban a dlc-k majd a végén a javítás!
Az eredetit meg úgy ahogy a hivatalos dlc letöltõ oldalon írták: alap játék fel utána a javítás majd sorban a dlc-k.
De hiába installáltam fel az eredetit másként mint a törtet, ez a General Knoxx 51-es szint dolog nem változott semmit!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utána lenyomtam a zombikat. Kissé könnyû volt, mert így már az elején is csak 42-es szinten voltak. De legalább a végére 6 szintet lépve pont jó volt a karakterem a General Knoxx DLC-hez, mert az meg LVL 51-et ír az elsõ küldetésnél. Utána meg a robotosat játszottam végig.
Meg is mondom mért így csináltam!
Többször játszottam a játékkal s a dlc-kel. Minden alkalommal mire a General Knoxx jött volna, nem stimmelt a karim az elsõ küldihez. Magyarán túl erõs volt az 51-es elsõ küldihez. Így aztán nem lett volna semmi kihívás megcsinálni.
Konkrétan ha végig játszom az alapot, akkor a végn kb LVL36 vagyok. A zombik 2. pl esetében már a legelsõ küldinél LVL 42 szintet "követelnek". Vagyis nem mehetsz alap pl2-ben 1bõl zombizni, esélyed nincs ellenük LVL 36-on!!
Oké végig vittem megint az alapot, a végén LVL 53 voltam, mentem zombit írtani, pont jó volt, mert õk LVL 54 szinten voltak az elején. Simán végig vittem a végén LVL 59 lettem. Erre mennék a General Knoxx dlc-be, mire az azt írja megint hogy elsõ küldihez LVL 51 kell.
Na szeva... ez így megint nem lett jó!!!
Szóval inkább úgy csináltam ahogy a hszm elején írtam. alap 1x végig. pl2-t csak LVL 45-ig, utána a könnyû zombi írtás. Így a végén kb LVL51 leszel. Mert ugye 6 szintet lehet lépni kb a zombiknál. Így aztán pont jó lesz a karid a General Knoxx LVL 51 követelményéhez!
most jarok pt1 vegen 34es szinten.
koszi.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Én ezt a talentfát favorizáltam Soldierként, így lesz HP és Armor regenerációd a harcok közben, továbbá a shotgun perk miatt érdemes a legerõsebb shotgunokat használni amit épp találsz közelrõl fejre durrogtatva, messzire Sniper puska.
http://www.borderlandsthegame.com/skilltree/roland/#01505555050500005050055
Persze lehet vitatkozni hogy a turretre, ammo regenre nem pakoltam semmit, mint mondtam a a turretnek Single Playerben szvsz semmi haszna leszámítva azt hogy az ellenfelek figyelmét elvonja, a cooldown csökkentõje ki van rakva, a többinek meg semmi értelme, inkább legyen saját regeneráció és harci tulajdonság növelés. Ammo regen perk single playerben meg sztem 2 okból is hülyeség: egyrészt bõven van elég muníció a játékban amit lehet találni / venni, másrészt ha kirakod gyakorlatilag az ammo mint felvehetõ elem a játékban hasztalan lesz, mert nem fogsz tudni felszedni lõszert, lévén mindig tele leszel és ez nekem kicsit illúzióromboló volt :) Szóval a perk fa amit linkeltem nem muszáj hagyatkozni rá meg követni a tanácsaimat, én csak azt írtam le én hogy játszottam, mit láttam érdemesnek és mit nem :)
tudom itt vannak olyan emberek akik mar vegigvittek minden karakterrel, ezert szeretnek kerni tanacsot a soldierhez, hogy milyen fegyoval erdemes nyomulni vele, illetve milyen skilleket erdemes huzni. single playerre kellene, aki tud segiteni elore is koszi. most vagyok 13mas.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Multkor tesóval akartuk tesztelni az online játékot hamachival miegymással, hát csak a sima offline LAN jött össze, de az simán. (Azóta sikerült az online is)
carpe diem
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD