5584
-
totya4 #5224 Nekem is ezt csinálta, GOTY változattal, mondjuk a banditák lőttek keményen. Az első igazi (hely) mentés akkor lesz mikor elérsz a táborba. -
#5223 Olvastam, hogy a GOTY kiadáshoz készült, de nem gondoltam, hogy az alap Borderlandsnél ilyen problémákat okozhat a magyarítás. :(
Na majd később, úgy kb. fél év múlva újból előveszem a játékot, akkor már GOTY-t. Most képtelen lennék még egyszer végignézni a kezdő jeleneteket. -
#5222 Nos, amennyiben a sima Borderlands-re telepítetted a honosítást, akkor ez előfordulhat.
A Borderlands honosítását ugyanis a "Game of the Year" változathoz készítettem - amiben benne van a 4 hivatalos DLC is.
De ezt olvashattad a honosítás telepítőjében is. -
#5221 Ez vmi warez hiba lehet, gondolom. A banditák is (mikor először jelennek meg) csak állnak és nem lőnek. És akármelyik mentési pontig eljuthatok, mindig a kezdetekhez helyez betöltéskor. -
#5220 Vártam is egy kicsit. Ráadásul újraindításnál azt írja, hogy játszottam 15 percet, de mégis az elejére dob. Megpróbálom mégegyszer... -
#5219 Ez jó kérdés.
Én mindig úgy csinálom, hogy megvárom, míg a jobb felső sarokban a fehér Borderlands logo eltűnik, amikor egy előörshöz, vagy mentésponthoz érek, mozgok még ott még pár mp-et, és csak aztán lépek ki a játékból - mégpedig szabályosan. -
#5218 Hello!
Ma elkezdtem a játékot és elvittem az első mentési pontig (ahol megjelent az a fehér jel), azután kiléptem a játékból. Újraindítás után pedig megint az elejére tett, a robot megint kezdte a hülye dumáját...
Miért nem a mentési ponthoz dobott? -
#5217 Remélem, segítettem :)
i2k012 vagyok Borderlands-ben :) -
culee #5216 Imába lesz a neved foglalva :D Köszi szépen, gondolom a srácnak a frissítése letiltotta a portot. Még egyszer köszöntük. Jó játékot -
#5215 Nézd meg a portokat is - a játék is írja, hogy melyeknek kell nyitva lennie.
Ezekről van szó:
Application: BRDRLNDS External port: 7777 Internal port: 7777 Protocol: TCP/UDP
Application: BRDRLDS1 External port: 28900 Internal port: 28900 Protocol: TCP
Application: BRDRLDS2 External port: 28910 Internal port: 28910 Protocol: TCP
Application: BRDRLDS3 External port: 27900 Internal port: 27900 Protocol: UDP -
culee #5214 Mi is ezt tettük és eddig minden tökéletesen működött is. Egyik napról a másikra adta be a kulcsot :( Úgy h a játékkal nem is csináltunk semmit, de még a gépekkel sem. Kb Windows frissített egyet és ennyi. Lehet nem is a játékkal van a gond, lehet IP v kapcsolat probléma lesz itt, csak gondoltam felírok ide hátha tud valaki valamit. Meg hát láttam hogy itt hasonló elkötelezett hívei vannak e játéknak :D Azért még várok hátha lesz ötlet. Köszi a választ -
#5213 A játékhoz nem kell trükközni - minden verzióval működik az ingyenes kooperatív játék [WRZ, STEAM, dobozos = egykutya]: egyszerűen készítetek egy GameSpy accountot és a játékban beírjátok [bejelentkeztek] az adatokat, majd valamelyikőtök készít egy játékot, a másik csatlakozik = öröm és bódottá'.
-
culee #5212 Sziasztok kollégák! Egy kis segítséget kérnék, hátha ti meg tudjátok oldani. Lakótársammal kb egy hónapja coop-ba toljuk a játékot hamachin. Minden rendben is volt, amin meg is lepődtünk, csak install-szoba hamachin-és már ment is a game. Múlt héten mikor mindent a szokásos módon indítottunk, nem találta meg a hostot. Kipróbáltunk azóta minden host-join kombinációt, de semmi sem segített. Jó lenne folytatni, ugyh ha tud valaki valami hasolnó problémáról/megoldásról, örömmel venném ha megírná. Köszi -
#5211 Löszert nem tudsz cserélni azt a szörnyek dobják nagy részt vagy az Ammo automata gépnél lehet venni ! -
#5210 Jah! Na de lőszert??? :D -
#5209 Edobod, másik felveszi. Bonyolult, mi!? :D -
#5208 Skacok! Coop módban hogyan lehet egymás között tárgyakat átadni? -
#5207 Jaja phase walk-ban mindenkit halálra lehet szivatni, sebződnek ahogy közibük rohansz. Aztán mikor lejárna, beállsz az ellenfél mögé, beng, jó kis sebzés visszatéréskor és hátulról fejbekapod (van aki melee-re gyúr, az sem rossz). Legjobb, hogy közben felgyógyultál és már tök máshol vagy, mint ahol számítottak rád. Ha jól rakod össze a skill-eket, olyan gyorsan használhatod megint, hogy gyakorlatilag alig vagy sebezhető állapotban a normál fázisodban. Arról nem beszélve, hogy ennél gyorsabban nem lehet gyalogosan közlekedni, kiváló bandukoláselkerülő módszer.
Halhatatlan gyilkológéppé változtatja a siren-t, pláne az elementális skill-ekkel jól összegyúrva. -
#5206 Hát én szerintem a Vadász a tuti. -
#5205 Ööö az első rész legerősebb képessége volt a fázis:) Maximumra felfejlesztve végigszaladtál a népen és hullottak körülötted. A gyógyulásról nem is beszélve:) -
#5204 Mármint a sebezhetetlen vagy, nuke-dot-nuke, közben szinte maxhpra visszagyógyulsz fázis sétára gondolsz te is? Arra ami bónusz sebességet ad így tök gyorsan lehet közlekedni?
Roland játékpuskája tényleg jobb... -
#5203 Én rendesen használtam a fázis sétát - szeretem. -
#5202 Maga a karakter csinos. De ez fázis séta képesség annyira egy hasztalan dolog, hogy csak na. Csak az elementál class-ok miatt erényes a kis csaj. -
#5201 Borderlands 2 - Lilith
-
ntex #5200 fősztori alkalmával lehet majd leengedni őket -
krisztajo #5199 Ok, köszi! -
#5198 Igen. :) -
krisztajo #5197 Help! A keleti Rozsdás legelőn hogyan lehet leengedni a hidakat?
Vagy erre lesz később küldetés?
-
totya4 #5196 Vagy a szövegkinyerő hibája (amit azért kevéssé hiszek), vagy a programozó akarta így felhívni a figyelmet arra hogy ezek a szövegek unicode kódolásúak (bár elvileg ez az egész fájlra kéne vonatkozzon nem sorokra...). Esetleg megkérdezheted azt a "jó barátodat" idézet:MP, aki ezt a kinyerőt készítette. -
#5195 Ez az "***UNICODE***"-dolog azért érdekes, mert valóban benne van a szövegekben, még pedig sokban:
De, átnézem, hátha lehet kezdeni valami a dologgal.
-
totya4 #5194 Kis hiba, ami lehet a szövegkiszedő hibája: kép -
#5193 Értem. Köszi a jelzést, akkor a "sorozat"-ra kitalálok majd valamit. -
totya4 #5192 Ühüm, oké, akkor ez egy hiba a magyarításban, mert ennek így semmi értelme nincs. Úgy figyeltem meg fegyvereknél, hogy ez az érték azt takarja, hogy egy lövedék helyett annak hányszorosát lövi ki egy ravasz húzásra a fegyver. Tehát pl. ha 300%, akkor egyszerre 3 lövedéket lő ki, ha 500%, akkor egyszerre 5-öt. Megnéztem kétféle típusú fegyvernél is. Tehát magyarul ez "Egyszerre kilőtt lövedékek száma" kellene hogy legyen, vagy valami frappánsabb.
kép -
#5191 Ezt:
-
#5190 Máshol nyilván nem baj ha egy angol szóra több kifejezést használsz,itt viszont utána kellett néznem a neten,hogy mit erősít a mod,mivel a talenteknél nem találtam egyezőt. -
totya4 #5189 Helló, fegyvereknél mit akar jelenteni a magyarban: "gyors tűzszámláló" ? -
#5188 Értem én (tudom, hogy egyazon képesség, ezért azonos elnevezés kell), fel is írtam - de ahogy írtam, rokonértelmű szavakról beszélünk, azt hittem valami nagyobb gond van :)
-
#5187 Talentoknál támadásnak van fordítva a class modoknál pedig ostromnak. -
#5186 Konkrétan?
Assault = ostrom, roham, támadás (rokonértelmű szavak)
-
#5185 A katonánál az assult máshogy van fordítva a modoknál és a talentoknál.