Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Köszi - javítok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Találtam egy nem egészen értelmes mondaton.

...de valójában egy nagyon pusztítóak. he?
.és a bárhol sarjadnak,..

JethroHUN
Valaki nekem is küldött firend kérelmet, de lehet véletlen nem fogadtam el. H3xHUN az IDm.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

IMYke2.0.0.0
Lementettem, emlékeim szerint nem jelezték.
Köszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Itt van 1 újabb, bár lehet jelezte már valaki. Nem tudom.
Úgy gondolom innen hiányzik egy - lévõ - szó.

Evin van valami hír a xbox verzióról?
IMYke2.0.0.0
Ránézek. Köszi.

Maxtreme
Én is találtam egy érdekes dolgot (ami lehet nem hiba és csak én néztem be valamit) Szerintem a közepes és a kis hp "csomag" neve össze van cserélve. Gondolom ezt abból hogy a kicsi drágább, és több életet tölt vissza mint az egyel nagyobbnak írt, fordított.

IMYke2.0.0.0
Köszi ezt már jelezték, és javítva lett.

Megint találtam egy kicsi hibát. Hiányzik a - nem - szó a mondatból.

..örülök hogy - NEM - robbantál apró darabokra.

IMYke2.0.0.0
Köszi - ránézek.

mooo
mooo
Sir Quno Jedi
Igen az még jobb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jakuza001
Az kifejezetten tuzgyorsasag, ha mar a szakkifejezesekkel probalkozol.

Ezer köszönet a fordításért!
<#taps><#worship>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

IMYke2.0.0.0
Azt ugye nem kell kiemelnem, hogy a fegyvernevek miért maradtak angolul? Hiszen le van írva a PDF-ben.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, ez a hiba már javítva lett.
De örülök, hogy odafigyelsz az ilyenekre játék közben. 😊

Én is találtam 1 lefordítatlan részt.
Íme ez volna az:
IMYke2.0.0.0
Jövõ hét hétfõ = 1.00b javítás.
Vasárnap este 7-ig jöhetnek a gondok, problémák. 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen, hogy felhívtad rá a figyelmet - betettem a Patch 00b könyvtárba a hibát.
<#worship>

Valóban:

mooo
Siren Hard to Get skilljének leírása hibásan van fordítva.Nem növeli az idõt,hanem csökkenti a cd-t.
MerlinW
Rájöttem, nincs hiba, a Class mod-ot írja alulra😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nézd meg az angolban is. Ha hiba, akkor kép kéne róla, mert így nem tudom majd javítani 😞

MerlinW
Hmm, az valóban tûzsebesség. Azért célszerû erre javítani, mert a tûzérték megtévesztõ lehet a kezdõ játékosok számára.

[merlinw.org]

MerlinW
Kíváncsiságból feldobtam a munkádat, jópofa😊 Ami nekem szúrt szemet, az az hogy Szirénnel játszom és alulra soldier-t (mármint a magyar megfelelõjét - nem emlékszem milyen szót használsz) ír.

[merlinw.org]

Solid Snake
<#violent><#hehe>
Sir Quno Jedi
Milyen tûzérték??? Az konkrétan ott tûzsebesség, az a ráta, amilyen gyorsan pukkangat a pukkangatód! 😄 Simán szakkifejezés fegyvereknél, pl. 8golyó/sec az kérem tûzsebesség és nem "tûzérték"... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ffxi
Nem kritizálásból. Ez csak most jutott eszembe.

Fákjúal!

ffxi
Vagy tûzerõ is jobban cseng 😊

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Bár, a "tûzérték" nekem jobban tetszik.

IMYke2.0.0.0
Köszi - jó meglátás.

A betûméretet kénytelen voltam módosítani, különben úgy jártunk volna, mint az oroszok.

Solid Snake
Jó meglátás. Úgyis jön még javítás hozzá, remélhetõen bekerülhet.<#pias>
Sir Quno Jedi
Node a visszaütés az valójában a visszarúgás, a tûzérték meg tûzsebesség, ezek létezõ kifejezések vaze?!?!

armageddon666
Amennyiben nem egyedi eset, valószínûsítem hogy a magyar szövegek esetenként hosszabbak, és ezért szükséges volt a kisebb betûméret választása, hogy kiférjen, de semmi közöm hozzá, majd i2k cáfolja vagy megerõsíti. 😊

@

Hello.

Akinek fent van a fordítás, annak nem tûnt fel, hogy az invertoriban ahol a fegyvereink vannak jobb oldalt a fegyverek leírása kisebb betûvel van megjelenítve, mint a honosítás elõtti verzió esetében? Pedig ugyan akkora felbontáson kezdtem el megint a játékot mint korábban, az az 800x600 méretben. Így van elég jó fps érték. Meg próbálok kicsi képet be illeszteni ide személtetés céljából, hogy látható legyen mirõl is beszélek! Remélem sikerül!

Ilyen volt a fordítás elõtt:

Ilyen lett a fordítás használatával:

remélem jól illesztettem be a képeket, mert nem gyakran szoktem csinálni. Na de majd kiderül 8-).

Doc Hooliday
Mindegy, nem értem mi a lényeg! nem vagyok én már jártas az ilyen trükkös krekkekben!

Fpocok
Több filet kell másolni. Két helyre is kell... ott pontosan le van írva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Doc Hooliday
Na az történt hogy telepítés közben be kell másolni a crack könyvtárban levõ exe-t és akkor minden oké...de nem így lett!<#vigyor>

Ha valaki leírná esetleg szájba rágósan hogy mit csináljak akkor azt igen megköszönném az illetõnek! Biztos rosszul csinálok valamit vagy nemtom!

Doc Hooliday
köszönöm! Átnyálazom akkor az nfo-t!

Fpocok
Olvasd el NFO-t... elvileg telepítés közben kell krekkelni.
Szívesen.

Doc Hooliday
Üdvözlet!

Nemtom jó helyen járok-e, ha nem akkor bocsika! Az lenne a gondom hogy a warezos borderlandsot nem tudom föltelepíteni mert a telepítés végén ellenõrizni akarja a másolás védelem a játékot, és mivel virágbolti verzió ugye, ezért nem tudja aktiválni! A gond ott kezdõdik hogy fogja és magától uninstallálja a játékot a másolás védelem! Tehát el sem jutok odáig hogy esetleg meg tudnám krekkelni!

Mi ilyenkor a teendõ? Valami megoldást várnék a problémámra, nem pedig okoskodást hogy vegyem meg, meg ilyesmi!<#smile>

bosco05
Köszi, megvan!
Fpocok
Elvileg C, documents, my games

bosco05
Dobozos. Hol van a mentés pontosan? Csak hogy ne rosszat tegyek el 😄
Fpocok
Steamen vetted? MErt akkor cloud megjegyzi.
De szerintem jobb, ha elrakod a mentést, ki tudja.

bosco05
Ha újra akarom tenni a gépet elõtte le kell mentsem a cuccaimat, vagy az accountommal belépve megjegyzésre kerül?
ffxi
Gáz van a SpyID friendlist-emmel. Felvettek innen 1 páran. Jóvá is hagytam. De nem jelentek a listámban. Mért van ez?

Fákjúal!

Ugyan már!!! 😄
Nincs szükség semmi ilyesmire!
Nem azért említettem meg! Csak feltûnt, ennyi 8-).

Vagy mondjam azt mint a Smokey és a bandita címû filmben mondott Igazságosztó Bulldog seriff az autópálya járõrének mikor meg állította õt, mert hogy a szarrá gyepált rendõrkocsijával az õ autópályáján merészelte üldözni a Banditát!?

Persze az öreg serif éktelen haragra gerjedt, és rendesen helyre tette a járõrt! Majd a járõr bocsánatot kért a seriftõl, mire Õ:
Bocsánat kérését elfogadom. De tudja mit? BASSZA MEG!!! Aztán mint a gép eltépett a helyszínrõl a serif! 😄😄
ffxi
Hónapok óta és már uncsi az a AWake kép már. Csak a változatosság kedvéért is megérné nekik lecserélni. 😄

Fákjúal!