Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van asszem egy ilyen acsívment ,hogy csak alap fegyverekkel harcolj

Hogyan mûködnek a class-modok + skilljei? Miért nem látom,hogy ha +2-t ad valamihez? Nem írja,de számolni kell? Vagy ez valami bug?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Fákjúal!
Diabloban is van zöld, csak az a set item.
[merlinw.org]
lila narancs... wowban is így van. Nem értem miért írtad azt, hogy felcserélik.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egyes fejlesztõk néha kihagyják a zöldet, illetve felcserélik a lilát és a narancsot (pl. Blizzard)
[merlinw.org]
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Kezd új játékot, ugyanazzal a karakterrel ismét pt2-ben.
<#ijedt>#ijedt> ijet is lehet? Mindig tanulok valamit. 😄
Hol tudom beállítani, hogy ne kellejen lentartani a balklikket a folyamatos célzásért<#confused>#confused>
Fákjúal!
[merlinw.org]
Amúgy már a zombis DLC-t végigvittem azóta, pár helyen eléggé Serious Sam beütése volt, özönlöttek a zombik... A Moxxi DLC elején járok épp.
anti hero

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
@

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Illetve ezt mondom úgy hogy single-ben játszom, nem tudom multiban mennyivel lesznek erõsebbek az ellenfelek, gondolom ott már hasznosabb. De az tuti hogy singleben teljesen felesleges stat, kb cheat <#idiota>#idiota>
Több végigjátszással is próbálkozva erre az eredményre jutottam.
A dlc-k területe pedig, az alapjáték "Skags at the Gate" nevû küldetés befejezése után lesznek hozzá férhetõek.
Az alap játékban mikor ezt a küldit leadod Dr Zed-nél, rögtön ott a közelben lesz egy oszlop a házánál. Na ott lehet át lépni majd a dlc-k területére.
Most kezdtem el játszani a GOTY editionnal, az lenne a kérdésem hogy hogy játszam végig a játékot, mármint olyan értelemben hogy a DLC-ket hanyas szinttõl érdemes elkezdeni, ja és hogy hol is találom pontosan a játékon belül a DLC tartalmakat.
Egyedül játszom, nem coop-ban vagy multiban.
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3