Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom. <#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
MP-n miért nincs kinn fõoldalon a magyarítás? :O

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Már tegnap linkeltem egy bannert a Magyarítások Portálon. Remélem, kiteszik. :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A fájlok külön idõpintban készültek, ezért lehet az, hogy a korábbi - Readme RTF - nem tartalmazza, míg a telepítõ háttere igen.
Bocsánatod kérem érte! <#vigyor5>

Üdv mindenkinek!
Elõször is, köszönet a honosítástért! Ezt is megértük! :D

Köszönet .:i2k:. (alias IMYke2000)-nek hogy fel használta a " Dumagép " nevet a robot névadásában. Mikor olvastam a PDF dokumentumot, nem is gondoltam volna hogy ez is meg lesz benne említve! :D
Mert hogy én javasoltam egy hirtelen jött ötlet alapján, hogy lehetne a robotnak ilyen nevet adni. Így aztán nagyon megörültem a nevem megemlítése láttán! :D

Mondjuk a telepítõben csak úgy végig görgettem az Információ részt tartalmazó szakaszt, de ott egy kis baki következtében kimaradt a nevem a "Dumagép" említésénél, csak ratgab neve szerepel.

...A topikban lett megszavazva a „Dumagép” (Claptrap), és a „Kamra” (Vault) elnevezés is, többek között. Szerintem is
hangzatosak, így külön köszönet jár értük ratgabnak!

Na de ez legyen a legnagyobb probléma az egésszel! Csak részlet kérdés... részlet kérdés. :D

Még egy megjegyzés! Szerintem a játék honosításának elkészülte igazán megérdemelne 1 ki hírezést a magyarítások portálon, és természetesen kaphatna egy bannert(ha így nevezik) is a fõ oldalon. Mint ami most az Alan Wake nevû játék honosításával kapcsolatban díszeleg a portál fõ oldalán. Hiszen nem kis teljesítményrõl van itt szó! Had értesüljön róla minél több Borderlands rajongó hogy elkészült e remek játék honosítása! De gondolom az én javaslatom nélkül is ki hírezésre kerül majd, hisz nem egy pici játékról van itt szó!
Maxtreme
ja meg a roboton :)

Maxtreme
Hát akkor viszont passz :/

Csináltam egy kis összehasonlítást

AA nélkül:

FXXAA-val:

Érdemes ránagyítani mindkét képre. Itt fõleg a kapcsoló kábelén látszik a különbség.

grebber
Hiába frissítem a dx-et akkor sem indul el a game ha be van másolva ez a cucc :(

Next PC upgrade: 2022

ffxi
Juhé!<#worship>

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Jó érzés, hogy mennyien segítenek, ha baj van.
Most már több felajánlást kaptam, és csak kapkodom a fejem.
Köszönöm szépen Neked is :)

Úgy néz ki, hogy az MP-re is feltöltõdik még ma.

Maxtreme
ha nem sikerül megoldani (akár átmenetileg is)a térhelyet szólj, feltöltöm a céges ftp-re :)

IMYke2.0.0.0
Magyarítások Portál: Borderlands topik - itt lesz hamarosan egy link a letöltéshez egy segítõkész fórumozónknak köszönhetõen.

Maxtreme
fxaa injector-t pause gombbal lehet ki és bekapcsolni. (alapból aktív az adott program indítása után)
Mindig a játék indító exe file-a mellé kell bemásolni.

Akinél nem megy, nem lehet hogy esetleg valamelyik dx runtime cucc kell neki? (esetünkben a dx9)

IMYke2.0.0.0
Igen - a Dropbox nem bírja a terhelést.
Hamarosan felkerül a http://www.magyaritasok.hu/-ra is.

Most tudtam meg, hogy torrent oldalra is feltöltötték - azért jól esett volna, ha a feltöltõ megkeres, hiszen kurva sok munkaóra van ám abban a fordításban, és szívesebben látom a Magyarítások Portálon, semmint valakinek az arányát növelõ torrentként...

ffxi
<#falbav>
Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!

Fákjúal!

grebber
Lehetõleg olyan jöjjön aki 0-ról indulna!
GS ide neveket írjatok párat aki játszana!

grebber
Valaki jönne elkezdeni velem az elejérõl?Már nyitottam szobát is!
Crytekring néven van!

Idõközben rájöttem, hogy magára a fájlra kell klikkelni.
Akkor mondhatni, én is egy tesztalany leszek. :p
A honosítást meg köszönöm! ;)

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
A Speedyshare-en nem kell regisztrálni a letöltéshez.

A magyarítás elsõsorban a "Game of The Year" verzióhoz készült.
Abból pedig minden változattal
- dobozos (itt ugye külön le kell tölteni a hivatalos oldalról a DLC-ket)
- WRZ
- STEAM és más digitális disztribútori verzióval.

A sima Borderlands-ra telepített GOTY honosításért nem vállalhatok 100%-os garanciát, hiszen sem nekem, sem HJ-nek nem azzal volt dolgunk az ellenõrzéskor, teszteléskor.

Én kipróbáltam ugyan DLC-k nélküli verzión, és nálam probléma nélkül futott, de ez ugye csak 1 gép volt...

Tárgytalan.

Innen csak úgy lehet leszedni, ha regisztrálok (nem találok letöltési opciót)?
Kíváncsi leszek, hogy az alapjátékkal is jó lesz-e (Steames verzió). Mivel még egy kiegészítõ sincsen meg hozzá.

grebber
Éppen itt van nálam a bökkenõ bármelyik játékhoz használom amihez lehet bemásolás után nem indulnak el!

IMYke2.0.0.0
Szintén Driver 5 esetébõl:

Ha pedig külön elindítod az FXAA Tool-t, akkor Te magad tudod beállítani kedved szerint a dolgokat - módosítva az egyes értékeket.
Így kapva sötétebb-világosabb stb. végeredményt.

IMYke2.0.0.0
Driver 5 esetében tudom, hogy miként mûkdöik:

Be kell másolni a játék gyökerébe az összes fájlt és könyvtárat.
El kell indítani a játékot, és az fxaa alapértelmezetten aktív.
Az F12-el (?) pedig lehet látni a "vele" és "nélküle" állapotokat.

A Borderlands-nél még nem tudom miként van.

grebber
Nem értem ezt az fxaa-t.Eddig egyetlen egy játéknál sem ment nekem!
Ha egyszer valaki megmondaná mi lehet a baja annak benyalok csontig.Soha egyetlen egy game-nél sem mûködött.Ez is elindítom nem történik semmi.De legalább valami hibaüzit dobna.

grebber
Ezt pontosan hova kell másolni?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - az instrukciókat is :)

Maxtreme
A legfelsõt szedd! :)
Azt nemtom mondjuk hogy ATival mennyire kompatibile' :) (a beállításoknál a bloomot, hdr-t, post processt, sepia effektet kapcsold ki, csak az elsõ menüben az AA-t lõdd be.)

IMYke2.0.0.0
Ha nem vagyok arcátlan, fel tudod tenni ezt a fájlt?
Érdekességként megnézném otthon :)

IMYke2.0.0.0
HJ szemfülességének köszönhetõen: A lenti Patch +1 fájllal

Maxtreme
Köszönöm szépen én is a munkád, munkátokat. <#worship>
Tegnap este rálestem, tökéletesen mûködik. Elírással még nem találkoztam, a minõség meg ugye a szokásos igényes munka. <#eljen>

Más:
Ha valakit érdekel, FXAA injectorral simán lehet a játékba élsimítást varázsolni. (kipróbáltam, müxik, és a fix62fps-nél így sem megy lassabban, szal túlzottan nem növeli a vasigényt)

IMYke2.0.0.0
Az alábbi hibák orvosolva lettek:

1.00a javítás - 2012.04.22
=============================

* Brick képességei közül néhány (10) angolul jelent meg, annak ellenére, hogy a magyarítása elkészült.
A hiba orvosolva -

* Roland képességei között egy elírás javítva
A hiba orvosolva - Kauterizálása -> Kauterizálás

LETÖLTÉS: SPEEDYSHARE - 254 kb

Értelemszerûen, a telepítõnek ugyanúgy meg kell mutatni a játék könyvtárát, mint az alapmagyarítás esetében.

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

Hát valaki fel rakta torrentre, a magyarosítást.
Fpocok
Ha lenne egy kép, akkor sokat segítene.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tud valaki segíteni, hogy a közeli tárgyak miért pixelesek?
A config okosság fent van, a távoli tárgyak tû élesek.
De a fegyver hihetetlenül ronda.
Evin
A holnapi nap folyamán felkerül majd a Magyarítások Portálra, és akkor mindenki elérheti újra.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Rowlend
Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!

GET OVER HERE!

jarlaxxe
<#worship>

IMYke2.0.0.0
Nem bonyolult. Csak kapkodtam - ez emberi dolog :)

Fpocok
Így jár, aki ilyen bonyolult nevet választ.

IMYke2.0.0.0
Lehet még ötletelni, hiszen a késõbbiekben még készülhet hozzá frissítés :)

Köszönjük! <#wink>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

IMYke2.0.0.0
Ehh, most látom, hogy lemaradt egy pont az .:i2k:.-ból... :)))
S így került a honosításba is! <#vigyor5>

Fpocok
Trezor akkor is 1000szer jobb lett volna.
"Just sayin..."

IMYke2.0.0.0
Holnap délutántól én is nyomom már :)

IMYke2.0.0.0
Igyekszem :)

Ezt meg csak azért, mert szerintem jól néz ki és sokat Photoshopoztam, hogy ilyen legyen:

Én akartam lenni ki elõször megköszönni, de beérem a második hellyel is. Köszönöm s induljon akkor a zúzás :D
Awesome <#eljen> Újabb remek munka tõled. Reméljük lesz még pár
IMYke2.0.0.0
ÍME A JÁTÉK HONOSÍTÁSA:

Borderlands (1) „Game Of The Year” Edition magyarítás v1.00
=================================
Teljes szöveges honosítás

A honosítást, képeket, telepítõt készítette: .:i2k:. (alias IMYke2000)
Honlap: http://jatekhonositas.atw.hu
Elérhetõség: Játékmagyarítások fóruma és Magyarítások Portál
Tizenkét éve szolgálatotokra.

A szövegeket lektorálta: HJ
Honlap: http://www.cheatland.hu
Elérhetõség: Játékmagyarítások fóruma és Magyarítások Portál
Évtizedes tapasztalattal, hozzáértéssel.

A MAGYARÍTÁS TARTALMA
===================
Mérete: ~ 170 MB

- magyar szöveg (~1.1 millió karakter, szóközök nélkül),
- videó- és dialógus feliratozás (a honosításból olvassa).
- betöltõ kép, videó

Tisztelj meg azzal, hogy legalább egyszer megnézed a honosítás által feltett, egyedileg módosított intro logómat, kérlek! :)

A letöltési link: KLIKK RÁM!