5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • lordbalu
    Én azt vettem észre, hogy van olyan mesterlövész puska aminél nem írja ki hányszoros a távcsövén a zoom. (Print screen-nél érdekes módon, csak fekete képernyőt nyer ki nálam, úgyhogy képet nem tok rakni :( )
  • Fpocok
    Ne tölts fel erre a szarra. Használd noob.hu és belinkeled.
  • handrx
    Bejelentkezem, itt ahol a szöveget gépelem, alul van 1 olyan gomb hogy képfeltöltés. Rá kattintva ezt dobja fel a böngésző:

Mi ez ha nem a VIP tagságra utaló információ a feltölthető képek méretével kapcsolatban? Ennek a képnek is IrfanView képszerkesztőben a mentéskor a minőségét le kellett butítanom 11-re JPG formátumba mentéskor, hogy ne legyen 20 KB-nál nagyobb!
    Sőt pár napja mikor hasonló módon képet töltöttem fel a játék fordításával kapcsolatban, hiba jelentés céljából, még a 19,6 KB-os fájlt sem fogadta el! Pedig az 20KB-nál kisebb! 8-)
  • IMYke2.0.0.0
    Értem. Akkor részben megnyugodtam.
    Viszont, ha kiderült, hogy mi lehet az oka, ide is beírod?
    Hátha olyasmi, amiben a honosítás a ludas, vagy esetleg tudunk segíteni...
  • Rowlend
    Sajnos az első szakadás után, elveszett, nincs bent az elementálok között, se az inventoryban, de kiderült hogy itt más lesz a probléma, csak véletlen egybeesés, mert más karakterekkel is csinálja, csak azoknál úgy 2-3 perc után.
  • IMYke2.0.0.0
    Sőt, inkább egy kép kellene az Elementál cuccról, leírásáról.
  • IMYke2.0.0.0
    Megírhatnád, hogy mi a fegyver neve - lehet, hogy amiatt dob ki.
  • Brother Caine
    Hello!Lenne kedvem 1 új karit kezdeni és coopban tolni.
    Sajna csak virágbolti verzióm van,de valahol olvastam hogy ezzel is lehetséges a coop.
  • Rowlend
    Van egy kis problémám a játékkal. Egy barátommal játszunk együtt, és egészen 22. szintig simán tudtuk tolni, de megcsináltunk nem rég egy küldetést, és amint beraktam a jutalomból kapott elementál cuccot, azóta folyamatosan megszakad a kapcsolat bárhova is megyek fel játszani. Ha én nyitok játékot, és hozzám lépnek be akkor őket dobja ki. Ez miért van?
  • wedge31
    Nem kell vip tagság hozzá.
  • IMYke2.0.0.0
    A dobozos GOTY mellé papír alapon kaphattad meg az első képen lévő térképet.
    A másodikat pedig egy rajongó készítette a játékban található térképrészletek összerakásával, és jelölések elhelyezésével.

Mindezeket, honosítva és eredeti állapotukban is, az v1.1 Patch elérhetővé teszi majd.

Viszont, most olvastam a Magyarítások Portálon, személyes üzenetre válaszként, hogy a feltöltésem nem ért célba - az admin, akit linkelésre kértem azt a könyvtárat nem láthatja, amibe feltöltöttem az anyagot.
    Így írtam az oldal főszerkesztőjének, és remélhetőleg még ma megteszi a kilinkelést.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm - szerintem, ez nem került javításra, mivel Te jelzed először, és jómagam sem vettem észre Pöröly kinyírásakor :(

Ha még érkeznek hibajelentések, akkor nem zárkózom el egy v1.2-es Patch elkészítése elől sem :)
  • Solid Snake
    Ezt is megkapjuk, meglepiként. A javító patch majd telepíti,de psszt.
  • ffxi
    GOTY verzió van nekem. Hol található ezek a térképek? És milyen egyéb rejtett extrák is vannak amiről nem tudok? :)
  • grebber
    Valakinek lenne kedve full 0-ról elkezdeni majd a game-et ,de ugy fullosan minden küldetésre rágyúrva?
    Igaz 3 műszak + foci mellett nem mindig tudnák vele játszani de apránként valakivel karöltve végigvinném.

Steam nevem: seaman301 (sokan írták hogy ezt nem találja a steam akkor pedig Grebber néven keressetek!)
  • handrx
    Találtam megint angolul maradt részt. Bár lehet más jelezte és javítva lett. Előre is bocs a kép méretért. Nem értem mért kell VIP tagság 1 kép feltöltéséhez ami 20KB-nál nagyobb! :@
    A PL2 során találtam, Pöröly gyepálása közben. Volt utána még 1 rövidke szöveg, az is angolul. De nem sikerült le frapsolni. Nem akartam harc közben kimúlni csak mert képet készítek ! 8D
    Íme:
  • handrx
    Öregem, ezt nevezem ! 8D
    Gratulálok ehhez a remek 5lethez! Köszönjük szépen! 8-)
  • Solid Snake
  • IMYke2.0.0.0
    Mindegyik mellett ott van kicsinyítve az eredeti angol nyelvű verzió is.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek lesznek a ráncfelvarrás melletti ajándékok az arra fogékonyaknak (természetesen, nem ilyen minőségben és méretben!):

* A dobozos és a digitális "Game of The Year" változat térképe, magyarul:

* Egy rajongó térkép, küldetésekkel, ládákkal, Dumagépekkel stb. - különálló:

* Ugyanaz a térkép egy webes felület mögött, zoomolható, könnyen kezelhető módon:

• IMYke2.0.0.0
    Belehúztam :)
    Szinte egész nap ezen ügyködtem.
  • Solid Snake
    Izomláz
  • IMYke2.0.0.0
    Remélhetőleg még ma, de holnap már biztosan letölthető lesz a Magyarítások Portálról:

Direkt adtam neki ilyen nevet:
    A v1.1 "Mindenképp Telepítsd Edition" Patch mérete 50 MB!

Fontos:
    * Ez a javítás tartalmazza a korábbit is, így az nem szükséges már!
    * Érdemes tüzetesebben elolvasni a telepítőben olvashatókat!
    * A meglepetést a telepítő felteszi a Borderlands könyvtárába.

A Patch Log-ot most kihagytam belőle, mert úgysem olvastátok volna végig, másrészt, fontosabb dolgok kerültek be helyette a "readme"-be.

A javítás nem tartalmaz uninstall rutint, így bátran telepíthető a már fenn lévő honosításra - nélküle nem is működik megfelelően, ezért angol nyelvű változatra nem érdemes telepíteni.
    A javítás mérete a 3 módosított UPK fájl, és a "meglepetések" miatt ekkora.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindkettő már rég javítva. De azért köszi :)
  • Maxtreme

Jel elküldve

Ez meg gondolom dumagép meghekkelve (?) akart lenni.
  • Maxtreme
    okés köszi
  • ManoNegra
    Meg kell keresnek a zombi TK Bahát, és neki kell majd leadnod, de amíg nincs felvéve a küldetés, addig ne szedd össze.
  • Fpocok
    Egyre többet kell majd leadni. És a végén ad egy acsivmentet :D
  • mooo
    Amióta kijött a magyarítás már 42 órát játszottam vele és hol van még a vége...
  • Maxtreme
    Gyerekek ennek a sok zombi agynak lesz valami szerepe, vagy van de minek? :)
    Mert akkor nem gyűjtögetem.
  • ffxi
    Egyszerűen nem lehet megunni. Főleg így magyarul még élvezetesebb
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor az angolt kell okolni (magyar vs. angol):

• IMYke2.0.0.0
    Ezeknek utánanézek.
  • IMYke2.0.0.0
    #5085:

"* (Manhertz, Crass) --- "Nikola is a friend of mine" -> lefordítva"
  • Maxtreme
    Hát van ez így. Hunglish nyelvezet.
  • MerlinW
    De csak a fele angol:)
  • Maxtreme
    Elvileg a fegyvernevek direkt maradtak angolok. (ha jól tudom :) )
  • MerlinW
    A "Fagy torment", "Ostrom Sweeper" normális?:)
  • Maxtreme
    Még egy

"2 további golyó teszi a különbséget"

Egy így kicsit érdekes nem? :) (bár nem tudom mi volt az eredeti angol szöveg)
  • totya4
    Erről a képről jut eszembe, hogy a telepítésnél kissé...szokatlanul jelent meg ez a kép, de már látom is miért, 16:9-es, az én monitorom pedig 4:3-as, így a két széle lemarad. Apró szépséghiba. Kösz a fordítást!