5584
-
lordbalu #5144 Én azt vettem észre, hogy van olyan mesterlövész puska aminél nem írja ki hányszoros a távcsövén a zoom. (Print screen-nél érdekes módon, csak fekete képernyőt nyer ki nálam, úgyhogy képet nem tok rakni :( ) -
#5143 Ne tölts fel erre a szarra. Használd noob.hu és belinkeled. -
handrx #5142 Bejelentkezem, itt ahol a szöveget gépelem, alul van 1 olyan gomb hogy képfeltöltés. Rá kattintva ezt dobja fel a böngésző:
Mi ez ha nem a VIP tagságra utaló információ a feltölthető képek méretével kapcsolatban? Ennek a képnek is IrfanView képszerkesztőben a mentéskor a minőségét le kellett butítanom 11-re JPG formátumba mentéskor, hogy ne legyen 20 KB-nál nagyobb!
Sőt pár napja mikor hasonló módon képet töltöttem fel a játék fordításával kapcsolatban, hiba jelentés céljából, még a 19,6 KB-os fájlt sem fogadta el! Pedig az 20KB-nál kisebb! 8-) -
#5141 Értem. Akkor részben megnyugodtam.
Viszont, ha kiderült, hogy mi lehet az oka, ide is beírod?
Hátha olyasmi, amiben a honosítás a ludas, vagy esetleg tudunk segíteni... -
#5140 Sajnos az első szakadás után, elveszett, nincs bent az elementálok között, se az inventoryban, de kiderült hogy itt más lesz a probléma, csak véletlen egybeesés, mert más karakterekkel is csinálja, csak azoknál úgy 2-3 perc után. -
#5139 Sőt, inkább egy kép kellene az Elementál cuccról, leírásáról. -
#5138 Megírhatnád, hogy mi a fegyver neve - lehet, hogy amiatt dob ki. -
Brother Caine #5137 Hello!Lenne kedvem 1 új karit kezdeni és coopban tolni.
Sajna csak virágbolti verzióm van,de valahol olvastam hogy ezzel is lehetséges a coop. -
#5136 Van egy kis problémám a játékkal. Egy barátommal játszunk együtt, és egészen 22. szintig simán tudtuk tolni, de megcsináltunk nem rég egy küldetést, és amint beraktam a jutalomból kapott elementál cuccot, azóta folyamatosan megszakad a kapcsolat bárhova is megyek fel játszani. Ha én nyitok játékot, és hozzám lépnek be akkor őket dobja ki. Ez miért van? -
#5135 Nem kell vip tagság hozzá. -
#5134 A dobozos GOTY mellé papír alapon kaphattad meg az első képen lévő térképet.
A másodikat pedig egy rajongó készítette a játékban található térképrészletek összerakásával, és jelölések elhelyezésével.
Mindezeket, honosítva és eredeti állapotukban is, az v1.1 Patch elérhetővé teszi majd.
Viszont, most olvastam a Magyarítások Portálon, személyes üzenetre válaszként, hogy a feltöltésem nem ért célba - az admin, akit linkelésre kértem azt a könyvtárat nem láthatja, amibe feltöltöttem az anyagot.
Így írtam az oldal főszerkesztőjének, és remélhetőleg még ma megteszi a kilinkelést. -
#5133 Köszönöm - szerintem, ez nem került javításra, mivel Te jelzed először, és jómagam sem vettem észre Pöröly kinyírásakor :(
Ha még érkeznek hibajelentések, akkor nem zárkózom el egy v1.2-es Patch elkészítése elől sem :) -
#5132 Ezt is megkapjuk, meglepiként. A javító patch majd telepíti,de psszt. -
#5131 GOTY verzió van nekem. Hol található ezek a térképek? És milyen egyéb rejtett extrák is vannak amiről nem tudok? :) -
#5130 Valakinek lenne kedve full 0-ról elkezdeni majd a game-et ,de ugy fullosan minden küldetésre rágyúrva?
Igaz 3 műszak + foci mellett nem mindig tudnák vele játszani de apránként valakivel karöltve végigvinném.
Steam nevem: seaman301 (sokan írták hogy ezt nem találja a steam akkor pedig Grebber néven keressetek!) -
handrx #5129 Találtam megint angolul maradt részt. Bár lehet más jelezte és javítva lett. Előre is bocs a kép méretért. Nem értem mért kell VIP tagság 1 kép feltöltéséhez ami 20KB-nál nagyobb! :@
A PL2 során találtam, Pöröly gyepálása közben. Volt utána még 1 rövidke szöveg, az is angolul. De nem sikerült le frapsolni. Nem akartam harc közben kimúlni csak mert képet készítek ! 8D
Íme:
-
handrx #5128 Öregem, ezt nevezem ! 8D
Gratulálok ehhez a remek 5lethez! Köszönjük szépen! 8-) -
#5127 -
#5126 Mindegyik mellett ott van kicsinyítve az eredeti angol nyelvű verzió is. -
#5125 Ezek lesznek a ráncfelvarrás melletti ajándékok az arra fogékonyaknak (természetesen, nem ilyen minőségben és méretben!):
* A dobozos és a digitális "Game of The Year" változat térképe, magyarul:
* Egy rajongó térkép, küldetésekkel, ládákkal, Dumagépekkel stb. - különálló:
* Ugyanaz a térkép egy webes felület mögött, zoomolható, könnyen kezelhető módon:
-
#5124 Belehúztam :)
Szinte egész nap ezen ügyködtem. -
#5123 Izomláz -
#5122 Remélhetőleg még ma, de holnap már biztosan letölthető lesz a Magyarítások Portálról:
Direkt adtam neki ilyen nevet:
A v1.1 "Mindenképp Telepítsd Edition" Patch mérete 50 MB!
Fontos:
* Ez a javítás tartalmazza a korábbit is, így az nem szükséges már!
* Érdemes tüzetesebben elolvasni a telepítőben olvashatókat!
* A meglepetést a telepítő felteszi a Borderlands könyvtárába.
A Patch Log-ot most kihagytam belőle, mert úgysem olvastátok volna végig, másrészt, fontosabb dolgok kerültek be helyette a "readme"-be.
A javítás nem tartalmaz uninstall rutint, így bátran telepíthető a már fenn lévő honosításra - nélküle nem is működik megfelelően, ezért angol nyelvű változatra nem érdemes telepíteni.
A javítás mérete a 3 módosított UPK fájl, és a "meglepetések" miatt ekkora. -
#5121 Mindkettő már rég javítva. De azért köszi :) -
Jel elküldve
Ez meg gondolom dumagép meghekkelve (?) akart lenni. -
#5119 okés köszi -
ManoNegra #5118 Meg kell keresnek a zombi TK Bahát, és neki kell majd leadnod, de amíg nincs felvéve a küldetés, addig ne szedd össze. -
#5117 Egyre többet kell majd leadni. És a végén ad egy acsivmentet :D -
#5116 Amióta kijött a magyarítás már 42 órát játszottam vele és hol van még a vége... -
#5115 Gyerekek ennek a sok zombi agynak lesz valami szerepe, vagy van de minek? :)
Mert akkor nem gyűjtögetem. -
#5114 Egyszerűen nem lehet megunni. Főleg így magyarul még élvezetesebb -
#5113 Akkor az angolt kell okolni (magyar vs. angol):
-
#5112 Ezeknek utánanézek. -
#5111 #5085:
"* (Manhertz, Crass) --- "Nikola is a friend of mine" -> lefordítva" -
#5110 Hát van ez így. Hunglish nyelvezet. -
#5109 De csak a fele angol:) -
#5108 Elvileg a fegyvernevek direkt maradtak angolok. (ha jól tudom :) ) -
#5107 A "Fagy torment", "Ostrom Sweeper" normális?:) -
#5106 Még egy
"2 további golyó teszi a különbséget"
Egy így kicsit érdekes nem? :) (bár nem tudom mi volt az eredeti angol szöveg) -
totya4 #5105 Erről a képről jut eszembe, hogy a telepítésnél kissé...szokatlanul jelent meg ez a kép, de már látom is miért, 16:9-es, az én monitorom pedig 4:3-as, így a két széle lemarad. Apró szépséghiba. Kösz a fordítást!