5584
-
#4944 Pontosan mikor fogod kiírni a becsült időpontokat? -
CamelX #4943 Jó hír, köszi :) -
#4942 Ofkósz.
Multkor tesóval akartuk tesztelni az online játékot hamachival miegymással, hát csak a sima offline LAN jött össze, de az simán. (Azóta sikerült az online is) -
CamelX #4941 Hi, újra itt, egy kérdéssel állnék elő mielőtt újra instal lenne. Offline LAN megoldható valahogy játékban? -
#4940 Már nem írok sehová becsült időpontokat, de hamarosan... -
#4939 Akkor Te biztos a jövőből jöttél. -
Shad01 #4938 Szerintem elkészült a fordítás. Úgy emlékszem, magyarul játszottam végig. -
#4937 Konkrétat itt sem fog senki közölni.Majd valamikor egyszer remélhetőleg 2030 előtt! -
Gabe19 #4936 Érdeklődnék, hogy a Borderlands fordítás hogy áll? Néztem a magyarítasok.hu oldalt, de ott már információt nem közöl senki. Köszönöm -
#4935 Koszonom a gyors valaszt =) -
#4934 Nem mind, de nagy részüket igen. -
#4933 Hallo
Akcios steamen a game, es meg is vettem a GOTY-t. Olyan kerdesem volna h. eddig a tort verzioval nyomtam es meg van pl. a crawmerax kill is (ami achie steamen).. es ha a mentest majd bemasolom az eredeti gamehez, vajon unlockolja az achievementeket? -
handrx #4932 Jól van na.. meg ne egyél rögtön!! :D -
#4931 Ha türelmes lennél nem kérdezgetnéd! Majd ha elkészül.
2050-ig van rá esély a többivel karöltve! -
handrx #4930 IMYke 2.0.0.0 a magyarításról valami érdemi infót megosztanál velünk?! Légyszíííí 8-). Türelmes vagyok amúgy, csak hát tavaly óta semmi "kézzel fogható" infót nem tudunk.
Köszönöm! -
csx447 #4929 valaki multipalyer?
akit érdekel vegyen fel skype-ra
skype nevem: csaba447 -
#4928 Igen van - ráadásul a WRZ verzióval is elérhető, mindenféle trükközés nélkül - 4 fős kooperatív mód.
Tehát, ne várj Call of Duty / Battlefield multi lövöldét.
Amennyiben a 4 fős (nyitott/zárt) kooperatív nem riaszt el, akkor egyszerűen a játékban is létrehozhatsz egy Gamespy hozzáférést és már játszhatsz is. -
erik123 #4927 Sziasztok valaki esetleg tudja hogy van e borderlands multiba is? -
#4926 Semmiféle dátum nincs. Csak a remény maradt,hogy idén még elkészül! -
#4925 Erre én is kíváncsi lennék.Van valami dátum hogy mikor lesz kész? -
handrx #4924 IMYke2.0.0.0 érdeklődöm, a fordítással kapcsolatban mi a nagy helyzet? 8-) -
Szuni #4923 Ott is vannak, csak nem figyeltem.. vártam hogy majd valakivel beszélni kell róla a történet folyamán.. -
#4922 Fast travelnél meg kellet volna jelennie az új helyszineknek. -
Szuni #4921 Elkezdtem visszaolvasgatni, de még nem találom, hátha valaki gyorsabban segít közben. Hogyan érem el a dlc-ket? GOTY verzióm van (steames), 35-ös szintű vagyok, lassan közeleg az alapjáték vége. A küldetések között nem látom, vagy hol kellene ezt keresni? -
#4920 Sikerült online-on játszanom. Meguntam és reset-eltem a routeren :) Kicsit fura a coop, nehezebb és több ellenfél jön :S Viszont mindig van, aki fedezzen :)
Karikor én is megvettem steam-en asszem 6 vagy 5,5 EUR volt, négyes pack. -
#4919 -
#4918 Én 4szer toltam végig warezon :D Aztán megvettem 7 euróért a GotY kiadást. :D Megérte. -
ntex #4917 De amúgy ennyi pénzért tényleg megéri ez a játék. Tartsd meg ezt a jó szokásodat :) -
#4916 Nem csak állítólag, hanem valóban lehet - egy ingyenes Gamespy account készítést követően - multiban (4-es kooperatív) játszani a Borderlands-szel: ráadásul már a kezdetek óta. -
ntex #4915 Pedig állítólag a w*rezt is lehet multiban játszani ugyanúgy -
#4914 Ezzel nem mondasz újat.A warezt emiatt hagytam abba. -
#4913 Ha rám hallgatsz COOP ban játszol vele, tehát valakivel együtt multiban.
Úgy Isteni játék, single playerben(és most gondolom majd leszólnak ezért) szerintem könnyebben megunható. -
#4912 Amazon.comon.ÉS steamre regelhető. -
#4911 Pf hol vetted ennyiért? :) (ha nem titok).
Megint leárazás van a steamen ? -
#4910 Na végre nekem is megvan a GOTY verziò.1540 ft-ot csak megért. -
#4909 Sziasztok!
Lvl40 körül fejeztük be munkatársammal az alapjátékot. Érdemes átmenni már az első dlcbe? -
ntex #4908 Tűzfal nem blokkolja a progit? -
#4907 Hellósztok!
Nem tudok online játszani, mert nem létesíthető kapcsolat a gamespy-val. Weben be tudtam jelentkezni. Nem értem. Origi steam-es a játékom. -
Noodlee #4906 Hülyeség.
Akár a játék legelején is találhatsz narancs/arany fegyvert, csak kicsi rá az esély. -
#4905 Van 17 és 44