Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtommal, csak a sima verziót lehet(ett) beregisztrálni oda.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Igaz, hogy steamcloudon lesznek a mentések egy ideje?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nos, realtec hangkarinál valahol lehet állítani hogy hány hercen szóljon a hang és az ott 48000 asszem.. vissza kell tenni 44100ra és megjön a hang.
Keresgéltem fél órát emiatt de nem találtam választ a gondra sehol(vagy nem jött be amit írtak), szal gondoltam megosztom.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Újabb csomag landolt HJ-nél. Ebben 66 darab fájl, 4,02 MB méretben található.
Ezt õ majd a szokásos akkurátus, pontos módján, saját tempójában átnézi.
Én közben további 30+ szövegfájlt nézek át az együtt megbeszélt elveknek megfelelõen.
Elõreláthatóan, Karácsonyi ajándékként nem landolhat senkinek a gépén a fordítás - ez szomorú hír, tudom.
De a tekintélyes szövegmennyiség, az egységesítés, és ellenõrzés komoly meló.
Emellett, ezt még tesztelni is kell - tehát, amint készen áll a szöveganyag, én bepakolom az archívumokba, és feltöltöm a netre a BÉTA VERZIÓT.
A tesztelés tehát a játékostársakkal együtt történhet, 2012. januárjában.
Meg kell jegyeznem valamit, amit majd - ha el nem felejtem - a telepítõben is szóvá teszek:
A neten sokkal kisebb méretû lokalizációk is találhatók a Borderlands GOTY-hez. Ennek az az oka, hogy mind a brazilok, mind a lengyelek és az oroszok a szövegek implantálását egy a háttérben lefutó programmal végeztették.
Én NEM BÍZOM az ilyen programokban.
Nem kockáztatom senkinek sem a gépét, operációs rendszerét, fájljait, dokumentumait, jelszavait azzal, hogy egy ilyen segédprogrammal ellátott telepítõt ajánlok letöltésre.
Ezért, a Borderlands GOTY HUN nem lesz kisméretû.
Jelenlegi becsléseim szerint, alulról nyaldosni fogja a 100 MB-ot.
Az okok:
- a játék nem csak az *.int fájlokból olvassa a szövegeket, hanem a játék pályáinak, és hangforrásainak archívumaiból is
- a visszaosztott *.upk fájlok nem egyike nagyméretû.
Türelmet, megértést kérek tehát még Tõletek, és bízom abban, hogy megéri várni a fordításra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez így is volt a zombi dlcben! Ahogy a hozzászólásomban írtam.
A gond az hogy a ku...a General Knoxx nem igazodott a szintemhez! Magyarán el cseszték a Gearboxnál a dolgot, szerintem. Mert a robotos dlc viszont lvl 60-at írt ami ugye pont passzolt volna az 59-es szintemhez! Csak hogy nem az jön a sorban! :)
De van egy lehetõség, hogy már a pt2 elején beállítsd az alapjátékot vagy a General Knoxx-ot dinamikus skálázásra, itt: http://www.myborderlands.com/QuickFix.aspx
Ide feltöltöd a mentésed, alul a "Advanced, Experimental, and Dangerous"-kipipálod a "Reset Playthrough 2 and enable dynamic scaling" és a "Reset Knoxx Playthrough 2 and enable dynamic scaling"-ot és már zúzhatod is. De ha elkezdted már pt2-t és ezt úgy csinálod, akkor fogja resetelni az egész pt2-t, de viszont sokkal nehezebb lesz. Pl. te vagy mondjuk 38-as szintû, egy skag lesz olyan 40-es. Nem könnyû. Igazi coop móka;)
erre vmi furcsasagot irnak, bevallom nem toltam vele 2ik vegigjatszast, csak elsot... :g:G a dlcket, es foleg ezt en is a vegere hagytam :G
ha megy az angol, itt olvashatsz rola kicsit
http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=114482
anti hero
Konkrétan az a probléma hogy a General Knoxx dlc eredeti játék esetében is LVL.51-es szintet ír a 2. végigjátszásban.
Hiába installáltam fel másképp az eredeti játékot, mint a törtet. Konkrétan így(ahogy a dlc-k és a javítás hivatalos oldalán fent van):
Alapjáték feltelepítése, utána a javítás majd sorban a dlc-k.
(a törtet meg így szoktam: alapjáték, dlc-k sorban, és a végén a javítás)
Alapjátékot végig vittem 2x, Utána mentem zombizni. Az 53-as karakteremnek meg is felelt a dlc, vagy is a zombik LVL54-en voltak az elején, és szépen haladva felfele " toltam " magam elõtt õket. A végén 58-as voltam amikor kinyírtam a LVL60-as fõ boss-t, majd leadva az utolsó küldetést is LVL 59 lettem. Mentem a General Knoxx dlc-be játszani de sajna LVL 51-et írt az elsõ küldihez! :@
Pontosan úgy mint a tört játék esetében. Még az installálás módjának változtatása sem változtatott a dolgon!
Szóval 1 módon lehet csinálni a végigjátszást!
Vidd végig az alap játékot, majd a 2. végigjátszást kiválasztva juss el az alap játékban kb a 44. szintre, és így nyomd le a zombikat. Kicsit erõsebb leszel a kelleténél, de legalább a zombi dlc végére el éred az LVL50 szintet. Mert kb 6 szintet lehet lépni benne. Így aztán az 50-es szinted pont megfelel a General Knoxx "követelményének".
Borderlands NO INTRO FIX #1
Ez kicseréli ezeknek a videóknak az eredeti .bik formátumú fájljait 1xû 1KB-os üres .bik fájlokra.
S mivel hogy nincs bennük semmi videó, nem játszódnak le! Át lépi õket a játék indításkor. :)
Nem kell kiszedned: ott van a "Movies" könyvtárban - a 1xx MB-os az.
A lejátszáshoz / konvertálásához Bink Tools kell.
Rage virágbolti verziójának kipróbálása után úgy érzem még jó ideig a Borderlands-el fogok játszani én is. DLC-s területre még nem megyek, elõbb végigtolom az alapjátékot meg szénné tápolom magam.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
ha te azt tudnád...^^
[merlinw.org]
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Meg vettem a játékot GOTY kiadásban, végre :D
Feltelepítettem az alap játékot, majd a dobozban található kézikönyv hátulján található utasítás alapján letöltöttem és aktiváltam a dlc-ket.
A DLC-k letöltési oldalán alul a kisbetûs rész foglalkoztat nagyon!
Ez itt:
This DLC page is only for customers who have purchased a retail Windows PC DVD copy of Borderlands Game of the Year edition. If you purchased Borderlands from a digital delivery service such as Steam or D2D, contact them to upgrade your copy of Borderlands. This content requires an internet connection to be installed and is limited to 5 concurrent installations. This software uses SecuROM™ technology
A nagy kérdésem az lenne, hogy mit is takar ez pontosan? Csak 5 alkalommal telepíthetõ a játék, vagy mi?
Konkrétan az érdekel mi történik akkor ha újra kell telepíteni valamikor a Windows rendszert, és ugye oda lesz a játék telepítése. Persze át másolhatom máshova a telepítési mappáját. Próbálkoztam vele, át másoltam a 2K Games mappát a jelenlegi Windows 7 rendszer partícióról Windows XP-re. Az alap játék el is indult, de mikor a DLC-k 1ikébe léptem be, csak töltött töltött de nem lépett be! Alt Tab komboval letettem a tálcára a játékot, és látom hogy meg nyilt 1 ablak, hogy aktiválnom kell a DLC-t!
Amúgy magammal vittem a Windows 7 rendszeren használt karakterem, de hiába.
Meg van egy ilyen szöveg a toboz alján, hátul:
" A BÕVÍTMÉNYEKHEZ INTERNETKAPCSOLAT ÉS 5,34 GB TÁROLÓHELY SZÜKSÉGES. EGYSZERI BEVÁLTÁS LEHETSÉGES. "
Nos akkor mit is takar ez a dolog? Hogy használható fel, s mennyi alkalommal a játék 1- 1 rendszer újra telepítés után?
Válaszokat elõre is köszönöm! :)
Persze ha a neten rendeled, rögtön kapsz 500 ft engedményt!
fotográfik kolomp edisön :D
Segítséget kérnék class modokkal kapcsolatban.
Ha nekem van egy Lilithem 5-s fõnix skillel, és szerzek egy classmodot ami hozzáad mondjuk még 3 pontot a fõnixhez, akkor az összeadódik? és össtesen 8as szintû lesz?
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
Ne keverjük már a "hivatalos" határidõket a magánember szabadidejével... Gondolkodjunk már. Azt hitte meglesz addigra, de mégsem. Az embereknek többnyire van életük is.
[merlinw.org]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ajánlana valaki egy fasza lilith buildet? olyan jó terminátorosat :D
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Nem értem minek tölti le automatikusan ezt, hiszen én baromira nem kértem a BTest rendszert, és nem is akarok segíteni nekik:)
Borderlands Update Released
Product Update - Valve
Implemented new opt-in stat-tracking service, BTest, for Steam players.
- The result of ongoing work within Gearbox Labs, BTest is a limited-time experiment that offers you the chance to help us tune and improve our games.
- By choosing to participate in BTest, you help us learn more about the world of Borderlands (what guns are the most popular and effective, what areas are being played the most, etc.) just by playing the game!
- You will be able to compare your characters to your friends and other players throughout the world through the Gearbox Labs site.
- For more information on BTest, visit http://labs.gearboxsoftware.com
Added new EULA and opt-in / opt-out menu choices for BTest functionality.
Save games now sync with Steam Cloud for remote backup.
Fixed crash issue when connecting to Gearbox Labs
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Egyébként Valve a 2002-es játékaihoz is dob havonta javításokat a mai napig. Blizzard is nemrég dobott ki javítást asszem a Diablo 2-hõz. Nincs ebben semmi különös.
[merlinw.org]
akik esetleg játszanak még,azokhoz szól a kérdésem ...
odacsapódhatnék valakikhez, akik playthrough 1-et kezdenek?
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Más is tapasztalt ilyet?