5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • pisti0914
    A Borderlands-hoz lenne annyi kérdésem, hogyan tudom a második kört újra megkezdeni, ugyanis az a problémám, nem tudok pajzsot venni, mint az első körben. Lehet, hogy a gránát vételével is problémám lenne. Ha valaki tud segíteni ebben, annak köszönöm. Esetleg magyarítást lehet-e találni valahol?
  • Jaka923
    Felvettelek
  • grebber
    Steam-en felvehet akinek majd lenne kedve játszani seaman301 vagy ha ezt nem találja akkor Grebber néven elértek!
  • kultúrmocsok
    várom szeretettel a fordítást!
    kösz a munkátokat
  • ffxi
    Jelen!
  • grebber
    Velem is tolhatná majd valaki ha majd magyar lesz!Egyedül nagyon meguntam anno a warezt!
  • Jaka923
    Most töltöm Steamről, amint lejön felveszlek.
  • JethroHUN
    Én is most kezdtem újra. Nem régen. H3xHUN a gamespy ID, aki jönne játszani az vegyen fel játékon belül. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, mind a 4 karakter osztály ugyanazt a játékot játszhatja végig - értelemszerűen más képességekkel és ha kedve tartja, saját osztályának jobban fekvő fegyverekkel is.
    Ez utóbbi nem kötelező.

A játék igazi arcát a kooperatív játékmód alatt mutatja meg, amiben - jó esetben - a 4 különálló osztály képviselteti is magát.
  • lafi19
    Helló
    Egy olyan kérdésem lenne hogy van benne 4 karakter ha minden igaz és bármelyiket választom mind a 4-nek ugyanaz a pálya jelenik meg vagy sem?
  • petrov144
    Nem semmi meló lehetett, minden elismerésem... igaz hogy dlc-kel együtt majdnem kivégeztem, de így lesz az igazi!
  • ffxi
    Előkapom a lemezeket
  • ManoNegra
  • IMYke2.0.0.0
    No, működik a STEAM-es GOTY-vel is honosítás *.INT-es része.

Most már csak az *.upk-k működését kell leellenőriznem.
  • bosco05 #4970
    Igen és köszönöm szépen a választ :)
  • Fpocok
    Te csak lovagolj a szavakon. Én elsőre megértettem, hogy mit akart.
  • bosco05 #4968
    Bank is adja, a lényeg az nem a ládikó, hanem ez: "ahova be lehet pakolni a cuccokat? Amolyan értékmegőrző féle, hogy bár eladni nem akarom a cuccost, de magamnál tartani sem és ily módon cserélgetném. "
  • IMYke2.0.0.0
    "Nincs valami ládikó ahova be lehet pakolni a cuccokat?"

Részemről a téma lezárva.
  • bosco05 #4966
    Egyébként most már fent van minden dlc. Ez a játék nálam 10/10! Már most nagyon várom a kettőt, pedig mire végigviszek itt mindent az eltart egy darabig :D
  • bosco05 #4965
    thx
  • Fpocok
    Azt kérdezte, van-e bank.
    Van.
  • IMYke2.0.0.0
    Az RPG-kből ismert ládikáról beszélt.
  • lalakov
    De, az arénás DLC-nél el lehet helyezni egy széfben vagy hol.
  • Fpocok
    Hogy a faszba ne lenne?
    Ha fenn van a madd moxxi kieg, akkor ott van bank.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs.
    Ez nem Diablo 2 és társai, ez akció játék :)
  • bosco05 #4959
    Még egy apró kérdés. Nincs valami ládikó ahova be lehet pakolni a cuccokat? Amolyan értékmegőrző féle, hogy bár eladni nem akarom a cuccost, de magamnál tartani sem és ily módon cserélgetném.
  • bosco05 #4958
    Megvan, tárgytalan, köszi!
  • bosco05 #4957
    Köszi, és hogyan? :) Hülye vagyok hozzá jelenleg
  • ManoNegra
    El tudod adni azoknál az automatáknál ahol vásárolni is lehet.
  • bosco05 #4955
    Üdv! Kezdő vagyok, ma vettem meg a játékot, imádom, de lenne egy kérdésem. A fegyvereket amiket összeszedek el tudom adni valahol, vagy egyszerűen dropeoljam őket, ha nem kellenek?
  • JethroHUN
    A fekete körvonalat és a sebzés számokat hogy lehet ki kapcsolni? valahogy ki lehet emlékszem.
  • handrx
    Igen, ha végig viszed az alapot 2x is, és utána mész zombizni, akkor rendben lesznek a zombik szintjei.
    Tehát te leszel alap 2. pl végén 53 a zombik pedig 54, és szépen " tolod " magad előtt őket. Már mint 1 szintel leszel alattuk. Nálam is így volt, a végére 58 voltam, lenyomtam a 60-as boss-t, le adtam az utolsó küldetést is majd megléptem az 59. szintet. Csak épp jött a probléma a General Knoxx ekkor is 51-es szintet írt az első küldinél.
    Meg jegyzem meg néztem a kíváncsiság kedvéért a robotos mit ír. A robotos 60-as szintet kér az elején. Ami pont passzolna az 59-es karimhoz, csakhogy nem a robotos jött volna a sorban :S

Persze nem számított annak idején mikor játszottam hogy tört a játék vagy eredeti, nem volt az sem hatással a problémára hogy az eredetit nem úgy raktam fel mint korábban a törtet!
    A törtet így: alap játék fel, utána sorban a dlc-k majd a végén a javítás!
    Az eredetit meg úgy ahogy a hivatalos dlc letöltő oldalon írták: alap játék fel utána a javítás majd sorban a dlc-k.

De hiába installáltam fel az eredetit másként mint a törtet, ez a General Knoxx 51-es szint dolog nem változott semmit!
  • AtiRadish
    1.41 es patch mar szintezi hozzad a szornyeket ha vegigvitted alapjatek pt 2 ot asszem, bar questekre nemtudom igaz-e.
  • Hunter of Deer
    köszi! akkor megprobalom igy ahogy irtad.
  • handrx
    Én mikor végig játszottam az alap játékot, utána belekezdtem a 2. végig játszásba, de nem vittem végig csak kb a LVL45-ig fejlődtem.

Utána lenyomtam a zombikat. Kissé könnyű volt, mert így már az elején is csak 42-es szinten voltak. De legalább a végére 6 szintet lépve pont jó volt a karakterem a General Knoxx DLC-hez, mert az meg LVL 51-et ír az első küldetésnél. Utána meg a robotosat játszottam végig.

Meg is mondom mért így csináltam!

Többször játszottam a játékkal s a dlc-kel. Minden alkalommal mire a General Knoxx jött volna, nem stimmelt a karim az első küldihez. Magyarán túl erős volt az 51-es első küldihez. Így aztán nem lett volna semmi kihívás megcsinálni.

Konkrétan ha végig játszom az alapot, akkor a végn kb LVL36 vagyok. A zombik 2. pl esetében már a legelső küldinél LVL 42 szintet "követelnek". Vagyis nem mehetsz alap pl2-ben 1ből zombizni, esélyed nincs ellenük LVL 36-on!!

Oké végig vittem megint az alapot, a végén LVL 53 voltam, mentem zombit írtani, pont jó volt, mert ők LVL 54 szinten voltak az elején. Simán végig vittem a végén LVL 59 lettem. Erre mennék a General Knoxx dlc-be, mire az azt írja megint hogy első küldihez LVL 51 kell.

Na szeva... ez így megint nem lett jó!!!

Szóval inkább úgy csináltam ahogy a hszm elején írtam. alap 1x végig. pl2-t csak LVL 45-ig, utána a könnyű zombi írtás. Így a végén kb LVL51 leszel. Mert ugye 6 szintet lehet lépni kb a zombiknál. Így aztán pont jó lesz a karid a General Knoxx LVL 51 követelményéhez!
  • Hunter of Deer
    valaki le tudna irni nekem a hogy milyen sorrendbe kell vegigvinni a gamet?
    most jarok pt1 vegen 34es szinten.
    koszi.
  • Hunter of Deer
    nagyon szepen koszi a kimerito valaszt!!!
  • ntex
    A Fast Travel akkor lesz elérhető mikor a második térképen bekapcsoltad a központját. Az hogy melyik fegyverrel nyomulj az leginkább elsősorban a kasztodtól függ, hogy melyik fegyverekre kapsz bónuszt a perkek által. Soldier a Shotgunokat favorizálja, de nem kötelező azokra gyúrni. Menj azokkal a fegyverekkel amik épp a legjobb statokkal rendelkeznek (sebzés és tűzgyorsaság a két legfontosabb, meg jó ha van rajta valamilyen elementális sebzés, a legjobb az x4-es pl. korrózió vagy tűz, az elektromos csak a páncélos egységek ellen hasznos de azokra is jó ugyanúgy a korrózió) Scorpio turret annyiban hasznos neki hogy elvonja az ellenfelek figyelmét amíg te szépen le tudod puffogtatni őket, viszont elég rövid ideig van jelen. Én nem is nagyon raktam rá perk pontokat mert szvsz nem éri meg Single Playerben legalábbis...

Én ezt a talentfát favorizáltam Soldierként, így lesz HP és Armor regenerációd a harcok közben, továbbá a shotgun perk miatt érdemes a legerősebb shotgunokat használni amit épp találsz közelről fejre durrogtatva, messzire Sniper puska.

http://www.borderlandsthegame.com/skilltree/roland/#01505555050500005050055

Persze lehet vitatkozni hogy a turretre, ammo regenre nem pakoltam semmit, mint mondtam a a turretnek Single Playerben szvsz semmi haszna leszámítva azt hogy az ellenfelek figyelmét elvonja, a cooldown csökkentője ki van rakva, a többinek meg semmi értelme, inkább legyen saját regeneráció és harci tulajdonság növelés. Ammo regen perk single playerben meg sztem 2 okból is hülyeség: egyrészt bőven van elég muníció a játékban amit lehet találni / venni, másrészt ha kirakod gyakorlatilag az ammo mint felvehető elem a játékban hasztalan lesz, mert nem fogsz tudni felszedni lőszert, lévén mindig tele leszel és ez nekem kicsit illúzióromboló volt :) Szóval a perk fa amit linkeltem nem muszáj hagyatkozni rá meg követni a tanácsaimat, én csak azt írtam le én hogy játszottam, mit láttam érdemesnek és mit nem :)
  • Hunter of Deer
    bocs a duplaert, de meg az is erdekelne hogy a fast travelhez mikor kerulnek be azok a helyek ahol jartam? csak mert pl az 55os gunslingernel bentvan minden hely, a 14es karimnal meg csak a DLCs helyek vannak, pls arid hills, vagy sledge safe house nincs.
  • Hunter of Deer
    Hali!
    tudom itt vannak olyan emberek akik mar vegigvittek minden karakterrel, ezert szeretnek kerni tanacsot a soldierhez, hogy milyen fegyoval erdemes nyomulni vele, illetve milyen skilleket erdemes huzni. single playerre kellene, aki tud segiteni elore is koszi. most vagyok 13mas.