Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sõt, én még növeltem is a betûméretet néhol.
Egyedül a fegyverek leírásánál csináltam meg azt, amit egyébként a felhasználóknak kellene *.ini-ben turkálva: 5 sorossá vált a leírás, így láthatóvá váltak egyes fegyverek, tárgyak leírásainak eddig "láthatatlan" képességei...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Betûtípust nem módosítottam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Grat Imike a forditashoz, bar az uj betutipussal nekem igazan eroltetnem kellett a szemem, hogy eltudjam olvasni a szoveget.

IMYke2.0.0.0
Ahogy beérsz a kis városkába bal kéz felõl lesz egy a platformon. Tovább mész, egy lesz a talajszinten és lesz még egy magas háznál.

azt tudja valaki hogy amikor három lövegtornyot kell a zombikra beállítani akkor hol találom õket mert a térképen nem látom egyiket sem
IMYke2.0.0.0
Az ellenfelek hozzád szintezõdnek - és valóban kötelezõ minden, a stílus iránt kicsit is érdeklõdõ játékosnak a Borderlands 😊

Titan
Skacok! Ez egy zseniális játék! Nem is értem, hogy miért nem nyomtam eddig vele! A virágboltival nyomtam eddig(Reloaded ver.+ a DLC-k és patchek) és gond nélkül megy a fordítás is vele, de jelentem, hogy meg is vettem! Ez is egy kötelezõ darab...😊

Végignyomtam a végigjátszás1-et és most a másodikat kezdtem, a kérdés, hogy hányszor lehet végigvinni és mi a különbség?

Jelenleg 36-os Szirén a kicsike és az aréna iszonyat hangulatos...😊 sajna a 2. meccs 3. körénél elvéreztem, de hehe...(azt hiszem gyúrnom kell még vazze...)

Mint írtam az elején nagyon sokára menti el hogy hol vagy, ahogy elérsz a dokihoz ott menti el elõször, GOTY. Szóval ha oda elérsz, már nem lesz gondod.
IMYke2.0.0.0
GOTY-val semmi gond nincs - nálam. Igaz, nálam eredeti dobozos, és eredeti STEAM-en lett tesztelve.

Qwerty4
Ahogy észrevttem már táboron kívül is van egy mentés, ott ahol beolvassa a DNS-t az a gép. Azután pedig ahol elõször guggolni kell. Ez az elsõ 2 mentési pont.

És tényleg ezt mûvelte folyamatosan a GOTY verzióval is vagy csak néha?

Qwerty4

Nekem is ezt csinálta, GOTY változattal, mondjuk a banditák lõttek keményen. Az elsõ igazi (hely) mentés akkor lesz mikor elérsz a táborba.
Qwerty4
Olvastam, hogy a GOTY kiadáshoz készült, de nem gondoltam, hogy az alap Borderlandsnél ilyen problémákat okozhat a magyarítás. 😞

Na majd késõbb, úgy kb. fél év múlva újból elõveszem a játékot, akkor már GOTY-t. Most képtelen lennék még egyszer végignézni a kezdõ jeleneteket.

Qwerty4

IMYke2.0.0.0
Nos, amennyiben a sima Borderlands-re telepítetted a honosítást, akkor ez elõfordulhat.
A Borderlands honosítását ugyanis a "Game of the Year" változathoz készítettem - amiben benne van a 4 hivatalos DLC is.
De ezt olvashattad a honosítás telepítõjében is.

Qwerty4
Ez vmi warez hiba lehet, gondolom. A banditák is (mikor elõször jelennek meg) csak állnak és nem lõnek. És akármelyik mentési pontig eljuthatok, mindig a kezdetekhez helyez betöltéskor.

Qwerty4

Qwerty4
Vártam is egy kicsit. Ráadásul újraindításnál azt írja, hogy játszottam 15 percet, de mégis az elejére dob. Megpróbálom mégegyszer...

Qwerty4

IMYke2.0.0.0
Ez jó kérdés.
Én mindig úgy csinálom, hogy megvárom, míg a jobb felsõ sarokban a fehér Borderlands logo eltûnik, amikor egy elõörshöz, vagy mentésponthoz érek, mozgok még ott még pár mp-et, és csak aztán lépek ki a játékból - mégpedig szabályosan.

Qwerty4
Hello!

Ma elkezdtem a játékot és elvittem az elsõ mentési pontig (ahol megjelent az a fehér jel), azután kiléptem a játékból. Újraindítás után pedig megint az elejére tett, a robot megint kezdte a hülye dumáját...
Miért nem a mentési ponthoz dobott?<#falbav>

Qwerty4

IMYke2.0.0.0
Remélem, segítettem 😊
i2k012 vagyok Borderlands-ben 😊

Imába lesz a neved foglalva 😄 Köszi szépen, gondolom a srácnak a frissítése letiltotta a portot. Még egyszer köszöntük. Jó játékot
IMYke2.0.0.0
Nézd meg a portokat is - a játék is írja, hogy melyeknek kell nyitva lennie.

Ezekrõl van szó:
Application: BRDRLNDS External port: 7777 Internal port: 7777 Protocol: TCP/UDP

Application: BRDRLDS1 External port: 28900 Internal port: 28900 Protocol: TCP

Application: BRDRLDS2 External port: 28910 Internal port: 28910 Protocol: TCP

Application: BRDRLDS3 External port: 27900 Internal port: 27900 Protocol: UDP

Mi is ezt tettük és eddig minden tökéletesen mûködött is. Egyik napról a másikra adta be a kulcsot 😞 Úgy h a játékkal nem is csináltunk semmit, de még a gépekkel sem. Kb Windows frissített egyet és ennyi. Lehet nem is a játékkal van a gond, lehet IP v kapcsolat probléma lesz itt, csak gondoltam felírok ide hátha tud valaki valamit. Meg hát láttam hogy itt hasonló elkötelezett hívei vannak e játéknak 😄 Azért még várok hátha lesz ötlet. Köszi a választ
IMYke2.0.0.0
A játékhoz nem kell trükközni - minden verzióval mûködik az ingyenes kooperatív játék : egyszerûen készítetek egy GameSpy accountot és a játékban beírjátok az adatokat, majd valamelyikõtök készít egy játékot, a másik csatlakozik = öröm és bódottá'.

Sziasztok kollégák! Egy kis segítséget kérnék, hátha ti meg tudjátok oldani. Lakótársammal kb egy hónapja coop-ba toljuk a játékot hamachin. Minden rendben is volt, amin meg is lepõdtünk, csak install-szoba hamachin-és már ment is a game. Múlt héten mikor mindent a szokásos módon indítottunk, nem találta meg a hostot. Kipróbáltunk azóta minden host-join kombinációt, de semmi sem segített. Jó lenne folytatni, ugyh ha tud valaki valami hasolnó problémáról/megoldásról, örömmel venném ha megírná. Köszi
wesker24
Löszert nem tudsz cserélni azt a szörnyek dobják nagy részt vagy az Ammo automata gépnél lehet venni !
Titan
Jah! Na de lõszert??? 😄

Sir Quno Jedi
Edobod, másik felveszi. Bonyolult, mi!? 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Titan
Skacok! Coop módban hogyan lehet egymás között tárgyakat átadni?<#fejvakaras>

Sir Quno Jedi
Jaja phase walk-ban mindenkit halálra lehet szivatni, sebzõdnek ahogy közibük rohansz. Aztán mikor lejárna, beállsz az ellenfél mögé, beng, jó kis sebzés visszatéréskor és hátulról fejbekapod (van aki melee-re gyúr, az sem rossz). Legjobb, hogy közben felgyógyultál és már tök máshol vagy, mint ahol számítottak rád. Ha jól rakod össze a skill-eket, olyan gyorsan használhatod megint, hogy gyakorlatilag alig vagy sebezhetõ állapotban a normál fázisodban. Arról nem beszélve, hogy ennél gyorsabban nem lehet gyalogosan közlekedni, kiváló bandukoláselkerülõ módszer.

Halhatatlan gyilkológéppé változtatja a siren-t, pláne az elementális skill-ekkel jól összegyúrva.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ffxi
Hát én szerintem a Vadász a tuti.

Fákjúal!

MerlinW
Ööö az elsõ rész legerõsebb képessége volt a fázis😊 Maximumra felfejlesztve végigszaladtál a népen és hullottak körülötted. A gyógyulásról nem is beszélve😊

[merlinw.org]

armageddon666
Mármint a sebezhetetlen vagy, nuke-dot-nuke, közben szinte maxhpra visszagyógyulsz fázis sétára gondolsz te is? Arra ami bónusz sebességet ad így tök gyorsan lehet közlekedni?

Roland játékpuskája tényleg jobb...

@

IMYke2.0.0.0
Én rendesen használtam a fázis sétát - szeretem.

ffxi
Maga a karakter csinos. De ez fázis séta képesség annyira egy hasztalan dolog, hogy csak na. Csak az elementál class-ok miatt erényes a kis csaj.

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0

fõsztori alkalmával lehet majd leengedni õket
Ok, köszi!
IMYke2.0.0.0
Igen. 😊

Help! A keleti Rozsdás legelõn hogyan lehet leengedni a hidakat?
Vagy erre lesz késõbb küldetés?
Vagy a szövegkinyerõ hibája (amit azért kevéssé hiszek), vagy a programozó akarta így felhívni a figyelmet arra hogy ezek a szövegek unicode kódolásúak (bár elvileg ez az egész fájlra kéne vonatkozzon nem sorokra...). Esetleg megkérdezheted azt a "jó barátodat" idézet:MP, aki ezt a kinyerõt készítette.
IMYke2.0.0.0
Ez az "***UNICODE***"-dolog azért érdekes, mert valóban benne van a szövegekben, még pedig sokban:

De, átnézem, hátha lehet kezdeni valami a dologgal.

Kis hiba, ami lehet a szövegkiszedõ hibája: kép
IMYke2.0.0.0
Értem. Köszi a jelzést, akkor a "sorozat"-ra kitalálok majd valamit.

Ühüm, oké, akkor ez egy hiba a magyarításban, mert ennek így semmi értelme nincs. Úgy figyeltem meg fegyvereknél, hogy ez az érték azt takarja, hogy egy lövedék helyett annak hányszorosát lövi ki egy ravasz húzásra a fegyver. Tehát pl. ha 300%, akkor egyszerre 3 lövedéket lõ ki, ha 500%, akkor egyszerre 5-öt. Megnéztem kétféle típusú fegyvernél is. Tehát magyarul ez "Egyszerre kilõtt lövedékek száma" kellene hogy legyen, vagy valami frappánsabb.

kép
IMYke2.0.0.0
Ezt:

mooo
Máshol nyilván nem baj ha egy angol szóra több kifejezést használsz,itt viszont utána kellett néznem a neten,hogy mit erõsít a mod,mivel a talenteknél nem találtam egyezõt.
Helló, fegyvereknél mit akar jelenteni a magyarban: "gyors tûzszámláló" ?
IMYke2.0.0.0
Értem én (tudom, hogy egyazon képesség, ezért azonos elnevezés kell), fel is írtam - de ahogy írtam, rokonértelmû szavakról beszélünk, azt hittem valami nagyobb gond van 😊

mooo
Talentoknál támadásnak van fordítva a class modoknál pedig ostromnak.
IMYke2.0.0.0
Konkrétan?

Assault = ostrom, roham, támadás (rokonértelmû szavak)

mooo
A katonánál az assult máshogy van fordítva a modoknál és a talentoknál.