Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem mind, de nagy részüket igen.

[merlinw.org]

AtiRadish
Hallo
Akcios steamen a game, es meg is vettem a GOTY-t. Olyan kerdesem volna h. eddig a tort verzioval nyomtam es meg van pl. a crawmerax kill is (ami achie steamen).. es ha a mentest majd bemasolom az eredeti gamehez, vajon unlockolja az achievementeket?

Jól van na.. meg ne egyél rögtön!! 😄
grebber
Ha türelmes lennél nem kérdezgetnéd! Majd ha elkészül.
2050-ig van rá esély a többivel karöltve!

Next PC upgrade: 2022

IMYke 2.0.0.0 a magyarításról valami érdemi infót megosztanál velünk?! Légyszíííí 8-). Türelmes vagyok amúgy, csak hát tavaly óta semmi "kézzel fogható" infót nem tudunk.

Köszönöm!
valaki multipalyer?
akit érdekel vegyen fel skype-ra
skype nevem: csaba447
IMYke2.0.0.0
Igen van - ráadásul a WRZ verzióval is elérhetõ, mindenféle trükközés nélkül - 4 fõs kooperatív mód.
Tehát, ne várj Call of Duty / Battlefield multi lövöldét.

Amennyiben a 4 fõs (nyitott/zárt) kooperatív nem riaszt el, akkor egyszerûen a játékban is létrehozhatsz egy Gamespy hozzáférést és már játszhatsz is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok valaki esetleg tudja hogy van e borderlands multiba is?
grebber
Semmiféle dátum nincs. Csak a remény maradt,hogy idén még elkészül!

zöldeshányás
Erre én is kíváncsi lennék.Van valami dátum hogy mikor lesz kész?

\"fingjál bele a rencerbe\"

IMYke2.0.0.0 érdeklõdöm, a fordítással kapcsolatban mi a nagy helyzet? 8-)
<#falbav> Ott is vannak, csak nem figyeltem.. vártam hogy majd valakivel beszélni kell róla a történet folyamán.. <#vigyor5>

wedge31
Fast travelnél meg kellet volna jelennie az új helyszineknek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Elkezdtem visszaolvasgatni, de még nem találom, hátha valaki gyorsabban segít közben. Hogyan érem el a dlc-ket? GOTY verzióm van (steames), 35-ös szintû vagyok, lassan közeleg az alapjáték vége. A küldetések között nem látom, vagy hol kellene ezt keresni?

ffxi
Sikerült online-on játszanom. Meguntam és reset-eltem a routeren 😊 Kicsit fura a coop, nehezebb és több ellenfél jön :S Viszont mindig van, aki fedezzen 😊

Karikor én is megvettem steam-en asszem 6 vagy 5,5 EUR volt, négyes pack.

Fákjúal!

Gubberx
<#eljen>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fpocok
Én 4szer toltam végig warezon 😄 Aztán megvettem 7 euróért a GotY kiadást. 😄 Megérte.

Parasite Eve 2, best game EVER!

De amúgy ennyi pénzért tényleg megéri ez a játék. Tartsd meg ezt a jó szokásodat 😊
IMYke2.0.0.0
Nem csak állítólag, hanem valóban lehet - egy ingyenes Gamespy account készítést követõen - multiban (4-es kooperatív) játszani a Borderlands-szel: ráadásul már a kezdetek óta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pedig állítólag a w*rezt is lehet multiban játszani ugyanúgy
grebber
Ezzel nem mondasz újat.A warezt emiatt hagytam abba.

Sheltem
Ha rám hallgatsz COOP ban játszol vele, tehát valakivel együtt multiban.

Úgy Isteni játék, single playerben(és most gondolom majd leszólnak ezért) szerintem könnyebben megunható.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

grebber
Amazon.comon.ÉS steamre regelhetõ.

Sheltem
Pf hol vetted ennyiért? 😊 (ha nem titok).

Megint leárazás van a steamen ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

grebber
Na végre nekem is megvan a GOTY verziò.1540 ft-ot csak megért.

Sheltem
Sziasztok!

Lvl40 körül fejeztük be munkatársammal az alapjátékot. Érdemes átmenni már az elsõ dlcbe?

Tûzfal nem blokkolja a progit?
ffxi
Hellósztok!
Nem tudok online játszani, mert nem létesíthetõ kapcsolat a gamespy-val. Weben be tudtam jelentkezni. Nem értem. Origi steam-es a játékom.

Fákjúal!

Hülyeség.
Akár a játék legelején is találhatsz narancs/arany fegyvert, csak kicsi rá az esély.

ffxi
Van 17 és 44

Fákjúal!

Sheltem
Okés este felveszlek. Milyen szintû karaktere(i)d van(nak) ?

wesker24
Az csak majd a PT2-ben a második végigjátszás alkalmával lesz !

Mert a PT2-ben már nagyobb eséllyel dob sárga vagy narancs cuccokat !
ffxi
Pedig többször is voltam online. Nem értem 😞

Fákjúal!

Sheltem
Megjelentél a friendlistámban, de akármikor néztük nem voltál online. Legjobb lesz ha Skypera is felvesszük egymást, az a biztos.

Más: Srácok láttam, hogy vannak akik linkeltek be képeket arany színû fegyverekrõl(Vagy legyen narancssárga mindegy).

Mi lvl28-30 körül járunk de még nem láttam 1db ilyen fegyvert sem(fehér, zöld, kék, lila volt már bõven).

Valamelyik kiegészítõben jelennek ezek meg?

ffxi
Nem kaptam meghívót. Vagy én vegyelek fel?

Fákjúal!

ffxi
Elnézést. Nem tudtam felmenni steam-re az elmúlt napokban. Ma felmegyek.

Fákjúal!

Sheltem
Köszi szépen!

Csak a vsyncet kapcsoltam be benne.

ffxi hiába adtalak hozzá friendlisthez nem jelentél meg a listában(gyanítom ha elfogadtad csak utána leszel ott).

Ma olyan 18:30 tól leszek meló után, ha van kedved gyere.
Munkatársam holnap vesz tápot(holnap lesz fizu) így õ ma még nem lesz.
Lvl11 vagyok még csak egyébként(hunter sniper).

MerlinW

[merlinw.org]

A játékban nincs lehetõség a bekapcsolására. Vagy is a videokártya driverben kell rá erõltetni!
Sheltem
Küldtem friend inviteot.

Srácok a vsyncet hogyan lehet bekapcsolni ?

Ez az egy dolog van amit nem találtam meg.

ffxi
Ha csatizhatnék. Akkor vegyetek fel. chungeee

Fákjúal!

Sheltem
Na megvettem (cdgalaxisban).

Szép igényes papírtokon belül van a dvd tok(pirospont).
Azért, hogy ne legyen minden tökéletes, munkatársamnak akivel játszottunk volna coopban, beszart a tápja...

Sebaj majd holnap 😊 Addig letöltöm a tartalmakat hozzá a hivatalos oldalról.

mooo
Steamesben vannak achievmentek,ha azok nem érdekelnek akkor mindegy.
Sheltem
Köszönöm szépen srácok.

MerlinW
"olvastam olyasmit, hogy steamesnél az account adatai a szerveren vannak tárolva, dobozosnál a vinyón?"

Mindkét esetben Gamespy account kell, tehát tök mindegy melyiket veszed. Egyébként egyik játéknál sem számít, hogy dobozos vagy Steam-es-e.

[merlinw.org]

Tudomásom szerint semmi bajod nem lesz belõle. Nekem is dobozos van, de megy a multi warezzel is. Viszont ez a játék megéri a pénzét! <#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Sheltem
Sziasztok!

Én még csak most próbáltam ki ezt a játékot(igen van ilyen is).
Nos 1 óra játék után úgy döntöttem, hogy ez azonnal kell nekem!
Kérdés: Game of the Year Edition-t néztem ki magamnak(elvileg ebben minden kiegészítõ benne van) a kérdésem az, hogy lesz bármilyen hátránya annak(mondjuk multiplayerben) ha a dobozosat veszem meg és nem a steameset? (olvastam olyasmit, hogy steamesnél az account adatai a szerveren vannak tárolva, dobozosnál a vinyón?)
Vagy nyugodtan vegyem meg a dobozos verziót?

Köszi szépen elõre is a választ.

Sziasztok. Szeretném kérni a segítségeteket, mert sajnos bebugolt az egyik küldetésem. Playthrough 1 General Knoxx-ban a Super-Marcus Sweep nevezetû küldetésem, ami így néz ki most Countdown 0/1 Steel loot 1/1 Boom! 0/1. Nem tudok bemenni az ajtón, mármint a színes kódos ajtó után van egy kapu és az kinyílik ha bemész,de nálam sajna nem :S Sehogy se tudom elindítani a visszaszámolást mert megakadályoz az a kapu/ajtó :S Nem tudom h eddig érthetõen írtam-e le ?😄 Szóval lehet az a megoldás orvosolná ha valakihez csatlakoznék aki még ennél a résznél jár és akkor lehet sikerülne a küldim. Valaki segítsen. Elõre is köszönöm a válaszokat.
No újra elkezdtem játszani, éppenséggel lvl 20 környékén vagyok a hunteremmel, ha valaki akar játszani annak hajrá, felvehet: hcore88 😛P

Positive Mental Attitude

Valaki meg tudja magyarázni hogy a depth of fieldet bekapcsolva miért lesz sokkal szürkébb, színtelenebb az összes textúra? Ráadásul a világító objektumok is ilyen pixeles aurát kapnak...