Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akcios steamen a game, es meg is vettem a GOTY-t. Olyan kerdesem volna h. eddig a tort verzioval nyomtam es meg van pl. a crawmerax kill is (ami achie steamen).. es ha a mentest majd bemasolom az eredeti gamehez, vajon unlockolja az achievementeket?
2050-ig van rá esély a többivel karöltve!
Next PC upgrade: 2022
Köszönöm!
akit érdekel vegyen fel skype-ra
skype nevem: csaba447
Tehát, ne várj Call of Duty / Battlefield multi lövöldét.
Amennyiben a 4 fõs (nyitott/zárt) kooperatív nem riaszt el, akkor egyszerûen a játékban is létrehozhatsz egy Gamespy hozzáférést és már játszhatsz is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Karikor én is megvettem steam-en asszem 6 vagy 5,5 EUR volt, négyes pack.
Fákjúal!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Úgy Isteni játék, single playerben(és most gondolom majd leszólnak ezért) szerintem könnyebben megunható.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Megint leárazás van a steamen ?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lvl40 körül fejeztük be munkatársammal az alapjátékot. Érdemes átmenni már az elsõ dlcbe?
Nem tudok online játszani, mert nem létesíthetõ kapcsolat a gamespy-val. Weben be tudtam jelentkezni. Nem értem. Origi steam-es a játékom.
Fákjúal!
Akár a játék legelején is találhatsz narancs/arany fegyvert, csak kicsi rá az esély.
Mert a PT2-ben már nagyobb eséllyel dob sárga vagy narancs cuccokat !
Más: Srácok láttam, hogy vannak akik linkeltek be képeket arany színû fegyverekrõl(Vagy legyen narancssárga mindegy).
Mi lvl28-30 körül járunk de még nem láttam 1db ilyen fegyvert sem(fehér, zöld, kék, lila volt már bõven).
Valamelyik kiegészítõben jelennek ezek meg?
Csak a vsyncet kapcsoltam be benne.
ffxi hiába adtalak hozzá friendlisthez nem jelentél meg a listában(gyanítom ha elfogadtad csak utána leszel ott).
Ma olyan 18:30 tól leszek meló után, ha van kedved gyere.
Munkatársam holnap vesz tápot(holnap lesz fizu) így õ ma még nem lesz.
Lvl11 vagyok még csak egyébként(hunter sniper).
Borderlands Advanced Config
[merlinw.org]
Srácok a vsyncet hogyan lehet bekapcsolni ?
Ez az egy dolog van amit nem találtam meg.
Szép igényes papírtokon belül van a dvd tok(pirospont).
Azért, hogy ne legyen minden tökéletes, munkatársamnak akivel játszottunk volna coopban, beszart a tápja...
Sebaj majd holnap 😊 Addig letöltöm a tartalmakat hozzá a hivatalos oldalról.
Mindkét esetben Gamespy account kell, tehát tök mindegy melyiket veszed. Egyébként egyik játéknál sem számít, hogy dobozos vagy Steam-es-e.
[merlinw.org]
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Én még csak most próbáltam ki ezt a játékot(igen van ilyen is).
Nos 1 óra játék után úgy döntöttem, hogy ez azonnal kell nekem!
Kérdés: Game of the Year Edition-t néztem ki magamnak(elvileg ebben minden kiegészítõ benne van) a kérdésem az, hogy lesz bármilyen hátránya annak(mondjuk multiplayerben) ha a dobozosat veszem meg és nem a steameset? (olvastam olyasmit, hogy steamesnél az account adatai a szerveren vannak tárolva, dobozosnál a vinyón?)
Vagy nyugodtan vegyem meg a dobozos verziót?
Köszi szépen elõre is a választ.
Positive Mental Attitude