5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Jobboka
    5 napra találok egy csajt :D
  • Jobboka
    én kibírom.....
  • hitch
    már fönt is van:D
  • hitch
    remélem magon is fönt lesz a "csúúúnya" verzió:D
  • Nagylaci
    Azt én is láttam, de nagy Fallout 1-2 rajongóként ez már nem jött be. :(
  • DarkSector
    látom Fallout 3 GOTY is most bukkant fel...
  • Nagylaci
    Itt nézzétek:

rlslog
  • DarkSector
    nem kukacoskodásból, de az Uncharted-el szemben összemérni ezt még gondolatban is bűn.
    a halo odst, meg szerintem egy rakás szar
  • Jobboka
    fennt van a game
  • Nagylaci
    L4D a valaha volt egyik legjobb coop FPS játék!!! Viszont a támogatás hiánya illetve a második rész egy hatalmas szégyen. Bocs az OFF -ért.
  • balika16
    Borderlands-RELOADED
  • Jobboka
    nem tudom nekem ez az egész l4d nem jött be
  • Rage47
    egy másik fórumról élménybeszámoló:
    Na délután végre én is befejeztem, orbitális maraton volt, azt hittem hogy sosem fog véget érni, 11-kor úgy volt h már az utolsó pályán vagyok de utána még berakott vagy 8 másikat, egészen délután fél 4-ig.

Aaaand GOTY, lenne, ha nem lett volna Uncharted 2. Meg Halo 3 ODST :) Na jó a dolog egyelőre függőben de,

1. ha nem lett volna ilyen könnyű (pedig aztán sosem panaszkodom a nehézségi szint miatt
    2. ha nem lenne ilyen bugos
    3. ha lenne több boss

...akkor ez bizony. Na jó nem, így is nálam abszolút favorit a generációban, hihetetlenül jól szórakoztam. A mellékküldetéseket unalmasnak titulálni pedig balgaság, az utolsó negyedben olyan eszelősen jók voltak a sidequestek hogy az nemigaz. Plusz az Oblivion / Mass Effect óta (és előtte kb soha) nem fordult el, hogy szó szerint mindent megcsináltam. Itt viszont igen, annyira élvezetes volt mind, pláne a lövöldözés. Soldier class gyakorlatilag megállíthatatlan. 31 óra lett a vége, 36. szinttel. És most jöhet az 50, aztán pedig a többi kaszt, remélhetőleg. Addig is: azonnal ide egy monstre Diablo 2-höz mérhető expanziót féltucat új helyszínnel és temérdek mocskosul erős mobbal.
  • Nagylaci
    L4D miatt nagyot csalódtam a VALVE -ban. Kettőt biztosan nem veszem meg! Ez csak egy magánvélemény... :(
  • Rage47
    ez a hét volt nálunk suli :|
    olyan jó.. jön a l4d2, borderlands..
  • Nagylaci
    Nekem holnap semmi dolgom! :D
  • Jobboka
    lol neked mér van suli? :D szünet van batyesz
  • Jobboka
    naon laza xD (<------ loool milyen beállt fej)
  • Rage47
    nemár, akkor nemtok aludni >.<, de reggel meg suli
  • Nagylaci
    Őszintén szólva ezt én sem tudom...
  • Jobboka
    majd mi is toljuk igy live -ba (amúgy, hogy lehet így tolni?)
  • Nagylaci
    nfohump szerint van valami RELOADED release! Meglátjuk...
  • böröczk
    Amúgy jópofa , hogy van benne versus is, remélem, lesz benne team deathmatch is, nem csak egyéni.
  • böröczk
    hüpp
  • Jobboka
    Hehe :D vissza a jövőbe :D
  • DarkSector
    jó hát ez csak VÁRHATÓ MEGJELENÉS...:D
    ők még most is oktober 23.-át várják...:D
  • Jobboka
    Vki tudja, h miért nincs még ár galaxis netnél? elég zavaróóu
  • böröczk
    fogadhatunk, legalább lesz miből megvennem : D
  • Prince23
    És ha nem jön be a gamma? akkor gondolom maradsz a virágboltinál és uninstall :DD
  • böröczk
    Nekem biztos első dolgom lesz letölteni a virágbolti verziót, de amint kapható nálunk, az is első dolgom lesz, hogy rohanjak a cdgalaxisba.
  • böröczk
    szerintük már 23-a óta kapható
  • Nagylaci
    Nem is az a baj hanem ha tényleg kijön a warez akkor a sok pistike aki azt sem tudja mi ez, csak hát ugye ingyé' vót' mind ide fog tódulni és kérdeznek majd akkora baromságokat, hogy kisül a processzorunk... :)
    Na én azt már nem szoktam bírni. Most még egész jól el lehet dumálni a játékról.
  • böröczk
    innen tippeltem
  • Árnyvadász
    Ne írjatok ilyen sokat, mert a warez sanyikák teljesen meghülyülnek, hiszen azt hiszik azért pörög a topic, mert kijött a játék.

8300Ft Galaxisnál? Most néztem meg, de még mindig csak Jön! felirat van. Mondjuk, ha tippelnem kéne akkor vagy 8990Ft, vagy 9990Ft-ra taksálnám a nyitó árát. Csak az a gáz, hogy a pénteki megjelenés most már nagyon messze van. Én tuti megadnám magam, ha addig kéne várni. Egy nap viszont belefér. Doboz meg ilyesmi amúgy sem izgat.
  • Jobboka
    annyi cuccot vihetsz amennyit elbírsz, de tudod ezt az összeget lehet bővíteni upgradekkel amiket a robotoktól kapsz, ha segítesz nekik :D (pontosítás)
  • MrAndree
    Rage, Te veszed, nem emlékszel, eldöntöttük helyetted. :)
  • Rage47
    akkor marad az UK, mint lehetőség
  • Jobboka
    na még1 infó, ha jól hallottam akkor úgy lehet bőviteni a táskádat (backpackedet) vagy a 4 fegyver tárolására alkalmas helyet, hogy robotokat javítasz (pl.: a kis robotörpe aki dancel)
  • Jobboka
    kb 900+ a szállítás
    amúgy egyik legjobb review
  • böröczk
    szállítás plusz 990... egy napi kajád : D