5584
-
Jobboka #782 5 napra találok egy csajt :D -
Jobboka #781 én kibírom..... -
hitch #780 már fönt is van:D -
hitch #779 remélem magon is fönt lesz a "csúúúnya" verzió:D -
#778 Azt én is láttam, de nagy Fallout 1-2 rajongóként ez már nem jött be. :( -
#777 látom Fallout 3 GOTY is most bukkant fel... -
#776 Itt nézzétek:
rlslog -
#775 nem kukacoskodásból, de az Uncharted-el szemben összemérni ezt még gondolatban is bűn.
a halo odst, meg szerintem egy rakás szar -
Jobboka #774 fennt van a game -
#773 L4D a valaha volt egyik legjobb coop FPS játék!!! Viszont a támogatás hiánya illetve a második rész egy hatalmas szégyen. Bocs az OFF -ért. -
balika16 #772 Borderlands-RELOADED -
Jobboka #771 nem tudom nekem ez az egész l4d nem jött be -
#770 egy másik fórumról élménybeszámoló:
Na délután végre én is befejeztem, orbitális maraton volt, azt hittem hogy sosem fog véget érni, 11-kor úgy volt h már az utolsó pályán vagyok de utána még berakott vagy 8 másikat, egészen délután fél 4-ig.
Aaaand GOTY, lenne, ha nem lett volna Uncharted 2. Meg Halo 3 ODST :) Na jó a dolog egyelőre függőben de,
1. ha nem lett volna ilyen könnyű (pedig aztán sosem panaszkodom a nehézségi szint miatt
2. ha nem lenne ilyen bugos
3. ha lenne több boss
...akkor ez bizony. Na jó nem, így is nálam abszolút favorit a generációban, hihetetlenül jól szórakoztam. A mellékküldetéseket unalmasnak titulálni pedig balgaság, az utolsó negyedben olyan eszelősen jók voltak a sidequestek hogy az nemigaz. Plusz az Oblivion / Mass Effect óta (és előtte kb soha) nem fordult el, hogy szó szerint mindent megcsináltam. Itt viszont igen, annyira élvezetes volt mind, pláne a lövöldözés. Soldier class gyakorlatilag megállíthatatlan. 31 óra lett a vége, 36. szinttel. És most jöhet az 50, aztán pedig a többi kaszt, remélhetőleg. Addig is: azonnal ide egy monstre Diablo 2-höz mérhető expanziót féltucat új helyszínnel és temérdek mocskosul erős mobbal. -
#769 L4D miatt nagyot csalódtam a VALVE -ban. Kettőt biztosan nem veszem meg! Ez csak egy magánvélemény... :( -
#768 ez a hét volt nálunk suli :|
olyan jó.. jön a l4d2, borderlands.. -
#767 Nekem holnap semmi dolgom! :D -
Jobboka #766 lol neked mér van suli? :D szünet van batyesz -
Jobboka #765 naon laza xD (<------ loool milyen beállt fej) -
#764 nemár, akkor nemtok aludni >.<, de reggel meg suli -
#763 Őszintén szólva ezt én sem tudom... -
Jobboka #762 majd mi is toljuk igy live -ba (amúgy, hogy lehet így tolni?)
-
#761 nfohump szerint van valami RELOADED release! Meglátjuk... -
#760 Amúgy jópofa , hogy van benne versus is, remélem, lesz benne team deathmatch is, nem csak egyéni. -
#759 hüpp -
Jobboka #758 Hehe :D vissza a jövőbe :D -
#757 jó hát ez csak VÁRHATÓ MEGJELENÉS...:D
ők még most is oktober 23.-át várják...:D -
Jobboka #756 Vki tudja, h miért nincs még ár galaxis netnél? elég zavaróóu -
#755 fogadhatunk, legalább lesz miből megvennem : D -
#754 És ha nem jön be a gamma? akkor gondolom maradsz a virágboltinál és uninstall :DD -
#753 Nekem biztos első dolgom lesz letölteni a virágbolti verziót, de amint kapható nálunk, az is első dolgom lesz, hogy rohanjak a cdgalaxisba. -
#752 szerintük már 23-a óta kapható -
#751 Nem is az a baj hanem ha tényleg kijön a warez akkor a sok pistike aki azt sem tudja mi ez, csak hát ugye ingyé' vót' mind ide fog tódulni és kérdeznek majd akkora baromságokat, hogy kisül a processzorunk... :)
Na én azt már nem szoktam bírni. Most még egész jól el lehet dumálni a játékról. -
#750 innen tippeltem -
Árnyvadász #749 Ne írjatok ilyen sokat, mert a warez sanyikák teljesen meghülyülnek, hiszen azt hiszik azért pörög a topic, mert kijött a játék.
8300Ft Galaxisnál? Most néztem meg, de még mindig csak Jön! felirat van. Mondjuk, ha tippelnem kéne akkor vagy 8990Ft, vagy 9990Ft-ra taksálnám a nyitó árát. Csak az a gáz, hogy a pénteki megjelenés most már nagyon messze van. Én tuti megadnám magam, ha addig kéne várni. Egy nap viszont belefér. Doboz meg ilyesmi amúgy sem izgat. -
Jobboka #748 annyi cuccot vihetsz amennyit elbírsz, de tudod ezt az összeget lehet bővíteni upgradekkel amiket a robotoktól kapsz, ha segítesz nekik :D (pontosítás) -
MrAndree #747 Rage, Te veszed, nem emlékszel, eldöntöttük helyetted. :) -
#746 akkor marad az UK, mint lehetőség -
Jobboka #745 na még1 infó, ha jól hallottam akkor úgy lehet bőviteni a táskádat (backpackedet) vagy a 4 fegyver tárolására alkalmas helyet, hogy robotokat javítasz (pl.: a kis robotörpe aki dancel) -
Jobboka #744 kb 900+ a szállítás
amúgy egyik legjobb review -
#743 szállítás plusz 990... egy napi kajád : D