5584
-
#662 nekem van egy demo, de havernál, és valami .....rf_x360.... a neve....:D -
MrAndree #661 Éppen azért mert ezek mind apróságok. És jelentéktelenek. A játékélmény és a hangulat ami számít, ha az megvan akkor úgyis elvan vele az ember, "röpködő számok" ide vagy oda. -
#660 várj!!!
nem a csúnya vagy szépről beszélek most.
itt a stilussal van gond. vagyis nem gond, csak ezt nem tudom egyszerűen dijjazni, a nemértés, és a hanyagság jele...amúgymeg pénz beszél, úgyhogy végső soron nem lehet hibáztatni őket.
ők ebből élnek meg. -
#659 de, csak nem találom melyik zsebembe tettem. -
#658 :D -
#657 DEMO nincs? -
#656 Lehet, ha majd az orrod előtt lesz, és saját magad játszol vele, változik a véleményed. Amikor megláttam, engem is zavartak a röpködő számok, valamint a kiirogatásokat is soknak véltem, a láthatatlan lábakkal még most sem tudok megbarátkozni, de ha meglesz a játék, tuti elzárkózom a világ elől : D -
#655 szerintem nem baj h rajzos annyira nem csúnya -
#654 tudod hogy kell ezzel hangulatot csinálni, pl ahhogy a capcom tette régen a devil 3.részével, ahogy ezt a megoldást kereztezte, a megszokottal...
csak nekem az nem jön be, hogy ezzel a technologiával túl szögletes minden...:S -
#653 jah grafon már tultettem magam, mert ott egyszerüen nem iennek indult a project...
de +ban még ez is...:D
hangulatot max a coopban tudom elképzelni, de akkor is hányás ez a megvalósitás, nem értem miért kell ez??
ugye tudod, hogy menniből szeded az xp-t, akkor minek fontos ez, hogy mutassa találatonként...??? :S
nekem meg nem a grafikai szinvonal okoz csalódást, hanem a grafikai stilus.
ebben igazad/atok van nem a graf a lényeg, nem is azt mondtam, hanem csak hogy ne rajzolva lenne.
de már kibékülne az ember vele, ha a számokat később valami pach, vagy fájlba nyulkálással el lehetne tüntetni.
remélem kitalálnak rá valamit... -
#652 Rendben. :D -
MrAndree #651 Zavaros? Na ne már, könnyen és lazán irányítható... -
#650 Nem, valahogy a Batman mozgása nem olyan "reális" mint konzolokon. ezt nem tudom megmagyarázni hogy miért, ezt érezni lehet...:D -
#649 Zavaros az a 4 gomb, amit használni kell?:D -
#648 a gta4 más tészta, ott ms leknyerezte a rockstart.
itt ilyen hálleluja nincs. -
#647 Pontosan. Iszonyú hangulatot ad neki szerintem. -
#646 Batman leginkább konzolokra volt beharangozva a legjobban, úgymond hypolva, főleg a PS3-ra. legyen ugye valami only console cím. S a Batman gém konzolon a legjobb. PC-n az írányítás elég zavaros, épphogy van neki az nvidia azt kifújt. na de ez már off :D -
#645 Akik nem dőlnek be a parasztvakításnak. De hát ahogy Rage bácsi is mondta vala, "ez szar, mert nem elég kodos". -
#644 néztem a régi videókat, a sima UE3-as engine graffal. hát nem volt több, mint kb. egy UT3 mod. így azért van stílusa:) -
#643 Már akinek, nekem baromira bejön ez a fajta grafika. -
MrAndree #642 De például a Mass Effect DLC-i jöttek, meg a Dragon Age-nél is jönni fognak. -
#641 Ez még nem is lenne baj:D Itt
a graffal van gond, de ha a hangulat és a játékélmény kárpótolni fog, akkor a grafikát úgymond kiöli belőle, már nem fog számítani számunkra (meg eleve vannak olyan játékosok akik "élnek-halnak" ezért a grafért), lehet neked se:D -
#640 én csak Batmanből indultam ki. ott is az 1. dlc jött pc-re, a 2. már csak konzolra. vagy láthatjuk akár a GTA4 esetét -
#639 jah az életet szokták neveznio ien stilusokban xp-nek és az potyog belőle, ezen mit nem érteni??? :D -
#638 de játszottam, mond neked az valamit, hogy Final Fantasy, vagy Star Ocean, Chrono Cross...stb???
nah mert ott oda illően kezelték, de itt ebben az fps formában undorító. -
#637 Jönnek PC-re is DLC-k, annyira támogatott lesz dlc-k terén a Bordy mint a konzolos rész.
megjelenés után pár nappal letölthető lesz az első, zombis dlc. Kb. okt.30 és nov. 1 között fog megjelenni. -
#636 Ezzel annyira egyetértek, hogy szóhoz se jutok, inkább leírtam ide az sg-s topikba:)))))))))) -
MrAndree #635 Hát ajánlom, hogy jöjjenek PC-re is azok a DLC-k. :) -
#634 Ha lesz egyáltalán DLC. PCre nem szoktak túl gyakran dlc-t adni. -
haxoror #633 Az ellenségtípusok bővülni fognak a DLC-kben (fogadok hogy a kocsikhoz is lesz egy DLC és ezért nincs szinte semmi tuning az alapjátékban)
Nincsenek ugyan páncélok (mivel úgy sem látom magam egy fps-ben ezért ez annyira nem izgat) viszont nem lesz kavarodás ha 4 Roland mászkál mert mindenki különböző színű ruhában nyomulhat. -
#632 Azért vannak hiányosságok. Tökéletes játék nincs és nem is lesz mivel nyilván a készítőknek sok mindenben kompromisszumokat kell kötniük. Nézzük mit rónak fel legtöbben a játéknak.
Multiplayer loot system: ha négyen játszotok és valahol találtok egy nagyon jó tárgyat ami mindenkinek kellene vita lesz belőle mert erre nincs semmiféle szabály, hogy ki veheti fel.
Kevés ellenség típus: azt írják, hogy ugyan a játékban elég jól sikerültek az ellenségeink, de sajnos meglehetősen kevés fajta van belőlük.
Nincs minimap: ez egyértelmű, pedig a Diablo szerű játékokban ez elég alap lenne.
Változtathatatlan karakter kinézet: erről alant már volt szó.
Csak egy aktív skill kasztonként: a skill tree -ben lévő skilljeink ugyanis egytől egyig passzívak, erősítenek általában valamelyik támadásunkon, képességünkön.
Ha eszembe jut még valami leírom... -
#631 Nfon jól lerökönyödtek a kérdésemen, pedig csak Rage-nek akartam kedvezni : DDD
De legalább csináltam kis pörgést vele : D -
#630 Mert pont ez az, amit még baromira élvezek az ilyen játékokban (falloutban, oblivionban is), azt igazán letojom, hogy apró részleteltérések miatt több billió fegyvert tartanak számon, de hogy nincsen ruha, akár személyre szabott (kasztra), mint pl mass effecben (minimum annyi fajta páncélzat, pedig az aztán nem sok) -
#629 én : DDDD
Ez a páncélzat dolog most nagyon elszomorít. Mert attól, hogy fps a nézet, ez alap dolog lenne egy ilyen játéknál. Remélem, lesz kiegészítő, vagy minimum a játék második részében (ami pc-re is megjelenik természetesen, mert annyian megveszik az első részt!) ezt a problémát javítják. Ha másért nem, én ennek tudom be a 8-as értékelést és nem 10-est. -
#628 Igen erre én is csak annyit tudok mondani, hogy egy Diablo szerű játékban illene a karakter kinézetének változnia ahogy egyre magasabb szintű lesz és jobb cuccokat szerez. Multiplayer -ben az is gáz lesz emiatt, hogy mondjuk négy soldier tök egyformán néz majd ki ami azért kissé kiábrándító. Annyit lehet csak csinálni, hogy a karaktered ruhájának a színét egyedire állítod oszt' jónapot. :( -
#627 hát most nagyot csalódtam, pedig tök jó lett volna,basszák meg :( -
#626 Sajnos nem... Ez az egyik ami miatt még kritizálják a játékot, hogy a karaktered egyáltalán nem változik a játék során. Nincs páncél vagy ruha vagy sisak. Sokan azt várták volna, hogy úgy mint a Diablo -ban egyre brutálisabb páncélokat lehessen szerezni ami a karakter kinézetére is hatással van. Sajnos ez teljesen kimaradt a játékból csak a pajzsod véd a támadásoktól, de az csak egy energiamezőt von köréd ennyi. -
#625 na ez is érdekelne,engem is -
#624 Apropó láb meg minden, trillió fegyóról volt szó, viszont öltözetről, páncélzatról, stb, nem igen esett. Lesz ilyen, ha igen, akkor látszik majd a karakteren? -
#623 Melyik kommentel gumimokus nick -el az nfohump -on?! Mondom, hogy nem látni a lábat a játékban! :D :D :D