5584
-
#822 Megvettem volna tegnap ha a buzi OTP engedélyezné a tranzakciókat hétvégén :\
Mindegy, majd ma. -
#821 Ez leginkább egy fps amiben vannak rpg elemek. -
#820 Nekem egyedül két dolog hiányzik, de az nagyon.
Egyik a karakter testreszabhatósága (kinézetileg)
Másik a ruházat, öltözet, páncélzat, ahogy tetszik. : P
Fallout 3-ban, Oblivonban se volt túl sok modell, variáció, annyit szerintem itt is simán meg lehetett volna oldani. Vagy akár annyi, mint a Mass Effectben.. -
#819 jól néz ez ki, nem is kicsit..én bírom a cell-shadinget,a XIII is egy remek cucc volt...ez mindenképpen fav :D -
#818 Erről szerintem egy pc-s fórumon nem kéne vitát nyitni... -
#817 Ja csak hogy az a konzol szag sokkal kellemesebb álltalában mint a pc-s bűz, addig mondja ezt is valaki amíg nem látja mik vannak konzolra és ki nem próbálja ennyit erről. -
#816 Kicsit konzolszagú, de egyébként rendben van a játék. Egyelőre túl sok az új infó, azt sem tudom, mit hol nézzek hirtelen. Követem a robotot, ő biztos okosabb..
Beszálltam egy coop multiba, ott meg csak keveredés van. Annyi mindent kiír a képernyőre, hogy azt sem tudom mire figyeljek. Azt pl. tuti nem látom, ha vki ir chatfalon jobb oldalt, miközben felül 5x annyi infót ír. Plusz bal oldalt is vmikor ír vmit. Huhh :D -
MrAndree #815 20 perc után annyit tudok mondani, hogy zseniális játék lesz ez. A grafika nekem bejön, futottam egy kört szirénnel, az öldöklés egyedül is jó móka, többen meg nyilván még jobb lesz. Szóval jó lesz ez. Bővebb vélemény majd holnap amikor pár baráttal kipróbáltuk a koopot. :) -
Neoncsoves #814 ha nem ilyen hányadék rajzos grafikája lenne... talán le is tölteném. Annyit az egészről, hogy a tört megy multin, sőt, majd ha lesz DLC, akkor a DLC-t úgyis felrakják torrentre és leszedjük onnan. hehe :D
-
HTB #813 ps3on nem tolja senki? marha uncsi random idiótákkal :| -
#812 Elérhető a versus is csak regisztráljatok be a játékot támogató online magazinhoz.
Gamespy account kell hozzá. van versus tehát. -
#811 Nah látom a sebességgel nem lesz gond és baromi jól néz ki. :) -
#810 mindenki megérti a lelkesedést, de ezt a torrent linkelés tiltják sg-n, inkább ha valakinek kell privátban kellett volna, mert ha valaki szol moderátornak, akkor felkiáltólelek járhatnak ez miatt.
csak szolok hogy tudd. :S -
Árnyvadász #809 Igencsak jól fest a grafika. Elég gyorsan lejött ez neked hallod e. Már, ha a Te képeid. Nem tudom azon gondolkozom aludjak e :) -
Jobboka #808 háhá (k) :D én is xD bátyámat is ráveszem, mindenkit akit lehet!! -
MrAndree #807 Én megveszem. HAHAHAHAHAHA! :) -
Jobboka #806 ha nem veszitek meg nem kaptok dlc -t, már lebeszéltem Randy batyával :D -
#805 mivan? -
Jobboka #804 az lehet, de dlc -t nem kaptok háhá!!! -
-
#802 -
MrAndree #801 Juhú!!!! :D Elnézést, kifogytam az értelmes hozzászólásokból... :) -
#800 nfon irták, müködik a LAN (péntekig hamacsi)
-
#799 Nocsak, nocsak...:)
Borderlands-RELOADED -
Jobboka #798 jaah :( már naon gamelnék -
Nagyi06 #797 Kár h ez nem a dobozos verzió. -
#796 Inkább a letöltés miatt lassan frissül a topic : D -
#795 tölthető -
#794 Épp ez az hogy nem pörög MÉG mindenki tolja már ezerrel! -
MrAndree #793 De beindult a topik... :) -
Jobboka #792 én addig kinyomok egy Darkest of Days -t :D arra még van idő -
#791 Uccsó sor : D
NOTE!
This is the Trymedia version of the game. It's identical to the
boxed version that will be sold in stores next week.
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content to \Binaries of your installation
directory.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
-
Jobboka #790 helyes árnyvadász helyes :D tartsunk ki együtt :D -
Árnyvadász #789 Nekem jó lesz Lilith is :D
Tényleg kijött. Nem gondoltam volna. Azért jöhetett volna előbb is, mert akkor még ki is próbáltam volna, de így semmi értelme. Mire lejön már nyomhatom a vásároltat. -
Jobboka #788 LACEESxD ne lödd le a poént az elején -
#787 Hamachi powa! -
#786 Multi miatt úgyis meg kell venni... -
Jobboka #785 :( Laces!! NE GYENGÜLJ EL ELVTÁRS :D -
#784 Én tisztában vagyok a saját korlátaimmal... Gyenge jellem vagyok, úgy egy óra és játszom is vele! :) -
Jobboka #783 mondjuk elég cink ez így :D:D eddig tök úgy voltam, h áhh nem töltöm le majd ha megvettem kipróbálom, most meg naon ki akarom már próbálni