5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • GrimReaper78
    Sziasztok!

Hamachin megy valakinek a multi? Ha igen, akkor milyen verzióval és beállításokkal?
  • böröczk
    Ismerősökkel kell játszani. Én csak azokkal játszom. Pont.
  • böröczk
    Simán megy warezzal is koop, LAN is működik hamacsival, de még csak az se kell hozzá, mert accounttal online lehet játszani.

Amiért megéri megvenni, hogy jöjjön PC-re is a folytatás, valamint az első rész dlc-i.
  • Jobboka
    hát, de pont te írtad, h megveszed :D ha megveszed akkor szentem csak a coop miatt éri meg megvenni
  • Jobboka
    lehet duelezni, h ki kapja meg mondjuk a cuccot ami esett vagy szimplán a cucc letesztelése végett egy duel, arénák meg ha már unod az A.I. -t
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit nagyon félreértesz. Én arra is gondoltam.
    "elrontja az élményed, lövöldöz, lop, ökörködik, idődet lopja stb."

Ez azt hiszem elég beszédes...
  • Jobboka
    ez nem olyan online game amit te írsz.... lehet egymás ellen is, de a multi főleg coopra alapoz....
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a játék elsősorban Online és Steam-en is fut.
    Ebből pedig következik, hogy a megvásárlóinak örömére mindenféle statisztika, beszerezhető bónusz és DLC gazdagítja őket.
    Csak azok szívnak, akik nem szeretnek Online játszani, vagy nem szeretnek, nem akarnak és nem is tudnak, mint például én.

Hiába jobb "élő" ellenfél ellen játszani, ha az még hülyébb - értsd: elrontja az élményed, lövöldöz, lop, ökörködik, idődet lopja stb. - mint egy gépi társad...
    ...szerencsés esetben persze alaposan lökhet az élményeden egy emberi ellenfél / társ, de ez oly' csekély eséllyel bír, hogy nincs értelme miatta beruházni, beleélni magad...
    S arról még nem is beszéltem, hogy ez az élmény mindig csak "ad hoc" lehet: ma ilyen volt a játék, de lehet hogy már holnaptól szar társak, ellenfelek rontják a napod és a kedved és így lesz ez mindaddig, míg egyszer csak észhez nem térsz...

• Jobboka
    jah, ha meghalsz akkor az uccsó checkpointra rak vissza és levesz pénzt
  • grebber
    Na elvittem level 6-ig gyorsba.
    Ha meghalunk akkor lesz valami vagy mi? Mert kiír bal oldalra valamit de lövésem sincs mit jelent.Annyit észre vettem hogy ír valami dollár és az egyre több.
  • gfreak
    kicsit félreértettelek..azt hittem ez is GFWL-es játék, ezért csodálkoztam hogy nem működnek az Achievmentek..
  • Jobboka
    "The developers of Borderlands created a program that generates weapons based on a set of rules. In addition to this massive variety of weapons which can be found, your existing weapons can be upgraded with additional abilities. According to Game Informer, Randy Pitchford reported that the last weapon count for the game was an astronomical 17,750,000."

Giant Bomb
  • IMYke2.0.0.0
    Direkt írtam - tököm tele van, hogy nem tud Kuglizni.
  • IMYke2.0.0.0
    Először is, ezt nem szabad szó szerint venni... a lehetőség adott arra, hogy ENNYI fegyver legyen megtalálható a játékban.
    Ez szimpla matematika.
    A lehetőség pedig nem egyenlő a létezéssel.
  • balee4
    Éppen hogy nem nagy a gépigénye..., amúgy nekem asszem még ezen a héten sem lesz meg, netem van, de vmiért a torrentletöltés pár napja nem megy. Franc tudja miért.
  • Jobboka
    azt írták, h: utolsó számláláskor - 17,750,000 fegyó
  • kuci06
    Borderlands_Proper-Razor1911

Proper Notes
    ~~~~~~~~~~~~
    The usual suspects suprised us again. They not only released a self made iso,
    which is totaly out of place for this game and wasts 1GB more space, but
    this time they also rushed their (realy ugly looking) crack and removed the
    "delay import" directory entry, which some of you allready noticed, loads the
    PhysX subsystem. We are realy frightened what happend with our honored friends
    in Reloaded! ... .. and by the way the game exe isn't the same as your
    try media one. Next time better proof your words...

Reloaded:
    "LordPe Deluxe by yoda" statement:
    ---------------------------
    ERROR
    This DataDirectory isn't registered in the PE header !
    OK

Razor1911:
    ->Delay Import Directory
    1. DelayImportDescriptor:
    grAttrs: 0x00000001 (dlattrRva)
    DLLName (R)VA: 0x019840B0 ("PhysXLoader.dll")
    Hmod (R)VA: 0x01BD4998
    IAT (R)VA: 0x01AF4554
    INT (R)VA: 0x01A87554
    BoundIAT (R)VA: 0x01A875EC
    UnloadIAT (R)VA: 0x01A87608
    TimeDateStamp: 0x00000000 (GMT: Thu Jan 01 00:00:00 1970)

Ordinal/Hint API name
    ------------ ---------------------------------------
    0x0000 "NxReleasePhysicsSDK"
    0x0000 "NxGetPhysicsSDKAllocator"
    0x0000 "NxCreatePhysicsSDK"
    0x0000 "NxGetCookingLib"
    0x0000 "NxGetPhysicsSDK"
    0x0000 "NxGetUtilLib"
  • triplet
    amúgy tényleg sok fegyver van? mert mint ha egyszer azt olvastam volna hogy kb 20000 fegyver lesz benne, de csak ezért annyi mert a készítők csináltak egy programot ami random gyártja a fegyvereket vagy mi volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands (video game) WIKI
    S ha nem érted az egészet: Translate Google Com
  • bertino
  • IMYke2.0.0.0
    1. nagyon
    2. van
    3. nagy - de remekül beállítható

• triplet
    jah és: mennyire nagy a gépigénye?
  • triplet
    Két kérdés
    1: mennyire kell angol tudás a játékhoz?
    2: van benne multi? mert ha igen akkor "buy to the original":)
  • IMYke2.0.0.0
    A Live / Steam egészen más, mint az Offline - és a PC játékok [az újabbak is] nagyobb eséllyel nem Live-osak, Steam-esek, mint a konzolosak.

Ergo, annak csak örülni lehet majd, ha ebben is lesz Achievements - de online játékhoz.
    S azért vagyunk pár millióan, akik nem játszanak azonnal egymás ellen... hanem szeretnek a géppel, saját tempóban, nyugisan játszadozni.
  • Jobboka
    jah, de az live os game... lehet, h itt gamen belül lesznek, pl. challengek
  • gfreak
    de PC-n is működnek az Achievmentek pl a GTA4-ben is teljesen rendben volt...vagy ott van a BatmanAA..
  • Jobboka
    kár pedig poén lenne
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel Live Exclusive-ak az "Elérhető Jutalmak", nem hinném.
  • Jobboka
    pc re is lesznek achievementek? (Challengek)?
  • Jobboka
    Innen
  • IMYke2.0.0.0
    Itt rendelted?
  • Jobboka
    én már nem töltöm le (NAON LE TÖLTENÉM JAAAJ) erős vagyok, kibírom....
    már megrendeltem
  • IMYke2.0.0.0
    "Borderlands goes to the zombies for first downloadable expansion
    Posted Oct 15th 2009 9:00PM by John Callaham

Zombies. The undead. The Walking Dead. Whatever you call them they are still super hot in pop culture. Today 2K Games announced that the upcoming FPS-RPG hybrid game Borderlands from developer Gearbox Software will explore that them in the first of several planned downloadable expansions to the game.

The expansion is called The Zombie Island of Dr. Ned and it will be released sometime later this year for $9.99. The plot is all about . . . oh come oh, you don't really care about the plot do you? You just care if there's going to be zombies to shoot at. Well look above this post. Zombie-fied enough for you? We thought so. Oh, look for some rare loot items as well.

Oh all right if you insist. Here's the plot summary: "Tasked with keeping the workers of Jakobs Cove alive, Dr. Ned (who is not related to Dr. Zed from Fyrestone) does his job a little too well, creating zombies and other abominations that now run rampant in this region. Players will have to work alongside Dr. Ned as they embark on a quest to cure the inhabitants of Jakobs Cove . . ." Happy?
    [via email press release]"

• Maxtreme
    Hát hogy szép az.. számomra túlzás :D
    Valahogy nem rajongok ezért a cellshading világért. A játék ezen részét nekem még baromira szokni kell :)
    Bár tény hogy az XIII-at én is szerettem anno.
  • IMYke2.0.0.0
    A Cell Shading miatt pedig "egyformán" szép lesz mindenkinél...
    A "XIII" - szintúgy Unreal (Warfare) motoros - játék után ez is tetszeni fog, az tuti. Már dörzsölöm a tenyerem, mint rendes "leendő tulaj"...
  • Maxtreme
    Rálestem én is meló előtt gyorsba. Nem tűnik ez rossznak így az elő benyomás alapján.
    Én is készítette pár sotit

• Árnyvadász
    Emiatt ne bánkódj. Itt végül is a karakterek alaposan ki vannak dolgozva, van személyiségük és nem csak egy: barbár, varázsló, íjász bábuk, amiket aztán fel lehet öltöztetni. Persze még az sem kizárt, hogy lesz egy ilyen dlc, amiben a Te kérésed is meghallgattatik.

Meg úgy tudom a pajzsodat elég sokrétűen lehet beállítani, azaz személyre szabható. Legyen elég ennyi, úgy is ott van a kismillió választható fegyver :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mert NEM Diablo 2, azért...
  • IMYke2.0.0.0
    Mert Diablo 2, azért....
  • böröczk
    De az akkor is baromi sokat dobott volna rajta.

És ha már a fegyver rendszere leginkább diablo 2-éhez hasonlítható, miért ne férne bele az öltözet, páncélzat felszerelés is?