5584
-
#582 legelső post a bevásárlóhelyen? ez mi -
#581 idáig tetszik,szerintem jó játék lesz :) -
#580 ne féljetek majd idejön mindenki ha észreveszi a szuper vásárló közösség a kedvenc bevásárlóhelyén a legelső postban a játékot. -
#579 hát ha kijön és bejön neked () akkor ezzel elleszel egy darabig. -
#578 nagyon jöhetne már a játék,mert nincs sok fogyasztható termék.és nagyon unom magam :(
-
#577 nemtom mibajod, de biztos... -
#576 Na látom van banner... + 1 komment, növelve ezzel a hype veszélyét az sg-n :) -
#575 Majd beindul az élet ha lesz vmi. -
Jobboka #574 ééés megint kihalt a fórum xD ez amúgy tök vicces, 1-2 óránként kihal a szeró, aztán 6-7 üzi utána megint -
#573 ja meg engem az is zavar, ha nem látszik a karakter lába, mikor lenézünk -
#572 Én is, de fölösleges, ha megy gémszpáj onlájn is.
nyálcsorgásra: Borderlands lájvban -
MrAndree #571 Van. Legalábbis azt olvastam valahol, hogy van. -
#570 nekem kényelmes lesz itthonról is, nem viszem Erzsit sehova : D -
#569 van benne lan? -
#568 Tipikus LAN party játékokra lesz alkalmas ez a gamma. Imerősökkel, haverokkal. -
MrAndree #567 Fúj. Meg se veszem ezt a szart. :) -
#566 -
#565 észrevettétek, hogy gagyi az ugrás a játékban? mikor földre érkezik a karakter, nem érződik semmi -
#564 Ha valakit érdekel itt vannak a fegyverkategóriák:
Repeaters: (automata pisztoly) a pisztoly kategóriába tartozik és rövid távra képes villámgyorsan rengeteg lövést leadni.
Revolvers: ez is pisztoly úgyhogy szintén rövid távon hatékony, de ez egy lassú jó nagyot sebző fajta.
Combat Rifles: (gépkarabély)közepes távolságra használható automata fegyver, nagy tűzerő és sebesség.
SMGs: (submachine gun - géppisztoly)kis és közepes távolságra hatékony automata fegyver, nagy sebesség, de kis tűzerő.
Shotguns: pontatlan de nagyon erős közelharci fegyver, mivel nagy a szórása célozni csak mérsékelten szükséges vele...
Sniper Rifles: mesterlövész puskák, klasszikus. :)
Launchers: nehézfegyverek tulajdonképpen rakétavetők hatékonyak közepes és nagy távolságra. Lassú, de hatalmas tűzerővel rendelkezik.
Eridian Weapons: ezek az idegen csúzlik, nagyon ritkák és különleges tulajdonságaik vannak általában nagyon erősek. -
#563 sztem sokkal érdekesebb a mostani cel shaded graffal -
Jobboka #562 de fhos lett volna ha ilyen lett volna, az nem volt cartoony art style -
#561 Hát én meg már csak jobban hiszek a saját szememnek mint a Rendi Picsfordnak... :) Valójában nem is értem mi volt az a nagy felhördülés a Gearbox -tól amikor felreppentek az első hírek arról, hogy cel-shaded technológiát fog használni a játék. Én mondom neked, :) hogy ez bizony tényleg az! Egyébként itt egy video a 2008 -as E3-ról ahol ha nem is valami őrült jó minőségben, de meg lehet nézni, hogy milyen volt a régi grafikája a játéknak. Most sokkal jobban néz ki.
Borderlands E3 -
Jobboka #560 háát nekem nincs bajom a crysissal ebben... Borderlands -ban nagy súlyt fektettek a humorra, a rpg részre, a coopra, a fegyókra és a fegyókra (ja és ha a fegyókat kihagytam volna) -
ricsa008 #559 a crysis egy nagy szar
ráadásul ez teljesen más kategória lesz
egy nagylelkű furumostól sikerült beszerezni a Hellgate Londont
és mivel a Saw gyengeébb lett mint vártam lehet ez lesz a köv eredeti játék a polcon
(bár a DA -t még megvárom) -
#558 jaja, a warezpistikék biztos idetalálnak majd. -
MrAndree #557 Ez így van. De majd ide is jönnek olyanok amikor kijön a játék, akik majd így indítanak, hogy "mi ez a szar, a crysis sokkal szebb" :) -
#556 sztem itt mindenki olyan mentalitású, aki a topikban van:) -
Jobboka #555 gyártó írta, h nem cell-shaded batyesz -
Jobboka #554 csokiturmix most megpuszilnálak, végre vki aki olyan mentalitású, mint én -
#553 Hát mondhat bárki bármit ez akkor is cel-shaded... :) Viszont nekem ettől függetlenül, sőt talán pont ezért nagyon tetszik a kinézete! -
#552 Tipikus parasztvakítós játékokra bukik a nép, amihez kizárólag az ATI HD 987345430 x 4 a minimum követelmény, és beirogathatják a jó öreg sg topicokba, hány fpst ad 1920 x 1080-as felbontáson super giga über high beállításokon a cucc.
Én a játékélményre, játszhatóságra, szavatosságra adok egy voksot. -
Jobboka #551 cartoony-art style am. asszem ebbe festés feeling van + rajz -
#550 ?! -
Jobboka #549 ééés még mindig nem cell-shaded :D -
#548 Hát nekem nagyon tetszik a grafika. Igaz, hogy cell-shaded, de valahogy sikerült azért elég szépre és egyáltalán nem gyerekesre megcsinálni. Kicsit olyan mintha egy képregénnyel játszanál. A képregényeket meg elég sokan szeretik ha minden igaz... -
MrAndree #547 Ebben van valami. :D -
Jobboka #546 ja kb... kicsit szánalmas, nem vevők az új dolgokra -
#545 nálunk tuti nem lesz sikeres game. átlagmagyar ránéz a grafra, és gyerekesnek találja. "miezmár, nem is kodos" -
#544 Engem annyira nem, csak itt az SG-n rohadt nagy a hype a game körül :DD -
#543 kit érdekel : D